Tetovaže za muškarce – Ultimativni vodič (500 najboljih dizajnerskih ideja)

Stoljećima se umjetnost tetoviranja koristila kao popularan oblik uljepšavanja tijela i muškaraca i žena. Od korištenja kao simbola plemenske kulture do postanka stilske izjave za današnju mladež, tetovaže su prešle dug, dug put u domen vremena. Iako ih muškarci i žene jednako vole, postojalo je vrijeme kada su se tetovaže smatrale simbolom muškosti i mnogo su puta tetovaže za muškarce viđene na mornarima, hipijima, kriminalcima i ljudima koji pripadaju bandama.

Danas se, međutim, tetovaže nose kako bi predstavile stav nositelja, kao i da bi privukle pozornost gomile. Muške tetovaže moraju biti muške i trebale bi predstavljati snagu, hrabrost i odlučnost. Dizajn tetovaža na muškarcima mogu predložiti iskusni umjetnici tetovaža ili ih može odabrati sam nositelj, ovisno o tome što želi prenijeti tetovažom. Budući da su tetovaže trajnije prirode i teško ih se ukloniti nakon što se utisnu na osobu, imperativ je da se dizajn tetovaže bira s velikom pažnjom i uvjerenjem. Štoviše, morate uložiti mnogo vremena i novca kako biste nanijeli tetovažu, a i količina boli koju ćete podnijeti tijekom postupka je također značajna, što odabir dizajna tetovaže čini još važnijim za muškarce i žene.

Ideje za postavljanje tetovaža za muškarce

Tetovaže, koje su nekoć nanesene na osobu, postaju dio njezine osobnosti i ostaju s njima cijeli život. Također, svrha tetovaže je da privuče pažnju promatrača, što njeno postavljanje čini još važnijim. Istodobno, treba ga postaviti na takav način da se njime jednako lako privuče pozornost kao i prikriti. Ponekad se od nositelja tetovaže može zahtijevati skrivanje tetovaže iz nekih profesionalnih razloga ili na neki drugi način. Dizajn tetovaža za muškarce preferira se na muškim mjestima kao što su prsa, ramena, leđa, bokovi, trbuh, ruke, noge, bedra, kralježnica, vrat, zglob, rukav i gležnjevi.

Ponekad se čak i tetoviraju na licu ili glavi. Stvarna odluka o postavljanju tetovaža donosi se na temelju dizajna i veličine tetovaže, pri čemu se veći dizajni pojavljuju na većim površinama poput prsa, leđa, sa strane i trbuha, a manji na manjim dijelovima tijela. Također, postavljanje muških tetovaža daje poseban značaj njihovom dizajnu. Na primjer, tetovaže na prsima s imenom voljenih osoba mogu ponoviti vašu ljubav prema njima jer se te tetovaže nalaze blizu vašeg srca, dok tetovaže na ramenima i podlakticama predstavljaju muškost i moć muškaraca. Važno je razumjeti simboliku tetovaže, kao i značaj nanošenja iste na određenom dijelu tijela, prije nego što je zapravo nanesete.

Najpopularnije tetovaže za muškarce

Raznolikost dostupna u muškim dizajnom tetovaža u velikoj mjeri, jer su muške tetovaže u modi od pamtivijeka. Već stoljećima muški dizajn razvijaju umjetnici tetovaža, kao i ljubitelji tetovaža, koji su iznijeli originalne ideje i koncepte za stvaranje hladnih i jedinstvenih dizajnerskih ideja. Ovo su neki od njih:

Tribal tetovaže za muškarce

Plemenske tetovaže vječno su omiljene muškarcima od pamtivijeka, jer su ih plemena u davnoj prošlosti koristila za označavanje osobe kao pripadnice svog klana. Do danas su ovi elegantni i muški dizajni tetovaža poželjni za muškarce svih dobi i klasa. Većina njih izrađena je uobičajenom crnom ili sivom tintom i sastoji se od živih linija i uzoraka. Obično su velikih dizajna i idealno su postavljeni na leđima ili prsima. Plemenski dizajn tetovaža jednako je uzdahnut i među ženama.

