300 prekrasnih ženskih tetovaža

Ovdje u The Style Up, sastavili smo popis najnevjerojatnijih tetovaža za žene.

Objašnjavamo čak i značenja ovih posebnih tetovaža.

Čitajte dalje kako biste vidjeli neke sjajne ženske tetovaže sa njihovim simbolima i značenjima!

tetovaža na ženskim leđima

Ženske tetovaže daleko su dogurale od toga da se smatraju samo deklaracijom pobune.

Ženske tetovaže ovih su dana podržale mnoge slavne osobe, što ih je učinilo još popularnijim među današnjom generacijom elegantnih žena i djevojaka koje traže pažnju.

ženske tetovaže

Također, s velikim brojem svjetskih poznatih osoba s različitim vrstama tetovaža, one su postale društveno prihvatljive za žene u posljednja dva desetljeća.

Stoga ćete pronaći jednak broj žena koje slijede ovaj trend kao i muškaraca, jer nema ništa strašno u tome što se djevojke i žene danas tetoviraju, nego se smatraju modnim iskazom osobe koja ih nosi.

Ideje za postavljanje tetovaža na ženama

Od davnina se tijelo žene smatralo svetim Božjim stvorenjem i štovalo se kao ikona moći i snage.

Zato su ljudi koristili različite oblike uljepšavanja kako bi uljepšali ženska tijela.

žena ima zadivljujuću tetovažu na leđima

Različiti dizajni ženskih tetovaža koriste se na različitim mjestima na tijelu kako bi bili ljepši i privukli pažnju promatrača, što je primarna svrha umjetnosti tetoviranja.

Većina dizajna stvorenih na ženama nježni su i ženstveni u usporedbi s muškarcima, koji se vole razmetati velikim, istaknutim i muškim dizajnom. Kao i same žene, dizajn tetovaža urezan na njima predstavlja ljubav, ljepotu i ženstvenost, a njihov položaj treba pažljivo odabrati.

Ove tetovaže trebaju biti postavljene na takav način da se poboljša njihova ljepota, kao i simboličko značenje, a ženska tetovaža istakne, a da ne bude glasna. Mnoge djevojke i žene vole imati tetovaže urezane na prsima, ramenima, leđima, boku, trbuhu, rukama, nogama, bedrima, kralježnici, vratu, zglobu, rukavima, gležnjevima, stražnjem dijelu vrata i iza uha. Vrlo mali dizajni izrađeni su u obliku tetovaža prstiju za žene.

ženska tetovaža hobotnice

Veći dizajni dobro izgledaju na bedrima, trbuhu, boku i donjem dijelu leđa jer nude više prostora za nacrtani dizajn. Položaj tetovaže trebao bi biti takav da dizajn bude dovoljno istaknut kako bi privukao pozornost drugih, a u isto vrijeme trebao bi biti dovoljno jednostavan za skrivanje kada se ukaže potreba, iz profesionalnih razloga ili na neki drugi način.

Tetovaže su trajni oblik body arta, kojeg se jako teško riješiti kad je već bio dio tijela. Stoga bi dizajn, kao i postavljanje dizajna tetovaža, trebali biti odabrani s velikom pažnjom zbog trajne prirode tetovaža.

žena ima tetovažu ribe

Najpopularnije tetovaže za žene

U osnovi, žene moraju birati delikatne i ženstvene dizajne tetovaža, ali bi također trebale imati posebnu simboličku vrijednost za prenošenje stava i emocija nositelja. Evo nekih od najpopularnijih dizajna tetovaža za žene, koji su klasificirani na temelju elemenata koji se koriste za izradu ovih jedinstvenih dizajna za ženske tetovaže:

Cvjetne tetovaže

Cvijeće je jedna od najljepših i najizvrsnijih kreacija prirode, baš kao i žene. Predstavljaju ljubav, čistoću, nevinost i privlačnost, što ih čini najboljim izborom za dizajn tetovaža kod žena. Neki od najpopularnijih cvjetnih dizajna su oni koji nose cvijeće poput ruže, lotosa, narcisa, suncokreta i cvjetova trešnje.

Iako svaki od cvjetova ima svoju simboličku vrijednost, opća privlačnost cvjetnog dizajna leži u čistoći i ženstvenosti dizajna. Ove se tetovaže mogu izraditi tradicionalnom crnom tintom ili nizom živih boja, ovisno o izboru nositelja.

