200 najboljših citatov za tetovaže za moške in ženske

Za mnoge ljudi so tetovaže sredstvo samoizražanja-in ni bolj neposrednega načina izražanja kot z besedami. Citatne tetovaže lahko poudarijo odnos in naravo osebe, služijo kot opomnik vrednot, ki jih vodijo, ali imajo oseben sentimentalen pomen.

tattoo-quotes-be-the-one-to-guide-me

Pomen citiranih tetovaž

Citatne tetovaže so nekateri najbolj osebni, individualizirani modeli. Medtem ko tetovaža s simboličnimi podobami lahko predstavlja določene vrednosti in pomene, lahko dobro izbran citat postane najbolj edinstven način za izražanje predvidenih vrednot in občutkov.

Navedki se lahko uporabljajo v tetovažah za skoraj vsak pomen in pomen. Priljubljene uporabe citatov vključujejo:

 • Navdihujoči citati – ti so ponavadi namenjeni opomniku o tem, kaj se osebi zdi pomembno v življenju, ki naj služijo kot vodilo v skladu z osebnimi vrednotami. Lahko jih obravnavamo tudi kot motivacijske ali poživljajoče. “Želja ni dovolj, to moramo storiti” (Goethe) je en primer navdihujočega citata. Drugi vključujejo izreke, kot je »Neuspeh gradi značaj« (anonimno) ali »Današnji dosežki so bili včerajšnje nemožnosti« (Schuller) – razumete. Ne glede na to, kakšen stavek zadene dom in ima za vas poseben pomen, bi lahko bila dobra izbira za navdihujočo tetovažo citatov.
 • Verske tetovaže – citati iz verskih besedil so običajna izbira tetovaže za tiste, ki želijo poudariti svojo vero.Citati oblikovanja 3d tetovaž
 • Citati iz knjig, pesmi, filmov in pesmi – včasih pride do izraza iz literature, filma ali pesmi. Morda vam pomaga, da svoje vrednote ali mnenja izrazite na jedrnat način, morda je zabavno, ali pa vam ima kak poseben, oseben pomen. Vsi imamo kulturno-referenčne citate, s katerimi se identificiramo. Imeti tetovažo s to vrsto citata bo tudi avtorju vreden poklon.
 • Osebni citati – citat za tetovažo ni nujno dejanski citat iz nečesa! Lahko je fraza, ki ste jo ustvarili sami, na primer rek, ki ga imate, ali preprosto besedilo, ki ga napišete posebej za tetovažo. Komaj je bolj edinstven dizajn tetovaže kot citat lastnega izuma.tetovaže super citati

Izbira pisave

Če ste se odločili za besede, ki jih želite vključiti v svojo ponudbo tetovaže, je naslednji korak ugotoviti, kako bo izgledal dizajn. Medtem ko dejanske besede pomenijo pomen vaše tetovaže, bo pisava, ki jo izberete, določila slog končnega dela.

Priljubljena izbira pisave za tetovaže vključuje kurziv/rokopis in črke v gotskem slogu. Na splošno je prva najboljša izbira za ženske, druga pa se najpogosteje pojavlja v moških tetovažah. Pisave pisalnega stroja so tudi dobra izbira – izgledajo odlično in so enostavne za branje.

citati angelov tattoo

Če ima vaš citat globok osebni pomen, se lahko odločite za uporabo lastnega rokopisa ali rokopisa ljubljene osebe. Ta možnost naredi posebno posebno in edinstveno tetovažo. Če je to vaša izbira, se prepričajte, da pri svojem tetovatorju lahko ustvarijo ustrezno šablono.

Ob predpostavki, da še nimate v mislih sloga pisave, je dober način, da ga najdete z urejevalnikom besedila, kot je Word. Vnesite izbrano frazo in si oglejte, kako izgleda v različnih pisavah – nekaj vam bo zagotovo padlo v oči! Vsaj to bi vam moralo dati neko predstavo o slogu pisave, ki jo iščete.

citati o oblikovanju umetniških tetovaž

Druga možnost za iskanje pisave je brskanje po spletni knjižnici pisav, po možnosti tisto, ki prikazuje vzorce na podlagi vaše fraze. Na primer, 1001 pisave omogoča uporabnikom, da vnesejo svojo frazo in jo vidijo prikazano v tisočih različnih stilih besedila.

