200+ najbolj priljubljenih pomenov tetovaž slonov za moške in ženske

Slon je žival, znana po svoji ogromni velikosti in veličastni moči, zato slonova tetovaža označuje veliko moč in moč. Sloni se zdijo nenavadna izbira za oblikovanje tetovaž, vendar to nikakor ne vpliva na priljubljenost modelov tetovaže živali med ljubitelji tetovaž po vsem svetu. Naj bo predstavljena v svoji mamutski živalski obliki ali kot majhen lik iz risanke, je umetnost slona, ​​natisnjena na telesu, videti izredno ljubka in pritegne pozornost že na prvi pogled. Poleg tega je simbolična vrednost tega dizajna tetovaže, ki v veliki meri prispeva k njegovi priljubljenosti in vse več ljudi se v teh dneh odloča za ta edinstven in neverjeten dizajn.

Veljajo za eno tistih živalskih tetovaž, ki jih ljubi na tisoče ljubiteljev tetovaž z vsega sveta. No, tukaj ni nihče kriv, saj je slon popoln predmet za tetoviranje. Ta žival velja za najmočnejše in največje bitje na tem planetu. V naravi je izjemno prevladujoč, njegova teža pa lahko doseže kar 8 ton.

To je za enega bitja precej velika teža, kajne? Toda kljub prevladujoči naravi ni mogoče zanikati, da je kaljen in graciozen. To je glavni razlog, zakaj to žival mnogi ljubijo v preteklih letih in celo do danes. Resnica je, da slon ni tako agresiven, če ga ne izzovete. Taka žival je znana po velikem in dolgem deblu, velikih ušesih in super velikem telesu.

tetovaža slona5

Pomeni tetovaže slonov

Seveda ni možnosti, da slonove oblikovane tetovaže nimajo svojega pomena in simbolike. Pravzaprav sloni v mnogih kulturah po svetu veljajo za svete živali, ki jih je treba spoštovati. V zvezi s tem je nekaj simbolike slona in umetnosti slonov:

 • Moč – Čeprav slon ni kralj džungle kot lev, še vedno simbolizira moč in moč, vse zaradi velike velikosti in velike količine moči, ki jo lahko sprosti posebej, če je ogrožena njegova varnost. Če menite, da imate iste lastnosti s slonom, bi bile tetovaže, oblikovane s sloni, zagotovo odlične za vas.
 • Dominacija – Če ne veste, tetovaže, oblikovane s sloni, simbolizirajo prevlado in vse je to zaradi prevladujoče narave slona. To je kraljevska značilnost, čeprav ni znano, da je kralj živalskega kraljestva. No, prav je, da prevladujete, saj ima zelo veliko velikost, ki lahko ogrozi druge živali, ki jo nameravajo napasti.
 • Milost – Čeprav imajo sloni v naravi prevlado, imajo še vedno gracioznost, ki bi jo zagotovo najbolj ljubil vsak posameznik. Resnica je, da te živali nikoli niso vroče. Če jih preprosto ne izzovete, potem ni razloga za skrb in ostali bodo tako ljubek, kot si želite.
 • Zvestoba – Simbolizira zvestobo. Čeprav je včasih zelo prevladujoč in divji, to ne pomeni, da vas bo zapustil, če ga obravnavate kot svojega prijatelja. Lahko je zelo zvest svojim prijateljem, zlasti svoji družini. Ta odnos je zelo človeški. Če ste takšni, bi bilo imeti to umetnost odlično za vas.
 • Vera – Sloni simbolizirajo tudi vero. Pravzaprav mnogi ljudje te živali štejejo za eno tistih svetih živali. Zaradi tega morajo ljudje spoštovati slone tako, kot spoštujejo sebe.

