50 izvanrednih dizajna tetovaža čipkom

Čipkaste tetovaže tipično su ženski izbor dizajna. Obično je pomalo sparno i pomalo zavodljivo. Kao što ćete vidjeti s popisa koji smo sastavili, postoji veliki izbor dizajna za izabrati.

Tko ih dobije?

Dizajn čipke obično je popularniji u ženskim krugovima. Često mogu izgledati kao podvezice, a zatim imati više djevojačkog štiha o sebi.

  1. Evo prekrasnog dizajna leđa koji se proteže od vrata dolje niz donji dio leđa. Ono što mu nedostaje u boji čini suštinskim detaljima i izuzetnom ljepotom. Debljina oko latica doista spaja ljepotu cvijeta. Čipka se gotovo doima kao da je mreža koja štiti cvijet. Uvijanje unutar nekih cvjetova mukotrpno je lijepo.

čipkaste tetovaže 20

2. Ovo izgleda kao prava podvezica. Nevjerojatno je kakav je sjajan posao umjetnik obavio u svakom pojedinosti. Ružičasta vrpca savršen je dodir ovog inače besprijekornog komada. Srce koje ga drži zajedno moglo bi biti simbol romantične veze jer je komad naglašen crvenom bojom, a crvena je boja ljubavi.

čipkaste tetovaže 21

3. Čini se da joj ova crvena ruža iskače s ramena. Umjetnik je napravio izvanredan posao s dimenzijama. Ovo je prilično novija tetovaža što možete zaključiti po crvenoj boji oko tinte. Ovo je moglo potrajati nekoliko sesija kako bi se uspostavila prekrasna slojevitost ruže preko čipke.

Gdje postavljate dizajn čipke tetovaže?

Položaj se razlikuje, ali nije atipično vidjeti čipkaste dizajne na gornjim dijelovima bedara, gležnjevima, stražnjim dijelovima nogu, leđima, pa čak i kao komade prsa. Primijetit ćete i dosta dizajna čipke s rukavima i polu rukavima.

čipkaste tetovaže 22

4. Ovaj komad izgleda tako životno kao da je nestvaran. Varijacije u dimenzijama i detaljima iznimne su. Mogli bismo danima govoriti o tome koliko to volimo. Boje, sjenčanje, kontrast, sve je to jednostavno prekrasno. Umjetnik je napravio nevjerojatan posao čineći da šivaći stroj izgleda kao da ide ispod podvezice.

čipkaste tetovaže 23

5. Izgleda da ima pravo crijevo. Dubina, boja i sjenčanje su savršeni. Tko god je ovo napisao, izvanredan je umjetnik. Potrebna je vještina i uvid da biste mogli stvoriti remek -djelo poput ovoga. To je vrlo senzualan i romantičan komad.

čipkaste tetovaže 24

6. Ovaj luk izgleda kao da joj lebdi s vrata. Slika je gotovo besprijekorna. Pisanje dodaje još jednu dimenziju koja nam se jako sviđa. I jedno i drugo je lijepo napravljeno.

Koje boje koriste?

Primijetit ćete na ovim fotografijama da se puno crne boje i platna koristi za bojanje. Neki su se odlučili za dodavanje boja, dok su drugi koristili boju tijekom cijelog dizajna. Tipične boje koje su popularne u ovom žanru su crvena, plava, ljubičasta, crna i povremeno bijela.

čipkaste tetovaže 25

7. Ovaj čipkasti komad gotovo se doima kao da ima plemenske kvalitete. Postoji toliko mnogo dizajna unutar jedne slike. Način na koji se cvijet otvara u središtu mogao bi ukazivati ​​na ponovno rođenje, a način na koji se čini da cijela stvar spiralno ide prema gore izgleda da ne bilježi pogled prema gore.

čipkaste tetovaže 26

8. Ovaj komad preko ramena je izvrstan. Događa se toliko različitih stvari, a biserna ogrlica dodatni je bonus. Čini se da je cvijet na vrhu stražnje strane njezina ramena početno mjesto i od tog mjesta sve ostalo teče prema dolje. Na dnu gdje dragulji vise samo je kreativni genij.

čipkaste tetovaže 27

9. Volimo podcijenjenu eleganciju ovog djela. Čipka drži svaki cvijet na mjestu što bi moglo aludirati na to da je to njegova stabilnost u vremenima boli ili stresa.