Ne glede na pisavo, ki jo izberete, se prepričajte, da je berljiva in primerna za velikost tetovaže, ki jo želite. Dekorativne, zapletene pisave bodo težko prebrati, če so črke premajhne.

neverjetni citati za tetovaže

Pri pridobivanju ponudbene tetovaže je treba upoštevati še druge stvari

Poleg besedila in sloga črk je pri odločanju o oblikovanju tetovaže treba upoštevati še nekaj stvari. Najpomembneje:

 • Barva – ni mogoče zanikati, da je velika večina narejenih tetovaž v črni barvi. To pomaga, da besedilo jasno izstopa pred vašo kožo – kar pomeni, da je citat lažje videti in prebrati. Kljub temu to ni edina možnost – tudi tetovaže z barvnimi citati so lahko videti odlično. Prav tako se vam ni treba zadovoljiti z eno samo barvo. Krepki na primer imajo lahko črni obris in barvito polnilo. Barve in odtenke je mogoče tudi mešati, tako da bi se lahko na primer vaš citat začel rdeče in se postopoma zlil v oranžno. To bi lahko vplivalo na to, kako je citat berljiv, in vse barve ne bodo videti dobro skupaj. Eksperimentirajte z različnimi idejami na papirju in poglejte, kaj vam je všeč!čudoviti citati za tetovaže
 • Jezik – premislite, ali želite, da je vaša tetovaža narekovajev napisana v vašem maternem jeziku ali v drugem. Obstaja več razlogov, zakaj se ljudje za tetovaže odločajo za tuje jezike. Na primer, jezik bi lahko imel poseben osebni pomen ali pa bi lahko bil materni jezik avtorja citata (recimo, da uporabljate citat iz knjige italijanskega avtorja – zakaj ga ne bi imeli v izvirnem italijanskem jeziku?) . Če ne želite, da je pomen vašega citata takoj razumljiv vsem okoli vas, je izbira tujega jezika najboljši način, da postane bolj zaseben. Lahko bi celo izbrali drugo abecedo, na primer s prevodom fraze v grščino. Če sami ne govorite izbranega tujega jezika, preverite končno besedilo nekoga, ki ga pozna. Googlovemu prevajalcu ni vedno mogoče zaupati!super izreki za tetovaže
 • Oblikovanje – ali bi lahko vaši tetovaži dodali še kakšne druge elemente, da bi poudarili njen pomen in vam naredili obliko privlačnejšo? Pisanje je samo po sebi videti super v tetovažah, vendar to ne pomeni, da ga ni mogoče kombinirati z drugimi podobami. Živali, simboli in cvetlični posnetki so priljubljena izbira.
 • Trajnost – nikoli ne pozabite, da bo tetovaža ostala na vaši koži za vedno. To je pomemben dejavnik pri vsaki tetovaži, zlasti pri pisanju. Preden si tetovirate citat, premislite, ali bo to verjetno še vedno pomembno in pomembno za vas čez pet, deset ali dvajset let.lepe japonske tetovaže
 • Pravopis -preverite, dvakrat preverite in ponovno preverite črkovanje stavka. Ne pozabite, da je tatoo umetnik tisti, ki naredi napako, zato bodite pozorni na šablono in preverite, ali je vse pravilno, pred in med postopkom tetoviranja. Ena napačno črkovana beseda lahko naredi vašo tetovažo iz smiselne in navdihujoče v rahlo zadrego, saj bodo vsi domnevali, da ste se vi zmotili.lepi narekovaji tetovaža

Priljubljene možnosti oblikovanja

Citati naredijo odlične samostojne tetovaže, lahko pa jih uporabite tudi kot del večjega dizajna. Priljubljene izbire za kombiniranje različnih elementov s pisanjem v tetovažah vključujejo:

