55 Nadahnjujuće tetovaže sa strelicama zbog kojih ćete se poželjeti odmah upisati

Volimo tetovaže sa strelicama. Slatki su, suptilni i prilično šik. Osim toga, posljednjih su godina postali iznimno popularni – zbog svoje jednostavnosti čine ih savršenim izborom za nekoga tko prvi put dobiva mastilo. Sarah Hyland nedavno dobio prekrasnu sa svojim prijateljima, što nas je natjeralo da malo bolje razmislimo o tetovažama sa strelicama i značenju iza dizajna. Bi li tetovaža sa strelicom bila dobar izbor za vas? Čitajte dalje da biste saznali.

tetovaža sa strelicom

tetovaža sa strelicom

Iza tetovaže sa strelicom postoji mnogo simboličkih značenja. U domorodačkoj kulturi, na primjer, strijela se smatra oružjem zaštite i lova. Vjeruje se da štiti svoju obitelj, kao i da im pomaže u opskrbi hranom za održavanje života. Dvije prekrižene strelice označavaju prijateljstvo – zato se prijatelji obično odlučuju za odgovarajuće tetovaže sa strelicama kako bi istaknuli duboku vezu između njih. Tetovaža sa strijelom također može značiti kretanje naprijed, unatoč uobičajenim borbama koje se pojavljuju u životu. Luk se smatra preprekom, a ispuštena strijela označava borbu za postizanje nečijih ciljeva i ispunjenje životne svrhe. Unatoč činjenici da luk povlači strijelu natrag, strijela se tada oslobađa i slobodna je krenuti dalje i tražiti bolje stvari. Shvaćaš poantu.

Drugo značenje može se vezati za Zodijak, gdje luk i strijela označavaju astrološki znak Strijelca. Strijela također može biti simbol ljubavi – zvuči li Kupidova strijela nekome? Štoviše, može biti simbol snage i moći, ili može označavati osjećaj smjera: idete naprijed bez osvrtanja. To može značiti da ste spremni ostaviti prošlost iza sebe, otpustiti greške ili zamjerke i tražiti bolje prilike u životu. Na kraju dana, sve se svodi na značenje koje nalazite u simbolu, budući da ćete ga vi nositi dan za danom. U idealnom slučaju, to bi trebalo biti povezano s pozitivnim osjećajem, tako da se svaki put kad ga pogledate podsjetite koliko ste snažni ili kako se borite za postizanje svojih ciljeva.

Prilikom odabira određenog dizajna također biste trebali uzeti u obzir položaj strelice. Ako govorimo o maloj strelici, to je savršena veličina za vaš gležanj, prst ili zglob. Ako želite veći dizajn, možete ga ispisati na ramenu, boku, leđima, prsima, nozi ili ruci. Uz kralježnicu još je jedno popularno mjesto za tetoviranje strijelom, ali osjećamo da bismo vas trebali htjeti: to zaista boli. Kralježnica je zapravo jedno od najbolnijih mjesta za tetoviranje – vaša se kralježnica sastoji od 26 kostiju, a 24 od njih idu od vrata do podnožja leđa. To znači da će svaka tetovaža s kojom se odlučite slagati boljeti. Ako niste veliki ljubitelj boli, možda biste trebali razmisliti o postavljanju tetovaže.

Koji dizajn odabrati?

To se naravno svodi na vaše vlastite preferencije, ali određeni dizajni nose dublje simbolično značenje koje biste trebali biti svjesni prije nego što odaberete. Jedna strelica jedna je od najčešće korištenih dizajna tetovaža sa strelicama i može značiti zaštitu od negativnih sila. Kao što smo već rekli, to također može značiti da želite krenuti naprijed, unatoč tome što bi vam život mogao postaviti teškoće. Ako želite dobiti dvije strelice koje se križaju jedna s drugom, ovo je savršen dizajn za odgovarajuću tetovažu koju ćete dobiti sa svojim najboljim prijateljem. Ipak budite svjesni – ako su strelice okrenute jedna od druge, to obično znači rat. Ako vam se sviđa takav dizajn, on može simbolizirati rat koji se događa u vama. Prilično duboke stvari, ne slažete se?