Navdih

Tattoo: Žrtev nesreče Alton Towers Vicky Balch je imela na eni preostali nogi natisnjeno tetovažo slona

Bila je ena od žrtev Nesreča ameriškega kotalkarja Alton Towers je imel na eno preostalo nogo tetoviran slon kot simbol “moči, enotnosti in družine”. Pred kratkim je gospodična Balch obiskala salon za tetoviranje, kjer je imela na levi nogi fotografijo družine slonov. (Vir: Dnevna pošta)

Priljubljene možnosti oblikovanja

Ni treba posebej poudarjati, da obstajajo številne ideje za oblikovanje tetovaž slonov, ki jih lahko upoštevate, ko razmišljate o tem, da bi slonsko umetnost narisali s črnilom. Vse te ideje za oblikovanje tetovaže so zelo čudovite, vendar niso vse za vas. To je glavni razlog, zakaj morate najprej razmisliti o številnih pomembnih stvareh, preden se končno odločite, katero bi izbrali. Ne glede na to, kaj je za vas popoln dizajn, je tukaj nekaj vrednih razmisliti o idejah za oblikovanje slonov, ki jih morate poznati:

 • Slon z nekaj citati – To je vsekakor običajna oblikovalska ideja, ki jo lahko vedno vidite pri ljubiteljih tetovaž po vsem svetu. Sestavljen je seveda iz podobe slona in citatov, ki so za vas pomembni. Izberete lahko tiste svoje najljubše izreke ali karkoli, kar ima v vašem življenju pomen, na primer vaš rojstni dan, datum obletnice in še veliko več.
 • Veriga slik slonov – Veriga slik slonov bi prav tako lepo izgledala na vašem telesu. Ta ideja vključuje več podob slonov, ki so med seboj povezani. V tej zamisli bi sloni izgledali, kot da ustvarjajo eno samo črto. Zato bo potreboval več prostora na telesu. Idealno bi bilo, če bi ga postavili na hrbet, roke in celo noge.
 • Ideja za oblikovanje para slonov – Kot že ime pove, bi ta zasnova vključevala par slonov, ki je vklesan na vašem telesu. Morda se poljubljata ali samo stojita drug poleg drugega. Zdaj bo odvisno od vaših osebnih želja in ideje vašega umetnika za tetoviranje. Vključite lahko celo nekaj slonov, da bo slika videti kot družina slonov.
 • Slon skupaj z drugo živaljo – Še ena vredna zamisli je slon, ki je povezan z drugo živaljo. Lahko je želva, konj, pes ali karkoli želite. Ta zasnova bi zagotovo prikazala prijateljstvo. Torej, če ste po naravi zelo prijazni. Ta oblikovalska ideja bi bila popolna za vas.

Slike majhnih slonov tetovaže

Pomembnost

Sloni so bitja z ogromno močjo in močjo, kljub temu pa veljajo za miroljubne in mirne narave, razen če se kaj stori, da bi izzvali te nežne velikane. Zaradi tega je žival nekoliko všečna.

 • Slon in hinduizem – V starodavni indijski kulturi in zgodovini slon velja za cenjeno bitje, ki se uporablja v pomembnih verskih in družbenih obredih, poleg tega pa se uporablja v vojskovanju. V hindujski mitologiji je slon v sorodu s hindujskim božanstvom, imenovanim Lord Ganesha, ki nosi človeško telo in glavo slona ter napoveduje srečo, kar je razlog, zakaj ga bhakte častijo po vsej državi.
 • Slon in budizem – Tudi v budizmu beli slon velja za sveto bitje. V skladu s simboličnimi pomeni živali tatoo slona pomeni mir, prijaznost, sočutje in ljubezen. Druga simbolična razlaga slona ga opisuje kot zaščitno bitje, ki z veliko predanostjo skrbi za svoje mlade in druge njene člane in je celo pripravljeno žrtvovati svoje življenje za svojo družino. Ko slon umre, celotna čreda ostane ob njem in dolgo objokuje, kar je nakazovalo zvestobo teh živali.

Podobno ta umetnost predstavlja ljubezen, predanost in zaščitniški nagon za svojo družino. Tudi ta žival je znana po svoji plemenitosti in preživetem instinktu, zaradi česar je zelo všeč, ker jo uporabljajo kot obliko tetovaže.

