300 čudovitih ženskih tetovaž

Tukaj ob Style Up, sestavili smo seznam najbolj neverjetnih tetovaž za ženske.

Razlagamo celo pomene teh posebnih tetovaž.

Preberite, če želite videti nekaj čudovitih ženskih tetovaž z njihovimi simboli in pomeni!

tetovaža na ženskem hrbtu

Ženske tetovaže so daleč daleč od tega, da bi jih razumeli kot le izjavo upora.

Tetovaže za ženske so te dni podprle številne kul zvezdnice, zaradi česar so postale še bolj priljubljene med današnjo generacijo elegantnih žensk in deklet, ki iščejo pozornost.

ženska tetovaža

Prav tako so z velikim številom svetovnih zvezdnikov, ki nosijo različne vrste tetovaž, v zadnjih dveh desetletjih postale družbeno sprejemljive za ženske..

Zato boste našli enako število žensk, ki sledijo temu trendu, kot pri moških, saj ni nič hudega v tem, da se dekleta in ženske danes tetovirajo, raje se štejejo za modno izjavo osebe, ki jih nosi.

Ideje za umestitev tetovaž pri ženskah

Že od antičnih časov je žensko telo veljalo za sveto božjo stvaritev in jo častili kot ikono moči in moči.

Zato ljudje uporabljajo različne oblike okraskov za polepšanje ženskega telesa.

ženska ima neverjetno tetovažo na hrbtu

Različne oblike tetovaž za ženske se uporabljajo na različnih mestih po telesu, da jih polepšajo in pritegnejo pozornost opazovalcev, kar je glavni namen tetovažne umetnosti.

Večina modelov, ustvarjenih na ženskah, je občutljivih in ženstvenih v primerjavi z moškimi, ki se radi razmetavajo z velikimi, vidnimi in moškimi modeli. Tako kot ženske same tudi oblikovane tetovaže predstavljajo ljubezen, lepoto in ženskost, zato je treba njihovo postavitev izbrati previdno.

Te tetovaže morajo biti postavljene tako, da se poveča njihova lepota in simbolni pomen, ženska tetovaža pa je vidna, ne da bi bila glasna. Mnoga dekleta in ženske si želijo, da bi si na prsih, ramenih, hrbtu, boku, želodcu, rokah, nogah, stegnih, hrbtenici, vratu, zapestju, rokavu, gležnjih, zatilju, za vratom in za ušesom vtisnili tetovaže. Zelo majhne oblike so narejene v obliki tetovaž s prsti za ženske.

ženska tetovaža hobotnice

Večji modeli dobro izgledajo na stegnih, trebuhu, boku in spodnjem delu hrbta, saj ponujajo več prostora za risbo. Postavitev tetovaže mora biti takšna, da je oblikovanje dovolj poudarjeno, da pritegne pozornost drugih, hkrati pa mora biti dovolj enostavno prikriti, ko se pojavi potreba, iz strokovnih razlogov ali drugače.

Tetovaže so trajna oblika body arta, ki se jih je zelo težko znebiti, ko je bil del telesa. Zato je treba oblikovanje in postavitev tetovaže izbrati zelo previdno zaradi trajne narave tetovaž.

ženska ima tetovažo rib

Najbolj priljubljene tetovaže za ženske

V bistvu morajo ženske izbrati tetovaže, ki so občutljive in ženstvene, vendar bi morale imeti tudi posebno simbolno vrednost, da prenesejo odnos in čustva nosilca. Tu je nekaj najbolj priljubljenih modelov tetovaž za ženske, ki so razvrščeni na podlagi elementov, uporabljenih pri izdelavi teh edinstvenih modelov za ženske tetovaže:

Cvetlične tetovaže

Rože so ena najlepših in izvrstnih stvaritev narave, tako kot ženske. Predstavljajo ljubezen, čistost, nedolžnost in privlačnost, zaradi česar so najboljša izbira za oblikovanje tetovaž pri ženskah. Nekateri izmed najbolj priljubljenih cvetličnih vzorcev so tisti, ki nosijo rože, kot so vrtnice, lotosi, narcise, sončnice in češnjevi cvetovi.

Čeprav ima vsako cvetje svojo simbolično vrednost, je splošna privlačnost cvetličnih vzorcev v čistosti in ženskosti modelov. Te tetovaže je mogoče narediti s tradicionalnim črnim črnilom ali v različnih živahnih barvah, odvisno od izbire nosilca.