Križne tetovaže

Još jedan omiljeni dizajn tetovaža za muškarce je tetovaža s križem, koja uključuje najvažniji simbol kršćanstva. Iako je križ obično povezan s religijom i vjerskim osjećajima neke osobe, tetovaža s križem cijenjena je jednako zbog svog izgleda kao i zbog svoje vjerske vrijednosti.

Tetovaže srca

Mnogi muškarci vole nositi dizajn tetovaže koji sadrži srce kao glavni element. Srce označava ljubav, strast i emocije i mnogo puta je ovaj dizajn tetovaže napravljen tako da uključuje ime ili inicijale voljene osobe ili neke smislene citate.

Tetovaže rukava

Još jedan popularan dizajn tetovaža za muškarce je tetovaža rukava, koja se sastoji od složenog i istaknutog uzorka ispisanog po rukama nositelja, koji nalikuje rukavu košulje, dajući mu tako ime tetovaže rukava. Tetovaže na rukavima izgledaju vrlo muževno i jako upadaju u oči, što je čini omiljenom među muškarcima mlađe generacije.

Anđelova krila

Dizajn tetovaže anđeoskih krila još je jedan poželjan dizajn tetovaža za muškarce i žene. Obično se vidi na leđima ili prsima i simbolizira čistoću i ljubaznost povezanu s anđelima.

Tetovaže lubanje

Lubanja je još jedan element dizajna koji doseže vrhunac popularnosti kao dio dizajna tetovaža u modernoj umjetnosti tetoviranja. Muškarci obično preferiraju ovaj element dizajna jer u njemu postoji muška kvaliteta. Osim estetske vrijednosti, dublje simboličko značenje tetovaže lubanje također je razlog njene popularnosti. Lubanja prikazuje ponovno rođenje i vječnost života, što znači da život nikada ne prestaje.

Biomehaničke tetovaže

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce koji preferiraju muškarci je biomehanička tetovaža koja prikazuje dijelove ljudskog tijela koji funkcioniraju kao da su dijelovi stroja. Većinu vremena mogu se uočiti na ramenu, prsima ili leđima i imati zadivljujuću kvalitetu.

Cvjetne tetovaže

Cvijeće se obično povezuje sa ženstvenošću, ali i muškarci vole da imaju cvjetne tetovaže na sebi, a ruža i lotos su najpopularnije cvijeće koje se uključuje u ove dizajne. Mnogo puta su određeni elementi dizajna poput lubanje, strijele, sidra i križa uključeni u cvjetne dizajne kako bi njihov cjelokupni izgled bio solidniji i muževniji.

Sidrene tetovaže

Tetovaže su u dalekoj prošlosti popularizirali mornari, a većina tetovaža koje su koristili mornari sadržavali su elemente mora u dizajnu, koji su uključivali sidra, valove, koi ribe i lastavice, da spomenemo samo neke. Sidrene tetovaže i dalje su popularne kao dizajn tetovaža za muškarce, čak i desetljeća kasnije.

Mogućnosti dizajna u tetovažama za muškarce zapravo su beskrajne jer oboje, dizajneri tetovaža, kao i ljubitelji tetovaža, nastavljaju tražiti kreativne i inovativne dizajne, koji nositelju mogu pomoći u stvaranju jedinstvenog vizualnog dojma. Neki drugi elementi dizajna koji su našli mjesto u idejama za tetovaže za muškarce su ptice, oblaci, strijele, zabilježena glazba, rimski brojevi, zmajevi, lavovi, tigrovi, pomorske zvijezde, kompas i popis se može nastavljati. Osim elementa dizajna, još jedna stvar koja čini razliku je boja ili boje korištene pri ispisivanju tetovaže, poput tetovaža bijelom tintom, koje su ovih dana u trendu. Iako su crna i siva i dalje najbolji izbor u muškim tetovažama, umjetnici su ovih dana počeli koristiti nekoliko živih boja u dizajnu tetovaža kako bi ih učinili privlačnijima. Moguća je i tetovaža bijelom tintom, ali se uglavnom ne preporučuju muškarcima jer im nedostaje istaknutost koja je potrebna da bi tetovaža bila muževna. Prilikom odabira dizajna tetovaže za sebe, čovjek ne bi trebao uzeti u obzir samo njegovu estetsku vrijednost već i simboliku jer se tetovaže više odnose na nečiji stav i razmišljanje. To je način da razjasnite svoj stav i percepciju života, a da pritom niste previše glasni.