 • Tetovaže perja z narekovaji – perje je pogosta značilnost narekovanih tetovaž. Lahko jih dodamo kot ločen element poleg, nad ali pod napisom ali pa jih obdelamo s črkami. Za drugo možnost je najbolje uporabiti veliko ukrivljeno pisavo, da bo pero lahko videti kot del črke.najboljši tetovažni citati
 • Navedite tetovaže s pticami – ptice se pogosto pojavljajo v tetovažah zaradi simboličnega pomena svobode in perspektive ter zaradi estetske privlačnosti. Dodajanje ptice (ali več) k vaši tetovaži je odličen način, da v oblikovanje vključite nekaj barve. Zlasti kolibri so odlična izbira za narekovane tetovaže, še posebej pogoste pri ženskah.najboljši izreki za tetovaže
 • Navedite tetovaže s simboli – simbole, kot so puščice, srca, sidra, znak neskončnosti in nešteto drugih, je mogoče oblikovati za globlji pomen. Besedne tetovaže za fante pogosto vključujejo sidra, čeprav to seveda ni pravilo.
 • Citati na papirju ali v knjigah – daljši narekovaji se lahko uporabljajo kot del zasnove, ki naj bi izgledala kot stran iz knjige. To lahko pomeni eno stran, zvitek ali odprto knjigo. To omogoča bolj zapleteno in večjo zasnovo.citati tetovaže bob marley
 • Citati s kulturnimi referenčnimi podobami – za citate, ki prihajajo iz priljubljenih knjig ali filmov, je zanimiva izbira, da oblikovanju dodate simbolične posnetke iz izvirnika. Na primer tetovaže citatov Harryja Potterja pogosto vključujejo simbol strele (za Harryjevo brazgotino) ali simbol smrti, ki je sinonim za franšizo in je takoj prepoznaven.

Priljubljeni primeri oblikovanja

citati o razpadu tetovaže

kul oblikovanje tetovaže citata

kul tetovažni citat

Globok pomen navaja tetovaže

oblikovanje tetovažnih citatov

Pregovori Dream Tattoo

Vodnik po umestitvi

Postavitev tetovaže z narekovaji je, tako kot vsi drugi modeli tetovaž, v veliki meri odvisna od njene velikosti. Večje tetovaže izgledajo dobro na velikih površinah, kot so hrbet, trebuh, roke, rebra, prsni koš, stegna, noge in boki. Manjše so idealno narejene na gležnjih, zapestjih, zadnjem delu vratu, za ušesom in celo na prstih.

Kot smo že videli, dolžina vašega citata ne bo edini odločilni dejavnik za velikost tetovaže. Tudi kratek citat bo morda moral biti velik, če se odločite za zapleteno pisavo ali velike dodatne elemente.

Medtem ko se odločate, kje si boste ponudili tetovažo s citati, razmislite, ali želite, da je nenehno vidna vsem okoli vas. Za globoko osebno besedilo, ki ga želite ohraniti bolj zasebnega, izberite območje, ki ga lahko preprosto prekrijete z oblačili.

Zaključne besede

Vsaka tetovaža je nekakšna izjava, narejene tetovaže pa so najbolj drzne izjave vseh. Posebna privlačnost besednih tetovaž izhaja iz jasnosti pomena in možnosti, da navdihuje tako uporabnika kot tiste okoli njih.

V spodnji galeriji si oglejte, katere citate so drugi izbrali za svoje tetovaže – tukaj bo zagotovo nekaj, kar vas bo navdihnilo, da ustvarite svoje!

21. Družina kot veje na drevesu, vsi rastemo v različnih smereh.

družinski tetovažni citati

22. S svojo močjo bom uspel.

znani citati za tetovaže

23. Ne skrbite, bodite srečni

prvi citat tetovaže

24. Moja duša, pokvarjena zaradi maščevanja, je prestala muke …

tetovaža citata genesis

25. Knjige ima preveč rada in to ji je obrnilo možgane.

dekle citat tetovaže slavni citat

26. In čeprav je le majhna, je huda

citati za tetovaže deklet

27. Sreča je odvisna od nas samih.

slavni ljubezenski tetovažni citat

28. Tako ljubljeni ga ljubite, da bi z njim lahko preživela vsa smrt …

veličastni tetovažni citat

29. Pod ličenjem in za nasmehom sem samo dekle …

dobri citati tetovaže za dekleta

30. Za vsako temno noč je svetlejši dan.

dober tatoo citat

31. Ne greš nežno v tisto lahko noč …

dobri citati za tetovaže

32. Na začetku je Bog ustvaril nebo in zemljo.

odlični citati za tetovaže

33. Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje.