Tudi velikost in postavitev modela bosta določila, ali bo v oblikovanju prikazana ena sama roža ali njen šopek. Nekatere druge oblikovalske elemente, kot so čebele, metulji, listi in trnje, je mogoče združiti z osnovnim cvetličnim dizajnom, da dodajo njegovo simbolično vrednost. V zasnovo so lahko vključena tudi nekatera imena ali besedilo.

Tetovaže metuljev

Tako kot cvetlični vzorci so tudi metulji eden najbolj priljubljenih oblikovalskih elementov za ženske modele tetovaž. Te privlačne male žuželke dodajo barvo in sijaj življenju, ko pritegnejo pozornost kamor koli gredo. Podobno bo ženska, ki nosi pisano tetovažo metulja, privlačna, kamor koli gre.

Hkrati se metulji zavzemajo za spremembo in prehod, saj pridejo z grdega kokona in postanejo najlepša bitja na zemlji. Ženske, zlasti mlada dekleta, imajo radi privlačen dizajn, vtisnjen na različne dele telesa. Večino časa so pisane v živahnih barvah in v kombinaciji s cvetličnim vzorcem.

Plemenske tetovaže

Plemenske tetovaže so bogate z legendo in zgodovino, poleg tega pa so cenjene zaradi svojih neverjetnih in bleščečih modelov. Številni plemenski modeli vsebujejo starodavne plemenske elemente, kot so lovilec sanj in perje.

Lovilec sanj je plemenska naprava, izdelana iz krožnega kosa tkane mreže, okrašene z barvnimi kroglicami ali perjem. Uporabljali so ga kot plemensko tradicijo za privabljanje dobrih sanj in odvračanje slabih. Lovilec sanj je bil v plemenski tetovažni umetnosti napredovan kot simbol dobrih sanj in optimizma, ženske pa imajo radi, da jim je do danes vtisnjen trendovski dizajn.

Srčne tetovaže

Srce je bilo vedno simbol ljubezni in strasti, zato so srca zavzela pomembno mesto pri ženskih modelih tetovaž, saj ženske radi izražajo svoja čustva in ni boljšega načina, kot da si natisnete tetovažo srca. Srčne tetovaže lahko vključujejo ime njihovih ljubljenih ali nekaj posebnih citatov, ki bi jih radi izrazili in naredili obliko bolj smiselno.

Tetovaže z nebeškimi telesi

Nebesna telesa, kot so zvezde, sonce in luna, običajno vidimo tudi kot del oblikovanja tetovaž za ženske, saj niso le lepe, ampak pomenijo tudi božanskost, lepoto in moč, kar bi vsaka ženska rada izrazila s pomočjo tetovaže.

Tetovaže zodiaka

Nekatere ženske se lahko odločijo za zodiakalne tetovaže, ki so izbrane glede na njen horoskopski znak. Te tetovaže opredeljujejo splošne lastnosti določenega zodiakalnega znaka, ki so tudi povezane in jih ženske uporabljajo za razkrivanje svoje osebnosti in odnosa.

Tetovaže ptic

Ptice pomenijo svobodo in beg, ki ga pooseblja današnja ženska. Želi biti svobodna ptica in živeti življenje, kot si želi. To je razlog, zakaj so tetovaže ptic ena izmed najbolj priljubljenih tetovaž današnjih žensk.

Poleg teh modelov obstaja nešteto različnih idej za oblikovanje tetovaž za ženske, saj umetniki tetoviranja in ljubitelji tetovaž nenehno delajo na uresničevanju inovativnih konceptov in idej pri oblikovanju tetovaž. Nekateri drugi priljubljeni elementi oblikovanja, ki se uporabljajo v ženskih oblikah, so trakovi, loki, sidro, zmajeva muha, vile, puščice, pajki, lobanja, glasba, koi ribe in tetovaže kač. Nekatere ženske radi nosijo tudi okrasne tetovaže, na primer poročne tetovaže na prstih in zapestnice na zapestjih. Najboljša stvar pri takšnih tetovažah je, da so v primerjavi z nakitom cenejše in da ni strahu pred izgubo.