S druge strane, slomljena strijela može simbolizirati bol, slomljen put ili ljubavnu priču koja se pokvarila. S druge strane, također može simbolizirati sklapanje mira, budući da strelice okrenute jedna od druge prikazuju rat. Kao što vidite, sve je ovo vrlo subjektivno i upravo ste zato jedini koji može odlučiti o osobnom značenju određenog dizajna tetovaže sa strelicom za vas. I na kraju, ali ne i najmanje važno, snop strelica može označavati jedinstvo i snagu – strijelu je puno lakše slomiti kada stoji sama nego kada je u snopu. Takva tetovaža može predstavljati vašu ljubav prema obitelji, skupini prijatelja ili nekoj drugoj vrsti grupe kojoj i vi pripadate. Broj strelica koje odaberete biti u snopu obično je broj ljudi u spomenutoj grupi.

Strelicu mogu pratiti i drugi elementi dizajna, za sofisticiraniju tetovažu. Strijela koja prolazi kroz srce obično je, kao što ste već mogli pretpostaviti, simbol slomljenog srca i ljubavi u ljubavi. S druge strane, ako je strijela prošla kroz dijamant, to je simbol hrabrosti i uspjeha. Ako se odlučite za strijelu s kompasom, ovo predstavlja smjer – možda sada birate životni put ili ste odlučili usvojiti više zenski stav i krenuti kad god vas život odvede. Još jedan popularan dizajn sadrži luk sa strijelom spremnom za gađanje; simbol da ste spremni za najveće stvari koje vam leže u budućnosti. Ili možete birati između drugog mnoštva elemenata dizajna koji će pratiti vašu strelicu – cvijeće, hvatač snova, perje itd., Svaki sa svojim posebnim značenjem.

Što se boja tiče, možete se odlučiti za jednostavnu crnu strelicu, koja čini suptilniju tetovažu, ili možete koristiti boju, osobito ako se strelica nalazi među ostalim elementima dizajna, što omogućuje privlačniji i živahniji dizajn. Opet, sve se svodi na vaše osobne sklonosti i postavljanje tetovaže.

Što pitati umjetnika tetovaža

Tetoviranje je velika odluka, pa biste trebali razmisliti o tome neko vrijeme, pogotovo ako govorimo o prvom nanošenju tinte. Dobro je imati nekoliko pitanja za umjetnika tetovaža pa ste sigurni da se odlučujete informirano. Prije svega, pitajte ih o njihovom prethodnom iskustvu i kvalifikacijama. Njihova vještina i stručnost glavni su čimbenici koji određuju kvalitetu vašeg body arta, pa želite biti sigurni da odabirete profesionalca. Također, zamolite ih da vam pokažu svoj portfelj kako biste mogli shvatiti odgovara li njihov stil vašim potrebama. Osim toga, morate se pobrinuti da pravilno steriliziraju svoju opremu za tetoviranje. Tetoviranje na sjenovitom mjestu može vam uštedjeti nešto novca, ali ovo nije nešto na čemu biste trebali uštedjeti. Nakon što je tetovaža napravljena, raspitajte se o naknadnoj njezi; obično će preporučiti proizvode i tehnike iscjeljivanja kako bi vaša tetovaža izgledala svježe i raskošno duže vrijeme.