navdihujoči citati za tetovaže

34. Včasih, ko padeš, letiš

navdihujoči izreki tetovaže

35. Skozi vsako temno noč je svetlejši dan

navdihujoč citat tetovaže

36. Nekateri pravijo, da grem narobe …

navdihujoči citati za tetovaže

37. Vdihnite in bodite močni

citat življenjske tetovaže

38. Konec koncev je samo življenje

življenjske tetovaže za oblikovanje tetovaž

39. Cvetje traja le tako dolgo

tetovaže v živo

40. Končno merilo človeka ni to, kdo stoji v trenutkih tolažbe …

tatoo lepi citati

41. Največja stvar, ki se je boste naučili, je samo ljubiti in biti ljubljen v zameno.

Tatoo ljubezenskih citatov

42. Delaj, kar imaš rad

ljubezenski tatoo citat

43. Z Njegovo ljubeznijo ne morem storiti ničesar.

ljubezenske tetovaže oblikovanje citati

44. Vsak trenutek preplavi moč, 66 tisoč milj na uro.

ujemajoče se tetovaže

45. Ti boš Sidro, ki drži moje noge na tleh … in jaz bom krila ….

pomenljivi tetovažni izreki

46. ​​Sovraštvo brez razloga

pomen tetovaže citat

47. Kdo je bolj resničen?

smiselni citati za tetovaže

48. Življenje gre naprej

moški tetovažni citati

49…. in svet bo tvoj

tetovaže lepi citati

50. Verjamete v laži, zato se morate naučiti zaupati nikomur razen sebi.

tetovaža z lepim citatom

51. Zaposlite se z življenjem ali umirajte

lepi citati za tetovaže

52. Mi smo brez milosti in začudeni, nori z lastno nenasitno željo …

lepi tetovažni citati za moške

53. Ne preizkušaj tistih, ki jih imaš rad, to nas bo samo podrlo.

lepi citati o oblikovanju tetovaž

54. Če želite mir, se pripravite na vojno

citata tatoo miru

55. Ne spravi me v skušnjavo

citati molitvenih tetovaž

56. Hodite po veri, ne po pogledu

Citati Tattoo za dekleta

58. Če ne živiš za nekaj, boš umrl za nič

quote-tattoo-designs

59. Leti s svojimi krili

citiraj tetovaže deklet

60. Umetnost nikoli ne izvira iz sreče

navedite ideje za tetovaže

61. To je tvoje življenje in konča se vsako minuto …

navedite življenje tetovaže

62. Ko moč ljubezni premaga ljubezen do moči, bo svet spoznal mir

citiraj tetovažo ljubezen

63. Sanjajte, kot da boste živeli večno

Navedite tetovaže Tumblr

64. Čeprav hodim po dolini smrtne sence …

Napisi o verskih tetovažah

65. Resničnost je napačna, sanje so resnične

Kratki motivacijski citati za tetovaže

66. Če bi ležal tukaj, bi ležal z mano …

Kratke tetovaže za dekleta

67. Dobiš, kar daš

kratki citati za tetovaže

68. To je samo za vedno … sploh ne dolgo

Ideje za kratke tetovaže

70. V svojem svetu

preprosti citati za tetovaže

71. Tudi to bo minilo

izreki majhnih tetovaž

72. Kakšno letino bo prinesel september

osupljiva tetovaža s citati

73. Življenje se ne meri s številom vdihov …

sladki dobri citati za tetovaže

74. Usoda je padla

tatoo citati za dekleta

75. Nikoli neuspeh, vedno lekcija.

tatoo izreki moški

76. Izdajalec, kje je tvoja glava. Izdajalec, kje ti je srce.

tatoo citat za dekleta

77. Dokler ne za vedno izgine

tatoo za moške

79. Moč Spoštovanje zvestobe

tetovažni citati o življenju

80. Upanje Ljubezen Družina Verjemi Sanje o moči

tatoo citati sanjsko upanje

81. Dragi ljubimec, daj mi še zadnji boleč poljub

tetovažni citati za ljubitelje

82. Nikoli ne delajte kompromisov. Niti pred armagedonom.

tetovaže za moške

83. Srce pomeni vse

Citati za tetovaže za ženske

84. Nikoli ne pozabi, kdo si

tetovažni citati za vas