Odabir muškog dizajna tetovaža

Odabir dizajna muške tetovaže velika je odluka za muškarce jer moraju nabaviti nešto čega se mogu držati za cijeli život. Iako je sada postalo moguće zauvijek ukloniti tetovažu, ona je komplicirana i skupa. Stoga je bolje biti siguran nego žaliti i nabaviti dizajn koji možete zadržati zauvijek. Za dizajn tetovaža za muškarce bitno je biti muško jer je to i sama svrha tetovaže. Bolje je potražiti uglednog i iskusnog dizajnera tetovaža koji može stvoriti dobar dizajn, kao i dati moguće prijedloge za odabir istog. Malo istraživanja s vaše strane također mogu biti od velike pomoći pri dovršavanju dizajna. U tu svrhu možete potražiti neke dobre knjige ili web stranice za nove dizajne. Također možete zatražiti pomoć prijatelja kojeg zanima ovaj oblik umjetnosti. Budite oprezni i pri odabiru položaja na tijelu jer vam prava tetovaža na pogrešnom mjestu neće učiniti veliku uslugu.

Završne riječi o tetovažama za muškarce

Upamtite, muška tetovaža bit će dio vaše osobnosti cijeli život pred vama. Stoga je važno biti siguran u dizajn muških tetovaža prije nego što ga nanesete na tijelo.

500 dizajna tetovaža za muškarce

Radi boljeg korisničkog iskustva, zbirku smo podijelili na nekoliko stranica. Na kraju potražite paginaciju da biste nastavili na sljedećim stranicama. Plemenski

Thomas-Krauss

Vitezovi Thomas

Umjetnik-tetovaža-Steve-Truitt-by-Maxime-BrunoMark-Leaver-Fotografija

Melanija-TitNasmijana

James-D.-Kelly

Jack-Gallowtree

Sijeda kosa

Darren-Black-Photography-618x437

Dawid-Auguscik-by-Brice-Hardelin

Otac

tetovaža za muškarcetetovaža za muškarcetetovaža za muškarcetetovaža za muškarcetetovaža za muškarcetetovaža za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarcetetovaže za muškarce