čipkaste tetovaže 35

10. Ovaj polurukav zaista iskače sa slikama u crvenoj boji koje nadoknađuju ostale komade. Umjetnik je napravio sjajan posao povezujući sve zajedno. Koristili su različite nijanse sive, crne i crvene i tako dobro teče.

čipkaste tetovaže 34

11. Ovo je drzak dizajn s dijamantima u njemu. Žestok je i moderan s puno pizaza. Zanimljivo je kako je unutra dodala nekoliko dodatnih ruža koje su manje i manje privlačne. Čini se da čipka povezuje cijeli komad.

čipkaste tetovaže 32

12. Sviđa nam se način na koji ovaj sklizne preko ramena na skroman način. Tetovaža je ne nosi, ona ljulja tetovažu. Varijacije u dizajnu izazivaju to na laskavi način koji privlači pozornost promatrača.

čipkaste tetovaže 33

13. Ovo je prekrasna tetovaža leđa. Pogledajte detalje tamo! Vau, ovaj je umjetnik bio mukotrpno strpljiv u svom poslu i to se itekako isplatilo. Vidite li kako svaki nastavak ima oblik srca? Mislite li da bi ovo moglo predstavljati vezu? To je zavodljiv komad koji joj se proteže cijelom dužinom leđa.

čipkaste tetovaže 31

14. Ovo je sanjiv dizajn sa osekom i strujom umjetnosti. Varijacije boja su veličanstvene. Dubina u ružama je stvarno dobro urađena. Dodali su crnu boju u smjesu kako bi povećali dubinu zbog čega izgleda tako životno. S ovim je napravila sjajan posao i kasnije bi lako mogao imati više dizajna i izgledalo bi bez napora.

čipkaste tetovaže 29

15. Cijeli ovaj komad je na mjestu. Volimo način na koji joj počinje od vrata i proteže joj se do ramena. Dizajn je izvrstan, a umjetnik je napravio sjajan posao sa zasjenjivanjem i detaljima. Umjetnica je napravila sjajan posao povezujući je tako da joj graciozno teče niz vrat. Detalji u svakoj latici i listu su zaista dobri.

čipkaste tetovaže 30

16. Ovaj geometrijski oblik izgleda doista tripasto. Kompliciran je dizajn i izgleda besprijekorno na njezinoj ruci. Umjetnica je morala uzeti dovoljno vremena da pronađe i pronađe svoj dizajn kako bi stvorila efekt koji je tražila.

čipkaste tetovaže 28

17. Volimo bijele tetovaže. Tako su hiroviti. Ovaj ima plemenski osjećaj. Na njezinoj koži, gotovo kao da dizajn pleše odmah. Nije simetričan što bi moglo značiti da život nije uvijek rezan i suh. Ponekad postoje zavoji na cesti.

čipkaste tetovaže 40

18. Ovo je zapanjujuće. Stupanj varijacije je velik, a bojanje uzrokuje nekoliko dimenzija. Umjetnik je definitivno talentiran i točno je znao čime se bavi. Zasjenjivanje je na mjestu, a tok cjelokupnog djela je izvrstan. Svaki detalj ovdje je impresivan.

čipkaste tetovaže 45

19. Ova mješavina bluesa smiješno je nevjerojatna. Ne može se reći koliko je to trajalo da se završi, ali definitivno se isplatilo jer je gotov proizvod fantastičan. U posljednjih nekoliko postova iznimna je pozornost posvećena detaljima. Odišu složenom ljepotom koju je teško nadmašiti.

čipkaste tetovaže 46

20. Ovo joj je izvrstan početak u rukavu. Ostavila ga je otvorenog kraja kako bi bez problema dovršila rukav ako je tako odlučila. Čini se da je čipka više pozadina nego istaknuta umjetnost. Stvara izgled koji povezuje cijeli komad.

čipkaste tetovaže 47

21. Ovo je stvarno prekrasan kontrolni komad. Prilično je ženstveno s obzirom na unutarnju pozornost posvećenu detaljima u prekrasnom dizajnu čipke. Crvene ruže doista oživljavaju cijeli komad. Pojedinosti u čipki su lijepe i trebalo je puno vremena da se dovrše. Ovo vjerojatno nije učinilo platno super udobnim jer škrinja može biti osjetljivo područje na tintu.

čipkaste tetovaže 48

22. Ovo je tako život, zar ne? Pištolj izgleda tako stvarno, pa čak i podvezica od čipke zapanjujuće podsjeća na život. To je tako cool slika i volimo izbor boja koje je odabrao umjetnik.