Također, veličina i položaj dizajna će odrediti hoće li dizajn sadržavati jedan cvijet ili hrpu njih. Određeni drugi elementi dizajna poput pčela, leptira, lišća i trnja mogu se kombinirati s osnovnim cvjetnim dizajnom kako bi se povećala njegova simbolična vrijednost. Neki nazivi ili tekst također mogu biti uključeni u dizajn.

Tetovaže leptira

Kao i cvjetni uzorci, i leptiri su jedan od najpopularnijih dizajnerskih elemenata za ženske dizajne tetovaža. Ovi primamljivi mali insekti dodaju boju i sjaj životu dok privlače pozornost gdje god stigli. Slično, žena koja nosi šarenu tetovažu leptira zasigurno će biti središte privlačnosti gdje god ide.

Istodobno, leptiri se zalažu za promjenu i tranziciju, jer izlaze iz faze ružne čahure kako bi postali najljepša bića na zemlji. Žene, osobito mlade djevojke, vole da im ovaj privlačan dizajn bude urezan na različitim dijelovima tijela. Većinu vremena ispisane su živim bojama i kombinirane s cvjetnim dizajnom.

Plemenske tetovaže

Plemenske tetovaže bogate su legendom i poviješću, osim što su cijenjene zbog svog nevjerojatnog i blistavog dizajna. Mnogi plemenski dizajni sadrže stare plemenske elemente poput hvatača snova i perja.

Hvatač snova plemenski je uređaj napravljen od kružnog komada tkane mreže ukrašene perlicama ili perjem u boji. Koristilo se kao plemenska tradicija za privlačenje dobrih snova i odbijanje loših. Hvatač snova napredovao je u plemenskoj umjetnosti tetovaža kao simbol dobrih snova i optimizma, a žene vole da im se do danas urezuje moderan dizajn.

Tetovaže srca

Srce je oduvijek bilo simbol ljubavi i strasti i to je razlog zašto su srca zauzela važno mjesto u ženskim dizajnom tetovaža jer žene vole izražavati svoje emocije, a nema boljeg načina za to od t -tetovaže srca. Tetovaže na srcu mogu uključivati ​​ime njihovih najmilijih ili neke posebne citate koje bi željeli izraziti i učiniti dizajn smislenijim.

Tetovaže s nebeskim tijelima

Nebeska tijela poput zvijezda, sunca i mjeseca također se obično smatraju dijelom dizajna tetovaža za žene jer ne samo da izgledaju lijepo, već označavaju božanstvo, ljepotu i snagu, što bi svaka žena željela izraziti dizajnom tetovaža.

Zodijačke tetovaže

Neke se žene mogu odlučiti za tetovaže zodijaka koje se biraju na temelju njezinog horoskopskog znaka. Ove tetovaže definiraju opće crte određenog horoskopskog znaka s kojima su također povezane, a žene ih koriste za isticanje svoje osobnosti, kao i stava.

Tetovaže ptica

Ptice predstavljaju slobodu i bijeg, koje današnja žena personificira. Želi biti slobodna ptica i živjeti život kako želi. Ovo je razlog zašto tetovaže ptica čine jedan od najpopularnijih izbora tetovaža među današnjim ženama.

Osim ovih dizajna, postoji i bezbroj raznolikosti u idejama za dizajn tetovaža za žene jer umjetnici tetovaža, kao i ljubitelji tetovaža, neprestano rade na iznošenju inovativnih koncepata i ideja u dizajnu tetovaža. Neki drugi popularni elementi dizajna koji se koriste u ženskom dizajnu su vrpce, mašne, sidro, zmajeva muha, vile, strijele, pauci, lubanja, glazba, koi ribe i tetovaže zmija. Neke žene također vole nositi ukrasne tetovaže, poput tetovaža vjenčanog prstena na prstima i narukvice na zapešćima. Najbolja stvar kod takvih tetovaža je to što su jeftinije u usporedbi s nakitom i nema straha od gubitka.

Tetovaže na ženama i slavnim osobama

Popularnost tetovaža na ženama pripisuje se slavnim ženama koje nose mnogo takvih dizajna. Među svjetskim slavnim ličnostima koje su zapažene s nevjerojatnim dizajnom tetovaža su Katy Perry, Amber Rose, Megan Fox, Kendall Jenner, Miley Cyrus, Angelina Jolie, Pink i Rihanna, da spomenemo samo neke.