Dotjeran

Tetovaže na prsima-za-muškarce-143

Christopher-Owens-by-Hedi-Slimane

Tetovaže na prsima-za-muškarce-142

141. Tetovaže na prsima za muškarce

Tetovaže na prsima-za-muškarce-136

Tetovaže na prsima-za-muškarce-137

Tetovaže na prsima-za-muškarce-138

Tetovaže na prsima-za-muškarce-139

Tetovaže na prsima-za-muškarce-140

Tetovaže na prsima-za-muškarce-131

Tetovaže na prsima-za-muškarce-132

Tetovaže na prsima-za-muškarce-133

Tetovaže na grudima-za-muškarce-134

Tetovaže na prsima-za-muškarce-135Tetovaže na prsima-za-muškarce-126

Tetovaže na prsima-za-muškarce-127

Tetovaže na prsima-za-muškarce-128

Tetovaže na prsima-za-muškarce-129 Tetovaže na grudima-za-muškarce-122

Tetovaže na grudima-za-muškarce-121

Tetovaže na grudima-za-muškarce-120

Tetovaže na grudima-za-muškarce-119

Tetovaže na grudima-za-muškarce-118

Tetovaže na grudima-za-muškarce-112

Tetovaže na prsima-za-muškarce-113

Tetovaže na prsima-za-muškarce-114

Tetovaže na prsima-za-muškarce-115

Tetovaže na prsima-za-muškarce-116

Tetovaže na grudima-za-muškarce-107

Tetovaže na prsima-za-muškarce-108

Tetovaže na prsima-za-muškarce-109

Tetovaže na grudima-za-muškarce-110

Tetovaže na prsima-za-muškarce-111

Tetovaže na prsima-za-muškarce-106

Tetovaže na grudima-za-muškarce-105

Tetovaže na prsima-za-muškarce-104

Brock-Elbank-Fotografija-578x315

Plavooki 11909194_1623297847909156_1617035976_n

leđa

Billy-Huxley-by-Danny-Badwin

3-maorska tetovaža

4-Maori-tetovaža

5-maori-tetovaža

6-maori-tetovaža

7-maori-tetovaža

8-maori-tetovaža

9-maori-tetovaža

10-maori-tetovaža

11-maori-tetovaža

12-maori-tetovaža-507x1024

13-maorski-tetovaža

15-maori-tetovaža

16-maori-tetovaža

17-maori-tetovaža

18-maori-tetovaža

20-maori-tetovaža

21-maori-tetovaža 22-maori-tetovaža

23-maori-tetovaža

24-maori-tetovaža-518x1024

25-maori-tetovaža

26-maorski-tetovaža

27-maori-tetovaža

28-maori-tetovaža

29-maori-tetovaža-600x923

30-maori-tetovaža

31-maori-tetovaža

32-maori-tetovaža

33-Maori-tetovaža

34-Maori-tetovaža

35-maorski-tetovaža

67d787c5987ac95cba7012555d7d9ca7

cool-mens-tetovaže

Jezive ideje-tetovaže-leđa-za-muškarce-slike-lubanja-cijeli-odred

poboljšano-zujanje-7889-1401721366-15

Funky-Lubanja

gear-tetovaže-za-muškarce srce-tetovaže-za-muškarce

muški-tetovažni-rukavi

Maori-tetovažni dizajni

Maori-Tattoo-designs-1

Maori-Tattoo-designs-2

Maori-Tattoo-designs-3

Maori-Tattoo-designs-4

tumblr_kqzokn1er21qznw9io1_500

tumblr_kr10rvp6Q81qzgjpyo1_500

tumblr_llta2lJCy11qc1yglo1_500

tumblr_lojll4NK231qjt3y2o1_500

tumblr_loxko9YdvN1r05o92o1_500

tumblr_lpc34uJnEH1qjycago1_500

tumblr_lpco8eC5Sq1r10gtqo1_500

tumblr_lpcof455ek1r10gtqo1_500

tumblr_lpk7osZMa91qzabkfo1_500

tumblr_lpl12ds9AO1qlcjdoo1_500

tumblr_lpnnhwmoS71qe7lkdo1_500

tumblr_lpns9r8ym01r10gtqo1_500

tumblr_lpsh8bUCRB1qzabkfo1_500 tumblr_lpub01BBMo1qbmwfio1_500

tumblr_lpw5w4SBrw1qjycago1_500

tumblr_lq0rm7etOK1r10gtqo1_500

tumblr_lq1d4awm7d1qk53c4o1_500

tumblr_lq1im0MhPq1qjycago1_500

tumblr_lq1l0y9KLr1qzzynoo1_500

tumblr_lq1rblQaK91qkp19vo1_500

tumblr_lq1z6skTuj1r01dsoo1_500

tumblr_lq18mcdqM21r1eahwo1_500

tumblr_lqdqnzZLnc1qb5o7so1_500

tumblr_ltm54nge291qaucyho1_500

tumblr_lylld9eSRM1qbsj2no1_500

tumblr_lywfopZKj41qzabkfo1_500

tumblr_lyyypvhjU71r10gtqo1_500

tumblr_lyyyqhXk9C1r10gtqo1_500

tumblr_lyzwhm7BYY1r10gtqo1_500

tumblr_lz0n9jlJnn1r10gtqo1_500

tumblr_lz0nbkpKbe1r10gtqo1_500

tumblr_lz0ndymGWM1r10gtqo1_500

tumblr_lz0ni1W11o1r10gtqo1_500 tumblr_lz0nk40t3D1r10gtqo1_500

tumblr_mfhvk2s9DU1rlah6ro1_500

tumblr_mgbhk5aRKV1s2wkyho1_500

tumblr_mgc2k0g6hx1r10gtqo1_500

tumblr_mgf14fSair1r10gtqo1_500

tumblr_mgf15cCGxR1r10gtqo1_500

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-2

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-3

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-4

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-5

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-6

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-7

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-8

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-10

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-11

25-Strašne-tetovaže na prsima-za-muškarce-12

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-2

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce 7-579x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-12 Najbolji-dizajn-tetovaža-za-muškarce-14-539x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-17

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-18

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-20-540x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-22

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-25-536x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-27-517x800