85. Daj mi vedrino, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti …

tetovaže mi dajejo vedrino

86. Ste tisto, kar imate radi, in ne tisto, kar vam ljubi nazaj

tetovaža citira ljubezen

87. Vojne se začnejo v glavah moških

tattoo navaja moške

88. Če lahko sanjate, lahko to storite

tetovažni navedki o sanjah

89. Z bolečino pride moč

tetovaža navaja bolečino

90. Umreti bi bila strašno velika pustolovščina

tatoo citati umreti

91. Bodite tisti, ki me bo vodil, vendar me nikoli ne zadržite

tetovaže, ki me vodijo

92. Ne bom se bal nobenega zla, ker si z mano

Tattoo Quotes Tumblr

93. Živite vsak dan, kot da bi bil vaš zadnji

tetovažni izreki živijo vsak dan

94. Vera Upanje in ljubezen

lepo rekel tetovaže

95. Ni bila nič več kot nič drugega kot sama

citati oblikovanja tetovaž

96. Dream Believe Dare Do

tetovaže citat sanj

98. Molitev za divje v srcu, shranjena v kletkah

citat tennessee williams tatoo

99. Napaka je človeška; odpuščati je božansko.

citat tumblr tatoo

100. Negotovo, neustrašno, morda nesmrtno odločno zaljubljeno

negotovi tatoo izreki

101. Zate sem podrl nebo, toda ti si le skomignil z rameni

citati za ženske tetovaže

102. Pozabite na svojo preteklost, odpustite sebi in začnite znova

čudoviti novi citati za tetovaže

103. Ne veš, za kaj si živ, dokler ne veš, za kaj bi umrl

čudoviti citati za tetovaže

104. Strašno in čudovito narejeno

čudoviti citati o oblikovanju tetovaž

105. Zaspati, morda sanjati …

lepi citati o oblikovanju tetovaž

106. Bodi sprememba

izreki o oblikovanju tetovaž

107. Najhuje pri laganju je vedeti, da niste vredni resnice

Najnovejši izreki tetovaže

108. Poslušal sem hvalisanje svojega srca sem, kar sem, sem

tetovažni citati in izreki

109. Pogrešam me malo, vendar ne predolgo.

žalosten tetovažni citat

110. Eno življenje ena ljubezen

tetovažni citati za pare

3276-the-catcher-in-the-rye-quote-back-tattoos_largeČe telo ujame telo, ki prihaja skozi rž vedno-v-mojem-umu-večno-v-srcu-tetovažaVedno v mislih za vedno v mojem srcu tetovaža In v tistem trenutku sem prisegel, da smo bili neskončniIn v tistem trenutku prisežem, da smo bili neskončni. Dragi ljubimec, daj mi še zadnji boleč poljubDragi ljubimec, daj mi še zadnji boleč poljub. Bog-daj-mi-spokojnost-sprejeti-stvari-ne morem spremenitiBog, daj mi vedrino, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, in modrost, da spoznam razliko. Zaradi milosti ste rešeni po veriKajti po milosti ste rešeni po veri PADI sedemkrat Vstani osemkratPADI sedemkrat Vstani osemkrat Sanjaj-kakor-če-boš-živel-večno-živel-kakor-če-boš-umrl-danesSanjajte, kot da boste živeli večno. Živite, kot da boste danes umrli. Ne obžalujte vse starejšega-to-je-privilegij-zavrnjene-mnogimNe obžalujte staranja, to je privilegij, ki ga mnogi zavračajo. srečno do konca svojih dniSrečno do konca svojih dni sreča je odvisna od željasreča je odvisna od želja. Verjamem, da se vse dogaja iz nekega razlogaVerjamem, da se vse zgodi z razlogom. Ljudje se spreminjajo, tako da se lahko naučiš opustiti, stvari gredo narobe, da jih ceniš, ko imajo prav, verjameš v laž, da se sčasoma naučiš zaupati nikomur razen sebi, včasih pa dobre stvari razpadejo, da lahko tudi boljše stvari padejo skupaj. Zdaj bi lahko resnično uporabil željoTakoj bi res uporabil željo jaz-sem-ljubil-zvezde-preveč-rad-za-biti-strah-ponočiZvezde sem imel preveč rad, da bi jih bilo ponoči strah