500 ideja za tetovaže za žene

Za bolje korisničko iskustvo, zbirku smo podijelili na nekoliko stranica. Na kraju pronađite paginaciju za nastavak na sljedećim stranicama.

18 nadahnjujućih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnjujućih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnjujućih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth18 nadahnutih djevojačkih tetovaža Rachael Ainsworth

51-tetovirane-ženeStrava-optička-tetovaža

Awesome-Foot-Tattoo-Designs

strijela-tetovaža

stavodlična slika

bangkok-tetovaža-damaLijepa-Henna-Arm-Tattoo

Best-Moon-Tattoos-Designs-For-Women

Crno-trbuh-tetovaža

ptica-tetovaža-postavljanjeNajbolje ideje za tetovaže i tetovaže

Najbolji dizajn malih tetovaža za žene

Crna ruža

tijelo-tetovaža

3D tetovaža za djevojčiceNevjerojatne tetovaže za djevojčiceTetovaža sa strelicomArrow Tattoo DesignsTetovaža sa strelicama za djevojčiceZvjezdice tetovažaNajbolja ženska tetovažaNajbolje prijateljice tetovaže za djevojčiceNajbolje male tetovažeNajbolje male tetovažeTetovaže pticaDizajn tetovaža leptiraTetovaža trešnjinog cvijetaTetovaža kandžiCool tetovaže za djevojčice sa značenjemDizajn križnih tetovažaSlatke i male tetovaže za djevojčiceSlatka tetovaža sa strelicomSlatke tetovaže za djevojčice

Slatka tetovaža kolibrićSlatki mali tetovažni dizajniSlatki mali tetovažni dizajni za ženeSlatke male tetovažeSlatke male tetovaže za djevojčice na zglobuSlatke male tetovaže PinterestSlatke male tetovaže TumblrSlatke male tetovaže sa značenjemSlatka zvijezda tetovaža za djevojčiceSlatka tetovažaSlatke ideje za tetovažeSlatke tetovaže za djevojčiceTumblr slatke tetovažeTetovaža golubiceSlon sa kišobranomCvjetajući lotosCvjetne tetovažeTetovaža stopala za djevojčiceVoćna tetovažaDizajn tetovaže duhovaMale tetovaže za djevojčiceTetovaže srcaTetovaža srcaPlemenski dizajn tetovažaTetovaža lavaMandala tetovaža za djevojčiceTetovaža broj za djevojčiceTetovaže s brojevimaTetovaža soveTetoviranje soveDizajn tetovaža ananasaQr kod tetovažaKraljica srcaCitati Tattoo za djevojčiceJedinstvene tetovaže sa značenjemBijela tinta za tetoviranjeTetovaža zecaTetovaže zecaYin Yang tetovažaTetovaža ružaTetovaža na ramenu za djevojčiceJednostavne tetovaže koje dobro izgledajuLubanja i križTetovaža male pticeTetovaža malog leptiraDizajn male tetovaže s kokosomMala slatka tetovaža leptiraMali slonTetovaža s malim cvijetomTetovaže malih cvjetovaMale tetovaže na rukamaTetovaža malog srca na zglobuMala beskonačna tetovaža na prstuMale smislene tetovažeMale lijepe tetovaže za djevojčiceTetovaža male ruže za djevojčiceMale jednostavne tetovažeDizajn malih tetovažaMali tetovažni dizajni za ženeMale tetovaže za djevojčiceMale tetovaže za djevojčice TumblrMale tetovaže za djevojčice sa značenjemMale tetovaže za djevojčiceTumblr male tetovažeMale tetovaže s dubokim značenjemMale tetovaže sa značenjemSimbolične tetovaže citataSimbolična tetovaža za djevojčiceDizajn tetovaža za ženske rukeTetovaža za djevojčice sa značenjemIgre tetovaže za djevojčiceTetovaže za djevojčiceTetovaže za djevojčice tintomTetovaže za djevojčice na ramenuTetovaže za djevojčice na zglobuCitati tetovaža za djevojčiceTumblr tetovaže za djevojčiceTetovaže za djevojčice sa značenjemTetovaže za djevojčice ručni zglobTetovaže sa značenjemCheshire mačkaTetovaža s tri srcaTetovaža stablaPlemenska tetovaža lotosa