Još uvijek ste na ideji da se tetovirate sa strelicom? Ne možemo vas kriviti jer su nevjerojatno privlačni. U nastavku smo za vas prikupili 50 dizajna tetovaža sa strelicama kako bismo vas inspirirali i pomogli vam u donošenju bolje odluke. Koja će to biti?

tetovaža sa strelicom 2

Tetoviranje kralježnice će boljeti, ali bol se isplati ako završite s tako prekrasnim dizajnom. Dodaje dašak misterije, slažete li se?

tetovaža sa strelicom 3

Tražite smjer u životu? Ići naprijed? Što god ova tetovaža sa strelicom značila, veliki smo obožavatelji. Jednostavno je, ali oh tako učinkovito.

tetovaža sa strelicom 4

Volimo ovu sofisticiranu tetovažu sa strelicom, a činjenica da je vlasnik odlučio zadržati crnu boju daje joj još više elegancije.

tetovaže sa strelicama

Jednostavno, elegantno, a opet prekrasno. Osim toga, položaj tetovaže ovdje je posebno dobro odabran i dobro funkcionira s duljinom strelice.

tetovaža sa strelicom 6

Još jedno jednostavno, ali divno djelo body arta. Odaberete li ovu vrstu postavljanja, svoju ćete tetovažu vidjeti često, pa svakako odaberite dizajn koji vam neće dosaditi ili onaj koji za vas ima duboko značenje.

tetovaža sa strelicom 7

Kao što smo već rekli, skupina strijela obično označava snagu. Dizajn ove tetovaže je prilično moćan, pa se nećemo raspravljati sa simbolikom.

tetovaža sa strelicom 8

Zašto ne biste koristili citat kako biste naglasili snagu strijele? “Slijedite svoje srce” prikladno je, pogotovo ako ste osoba koja uživa slijediti svoj vlastiti put umjesto ići tradicionalnim putem.

tetovaža sa strelicom 9

Uvijek idem naprijed, nikad se ne osvrćem. Mislite li da je to ono što je vlasnik ove tetovaže imao na umu pri odabiru ovog dizajna? Čini se da to nagovještava postavljanje body arta.

tetovaža sa strelicom 10

Količina detalja u ovoj tetovaži sa strelicom prilično je impresivna. Veliki smo obožavatelji.

tetovaža sa strelicom 11

Još jedna strelica postavljena na stopalo, koja opet, čini se, simbolizira kretanje naprijed. Ovaj također ima zanimljivu spiralu koja mu daje određeni rub.

tetovaže sa strelicama

Strelice koje simboliziraju prijateljstvo čine poseban izgled. Pretpostavljamo da vlasnica jako cijeni svoje prijatelje. Nadajmo se da i vi.

tetovaža sa strelicom 13

Zapanjujući dizajn, sjajan citat. Savršeno za pogledati kad vam treba samo malo motivacije koja će vam pomoći da prevladate prepreku ili postignete cilj.

tetovaža sa strelicom 14

Još jedan impresivan i sofisticiran dizajn na koji bi se svaki tattoo umjetnik ponosio. Naročito nam se sviđa vrh strijele.

tetovaža sa strelicom 15

Perje može imati nekoliko značenja budući da je povezano s pticama, stvorenjima koja imaju sposobnost letenja. Obično označavaju slobodu, trijumf, slobodu ili neovisnost. Ima smisla koristiti pero kao element dizajna koji će pratiti vašu tetovažu sa strelicom.

tetovaža sa strelicom 16

Strelica okrenuta prema dolje simbolizira mir u indijanskoj kulturi Indijanaca. Mislite li da je ovo ono na što je vlasnik tetovaže išao? U svakom slučaju, izgleda nevjerojatno.

tetovaža sa strelicom 17

Gore navedene strelice prilično su slične, ali sve su jedinstvene. Korištenje simbola geometrije može biti izvrstan način za personalizaciju strelice i učiniti je istinitijom tko ste. Bilo da koristite kvadrate, krugove, crte ili šesterokute, zasigurno ćete se istaknuti iz gomile. Možete zamoliti prijatelja dizajnera da vam pomogne u osmišljavanju jedinstvenog dizajna tetovaža – na taj ćete način biti sigurni da nitko nema sličan. Ili se možete poigrati s dizajnerskim programima kako biste izradili vlastiti od nule. Većina umjetnika tetovaža također je spremna smisliti nešto za vas sve dok vam je jasno što želite. Vi samo trebate odlučiti koje elemente želite uključiti u dizajn, odabrati fontove ako postoje neki citati i objasniti što biste htjeli da krajnji rezultat prenese svijetu.