Tetovaže za ženske in slavne osebe

Priljubljenost tetovaž pri ženskah pripisujejo slavnim ženskam, ki nosijo veliko takšnih modelov. Med svetovnimi zvezdnicami, ki so jih opazili z neverjetnimi tetovažami, so Katy Perry, Amber Rose, Megan Fox, Kendall Jenner, Miley Cyrus, Angelina Jolie, Pink in Rihanna, če naštejemo le nekatere..

500 idej za tetovaže za ženske

Za boljšo uporabniško izkušnjo smo zbirko razdelili na več strani, na koncu poiščite razdelek na strani, če želite nadaljevati na naslednjih straneh.

18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth18 navdihujočih dekliških tetovaž Rachael Ainsworth

51-tetovirane ženskeAwesome-Optical-Tattoo

Awesome-Foot-Tattoo-Designs

puščica-tetovaža

odnossuper slika

bangkok-tattoo-ladyBeautiful-Henna-Arm-Tattoo

Best-Moon-Tattoos-Designs-For-Women

Črno-trebuh-tetovaža

postavitev ptičje tetovažeNajboljše ideje za tetovaže in tetovaže

Best-Small-Tattoos-Designs-For-Women

Črna vrtnica

tetovaža telesa

3D tetovaža za dekletaNeverjetne tetovaže za dekletaTetovaža s puščicoArrow Tattoo DesignsArrow Tattoo za dekletaTetovaža zvezdicNajboljša ženska tetovažaNajboljše prijateljice tetovaže za dekletaNajboljše majhne tetovažeNajboljše drobne tetovažeTetovaže pticOblikovanje tetovaže metuljaTetovaža češnjev cvetTetovaža krempljevKul tetovaže za dekleta s pomenomModeli križnih tetovažSimpatične in majhne tetovaže za dekletaSimpatična tetovaža puščiceSimpatične tetovaže deklet

Simpatična tetovaža kolibriSimpatični modeli majhnih tetovažSimpatični modeli majhnih tetovaž za ženskeSimpatične majhne tetovažeSimpatične majhne tetovaže za dekleta na zapestjuSimpatične majhne tetovaže PinterestSimpatične majhne tetovaže TumblrSimpatične majhne tetovaže s pomenomSimpatična tetovaža zvezd za dekletaSimpatična tetovažaSimpatične ideje za tetovažeSimpatične tetovaže za dekletaSimpatične tetovaže TumblrDove TattooSlon z dežnikomCvetoči lotosCvetje tetovažeTetovaža stopal za dekletaSadne tetovažeOblikovanje tetovaže duhovMajhne tetovaže za dekletaTetovaže s srciSrčna tetovažaPlemenski modeli tetovažLion TattooMandala tetovaža za dekletaŠtevilčna tetovaža za dekletaŠtevilčne tetovažeTetovaža soveTetoviranje soveOblikovanje tetovaže ananasaQr Code TattooKraljica srcaCitati Tattoo za dekletaEdinstvene tetovaže s pomenomBelo črnilo za tetovažeTetovaža zajcaTetovaže zajcevTetovaža Yin YangTetovaža vrtnicTetovaža na ramenih za dekletaPreproste tetovaže, ki izgledajo dobroLobanja in križTetovaža majhnih pticTetovaža majhnega metuljaOblikovanje majhnih kokosovih tetovažMala ljubka tetovaža metuljaMali slonTetovaža z majhnimi cvetoviTetovaže majhnih rožMajhne tetovaže na rokahTetovaža majhnega srca na zapestjuMajhna neskončna tetovaža na prstuMajhne smiselne tetovažeMajhne lepe tetovaže za dekletaMajhna tetovaža vrtnic za dekletaMajhne preproste tetovažeMajhne tetovažeMajhne tetovaže za ženskeMajhne tetovaže za dekletaMajhne tetovaže za dekleta TumblrMajhne tetovaže za dekleta s pomenomDekleta za majhne tetovažeTumblr za majhne tetovažeMajhne tetovaže z globokim pomenomMajhne tetovaže s pomenomSimbolične tetovaže s citatiSimbolična tetovaža za dekletaModeli tetovaže za ženske rokeTetovaža za dekleta s pomenomIgre za dekletaTetovaže za dekletaČrnilo za tetovaže za dekletaTetovaže za dekleta na ramiTetovaže za dekleta na zapestjuCitati za dekletaTetovaže za dekleta TumblrTetovaže za dekleta s pomenomZapestne tetovaže za dekletaTetovaže s pomenomCheshire mačkaTetovaža treh srcTattoo na drevesuTribal Lotus Tattoo