Najbolji-dizajn-tetovaža-za-muškarce-28-504x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-33

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-37-577x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-38

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-40

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce 41-586x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce 42-539x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-43

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-45

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-48

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-49-539x800

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-50

Najbolji dizajn tetovaža za muškarce-51 grudi-tetovaže-za-muškarce

poboljšano-9127-1401728320-21

poboljšana-16905-1401728979-32

poboljšana-18061-1401720483-8

poboljšana-18258-1401728891-1

poboljšana-30392-1401804176-11

poboljšana-30955-1401719878-13

poboljšano-zujanje-5742-1401725061-4

poboljšano-zujanje-5810-1401723296-8

poboljšano-zujanje-7932-1401720718-6

poboljšano-zujanje-9379-1401724888-11

poboljšano-zujanje-9449-1401724359-14

poboljšano-zujanje-10798-1401724853-13

poboljšano-zujanje-19476-1401719964-13

poboljšano-zujanje-30986-1401720696-18

poboljšano-zujanje-26244-1401720872-5

poboljšano-zujanje-28808-1401723159-14

poboljšano-zujanje-29491-1401720278-31

poboljšano-zujanje-29492-1401719753-8

poboljšano-zujanje-30404-1401720912-37 poboljšano-zujanje-30986-1401720696-18

poboljšano-zujanje-31061-1401719656-10

Tetovaža za podlakticu-križ-za-muškarce

Tetovaže s pola rukava-za-muškarce

vjerske tetovaže na leđima za muškarce

Screen-Shot-2014-12-05-u-2.50.04-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u-2.50.59-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u -25.27.37

Screen-Shot-2014-12-05-u-3.26.13-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u-15.27.47-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u-3.28.32-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u-3.29.40-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u-15.30.35-pm