čipkaste tetovaže

23. Vau, na prvi pogled možda i ne biste shvatili ljepotu ovog detalja. Ovo je ozbiljno takvo remek -djelo umjetnosti jer je tako ludo detaljno. Svaki je dio toliko namjeran i isprepleten da upotpuni ansambl.

tetovaža čipke 1

24. Volimo zasjenjivanje na ovom komadu. To je primamljivo i misteriozno spojeno. Zasjenjivanje je ovdje stvarno dobro. Umjetnik je doista koristio samo oko 4 boje, ali čini se da je mnogo živahnije od toga. Živopisan je i hrabar. Čak joj je i luk pod nogom odličan.

tetovaža čipke 2

25. Rekviziti joj se mršavo dobivaju na glavi. Prekrasan krajnji rezultat. Primijetite koliko su neke linije ovdje debele. Što je više tinte upotrijebljeno, umjetnica je duže morala prodirati u kožu i ova je dama više voljna sjediti kroz nju!

tetovaža čipke 11

26. Umjetnost oživljava i apsolutno je zapanjujuća. Ovdje provjerite rub koji okružuje čipku. Za to bi trebalo toliko vremena! Način na koji se mašna uvija je zaista jedinstven jer čini da krajevi luka izgledaju kao da joj lebde s noge.

tetovaža čipke 10

27. Ovdje cvijeće oduzima dah. Poprimaju tako realan oblik i izgledaju kao da su joj stavljeni na ramena. Dodani komadići bijele boje u laticama stvaraju takav kontrast. Detalji u čipki su fantastični. Kul je kako sve to proizlazi iz srca u sredini njezinih prsa.

tetovaža čipke 9

28. Još jedno zapanjujuće i detaljno umjetničko djelo. Opet volimo detaljnu čipku i male točkice u središtu ruže.

tetovaža čipke 8

29. Čipka oko ruke zabavno je okretanje ovom žanru. Deblje linije pomažu stvoriti kontrast između različitih oblika unutar slike.

tetovaža čipke 7

30. Prekrasan primjer drugog dizajna čipke. Iako izgleda jednostavno, doista je prilično detaljno. Svaki dizajn čipke iznimno je zamršen i mora biti dobro osmišljen kako bi se stvorio prekrasan komad.

tetovaža čipke 6

31. Bočna strana kuka i niz nogu nježno je mjesto za dizajn. Odabrala je prilično veliku sliku za koju je bez sumnje trebalo dosta vremena da se dovrši. Primijetite kako cvijet nije obojen. Biste li se vratili po boju ili je ostavili takvu kakva je? Crno sjenčanje koje okružuje ružu intenzivno je i trebalo je neko vrijeme da se dovrši. Vrlo je detaljan i umjetnik je napravio odličan posao dodajući različite količine kontrasta u cijelom djelu.

tetovaža čipke 3

32. Odabrala je suptilne pastele koje čipku doista čine hirovitom i sanjarskom. Linijski rad ovdje je prilično besprijekoran. Ovo je prekrasan komad. Provjerite dizajn i način na koji se ponavlja uvijek iznova. Ovaj put središte luka je cvijet umjesto srca. Što mislite da bi to moglo značiti?

čipkaste tetovaže 1

33. Oko gležnja nalazi se još jedno područje koje je popularno za rad s čipkom. Obratite pozornost na minutu. Čak i mala strelica u središtu luka s crvenom oko nje. Sitni volančići koji okružuju čipku tako su izvrsni.

tetovaža čipke

34. Provjerite razne slike na njezinim nogama i stopalima. Podvezica od ljubičaste čipke ima tonu boje u sebi što znači da je u izradi ovog dizajna korišteno mnogo tinte.

tetovaža čipke vruća

35. Ovo je prekrasan primjer trajne šminke za oči s završnicom od čipke. Što misliš? Je li ovo nešto što bi vas zanimalo? Morala je biti stvarno mirna dok su joj ovdje radili na oku. Primijetite tu zaista tamnu mrlju u naboru oka. To je prilično mršavo mjesto za upisati mastilo.

tetovaža čipke strava

36. Ovo je doista zanimljivo jer integrira crnu čipku, kao i neku bijelu ili prozirnu čipku. Mislite li da bi to mogli biti ožiljci? Cijeli ansambl je prilično intenzivan. Vidite li bube utkane u njezinu čipku?

tetovaža čipke 15

37. Ovo je drski dizajn tetovaže čipkastih gležnjača. Ima dosta detalja u sebi i događa se dobra količina zasjenjivanja. Viseći lanci daju mu realističan izgled.

tetovaža čipke 13

38. Integrirala je ljubičaste nijanse koje su stvarno nadomjestile cijeli izgled. Spaja cijelu stvar radi svježeg, čistog izgleda. Perje na vjetru izgleda kao da puše na vjetru. Vidite li sidro na dnu čipke?