naredi-veselo-hrup

Smej se toliko, kolikor dihaš. Ljubi tako dolgo, kot živišSmej se toliko, kolikor dihaš. Ljubite, dokler ste živi Ne sanjam in ne pozabim živeti na sanjah in pozabim na življenjeNi nujno, da se zadržujemo v sanjah in pozabimo živeti Resničnost je napačna, sanje so resničneRealnost je napačna. Sanje so resnične Tako ljubljeni-ljubi ga-to-z-njim-vsemi smrtmiTako draga – ljubi ga, da z njim vse smrti – bi zdržala, brez njega ne bi živela življenja. Nekateri-recimo-grem-v-napačno smerNekateri pravijo, da grem v napačno smer … ko je to samo moja pot … stran od ostalih. Vdihnite in bodite močniVdihnite & Bodi močen Tisti, ki so modri, bodo svetili tako svetlo kot neboTisti, ki so modri, bodo svetili kot nebo, tisti, ki mnoge obračajo k pravičnosti, kot zvezde za vedno Sprejemamo ljubezen, za katero mislimo, da si jo zaslužimoSprejemamo ljubezen, za katero mislimo, da si jo zaslužimo. Mi-smo-brez milosti-in-zmedeniSmo milostni in zamolčani, nori z lastno nezasitno željo po drugem času in kraju. Najpomembnejše je, kako dobro hodite skozi ogenjNajpomembnejše je, kako dobro hodite skozi ogenj. Ko najdete drugo polovico, vas ne morejo zavezati nobena pravilatetovaže-citati-o-življenju-slike-fotografije-slike-fotografije-videoposnetki-ideje-modeli-fotografije-71 V ljubezni in vojni je vse pošteno tattoo-quotes-all-is-fair-in-love-and-w-ar Odločiti se moramo le, kaj storiti s časom, ki nam je namenjen tatoo-citati-vse-moramo-se odločiti-kaj-narediti-s-časom-ki nam je dan In kilometre do spanja tattoo-quotes-and-miles-to-go-before-i-sleep Praznujte to priložnost, da živite in dihate tetovaže-citati-praznujte-priložnost-biti-živ-in-dihati Toda ljubezen, ki sem jo razumel, je več kot tri besede, ki so zamrmrene pred spanjem … tattoo-quotes-but-love-i-come-to-razumeti Bodite tisti, ki me bo vodil, vendar me nikoli ne držite tattoo-quotes-be-the-one-to-guide-me Pod laičnimi besedami, ki zadušijo tetovaže-citati-in-izreki-o-družinskih-slikah-fotografijah-fotografijah-videih-idejah-modelih-fotografijah-1 tatoo-citati-otroštvo “DAD” – Odlična tetovaža za tiste, ki imajo zelo radi svoje očete. tattoo-citati-oče Ne pojdi nežno v tisto lahko noč, bes, bes proti umiranju svetlobe tattoo-quotes-do-not-go-nežno-v-to-lahko noč Največja stvar, ki se jo boste kdaj naučili, je ljubiti in biti ljubljen v zameno tattoo-citati-golob Vse ima lepoto, vendar je ne vidijo vsi … tattoo-citati-vse-ima-lepoto-a-ne-vsi-to vidijo “Erised stra ehru oyt ube cafru on wohsi” (Povzeto po filmu Harry Potter. Ko se zrcali in pravilno črkuje, piše: “Ne pokažem tvojega obraza, ampak željo tvojega srca.”) tattoo-quotes-erised-stra-ehru-oyt-ube-cafru-oyt-on-wohsi Osvobodite se duševnega suženjstva tattoo-quotes-emancipate-your-self-from-mental-suženjstvo Sanjajte, kot da boste živeli večno tattoo-quotes-dreams-as-if-youll-live-forever Sanje, upanje, ljubezen, družina, moč, verjemite tattoo-citati-sanje-upanje-ljubezen-itd Pravljice otrokom ne povedo, da Zmaji obstajajo … ~ G.K Chesterton tetovaže-citati-pravljice-ne povej-zmaj-obstajajo tattoo-quotes-fall-down-sedemkrat-stand-up-osemPADI sedemkrat Vstani osemkrat tatoo-citati-usoda-padli-kratekUsoda je padla tetovaže-citati-za-vsako-temno-noč-tam-svetlejši danZa vsako temno noč je svetlejši dan tattoo-citati-genezaNa začetku ……… (Prvi verzi Biblije.)