Screen-Shot-2014-12-05-u -3.35.29-popodne

super-seksi-tetovirano tijelo

tetovaže-za-muškarce-anđeo1

tetovaže-za-muškarce-ruka anđela1

tetovaže-za-muškarce-anđeo1

tetovaže-za-muškarce-ptica-ruka1

tetovaže-za-muškarce-ruke1 tetovaže-za-muškarce-ruke21

tetovaže-za-muškarce-ruka-plemenske1

tetovaže-za-muškarce-batman1

tetovaže-za-muškarce-kaseta1

tetovaže-za-muškarce-kolo1

tetovaže-za-muškarce-križ1

tetovaže-za-muškarce-cross-back1

tetovaže-za-muškarce-orao1

tetovaže-za-muškarce-cvijeće1

tetovaže-za-muškarce-anđeo čuvar1

tetovaže-za-muškarce-ruke1

tetovaže-za-muškarce-glava1

tetovaže-za-muškarce-koifish1

tetovaže-za-muškarce-navodnik-rebra1

tetovaže-za-muškarce-rebra1

tetovaže-za-muškarce-rebra-srce1

tetovaže-za-muškarce-ožiljak1

tetovaže-za-muškarce-škorpion21

tetovaže-za-muškarce-kostur-leđa1

tetovaže-za-muškarce-kostur-rebra1 tetovaže-za-muškarce-kostur-rebra21

tetovaže-za-muškarce-lubanja1

tetovaže-za-muškarce-zvijezda1

tetovaže-za-muškarce-plemenski-križ1

tetovaže-za-muškarce-vikinge1

tetovaže-za-muškarce-ratnike1

tetovaže-za-muškarce-ratnik-zmaj1

Tetovaže na prsima-za-muškarce-144

Tetovaže na prsima-za-muškarce-103

Tetovaže na prsima-za-muškarce-102

Tetovaže na grudima-za-muškarce-101

Tetovaže na prsima-za-muškarce-100

Tetovaže na prsima-za-muškarce-97

Tetovaže na prsima-za-muškarce-96

Tetovaže na prsima-za-muškarce-98

Tetovaže na grudima-za-muškarce-94

Tetovaže na prsima-za-muškarce-95

Tetovaže na prsima-za-muškarce-89

Tetovaže na grudima-za-muškarce-90

Tetovaže na prsima-za-muškarce-91 Tetovaže na prsima-za-muškarce-92

Tetovaže na prsima-za-muškarce-93

Tetovaže na prsima-za-muškarce-84

Tetovaže na prsima-za-muškarce-85

Tetovaže na prsima-za-muškarce-86

Tetovaže na prsima-za-muškarce-87

Tetovaže na prsima-za-muškarce-88

Tetovaže na prsima-za-muškarce-83

Tetovaže na prsima-za-muškarce-82

Tetovaže na prsima-za-muškarce-81

Tetovaže na prsima-za-muškarce-80

Tetovaže na prsima-za-muškarce-79

Tetovaže na prsima-za-muškarce-73

Tetovaže na prsima-za-muškarce-74

Tetovaže na prsima-za-muškarce-75

Tetovaže na prsima-za-muškarce-76

Tetovaže na prsima-za-muškarce-78

Tetovaže na prsima-za-muškarce-68

Tetovaže na prsima-za-muškarce-69

Tetovaže na prsima-za-muškarce-70 Tetovaže na prsima-za-muškarce-71

Tetovaže na prsima-za-muškarce-72

Tetovaže na prsima-za-muškarce-63

Tetovaže na prsima-za-muškarce-64

Tetovaže na prsima-za-muškarce-65

Tetovaže na prsima-za-muškarce-66

Tetovaže na prsima-za-muškarce-67

Tetovaže na grudima-za-muškarce-62

Tetovaže na prsima-za-muškarce-61

Tetovaže na prsima-za-muškarce-60

Tetovaže na prsima-za-muškarce-59

Tetovaže na prsima-za-muškarce-58

Tetovaže na prsima-za-muškarce-53

Tetovaže na prsima-za-muškarce-54

Tetovaže na prsima-za-muškarce-55

Tetovaže na prsima-za-muškarce-56

Tetovaže na prsima-za-muškarce-57

Tetovaže na prsima-za-muškarce-52

Tetovaže na prsima-za-muškarce-51

Tetovaže na prsima-za-muškarce-50 Tetovaže na prsima-za-muškarce-49

Tetovaže na prsima-za-muškarce-48

Tetovaže na prsima-za-muškarce-43

Tetovaže na prsima-za-muškarce-44

Tetovaže na prsima-za-muškarce-45

Tetovaže na prsima-za-muškarce-46

Tetovaže na prsima-za-muškarce-47

Tetovaže na prsima-za-muškarce-1

Tetovaže na prsima-za-muškarce-2

Tetovaže na prsima-za-muškarce-3

Tetovaže na prsima-za-muškarce-4

Tetovaže na prsima-za-muškarce-9

Tetovaže na prsima-za-muškarce-8

Tetovaže na prsima-za-muškarce-7

Tetovaže na prsima-za-muškarce-6

Tetovaže na prsima-za-muškarce-5

Tetovaže na prsima-za-muškarce-15

Tetovaže na prsima-za-muškarce-10

Tetovaže na prsima-za-muškarce-11

Tetovaže na prsima-za-muškarce-12 Tetovaže na prsima-za-muškarce-14

Tetovaže na prsima-za-muškarce-13

Tetovaže na prsima-za-muškarce-18

Tetovaže na prsima-za-muškarce-19

Tetovaže na prsima-za-muškarce-16

Tetovaže na prsima-za-muškarce-17

Tetovaže na prsima-za-muškarce-20

Tetovaže na prsima-za-muškarce-22

Tetovaže na prsima-za-muškarce-23

Tetovaže na prsima-za-muškarce-24

Tetovaže na prsima-za-muškarce-25

Tetovaže na prsima-za-muškarce-32

Tetovaže na prsima-za-muškarce-31

Tetovaže na prsima-za-muškarce-30

Tetovaže na prsima-za-muškarce-29

Tetovaže na prsima-za-muškarce-27

Tetovaže na prsima-za-muškarce-38

Tetovaže na prsima-za-muškarce-39

Tetovaže na prsima-za-muškarce-40

Tetovaže na prsima-za-muškarce-41 Tetovaže na prsima-za-muškarce-42

Tetovaže na prsima-za-muškarce-37

Tetovaže na prsima-za-muškarce-36

Tetovaže na prsima-za-muškarce-35

Tetovaže na prsima-za-muškarce-34

Tetovaže na prsima-za-muškarce-33

Vaša tetovaža lubanje na kiselini

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-96

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-95

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-92

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-91

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-44

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-45

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-68

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-73

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-90

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-42

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-37

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-33

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-25 najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-17