Več o Elephant Art

Med ljudmi, ki jih zanima oblikovanje živalskih tetovaž, so odlična možnost, zlasti zaradi vsestranskosti oblikovanja in pomena. Umetnost slonov je lahko oblikovana tako, da so lahko na eni strani videti srčkani in smešni, drugi modeli pa jih lahko predstavljajo kot močna in močna bitja. Ti modeli tetovaž lahko izgledajo dobro tako pri moških kot pri ženskah, oba pa jih imata raje. Oblikovalec lahko ustvari moško ali žensko obliko, tako da doda različne elemente glede na izbiro in zahteve svoje stranke. Na voljo so tudi v različnih velikostih, majhnih, srednjih ali velikih, velikost pa lahko izberete glede na želeno umestitev in po želji. Večina modelov tetovaž ima slone v njihovi naravni barvi, ki je lahko karkoli med črno in sivo, saj je le redko mogoče najti drugo vrsto slona, ​​to je belega slona. Dejstvo pa je, da je videti takšnega slona zelo ugodno, saj pomeni božansko po budistični veri.

V primeru, da si prinašalec želi pritegniti privlačen dizajn, lahko slonsko umetnost naredi tudi v svetli barvi. Lik slona iz risanke z vso svojo ljubkostjo lahko razkrije humorno in zabavno ljubečo držo nosilca tetovaže. Druga možnost oblikovanja v teh tetovažah je v obliki plemenske umetnosti, ki vključuje maorske in polinezijske modele tetovaž za čudovito umetnost slonov..

Priljubljeni modeli tetovaže za slona

Izgledajo res srčkano, zaradi česar so najljubši dizajn za mlade fante in dekleta. Hkrati nekateri modeli izžarevajo surovo moč, zaradi česar so idealni za ljudi, ki želijo označiti svojo moč. Različni modeli tetovaž imajo lahko različne pomene in lahko izberete tistega, ki opisuje njegovo osebnost in odnos do najboljših. Poleg tega mora biti izbrana oblika takšna, da nosilec nosi idejo, da jo bo imel za vedno in večno, kot enkrat narejena tetovaža ostane z osebo vse življenje. Izhod je poskusiti začasno obliko tetovaže, tako kot v tetovažni umetnosti s kano. Tu je nekaj znanih modelov tetovaž slonov:

 • Slonček – Majhen slon ali slonček s prtljažnikom na zapestju je videti zelo kul pri mladih deklicah. Služijo lahko tudi za tetovaže s prsti. Oblikovanje cvetja in slona izgleda ženstveno in je primerno za ženske vseh starosti.
 • Karikaturni slon – Resnično srčkan je videti tudi risan slon, ki igra na trobento, skupaj z nekaterimi glasbenimi notami. Ta oblika je lahko izdelana v poljubni velikosti.
 • Tetovaža glave slona – Druga priljubljena oblika je tista, ki vključuje samo glavo slona. Umetnost slonov lahko tudi upodobi žival v obliki znanega hindujskega božanstva, lorda Ganeshe, sina gospoda Shive. Vendar je treba paziti, da mora biti zasnova takšna in na takšni lokaciji, da ne škoduje verskim občutkom katere koli osebe.
 • Slon s srcem – Majhen slon s srcem je odlična tetovaža za upodobitev ljubezni in jo lahko naredite kot par za tetoviranje obeh partnerjev.
 • Slon z angelskimi krili – Afriški slon z angelskimi krili je oblika, ki je v hindujski religiji zelo pomembna, saj predstavlja slona kot cenjeno žival.
 • Družina slonov – Družina slonov, prikazana v umetnosti tetoviranja, izgleda odlično, poleg tega, da stoji za simbolnim pomenom družinske vezi in zaščite družine s slonom.

Na splošno se morajo modeli osredotočiti na slona, ​​čeprav je mogoče ustvariti nove z vključitvijo drugih elementov, kot so perje, sidra, lovilci sanj, rože, zvezde, sonce, metulji in valovi. Ti modeli izgledajo kul, če so narejeni v obliki tetovaže v vodni barvi ali kani, zaradi česar so tudi ekonomični in neboleči, hkrati pa so videti še posebej posebni.