čipkaste tetovaže 5

39. Dizajn leptira i čipke koji upada u oči i pomalo 3D. Ovo je nevjerojatan komad s različitim stupnjevima sjenčanja i kontrasta. Čak su i nešto tako jednostavno kao male točkice toliko detaljne i trebalo bi jako dugo da se dovrši.

čipkaste tetovaže 6

40. Mreže su nas bacile na trenutak, ali pogledajte taj radni brod. Tako je sjajno i izuzetno detaljno. Impresionirani smo, a vi? Umjetnik je ovdje uglavnom koristio sivu, bijelu i crnu boju kako bi ispravno izrazio sjenčanje.

čipkaste tetovaže 7

41. Na ovoj slici postoji dosta varijacija zasjenjivanja. Zaista je jako zanimljivo. Sviđa nam se odabir boja koje je odabrala. Svaki njegov aspekt je toliko detaljan. Cvijeće ima toliko kontrasta i sjenčanja u sebi. Listovi lijepo kontrastiraju cvjetove.

čipkaste tetovaže 8

42. Ova lastavica s čipkom je tako fascinantna. Toliko je detaljan i na prvi pogled možda nećete ni shvatiti što je to. Odličan posao i kapa dolje umjetniku. Provjerite različite nijanse unutar ovog dizajna. Stvara tako privlačan komad.

čipkaste tetovaže 9

43. Ovaj stražnji dio prilično je žestok. Umjetnik je napravio ogroman posao i ovo je definitivno trajalo dugo. Želi li netko pogoditi koliko je vremena trebalo da se završi? Tako je lijepo i majstorski orkestrirano.

čipkaste tetovaže 10

44. Rukavi su tako cool i učinila je nešto zaista jedinstveno tako što zapravo nije prekrila lakat. To nije potpuno izvan okvira, ali nije tako normalno kao što mislite. Vjerojatno i dobra ideja jer je lakat mrljasto mjesto za tintu. Leptiri koji su ispleteni vjerojatno joj znače nešto zaista posebno.

čipkaste tetovaže 11

45. Izgled ramena i dolje prema prsnoj kosti prilično je sparno. Ovaj dizajn ima toliko različitih aspekata koji ga čine tako kompliciranim i osjetljivim. Ovo je uistinu prekrasan komad.

čipkaste tetovaže 19

46. ​​Ovo je doista kul slika koja bi se lako mogla pretvoriti u rukav cijele noge. Vrlo je detaljan i stvara zapanjujući izgled. Način na koji dijamanti padaju djeluje tako elegantno.

čipkaste tetovaže 16

47. Evo tradicionalnog izgleda čipke. Uočite različite načine na koje je umjetnica uzela ovaj komad i učinila ga originalnim za nju. Na prvi pogled moglo bi izgledati skromno, ali nakon daljnjeg promatranja zaista je izvanredno.

čipkaste tetovaže 15

48. Evo prekrasnog primjera bijele čipke. Zaista je prilično zapanjujuće. Obline, detalji i načini povezivanja svih linija fantastični su. Koji dio ovog komada vam najviše stoji?

čipkaste tetovaže 14

49. Ideja o slatkom blizancu na svakoj nozi. Ona s lijeve strane izgleda prilično nova s ​​obzirom na crvenilo koje je okružuje. Umjetnik je napravio sjajan posao sa zasjenjivanjem ovdje.

čipkaste tetovaže 13

50. Čipkasti mjesec prilično je originalan i za njega je odabrala stvarno cool položaj. Zamršen dizajn oduševljava.

čipkaste tetovaže 12

Čipkaste tetovaže su jednom riječju: detaljne. Prekrasne su ako ne i očaravajuće i potpuno nadahnjujuće. Potrebno je nebrojeno mnogo sati i vjerojatno nekoliko odlazaka u salon za tetoviranje prije nego što je gotov proizvod spreman. Ovi dizajni nisu za slabe srce, a rezultati pokazuju predanost i ljubav prema dizajnu tetovaža.