Prsi-tetovaža

metulj-tetovaža

ljubezen-ta-tetovaža-umestitev-izjemna-tetovaža ramen

dobro izgleda

živi smej se ljubi

laurenzlati imperij

haileyiguana-kuščar-tetovaža

Inovativno-geometrijsko-tatoo-navdih

ženski modeltetovaža stopal

dekle-metulj-tetovaža

dekle-s-temno-črno-puščico-tetovažo

tatoo stopal

Peather-Tattoo-Designs

tetovaža perja Majhne ptice-tetovaže-za-ženske

Mala ljubezen-tetovaža

tetovaže z majhnimi kolki

vrtnice-tetovaže-za-ženske

Saša

Shelly-tattoo

Stranske ptice-tetovaže-za-ženske

stranska tetovaža

prepelice in kalifornijski mak

Popular-Tattoos-for-Women

Priljubljene-tetovaže z majhnimi cvetovi

tetovaža zadnjice-20butt-tattoo-25Popular-Feather-Tattoos-for-Women

Priljubljene-tetovaže-gleženj-za-ženske

moja duša Tetovaža hobotnice

Sova-tetovaža

polaroid-land-camera

popsicle

glasbena-ptičja-tetovaža

Najbolj priljubljeno oblikovanje majhnih tetovažmama-tetovažaZapestne tetovaže za dekleta z najbolj seksi modeli

Zapestne-tetovaže-modeli-za-ženske

tetovaža volka

zelo majhne-ljubke-tetovaže-ženske

Ideje za umestitev tetovaže

zvezdnatih oči

male-tetovaže-ideje-metulj

prostor

Majhne tetovaže-za-ženske-na-hrbtu-825x510

Ideje za majhne tetovaže-za ušesom

15-drsalka-tetovirano-dekle-13

15-Skater-Tattooed-Girl-14

15-drsalka-tetovirano-dekle-15

Sexy-Tattoo-Designs-for-Girls-5

Sexy-Tattoo-Designs-for-Girls-6

Navedite tetovaže za dekleta

citira tetovaže za dekleta

tetovaže na ramenih za dekleta 2

tetovaže na ramenih za dekletahip_tattoos_37

hip_tattoos_38

hip_tattoos_39

hip_tattoos_40

tetovaže zvezd za dekleta

zvezdne tetovaže za dekleta za ušesom

tetovaže za dekleta

plemenske tetovaže za dekleta

edinstvene tetovaže za dekleta

zapestne tetovaže za dekleta4-realistična-češnja-cvet-tetovaža-za-ženske

5-Nice-Lotus-Tattoo-za-ženske Tatoo s 6 rokavi za ženske

9-Bela-črnilo-tetovaža-za-ženske

10-back-tetovaže-za-ženske

11Roza-tetovaža-na-vratu-za-ženske

12-tetovaže-za-ženske

13-Tree-Bird-Owl-Back-Tattoo-for-Women

14-Akvarel-tetovaže-za-ženske

15-drsalka-tetovirano-dekle-5

15-drsalka-tetovirano-dekle-6

15-akvarel-tetovaže-za-ženske

Tatoo s 16 rokavi za ženske

17-Look-Like-Painting-tetovaže-za-ženske19-Flower-Tattoo-Designs-For-Women22-drevo življenja-tetovaže-za-ženske

hip_tattoos_24

hip_tattoos_25

hip_tattoos_26 40-lobanja-in-cvet-tetovaža-za-ženske

41-tetovaža-za-ženske

42-Amazing-cvet-tetovaže-za-ženske

43-okraski-tetovaža-za-ženske

44-tetovaže za stegna za ženske46-Amazing-Tattoo-Citati-za-ženske

47-Arm-tetovaže-za-ženske

48-akvarel-lotos-tetovaže-za-ženske

49-Foot-tetovaže-za-ženske52-3D-tetovaže-za-ženske

54-Noga-tetovaže-za-ženske

55-Lotus-tetovaže-za-ženske57-Elegantna-tetovaža-za-ženske60-tetovirana ženska-metulj

60-Dreamcatchertattoo-za-ženske tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-272tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-274tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-276tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-279tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-282tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-284tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-285tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-286tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-291tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-293tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-297tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-299tetovaže-za-dekleta-fabulousdesign-300