150 nevjerojatnih tetovaža u oblaku za muškarce i žene

Tetovaže čine jedan od najnevjerojatnijih oblika ukrasa današnjice, a muškarci i žene diljem svijeta vole uljepšati svoje dijelove tijela ovim izuzetnim kreacijama. Dizajn tetovaža nudi se u velikoj raznolikosti, a kreativni umjetnici tetovaža koriste različite elemente kako bi stvorili nešto jedinstveno i inovativno. Jedna od najljepših vrsta tetovaža su tetovaže u oblaku koje koriste oblake kao osnovne elemente. Obiluju estetskom ljepotom i privlače pažnju zbog milosti i karizme koju odišu. Većinu vremena primijetili biste da su tetovaže napravljene u crnoj ili sivoj boji jer je to prirodna boja oblaka, iako se neki ljubitelji tetovaža mogu odlučiti za šareni dizajn. Odabir boje i dizajna tetovaže u potpunosti je stvar osobnih preferencija, a pravo pripada samo nositelju tetovaža, iako se za savjet u vezi s istim može obratiti stručnom umjetniku.

Značenje tetovaža oblaka

Oblaci su jedno od najljepših stvorenja prirode. Čini se da oslikavaju nebo i imaju osjećaj dobrog osjećaja i za tijelo i za um. U njima postoji i nešto duhovno i gledanje u njih može donijeti veliku duhovnu sreću i ispunjenje. Oni također simboliziraju iluziju, misterij, tajne i snove, ovisno o tome kako nositelj tetovaže tumači značenje. Različite kulture povezuju oblake s različitim značenjima, koja oblacima daju različita simbolična značenja:

  • U kineskoj tradiciji oblaci označavaju prijelaz i označavaju putovanje osobe dok ona doseže područja duhovnosti
  • Grčko-rimska mitologija povezivala je oblake s prebivalištem Bogova kao što je planina Olimp, dom bogova, oduvijek je zamišljana s oblacima oko sebe. budući da takvi lagani i nabujali oblaci označavaju sretna vremena koja su pred nama, dok mračni, olujni oblaci ukazuju na nešto zloslutno koje dolazi
  • Hinduistička i tibetanska kultura povezuju oblake s osjećajem odvojenosti jer se odnose na promjene, ali ne i trajno
  • Oblaci najavljuju kišu, zbog čega se zalažu za obilje i prosperitet
  • Prema Japancima, oblaci donose sreću i ispunjenje
  • Također označavaju zrak i vodu, što ih povezuje s ravnotežom intelekta i emocija

Bilo bi prikladno reći da ako tražite dizajn tetovaže koji izgleda graciozno, a istodobno obiluje simboličkom vrijednošću, tada bi umjetnost u oblaku bila savršeni dizajn za vas.

Vodič za plasman

Kao i sve ostale tetovaže, najvažniji aspekt tetovaža u oblaku je njihov položaj jer ih treba nanijeti tako da njihov položaj doda više šarma dizajnu i učini ga iznimno atraktivnim. Položaj ovisi uglavnom o veličini tetovaže, većoj koja odgovara većoj površini i obrnuto. Veća i detaljnija oblačna umjetnost može se ispisati na prsima, donjem dijelu leđa, trbuhu, kralježnici, nozi, rebrima (stranama), rukavima, ramenima, bedrima, bokovima, dojkama i ispod dojke, dok manji izgledaju dobro na ruci, podlaktici, gležnjevi, zapešća, ključna kost, lakat, stražnji dio vrata, lice, kralježnica, šaka, stopalo, uši, pa čak i kao tetovaže prstima. Gdje god je umjetnost u oblaku ispisana na tijelu, zajamčeno će biti izvor privlačnosti, jer ima vrlo primamljivu i fascinantnu kvalitetu.

Popularne mogućnosti dizajna

Oblaci su element neba i prirode pa su mogućnosti u oblačnoj umjetnosti beskrajne kao i sama priroda. Kreativni umjetnik tetovaža može iskoristiti različite elemente prirode za stvaranje nevjerojatnih dizajna oblaka koji obiluju ljepotom i simbolikom. Mogu se prikazati u malim ili velikim veličinama, ovisno o dizajnu tetovaže, kao i o položaju na tijelu nositelja. Oblak je jedan takav element koji se s jednakom lakoćom može koristiti u muškaraca i žena jer se dizajn može prikazati u muškom ili ženskom obliku, onako kako to nositelj želi. Neke cool mogućnosti dizajna s oblacima kao osnovnim elementom navedene su u nastavku:

  • Sunce i oblaci – Nevjerojatan dizajn tetovaža je sunce i oblaci koji imaju zadivljujuću kvalitetu i duboko značenje, pri čemu izazivaju osjećaj radosti i pozitivnosti kod nositelja, kao i svakoga tko vidi tetovažu. Neki umjetnici tetovaža mogu stvoriti dizajn s sunčevim zrakama koje prodiru kroz oblake, umjesto da prikazuju samo sunce. I ovaj dizajn ima šarmantnu i primamljivu kvalitetu.
  • Munje s crnim oblacima – Možda zvuči pomalo negativno, ali tetovaža na kojoj se vide munje s crnim oblacima ima u sebi nešto tajanstveno i zadivljujuće. Umjetnik bi ipak trebao dizajnirati tetovažu tako da ne izgleda previše tamno i zastrašujuće.
  • Plavi oblaci – Većina nas je oblačila oblake u plavo još od naših mladih dana, a tetovaže plavih oblaka izgledaju sretno i privlačno, daju sjajan izgled i plijene pažnju cijelo vrijeme.

Umjetnik za tetoviranje može upotrijebiti razne druge prirodne elemente zajedno s oblačnim umjetničkim tetovažama kako bi ih učinio privlačnijima i smislenijima. To uključuje zvijezde, ptice, drveće, kišne kapi, grmljavinu i ocean, da spomenemo samo neke. Oni su zamršeni i potrebno ih je izraditi stručno kako bi mogli stvoriti pravu vrstu vizualnog učinka. Stoga, kad odlučite da ćete imati umjetnost u oblaku, odaberite dobrog umjetnika koji će vas uputiti u vezi s mogućnostima dizajna i dati vam nešto što privlači pažnju.

sukob interesa

rođendan-oblak-tetovaža

tetovaža slomljenih oblaka

zrake prsa-oblaka

oblak-1

oblak-2-650x650

oblak-3-650x650

oblak-4-650x650

oblak-5-650x650

oblak-6

oblak i grmljavina

oblak-silovanje-tetovaža

oblaci i zvijezda-tetovaža

oblak-tetovaža-01

oblak-tetovaža-2

oblak-tetovaža-03

cloud-tattoo-3-650x488

oblak-tetovaža-04

oblak-tetovaža-5

oblak-tetovaža-06 oblak-tetovaža-07

cloud-tattoo-7-650x488

oblak-tetovaža-08

oblak-tetovaža-09

oblak-tetovaža-011

cloud-tattoo-11-650x488

oblak-tetovaža-012

oblak-tetovaža-013

cloud-tattoo-13-650x488

oblak-tetovaža-014

oblak-tetovaža-14

oblak-tetovaža-015

oblak-tetovaža-016

oblak-tetovaža-017

oblak-tetovaža-018

cloud-tattoo-020

oblak-tetovaža-021

kontinuirani-oblak-rukav

dizajn-sa-zrakama-i-oblacima

zmaj-u-oblacima-tetovaža noga-oblak-tetovaža

polu-rukav-oblak-tetovaža

oblak ruke i geneze

Isus-oblak-tetovaža

spomen-tetovaža

gljiva i oblak

moj-brat-moja-umjetnost

moji-rođaci-tat

moj-vlastiti-pun mjesec

tetovaža duga-oblak

tetovaža dugaslouds-and-lightning-tattoo

zglob-oblak-tetovaža

oblak-tetovaža-1 oblak-tetovaža-2  oblak-tetovaža-5 oblak-tetovaža-7 oblak-tetovaža-8 oblak-tetovaža-9 oblak-tetovaža-11 oblak-tetovaža-13 oblak-tetovaža-14 oblak-tetovaža-16 oblak-tetovaža-17 oblak-tetovaža-19 oblak-tetovaža-20 oblak-tetovaža-21 oblak-tetovaža-22 oblak-tetovaža-23 oblak-tetovaža-24 oblak-tetovaža-25 oblak-tetovaža-26 oblak-tetovaža-27 oblak-tetovaža-28 oblak-tetovaža-29 oblak-tetovaža-biceps oblak-tetovaža-plava bodež za oblake-tetovaže oblak-tetovaža-punih rukava oblak-tetovaža-ruka1 oblak-tetovaža-munja cloud-tattoo-rainbowcloud oblak-tetovaže-crne oblak-tetovaže-udarac oblak-tetovaže-gradski oblaci oblak-tetovaže-šarene oblak-tetovaže-šarene-glave oblak-tetovaže-cool oblak-tetovaže-stopala oblak-tetovaže-glava oblak-tetovaže-munje oblak-tetovaže-čovjek oblak-tetovaže-mjesec  oblak-tetovaže-boje boje oblak-tetovaže-šareni oblak oblak-tetovaže-lubanja oblak-tetovaže-grmljavina oblaci-tetovaže-svingeri  oblak-tetovaže-sučelja oblak-tetovaže-s avionima oblak-tetovaže-s navodnicima oblak-tetovaža-kišobran oblak-tetovaža-zglob oblak-tetovaže-sat coud-tetovaže-žena mogao-tetovaže-raznolikost