tattoo-citati-srce-pomeni-vse

tetovaže-citati-stiske-ne-odvrni-nas“Nec Aspera Terrent” (“Ne grozi grobov”) tattoo-quotes-grant-me-the-verenityDaj mi spokojnost, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti … tatoo-citati-daj-mi-zadnji-boleč-poljubDragi ljubimec, daj mi še zadnji boleč poljub (slavna vrstica v pesmi Dear Lover by Social Distortion.) tattoo-quotes-how-elegant-our-kissOh, kako redko pripadamo, a kako eleganten je naš poljub (iz pesmi “Memphis Will Laid to Waste” Norme Jean) tattoo-quotes-how-happy-is-the vstals-notKako vesel je brezhibni vestalki! ~ Aleksander Papež tattoo-quotes-i-am-enough-the-way-i-amDober sem tak, kakršen sem… tattoo-quotes-i-am-not-fear-i-was-born-to-do-thisNe bojim se, da sem rojen za to tattoo-quotes-i-am-the-architect-of-my-own-разруšenjaJaz sem arhitekt svojega Uničenja tetovaže-citati-jaz-sem-gospodar-moje-usode-sem-kapitan-moje-dušeJaz sem gospodar svoje usode; Jaz sem kapitan svoje duše

tattoo-quotes-ill-find-a-way-to-see-again

tattoo-quotes-if-you-want-to-sing-out-sing-outČe želite peti, pojte tattoo-quotes-i-carry-your-heart-with meNosim tvoje srce s seboj (nosim ga v srcu.) tattoo-quotes-im-gonna-fight-for-what-is-rightBorila se bom za tisto, kar je prav … tattoo-quotes-i-žalujem-za-tistimi-ki-nikoli-teŽalim za tistimi, ki te nikoli ne poznajo tattoo-quotes-i-must-learn-to-love-the-Budala-in-meNaučiti se moram ljubiti norca v sebi.. tattoo-quotes-isaiah-1-18Izaija 1:18 tattoo-quotes-i-bom-našel-pot-ali-naredil-enoAut Viam Inve’niam Aut Faciamtattoo-quotes-join-us-in-the-the-shadow