Vodnik po umestitvi

Velikost slonove umetnosti v veliki meri določa njeno umestitev, saj je treba izbrati lokacijo, ki bo prilegala majhnega, srednjega ali velikega slona na telo nosilca. V primeru, da se odločimo za obliko velike velikosti, jo lahko v idealnem primeru postavimo na hrbtno stran nosilca, saj zagotavlja veliko površino, potrebno za barvanje zasnove. Strokovni umetnik tetoviranja lahko popolno črni oblikovanje tudi na drugih lokacijah, ki vključujejo ramo, prsni koš, zapestje, gleženj, stegna, bok, nadlaket, rokav, koleno, zadnji del vratu in zadnji del ušesa. Obstajajo pa nekatere prednosti in slabosti, ko ima slon natisnjen na sebi. Medtem ko tetovaža prinaša veliko pozitivnosti, saj se v nekaterih religijah, kot sta hinduizem in budizem, šteje za sveto, je edina težava pri oblikovanju tetovaže ta, da se zaradi velike velikosti lahko zaplete pri nanašanju na določenih mestih. Toda sposoben in izkušen umetnik ga lahko zagotovo prilega na pravo mesto, ne da bi pri tem izgubil integriteto oblikovanja.

tetovaža slona5tetovaža slona 4tetovaža slona 3tetovaža slona 2

tetovaža slona7tetovaža slona 8tetovaža slona9tetovaža slona 10tetovaža slona 11tetovaža slona12tetovaža slona14tetovaža slona13tetovaža slona15tetovaža slona16tetovaža slona17tetovaža slona 18tetovaža slona19tetovaža slona20tetovaža slona31tetovaža slona32tetovaža slona33tetovaža slona34tetovaža slona36tetovaža slona37tetovaža slona35tetovaža slona38

Kam postaviti tetovaže, oblikovane s sloni

Resnica je, da je od uporabnikov vedno odvisno, kje bodo postavili svoje tetovaže, oblikovane s sloni. Kljub temu je najbolje, da dobro razmislite o postavitvi tetovaže, preden izvedete postopek tetoviranja. Poskrbite, da razmišljate o več pomembnih stvareh, kot je glavni namen te tetovaže. V zvezi s tem je tukaj nekaj najboljših umestitev za vašo umetnost slonov, ki jih je treba upoštevati:

 • Umetnost slonov na zapestju – Če želite imeti samo majhno tetovažo, oblikovano s slonom, bi bilo idealno, če bi jo imeli na zapestju. Lahko imate preprosto podobo slona ali podobo slona, ​​ki jo spremlja nekaj umetniških pod -modelov, odvisno od vaših osebnih želja. Lahko imate celo verigo majhnih slonov, ki bodo zagotovo videti dobro.
 • Umetnost slonov na hrbtu – Če želite imeti večjo velikost, bi bila izbira zadnjega dela telesa zagotovo odlična. Preprosto zato, ker je to območje precej široko, lahko tukaj vgravirate katero koli velikost tetovaže. Izberete lahko celoten del hrbta, zgornji del hrbta ali samo spodnji del hrbta.
 • Umetnost slonov na prstih – Kdo bi si mislil, da je tudi to večjo velikost živali mogoče popolnoma vklesati na prste? Edina stvar je, da boste imeli manjše velikosti slonov, razen če imate ogromne prste, kot je slon, kar je zagotovo nemogoče. Ker bi bil dizajn manjši, bo od umetnika za tetovaže zagotovo zahteval toliko natančnosti, zato poiščite najboljšega.
 • Umetnost slonov na roki – Če je vaš namen ustvarjanja tetovaže slona pokazati drugim ljudem, kako občudujete to žival in vam ni mar za tiste ljudi, ki sovražijo tetovaže, bi bilo umestitev tetovaže na roke. Ta lokacija je nedvomno zelo vidna očem mnogih, kar dosega vaš prvi namen tetoviranja. Lahko se odločite, da ga boste imeli na zgornjih delih rok. Če pa ga želite včasih skriti, izberite spodnje dele rok.
 • Umetnost slonov na ramenih – Če ne veste, so lahko tudi vaša ramena odlična lokacija za tetovaže, oblikovane s sloni. Veliko moških se odloča za to lokacijo, ker bo poudarilo njihova široka ramena, zaradi česar bodo imeli bolj moške podobe proti nasprotnim spolom. Izberete lahko večjo velikost slona, ​​ki se bo raztezala proti vašemu hrbtu ali kamor koli želite. Možnosti je zagotovo neskončno.
 • Umetnost slonov na nogah – Noge so lahko tudi najboljša lokacija za tovrstne tetovaže živali. Kljub temu so lahko noge zelo vidne očem drugih ljudi, zato se prepričajte, da niste obkroženi s konzervativnimi ljudmi, ki ne marajo videti tetovaže, če se odpravite na to lokacijo. Ne gre za to, da je te tetovaže slabo, ne morete samo skriti dejstva, da nekateri ljudje menijo, da je tetoviranje zlo, zlasti kar zadeva vero in osebna prepričanja.
 • Umetnost slonov na stegnih – Če vas resnično motijo ​​tisti konzervativni ljudje, ki ne želijo videti kakršnih koli tetovaž na telesu nekoga, zakaj se potem ne odločite skriti tetovaže, oblikovane s sloni, ko so v bližini? No, to vam bo zagotovo povzročilo težave pri tem ves čas. Kot rešitev za to se lahko odločite za tetoviranje na stegnih. Nikakor ne morejo videti vaših tetovaž na stegnih, ko so v bližini. Zato bi bila stegna odlična lokacija.

