112 Idej za sidrne tetovaže za prve roke

Pridobivanje popolnoma nove tetovaže je lahko velika obveznost, še posebej, če si jo prvič naredite. Modeli tetovaž se običajno izberejo glede na okus, vendar se lahko okusi pogosto spreminjajo. Tudi tetoviranje bi lahko zelo bolelo, zato se prepričajte, da je izbrana oblika vredna vse bolečine.

Sidro je eden najbolj brezčasnih modelov, ki jih lahko imate. Ta zasnova, ki se je začela kot trend med mornarji, je prišla daleč. Tukaj boste našli številne ideje za sidrne tetovaže, ki vam bodo dali navdih, kaj naj dobite za prvo tetovažo.

1. Nepozaben datumsidro tetovažaKlasična, barvna sidrna zasnova, nanizana skozi vrv. Obdan je z vodnimi mehurčki, ki mu dajejo podvodni videz. Sidro je v današnjem času znano kot simbol upanja, trdnosti in mirnosti. Temu dizajnu lahko dodate osebno noto, tako da na sredini navedete datum nepozabnega dogodka v svojem življenju.

2. Havajski navdih

Običajnemu sidrnemu dizajnu dajte bolj živahen videz, tako da okoli njega dodate velike rože. Dodajanje lesenega naglasa tik pod sidrnim obročem bi pomagalo dokončati to zasnovo, navdihnjeno na Havajih. Najbolje je, da uporabite vrsto lesa, ki ima za vas določen pomen, saj različne vrste lesa simbolizirajo določene stvari. Prav tako lahko na dnu vnesete nekaj besedila, na primer besedo “Ohana”, ki je havajska beseda za “družino”.

3. Rdeče vrtnice in modre rože

Naj bo vaše sidro videti kot trta, tako da okoli njega ovijete rože. To je popoln dizajn za temno sidro, ki je zasenčeno s črno, da bi mu dalo bolj nežen videz. Barvni cvetovi so tudi popoln kontrast temnemu in ostremu sidru. Poskusite izbrati rože, ki bi učinkovito izrazile, kdo ste. Večina cvetov ima svoj pomen; na primer, vrtnico so pogosto uporabljali kot simbol ravnovesja, upanja in lepote.

Glejte tudi: 55 navdihujočih tetovaž s puščicami, zaradi katerih se boste takoj želeli narisati

4. Nezasenčeno sidrno okno

Če želite imeti edinstven dizajn puščice, poskusite obrobe ovalnega okna spremeniti v obliko puščice. Okno je odličen simbol rasti in poguma. Znotraj okna lahko slikar tetovaže nariše pogled na ocean z ladjo, ki pluje po njenih vodah. Ta zasnova bi izgledala najbolje brez senčenja, ker je sam obris že lep.

5. Rdeče sidro s križemZnano je tudi, da je bilo sidro skrito podobo križa, tako da lahko ljudje še vedno nosijo svojo vero s seboj, ne da bi bili pri tem preveč izraziti. Zgornji del te tetovaže je v obliki križa, spodnji del pa napolnjen z vrtnicami v obliki srca.

6. Ostro sidro

Čeprav je meč tudi odličen dizajn za tetovažo, se nekaterim morda zdi malo preveč. Dobra alternativa bi bila prikrivanje oblike meča s preoblikovanjem v sidro. Lahko imate celo zgornji konec sidra kot ročaj meča.

7. Srce in trnjeRoža ni edini simbol ljubezni in bolečine. To klasično zasnovo sidra poudarja majhno srce tik nad nosilcem sidra, hudičevo trnje zaradi naključja in bolj koničasta krona. To je odlična alternativa, če ne želite iti s tetovažo vrtnice.

8. Mešano oblikovanjeSidro je le en vidik, ki pomaga pri uspešni plovbi. Če želite svoji tetovaži dodati več kot le puščico, lahko za ozadje postavite tudi zemljevid in narišete kompas, kapetansko kolo in druge instrumente, s katerimi mornarji dopolnjujejo obliko puščice..