Pridružite se nam v senci, kjer smo budni

tattoo-quotes-its-about-learning-to-dance-in-the-rainŽivljenje ne pomeni čakati, da nevihta mine.. tattoo-quotes-i-bi-moral-biti-par-raztrganih krempljevMoral bi biti par raztrganih krempljev … tattoo-quotes-lay-down-lay-down-and-wait-like-an-animallezi, lezi in čakaj kot žival tattoo-quotes-learn-form-včerajUči se od včeraj, živi za danes, upaj za jutri tattoo-quotes-let-it-out-let-in-inIzpusti, spusti noter tattoo-citati-življenje-gre naprejŽivljenje gre naprej tattoo-citati-življenje-se ne meri-s-številom vdihov-vzamemoživljenje se ne meri s številom vdihov.. tattoo-quotes-live-the-life-you-zamisliliŽivite življenje, ki ste si ga zamislili tetovaže-citati-v živo-smeh-ljubezen-z-zvezdamiŽivi smej se ljubi tattoo-citati-live-smeh-ljubezenŽivi smej se ljubi tattoo-quotes-live-every-day-as-if-it-is-your-lastŽivite vsak dan, kot da bi bil vaš zadnji tattoo-quotes-like-a-twister-i-was-born-to-walk-aloneKot twister sem se rodil, da hodim sam tattoo-quotes-look-after-my-heart-ive-left-it-with-youPazi na svoje srce, ki sem ti ga pustil. tattoo-citati-gospodar-usmiljeniGospod usmili se tattoo-quotes-love-is-all-you-needLjubezen je vse, kar potrebujete.. tattoo-citati-ljubezen-brez vzrokaLjubezen brez razloga tattoo-quotes-or-else-will-we-why-notali drugače, ali bomo & zakaj ne tattoo-quotes-only-you-in-my-heartAnna, samo ti v mojem srcu tattoo-citati-nikoli-pozabi-kdo-si-tinikoli ne pozabi kdo si tattoo-quotes-my-life-is-my-messageMoje življenje je moje sporočilo tattoo-citati-naša-smrt-ni-konecNaša smrt ni konec, če lahko živimo v svojih otrocih in mlajši generaciji tetovaže-citati-slike-fotografije-slike-fotografije-videoposnetki-ideje-modeli-fotografije-11In tako se je lev zaljubil v jagnje … tattoo-quotes-she-fly-by-her-own-wingsLeti s svojimi krili tattoo-quotes-so-dear-i-love-himTako draga ga ljubim, da bi z njim lahko prenesla vse smrti … tattoo-citati-včasih-morate-pustiti-stvari-itiVčasih je treba stvari pustiti.. tetovaže-citati-največja stvar, ki se jo boste naučili v življenju-je-ljubiti-in-biti-ljubljen-v zamenoNajvečja stvar, ki se je boste naučili, je ljubiti in biti ljubljen v zameno tattoo-quotes-that-who-does-not-kill-me-naredi me močnejšoKar me ne ubije, me naredi močnejšega tattoo-quotes-thanks-for-kiss-me-that-dayHvala, ker ste me tisti dan poljubili, hvala, ker ste me udarili tattoo-quotes-take-care-of-senseposkrbite za čut, zvok pa zase tattoo-quotes-take-a-chance-they-dont-come-much-large-than-thisIzkoristite priložnost, niso veliko večji od tega tetovaže-citati-edine-sanje-da-so-tiste-tiste-ki-jih-imaš-ko si budenedine sanje, ki so pomembne, so tiste, ki jih imaš, ko si buden tattoo-citati-vedno-je-upanjevedno je upanje tattoo-quotes-the-woods-are-lovely-temno-in-globokoGozdovi so čudoviti temni in globoki … tattoo-quotes-this-above-all-to-your-ownself-be-truePredvsem to, da si sam resničen tattoo-quotes-this-heart-beats-for-only-youTo srce bije samo zate tattoo-citati-živimo-z-brazgotinami-izbrali smoživimo z brazgotinami, ki jih izberemo tattoo-citati-smo-našli-ljubezennašla sva ljubezen tattoo-citati-sprejemamo-ljubezen-mislimo-si-zaslužimoSprejemamo ljubezen, za katero mislimo, da si jo zaslužimo tattoo-quotes-to-live-bi-bila-strašno velika avanturaŽiveti bi bila strašno velika pustolovščina tattoo-quotes-to-die-bi-bila-strašno velika avanturaUmreti bi bila strašno velika pustolovščina tattoo-quotes-We-were-what-you-and-what-we-are-you-will-beQuello che voi siete, ne eravamo. Quello che noi, siamo voi sarete. (“Bili smo to, kar si ti; in kar smo mi, boš ti.”) tattoo-citati-Kaj-me hrani-tudi-uničuje-meKodiraj me nutrit, me uniči tetovaža-citati-z-bolečino-pride-močZ bolečino pride moč tattoo-quotes-would-you-lie-with-me-and-just-pozabi-na-svetČe bi ležal tukaj, bi ležal z mano in pozabil na svet?

tattoo-quotes-you-must-be-the-change-you-want-to-see-in-the-world

tattoo-quotes-you-are-what-you-loveti si tisto, kar ljubiš in ne tisto, kar te ljubi nazaj tattoo-quotes-yoloŽiviš samo enkrat tetovaža z roko

tetovaža na hrbtu

beatles-tetovaža

lepa-tetovaža

tetovaža na trebuhu

zapiralni čas

tetovaža ključna kost

globoko sporočilo

disney-citat

dragon-age-quote-tattoo

vse je bilo-lepo

najljubši citat

strah-ne-prihodnost

prva tetovaža

tetovaža stopal

za vedno mlad

za-mala bitja

zabavna tetovaža

gaiman-citat

genesis-quote-tattoo srce pomeni vse

napis-tetovaža

življenje je lepo

življenjska tetovaža

tetovaža spodnjega dela hrbta

my-bill-hicks-tattoo

moja prva tetovaža

nikoli sam

nova tetovažarebro-citat-tetovaža

stranska tetovaža

solomonova pesem

tetovaža na hrbtu

citat

stegno-tetovaža