Zaključne besede

Tetovaže slonov bi zagotovo dobro izgledale ljudem, ki imajo radi tetovaže, oblikovane s sloni. Slon je ljubka žival, čeprav ima ogromno velikost, zato ljudem te tetovaže nikakor ne bodo všeč. Preden si naredite te tetovaže, morate najprej razmisliti, kateri model izbrati in na kateri del telesa ga boste postavili.

Ideje za oblikovanje tetovaže slonovPomen tetovaže slonovGanesh tetovažaModeli tetovaže slonov za moškeTumblr lepe tetovaže slonovIdeje za tetovaže slonovSlike levovih tetovažSlike tetovaže slonovImpresivne tetovaže slonovElephant Tattoo FlashSlike Tetovaže slonovTetovaže slonov pešSlike slonove tetovažeMajhna tetovaža slona na zapestjuPomen tetovaže slonov GaneshTetovaže slonov PinterestDružinska tetovaža slonovGanesha tetovažaTetovaža slonov za dekletaRisba plemenskega slonaTetovaža slonov na hrbtuRisbe slonovBarvita tetovaža slonovSlonov orisIndijski modeli tetovaže slonovTetovaža malega slona pešTetovaže slonovMala tetovaža slonovTetovaža otroškega slonaPlemenska tetovaža slonovPomen tetovaže slonaTatoo slona na hrbtuModeli tetovaž slonovPlemenske tetovaže slonovTetovaža slonov pešTetovaža slonov za ženskeTetovaža ročnih slonovTetovaža slonov pri rokiPrava tetovaža slonovOblikovanje tetovaž otroških slonovSlonova tetovažna nogaModeli tetovaže slonovSimbolika tetovaže slonaPomen tetovaže malega slonaTetovaža slonov na straniNajboljša tetovaža slonovNajboljša tetovaža slonovDružinske tetovaže slonovSimbol simbolov slonovČudovita tetovaža slonovTetovaža plemenskih slonovSlike Tiger TattooSimpatične in impresivne tetovaže slonovTetovaža slona v akvareluTetovaža slona na prsihMajhni tetovaže slonovTetovaža s slonovim ključemKaj simbolizirajo sloniSlon Tattoo SmallLepe tetovaže slonovTetovaža slonov na prstuSlike opica TattooUstvarjalne tetovaže slonovTetovaža ročnih slonovEdinstvene tetovaže slonovAbstraktna tetovaža slonaTetovaža slon metuljMoška tetovaža slonovIndijska tetovaža slonovSimpatična tetovaža slonovSimpatična tetovaža slonovPomeni oblikovanja tetovaže slonovTradicionalna tetovaža slonovSimpatični modeli tetovaže slonovSimpatične tetovaže slonov TumblrSlike opica TattooPomen slonaTetovaža slona in otrokaElephant Tattoo Designs PinterestTetovaža slonov za ženskeTetovaža slonov na nogahTetovaža slonov hrbetSimpatične tetovaže malega slonaSimpatične tetovaže slonovSimpatične tetovaže majhnih slonovSimpatične tetovaže slonovTetovaža stranskega slonaTetovaža prsnega slonaRisanke tetovaže slonovElephant Tattoo Designs TumblrKul tetovaža slonovNeverjetne tetovaže slonovTetovaža slonovPostavitev tetovaže slonovSlonova tetovaža PinterestElephant Tattoo Designs zapestjeTetovaža ramenskega slonaEdinstvena tetovaža slonovAkvarelna tetovaža