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-3

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-8

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-9

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-11

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-15

najbolja na svijetu-dizajn-tetovaža-by-techblogstop-1

krila-leđa-tetovaže-za-muškarce

Gornji dio leđa-plemenski-tetovaža-dizajn-10

Gornji dio leđa-plemenski-tetovaža-dizajn-9

Gornji dio leđa-plemenski-tetovaža-dizajn-6

drvo-tetovaže-za-muškarce

Tribal-Sleeve-Tattoos-Designs-3

Tribal-Sleeve-Tattoos-Designs-4

Tribal-Sleeve-Tattoos-Designs-6

Gornji dio leđa-plemenski-tetovaža-dizajn-5

Tiger-Tribal-Tattoos-4

Tiger-Tribal-Tattoos-3

Tiger-Tribal-Tattoos-2

Tiger-Tribal-Tattoos-1 tetovaže-za-muškarce-na ruci

Scorpion-Tribal-Tattoos-7

Scorpion-Tribal-Tattoos-9

lubanja-3

šećer-lubanja-plavo-cvijet-oči-tetovaža

ideje-tetovaže-za-muškarce-na-ruci

Maori-Tattoo-designs-28

Maori-Tattoo-designs-29

Mdrqeney6h8Y6Sq5

muške ruke-tetovaža

ideje za dizajn muških rukava

Maori-Tattoo-designs-27

Maori-Tattoo-designs-26

Maori-Tattoo-designs-25

Maori-Tattoo-designs-24

Maori-Tattoo-designs-23

Maori-Tattoo-designs-17

Maori-Tattoo-designs-18

Maori-Tattoo-designs-19

Maori-Tattoo-designs-20 Maori-Tattoo-designs-21

Maori-Tattoo-designs-16

Maori-Tattoo-designs-15

Maori-Tattoo-designs-14

Maori-Tattoo-designs-13

Maori-Tattoo-designs-12

Maori-Tattoo-designs-11

Maori-Tattoo-designs-10

Maori-Tattoo-designs-9

Maori-Tattoo-designs-8

Maori-Tattoo-designs-7

Maori-Tattoo-designs-6

Maori-Tattoo-designs-5

tetovaže_za_ muškarce_01

tetovaže_za_ muškarce_02

tetovaže_za_ muškarce_03

tetovaže_za_ muškarce_04

tetovaže_za_ muškarce_05

tetovaže_za_ muškarce_06

tetovaže_za_ muškarce_07 tetovaže_za_čovjeka_08

tetovaže_za_ muškarce_09

tetovaže_za_ muškarce_10

tetovaže_za_ muškarce_11

tetovaže_za_ muškarce_12

tetovaže_za_ muškarce_13

tetovaže_za_ muškarce_14

tetovaže_za_ muškarce_15

tetovaže_za_ muškarce_16

tetovaže_za_ muškarce_17

tetovaže_za_ muškarce_18

tetovaže_za_ muškarce_19

tetovaže_za_čovjeka_20

tetovaže_za_ muškarce_21

tetovaže_za_ muškarce_22

tetovaže_za_ muškarce_23

tetovaže_za_ muškarce_24

tetovaže_za_ muškarce_25

tetovaže_za_ muškarce_26

tetovaže_za_ muškarce_27 tetovaže_za_ muškarce_28

tetovaže_za_ muškarce_29

tetovaže_za_ muškarce_30

tetovaže_za_ muškarce_31

tetovaže_za_ muškarce_32

tetovaže_za_ muškarce_33

tetovaže_za_ muškarce_34

tetovaže_za_ muškarce_35

tetovaže_za_ muškarce_36

tetovaže_za_ muškarce_37

tetovaže_za_ muškarce_39

tetovaže_za_ muškarce_40

tetovaže_za_ muškarce_41

tetovaže_za_čovjeka_42

tetovaže_za_ muškarce_43

tetovaže_za_ muškarce_44

tetovaže_za_ muškarce_45

tetovaže_za_ muškarce_46

