100 najljepših dizajna tetovaža podvezica svih vremena

Kada nositelj tetovaže odabere dizajn za tetovažu, ono što on ili ona zaista traži je vizualna privlačnost dodana simbolici.

Dok muškarci preferiraju snagu i muškost kao glavne atribute u dizajnu tetovaža, ono što žene najviše žele u dizajnu je senzualnost i elegancija.

tetovaža podvezice

Tetovaže s podvezicom takvi su dizajni koji posjeduju oba ova svojstva i mogu učiniti da žena izgleda i osjeća se poželjno. Osnovni element iza tetovaže dizajna podvezice je pojas za podvezice, dodatak koji žena nosi kao potporu svojim čarapama ili donjem rublju.

Pojas je bio popularan dio ženske odjeće u razdoblju 18. stoljeća, s početnim verzijama vezama, dok su kasnije dobili elastičnost za savršenu funkcionalnost.

tetovaža podvezice na natkoljenici

Od funkcionalnog dijela ženske odjeće, postalo je lijep odjevni predmet koji čini ženu privlačnom. U jednom trenutku žene su ih čak koristile za čuvanje alkohola ili gotovine.

Neki su zbog osobnih sigurnosnih razloga čak i u podvezicu ugurali mali pištolj zvan derringer. Budući da je ženski dodatak, podvezica je element dizajna koji se koristi za ispisivanje ženskih tetovaža. Ove tetovaže povećavaju senzualnost i privlačnost žene.

tetovaža remena s podvezicom

Vrhunski modni dodatak

U moderno doba veliki naglasak stavlja se na estetsku vrijednost dizajna tetovaža. Kao rezultat toga, postoji sve veći trend nakita i tetovaža dodataka u žena.

Dok su tetovaže narukvica, prstena i gležnjeva klasičan izbor u tetovažama nakita, pojasevi s podvezicama čine dobru tetovažu dodatne opreme za svaku ženu koja želi izgledati senzualno. Štoviše, u ovom odjevnom komadu postoji nešto profinjeno i sofisticirano jer su ga nosile žene s visokim društvenim položajem.

Žena koja je u rano doba nosila čipkani remen s podvezicom smatrana je ženom istančanog ukusa, a trend se nastavlja tetovažama u stilu podvezice, jer one postaju stilske izjave modernih žena.

Ovaj odjevni komad star dva stoljeća možda je danas izgubio svoju funkcionalnost, ali nastavlja vladati što se tiče vizualne privlačnosti.

tetovaža podvezice

Popularni dizajni tetovaža podvezica

Budući da su se pojasevi za podvezice nosili na bedru ili neposredno iznad koljena, to je točan položaj. Postoji toliko raznolikosti koliko i u dizajnu originalnih remena za podvezice. Osim toga, pravilna upotreba boja i kreativnost umjetnika tetovaža može napraviti veliku razliku u dizajnu podvezica.

Drugi važan aspekt ove tetovaže je njezina debljina, koja se može mijenjati ovisno o željama nositelja tetovaže. Evo nekoliko popularnih dizajna:

  • Podvezica od čipke – Originalni pojasevi s podvezicama izrađeni su od nježne i lijepe čipke, a dizajn čipke i dalje je omiljen među ženama koje žele dodati svoju atraktivnost. Čipka je oduvijek bila povezana sa senzualnošću i to je ono što žena u osnovi traži u dizajnu tetovaža. Tetovaže s podvezicom od čipke obično su vrlo zamršene i samo se iskusni majstor tetovaža može dobro nositi s takvim dizajnom. Može se izvesti u konvencionalnoj crnoj boji ili umjetnik može eksperimentirati s živim bojama; što god to bilo, dizajn podvezica od čipke zasigurno će izgledati primamljivo.
  • Derringer u Podvezici – Derringer je mali pištolj, koji su žene ugurale na divlji zapad, radi osobne zaštite. Dizajn je neobičan, ali ostaje omiljen ženama koje žele izraziti svoju neovisnost i hrabrost u muškom svijetu.
  • Podvezica s vrpcom – Kul opcija dizajna je jednostavna, ali lijepa podvezica koja se drži na mjestu s crvenom vrpcom, vezanom u sićušni luk. Predstavlja izvorne pojaseve za podvezice koji su bili pričvršćeni vrpcama, umjesto elastičnim. Sićušni crveni luk može izgledati jako privlačno i dodati boju dizajnu, što je obično izvedeno u crnoj ili sivoj boji.
  • Podvezica s tetovažom noža – Kao što su neke žene znale uvlačiti derringer u pojaseve za podvezice, druge su umjesto njega koristile nož. Ovo je opet cool opcija dizajna među tetovažama u stilu podvezica i preferiraju ga supstancijalne žene.
  • Podvezica od dragulja – Neke žene, koje žele uljepšati dizajn podvezica na ženstven način, mogu pronaći savršenu ideju dodavanjem elemenata s draguljima poput dragulja u boji originalnim dizajnom podvezica.

tetovaža podvezice

Završne riječi

Tetovaže s podvezicom otkrivaju avanturističku i nestašnu stranu osobnosti žene i idealan su ukras za tijelo za svaku ženu.

Međutim, oni koji nisu uvjereni u ideju o podnošenju goleme boli od nanošenja tetovaže s tintom ili trošenja zgodne svote novca u tu svrhu, mogu se odlučiti za privremeni dizajn tetovaža u stilu podvezice od kane. Očarani pogledi koje dobiju definitivno će ih nagovoriti da isprobaju trajni!

Nastavite se pomicati da biste vidjeli više naših omiljenih ideja za tetovaže.

Imate li izvrsne tetovaže koje želite podijeliti sa zajednicom? Bilo bi nam drago čuti vas! Ostavite komentar ispod ili nam pošaljite e-poštu (adresa povezana u podnožju stranice).

tetovaža podvezicetetovaža s podvezicom (5)tetovaža s podvezicom (4)tetovaža podvezicetetovaža s podvezicom (3)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža s podvezicom (2)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža s podvezicom (1)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža s podvezicom (11)tetovaža s podvezicom (12)tetovaža s podvezicom (10)tetovaža s podvezicom (9)tetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezicetetovaža podvezice

Caroline-Karénine

complete-body-tattoo-designs-11

David-Boggins1-578x578

podvezica-1

podvezica-1-1

podvezica-1-3

podvezica-1-4

podvezica-1-5

podvezica-1-6

podvezica-1-7

podvezica-1-9

podvezica-1-10

podvezica-1-11

podvezica-1-12

podvezica-1-13

podvezica-1-14

podvezica-1-15

podvezica-1-16

podvezica-1-17

podvezica-1-18

podvezica-1-19

podvezica-1-20

podvezica-1-21

podvezica-1-22

podvezica-1-24

podvezica-1-25

podvezica-1-26

podvezica-1-27

podvezica-1-28

Julie-Hamilton

Karmagedon-578x578

čipka

Monte-Livingston

Podvezica za staro oružje

Podvezica od vrpce-578x578

Sandra-Graphink-578x578

Stephanie-de-Pertuis-578x578