9. Svetilnik Namesto da bi imeli običajno sidro za tetovažo, lahko svojemu dizajnu dodate malo zasuka, tako da steblo sidra zamenjate s celim svetilnikom. Dodajanje vrvi okoli nje, ki združuje svetilnik in dno sidra, bo pripomoglo k dokončanju umetnine.

10. Sidrano srce

Če želite narediti tetovažo srca in sidra, zakaj ju ne združite skupaj? Ta oblika daje edinstven vtis tipični tetovaži srca in sidra. Naj bo videti še bolj ustvarjalno, tako da na sredino dodate besedilo in okoli srca ovijete vrv ter ga povežete s sidrom.

11. Jekleno sidro z učinkom akvarela

Klasično jekleno sidro je brezčasen dizajn tetovaže. Če pa želite svojo tetovažo narediti bolj osebno, lahko na dnu dodate trak z vašim imenom in v ozadju dodate nekaj akvarelnega učinka.

12. Žepna ura

Ena od prednosti, da si želite imeti sidrno tetovažo, je njena vsestranskost. Lahko ga kombinirate s skoraj vsem, kar si lahko zamislite. Tu je primer sidrne tetovaže z žepno uro za držalo, ki bi lahko simbolizirala stabilnost in upanje.

13. Čarobno

Ali želite običajni sidrni tetovaži dodati malo zasuka, ki jo že ima veliko ljudi? Če se ukvarjate s čarobnimi pravljicami, lahko kot ozadje za sidro dodate oblak prahu in iskric. Umetnik tetovaže lahko celo nariše čarobne like, kot so vile.

14. Mavrična ljubezen

Sidro je simbol upanja in moči. Ta simbol lahko naredite še bolj pomenljiv, če v ozadju dodate srce in barvo v obliki simbola sprejemanja in ljubezni. Dodate lahko tudi druge oblike, simbole in barve, da bo vaša tetovaža bolj smiselno oblikovana.

15. Ljubezen in vrtnice

Vaša tetovaža je lahko odličen način, da se izrazite. Če želite, da ljudje vedo, da ste zelo ljubeča oseba, lahko to poskusite s to zasnovo sidra z veliko vrtnico, ki pokriva steblo. Beseda “ljubezen” na vrhu krone in roke bo zagotovo pokazala, kako ljubeči ste!

16. Črno -belo 

Zasenčena črno -bela sidrna tetovaža je ena najvarnejših odločitev, še posebej, če jo imate prvič. Ta oblika ponavadi nikoli ne izgine iz mode in jo je mogoče preprosto poudariti s preprostim srcem okoli stebla in diamantom na glavi.

17. Vozel

Če nameravate dobiti manjšo tetovažo, je ustvarjanje velikega vozla okoli majhnega sidra ustvarjalna ideja. Sidru daje bolj zanimiv videz. Kljub preprosti zasnovi ima vozel velik pomen. Je simbol večnosti, bodisi družinske, prijateljske ali ljubezenske. Ta oblika najbolje izgleda, če jo namestite na zapestje ali na zadnji del vratu.

18. Tropsko in vera

Svojo ljubezen do cvetja, plaže in vsega tropskega lahko pokažete tako, da te modele dodate na preprosto zasnovo sidra. Kovinsko sidrno podlago, ki se nahaja na vrhu sidra, lahko celo zamenjate z leseno, da bo vaš dizajn bolj edinstven. Ker je sidro tudi način izražanja vere, lahko v središče dodate tudi simbol Jezusovega srca, namesto da poudarite obliko križa.