tetovaže_za_ muškarce_47

tetovaže_za_ muškarce_48 tetovaže_za_čovjeka_49

tetovaže_za_čovjeka_50

tetovaže_za_ muškarce_51

tetovaže_za_ muškarce_52

tetovaže_za_ muškarce_53

tetovaže_za_ muškarce_54

tetovaže_za_ muškarce_55

tetovaže_za_ muškarce_56

tetovaže_za_ muškarce_57

tetovaže_za_ muškarce_58

tetovaže_za_ muškarce_59

tetovaže_za_ muškarce_60

tetovaže_za_ muškarce_61

tetovaže_za_ muškarce_62

tetovaže_za_ muškarce_63

tetovaže_za_ muškarce_64

tetovaže_za_ muškarce_65

tetovaže_za_ muškarce_67

tetovaže_za_ muškarce_69

tetovaže_za_ muškarce_70 tetovaže_za_ muškarce_71

tetovaže_za_ muškarce_72

tetovaže_za_ muškarce_73

tetovaže_za_ muškarce_74

tetovaže_za_ muškarce_75

tetovaže_za_ muškarce_76

tetovaže_za_ muškarce_77

tetovaže_za_ muškarce_78

tetovaže_za_ muškarce_79

tetovaže_za_ muškarce_80

tetovaže_za_ muškarce_81

tetovaže_za_ muškarce_82

tetovaže_za_ muškarce_83

tetovaže_za_čovjeka_84

tetovaže_za_ muškarce_85

tetovaže_za_ muškarce_86

tetovaže_za_ muškarce_87

tetovaže_za_ muškarce_88

tetovaže_za_ muškarce_89

tetovaže_za_ muškarce_90 tetovaže_za_ muškarce_91

tetovaže_za_ muškarce_92

tetovaže_za_ muškarce_93

tetovaže_za_ muškarce_94

tetovaže_za_ muškarce_95

tetovaže_za_ muškarce_96

tetovaže_za_ muškarce_97

tetovaže_za_ muškarce_98

tetovaže_za_ muškarce_99

tetovaže_za_ muškarce_100

tetovaže_za_ muškarce_101

tetovaže_za_ muškarce_102

tetovaže_za_ muškarce_103

tetovaže_za_ muškarce_104

tetovaže_za_ muškarce_105

tetovaže_za_ muškarce_106

tetovaže_za_ muškarce_107

tetovaže_za_ muškarce_108

tetovaže_za_ muškarce_109

tetovaže_za_čovjeka_110 tetovaže_za_ muškarce_111

tetovaže_za_ muškarce_112

tetovaže_za_ muškarce_113

tetovaže_za_ muškarce_114

tetovaže_za_ muškarce_115

tetovaže_za_ muškarce_116

tetovaže_za_ muškarce_117

tetovaže_za_ muškarce_118

tetovaže_za_ muškarce_119

tetovaže_za_čovjeka_120

tetovaže_za_čovjeka_121

tetovaže_za_ muškarce_122

tetovaže_za_ muškarce_123

tetovaže_za_ muškarce_124

tetovaže_za_ muškarce_125

tetovaže_za_ muškarce_126

tetovaže_za_ muškarce_127

tetovaže_za_ muškarce_128

tetovaže_za_ muškarce_129

tetovaže_za_ muškarce_130 tetovaže_za_ muškarce_131

tetovaže_za_ muškarce_132

tetovaže_za_ muškarce_133

tetovaže_za_ muškarce_134

tetovaže_za_ muškarce_135

tetovaže_za_ muškarce_136

tetovaže_za_ muškarce_137

tetovaže_za_ muškarce_138

tetovaže_za_ muškarce_139

Screen-Shot-2014-12-05-u-3.28.32-pm

tetovaže_za_ muškarce_141

tetovaže_za_ muškarce_142

tetovaže_za_ muškarce_143

tetovaže_za_ muškarce_144

tetovaže_za_ muškarce_145

tetovaže_za_ muškarce_146

tetovaže_za_ muškarce_147

tetovaže_za_čovjeke_148

tetovaže_za_ muškarce_149

tetovaže_za_men_150

tetovaže_za_ muškarce_151

tetovaže_za_ muškarce_152

tetovaže_za_ muškarce_153

tetovaže_za_ muškarce_154