Poprsje-tetovaža

leptir-tetovaža

ljubav-ova-tetovaža-postavljanje-izvanredna-tetovaža ramena

izgledaš dobro

živi smij se voli

laurenzlatno carstvo

Haileyiguana-gušter-tetovaža

Inovativna-geometrijska-tetovaža-inspiracija

ženski modeltetovaža stopala

djevojka-leptir-tetovaža

djevojka-s-tamno-crnom-strelom-tetovažom

stopala-tetovaža

Dizajn tetovaža s perjem

tetovaža perja Tetovaže male ptice-za-žene

Mala ljubav-tetovaža

tetovaže malih kukova

ruže-tetovaže-za-žene

sasha

shelly-tetovaža

Bočne ptice-tetovaže-za-žene

bočna tetovaža

prepelica i kalifornijski mak

Popularne tetovaže za žene

Popularno-tetovaže s malim cvijećem

tetovaža na stražnjici-20tetovaža na stražnjici-25Popularne tetovaže s perjem za žene

Popularne-Tetovaže-gležnjevi-za-žene

moja duša Tetovaža hobotnice

Sova-tetovaža

polaroid-land-camera

sladoled na štapiću

glazbena-ptica-tetovaža

Najpopularniji dizajn malih tetovažamama-tetovažaTetovaže na zglobovima za djevojčice sa najseksi dizajnom

Ručni tetovažni dizajni za žene

vučja tetovaža

vrlo-male-slatke-tetovaže-žene

Ideje za postavljanje tetovaža

zvjezdanih očiju

male-tetovaže-ideje-leptir

prostor

Male-tetovaže-za-žene-na leđima-825x510

Ideje za male tetovaže-iza uha

15-klizačica-tetovirana-djevojka-13

15-klizačica-tetovirana-djevojka-14

15-klizačica-tetovirana-djevojka-15

Sexy-Tattoo-Designs-for-Girls-5

Sexy-Tattoo-Designs-for-Girls-6

citirati tetovaže za djevojčice

citira tetovaže za djevojčice

tetovaže na ramenima za djevojčice 2

tetovaže na ramenima za djevojčicehip_tattoos_37

hip_tattoos_38

hip_tattoos_39

hip_tattoos_40

zvjezdane tetovaže za djevojčice

zvijezde tetovaže za djevojčice iza uha

tetovaže za djevojčice

plemenske tetovaže za djevojčice

jedinstvene tetovaže za djevojčice

tetovaže na zglobovima za djevojčice4-realistična-tetovaža-cvijet trešnje-za-žene

5-Nice-Lotus-tetovaža-za-žene Tetovaža sa 6 rukava za žene

9-Bijela-tinta-tetovaža-za-žene

10-leđa-tetovaže-za-žene

11Tetovaža ruža na vratu za žene

12-tetovaže-za-žene

13-Tree-Bird-Owl-Back-Tetovaže-za-žene

14-Akvarel-tetovaže-za-žene

15-klizačica-tetovirana-djevojka-5

15-klizačica-tetovirana-djevojka-6

15-Akvarel-tetovaže-za-žene

Tetovaža sa 16 rukava za žene

17-Look-Like-Painting-tetovaže-za-žene19-Flower-Tattoo-Designs-For-Women22-drvo-života-tetovaže-za-žene

hip_tattoos_24

hip_tattoos_25

hip_tattoos_26 40-lubanja-i-cvijet-tetovaža-za-žene

41-tetovaža-za-žene

42-Nevjerojatne-tetovaže-cvijet-za-žene

43-ornament-tetovaža-za-žene

44-Tetovaže na bedrima-za-žene46-Nevjerojatni-tetovaže-citati-za-žene

47-Arm-tetovaže-za-žene

48-Akvarel-lotos-tetovaže-za-žene

49-Foot-tetovaže-za-žene52-3D-tetovaže-za-žene

54-Noga-tetovaže-za-žene

55-Lotus-tetovaže-za-žene57-Elegantna-tetovaža-za-žene60-leptir-tetovirana-žena

60-hvatač snova-tetovaža za žene tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-272tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-274tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-276tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-279tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-282tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-284tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-285tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-286tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-291tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-293tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-297tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-299tetovaže-za-djevojke-fabulousdesign-300