19. Ime

Veliko ljudi se tetovira kot poklon nekomu posebnemu v svojem življenju ali kot simbol njihove neskončne ljubezni do nekoga. Kakšen boljši način za to, kot da se označite z imenom svojega posebnega nekoga v kombinaciji s simbolom sidra, ki predstavlja moč, upanje in ljubezen? To je preprost način, da pokažete, kako vam je mar za svojo ljubljeno osebo.

20. OgnjeniČeprav je sidro običajno povezano z oceanom in modro barvo, lahko svojo zasnovo naredite bolj edinstveno in zanimivo z uporabo rdeče in oranžne barve, ki ji dajejo ostrejši in ognjeni videz. Zaradi tega boste videti hladnejši, saj se boste oddaljili od tipičnega sidrnega dizajna tetovaže, ki ga ima veliko ljudi.

21. Cvet

Če imate radi rože, jih lahko kombinirate tudi s sidrnim dizajnom. Različne rože simbolizirajo različne stvari in imajo različne pomene, zato se morate odločiti, katero vrsto rože želite združiti s sidrom. Čeprav je pomembno razmisliti, kako bi barva rože dopolnila sidro, je prav tako pomembno izbrati obliko, ki temelji na tem, kaj ti simboli pomenijo za vas.

22. Spletno sidro

Ko si naredite tetovažo, vam ni treba vedno kompromitirati s kul dizajnom s posebnim pomenom. Oboje lahko imate, dokler ste pripravljeni prenašati bolečino, odvisno od zasnove, s katero ste se odločili črniti. Če vam veliko simbolov pomeni nekaj posebnega, jih lahko združite s sidrom in ustvarite eno kul in privlačno tetovažo.

23. Umetniško oblikovanje

Čeprav vam tatoo umetniki ponavadi pokažejo nekaj že pripravljenih modelov in idej za tetoviranje, je nekaj ljudi, ki bi si raje sami izdelali tetovaže. Za umetnike, ki želijo svoji tetovaži dodati oseben pečat, lahko narišete v kateri koli obliki, ki ji želite dati bolj edinstven, prefinjen in umetniški dizajn.

24. Plameni

Kdo je rekel, da so zasnove sidra videti le, če so povezane z vodo? Če ne želite, da bi bila vaša tetovaža videti tako kot katera koli druga in želite, da bi vaša sidrna oblika izstopala, jo poskusite obdati z ognjem. Ta zasnova je vsekakor bolj edinstvena, saj postavlja sidro v drugačno okolje. Če želite dodati učinek, uporabite leseno sidro namesto kovinskega. To kaže tudi na drugačen način simbolizacije moči.

25. Kompas

Kompas kaže predvsem na štiri smeri – severno, južno, zahodno in vzhodno. To je poseben simbol, zlasti za popotnike, saj predstavlja sposobnost, da vas pripeljejo v pravo smer. Kompas bi bil odličen dodatek sidru, skupaj pa bi lahko simbolizirali moč in vodenje. Za vključitev zasnove kompasa na sidro bi bila ustvarjalna zamisel zamenjava stebla sidra s kompasom. Tetovaži lahko dodate tudi barve, da postane bolj smiselna.

26. Leteči baloni

Tetovaže z baloni v zadnjem času postajajo trend. Je zelo preprost, a lep dizajn in ima tudi veliko pomena. Leteči balon je običajno simbol svobode. Z zasnovo sidra in balona se lahko poigrate tako, da na platišču sidra povežete skupino plavajočih balonov. Ta simbol je lahko odličen opomnik, da ostanete prizemljeni in močni, kljub temu, da lahko delate vse, kar želite. Lahko se igrate tudi z različnimi barvami, ker je skupina balonov videti bolje, če je pisana.

27. Vrv okoli

Sidro z vrvjo okoli njega je običajno simbol nekdanjega pripadnika mornarice. Zdaj se je ta oblika razvila in jo ljudje uporabljajo v estetske namene in so dobili svoj osebni pomen. Sidro z vrvjo je kul in klasična kombinacija, ki bo zagotovo dolgo ostala v trendu. Za hladnejši učinek lahko dodate tudi malo senčno ozadje.