tetovaža slona39tetovaža slona40tetovaža slona41tetovaža slona42tetovaža slona43tetovaža slona44tetovaža slona45tetovaža slona46tetovaža slona47tetovaža slona48tetovaža slona49tetovaža slona50tetovaža slona22tetovaža slona21tetovaža slona23tetovaža slona24tetovaža slona25tetovaža slona26tetovaža slona29tetovaža slona30tetovaža slona27tetovaža slona28tetovaža slona51tetovaža slona52tetovaža slona53tetovaža slona54tetovaža slona55tetovaža slona56tetovaža slona57tetovaža slona58tetovaža slona59tetovaža slona60tetovaža slona61tetovaža slona62tetovaža slona63tetovaža slona64tetovaža slona65tetovaža slona66tetovaža slona67tetovaža slona68tetovaža slona69tetovaža slona70tetovaža slona71tetovaža slona75tetovaža slona74tetovaža slona73tetovaža slona72tetovaža slona79tetovaža slona76tetovaža slona78tetovaža slona77tetovaža slona81tetovaža slona82tetovaža slona83tetovaža slona84tetovaža slona85tetovaža slona88tetovaža slona90tetovaža slona89tetovaža slona87tetovaža slona86

1-slon-roka-tetovaža 2 6-3D-tetovaža slona 9-slon-stegno-tetovaža-za-dekle 12-slon-tattoo-za-moške Tatoo 15-slonov vrat 16 Tatoo 16-slonov vrat 17-metulj-slon-tetovaža 25-slon-tetovaža 26-slon-tetovaža Tatoo 27-slonov vrat 29-slonova stran-tetovaža-za moške 30-plemenski-slon-tetovaža 35-slon-tetovaža 37-slon-tetovaža 41-slon-tetovaža 81 113-e1418987405967 114 1-slon-roka-tetovaža 2 6-3D-tetovaža slona 9-slon-stegno-tetovaža-za-dekle 12-slon-tattoo-za-moške  16 Tatoo 16-slonov vrat 17-metulj-slon-tetovaža 25-slon-tetovaža 26-slon-tetovaža Tatoo 27-slonov vrat 29-slonova stran-tetovaža-za moške 30-plemenski-slon-tetovaža 35-slon-tetovaža 37-slon-tetovaža 41-slon-tetovaža 81  114 181 210 213 261 334 351 tetovaža slona slon-tetovaža-3 slon-tetovaža-4  slon-tetovaža-6 slon-tetovaža-7  slon-tetovaža-9 slon-tetovaža-10 slon-tetovaža-11 slon-tetovaža-12 slon-tetovaža-13 slon-tetovaža-14 slon-tetovaža-17 slon-tetovaža-18 slon-tetovaža-19 slon-tetovaža-20 slon-tetovaža-21 slon-tetovaža-22 slon-tetovaža-23 slon-tetovaža-24 slon-tetovaža-25 slon-tetovaža-27 slon-tetovaža-28 slon-tetovaža-29  slon-tetovaža-31  ss9