28. Školjka školjke

Lupina školjk ni samo znana po svojem lepem dizajnu. Prav tako ima poseben pomen in so ga v starih časih uporabljali kot simbol duhovnega prebujanja. Ker je bilo sidro uporabljeno tudi kot način izražanja vere svoji veri skozi obliko križa, skritega v okvirjih sidra, združevanje teh dveh simbolov naredi vašo tetovažo še bolj smiselno. To je odličen način, da vas spomnim na svojo vero in jo nosite s seboj, kamor koli greste.

29. Klasično oblikovanje

Če dvomite, ali ste drzni in drzni za svojo prvo tetovažo, se je najbolje držati klasičnega sidra. To je brezčasen kos, ki bo zagotovo preživel številne generacije. Druga prednost klasičnega oblikovanja je, da mu lahko zaradi vsestranskega videza povežete več pomenov. Iz njega lahko naredite simbol vsega, kar si zamislite.

30. Predanost

Če želite svojo prvo tetovažo posvetiti nekomu, ki je poseben v vašem življenju, vendar ne želite, da se preprosto napišete z njegovim imenom ali pomembnim datumom, lahko te podrobnosti vedno dodate na sidrno zasnovo. To je poseben in ustvarjalen način ohranjanja spomina na dogodek ali pomembno osebo.

31. Barvne poševnice

Dodajanje barv preprosti tetovaži lahko resnično pomaga, da je kateri koli simbol bolj edinstven in privlačen. Običajnemu jeklenemu sidru z vrvjo okoli njega dajte pomembnejši pomen, tako da ga postavite na pisano ozadje. Vsaka barva ima svoj pomen in simbolizira določeno lastnost, zato izberite barve ne samo zato, ker se dobro ujemajo, ampak tudi zato, ker imajo za vas poseben pomen.

32. Majhna oblika

Pogosto imajo preprosti, majhni modeli velik vpliv in učinkovitejši izraz določenega simbola. Če želite biti bolj preprosti za svojo prvo tetovažo, uporabite klasično sidrno risbo kot svojo zasnovo. Ta simbol izgleda odlično tudi pri majhnih velikostih, zato ga lahko preprosto postavite na prst, zapestje ali celo za uho, če še niste pripravljeni pokazati svoje tetovaže.

33. Sidro s kompasom

Čeprav je na splošno znan kot simbol vodenja, lahko kompas različnim ljudem pomeni veliko stvari. Nekateri ljudje mislijo na kompas kot na srečo v času, ko so izgubljeni. Drugi ga vidijo kot simbol zaščite, ki je povezan z verskimi simboli. Zaradi tega je kompas odličen par zasnovi sidra, saj oba simbolizirata podobne stvari in izgledata odlično v kombinaciji. Okrogla oblika kompasa dopolnjuje tudi ostrino sidrne krone in metulja.

34. Lesena skica

Les iz različnih dreves ima lahko različne pomene, odvisno od njihove zgodovine. Nekateri pomeni so splošno znani, nekaterim pa pomembnost daje le določena skupina. Različne vrste lesa lahko simbolizirajo raziskovanje, modrost in moč. Tak material je lahko odlična alternativa jeklenemu sidru in se lahko uporabi za izražanje močnejšega, bolj smiselnega simbola skozi vašo tetovažo.

35. Glavni projekt

Mnogi veterani tetovaž se ponašajo s svojo telesno umetnostjo zaradi zapletenih modelov, ki so jih umetniki tetovaž postavili na svoje delo. Če želite narediti vse, a želite tudi nekoliko ublažiti to, da se za prvo tetovažo držite črnega črnila, je ta podrobna zasnova sidra odlična izbira za vas. Ima tridimenzionalni učinek in vsaka podrobnost je bila skrbno oblikovana-od sidra do vrvi okoli njega.