tetovaža sa strelicom 18

Dupla nevolja! Ovo je izvrsna ideja za odgovarajuću tetovažu koju ćete dobiti s bliskim prijateljem ili – zašto ne – sa svojom drugom osobom. Vaša će veza samo jačati. Alternativno, možete dobiti i tetovaže na rukama i zaslijepiti ljude kad ih prijeđete.

tetovaža sa strelicom 19

Ovdje se odlično koristi boja. Tetovaža bukvalno bukti. I dalje se kreće unatoč tome što je probijen u sredini, što može poslati važnu inspirativnu poruku.

tetovaža sa strelicom 20

Tražite smjer u životu? Zar nisu svi? Na kraju dana, nitko od nas ne zna što rade. Samo držimo palčeve i nadamo se najboljem.

tetovaža sa strelicom 21

Moćna tetovaža koja će vam pomoći da se sjetite tko ste jaki i koliko hrabri možete biti. Ne plašite se lako. Spremni ste uhvatiti se u koštac sa svime što vam se nađe na putu. Pravo značenje #Girlboss -a.

tetovaža sa strelicom 22

Lijepo korištenje perja uz tetovažu sa strelicom. Posebno cijenimo postavljanje tetovaže ovdje jer se čini da perje teče tako prirodno.

tetovaža sa strelicom 23

Spremni smo se kladiti da je vlasnik tetovaže odabrao ovaj dizajn kako bi simbolizirao snagu i muškost. Pogledajte samo veličinu stvari. To je veličanstveno.

tetovaža sa strelicom 24

Strelica je možda naišla na neke prepreke na putu, ali se i dalje kreće naprijed. Opet, sjajan primjer odgovarajuće tetovaže koju možete dobiti sa svojom drugom osobom, budući da možete koristiti svoje inicijale. Dolično ako ste morali puno proći da biste konačno bili zajedno.

tetovaža sa strelicom 25

Ja sam jak, nepobjediv sam! Tako mala tetovaža, tako moćno značenje. Miley Cyrus ima običaj i tetovirati svoje prste pa možete biti sigurni da će vaša tetovaža biti fleksibilna.

tetovaža sa strelicom 26

Još jedan sofisticirani dizajn koji odlično koristi geometrijske simbole. Zadivljeni smo.

tetovaža sa strelicom 27

Bol u ljubavi? Možda čekate da netko dovrši srce? Možda samo naglašavanje da je jedna osoba dovoljna, samo se trebaju malo boriti da to shvate? Ne znamo što je vlasnica imala na umu kada se odlučila za ovu tetovažu, ali možemo pomoći, ali cijenimo jednostavan i elegantan dizajn.

tetovaža sa strelicom 28

Još jedan snop strijela, svaka od njih jedinstvena na svoj način. Savršeno ako želite da označava određenu skupinu – poput vaše obitelji ili prijatelja.

tetovaža sa strelicom 29

Tri ljupke strijele koje se križaju i neki inicijali gdje se sve okupljaju. Možda to znači poseban trenutak u kojem su se spojila tri života. Možemo samo nagađati.

tetovaža sa strelicom 30

Slomljena strijela s nekim sjajnim elementima dizajna! Upotreba boja ovdje je savršena, a 3D efekt zasigurno privlači pažnju.

tetovaža sa strelicom 31

Detaljan dizajn i opet imamo strijele i perje zajedno. Woop woop!

tetovaža sa strelicom 32

Strelica je možda slomljena, ali je i dalje u savršenom obliku. Možda je vlasnik tetovaže morao proći kroz neku vrstu teškoće i na kraju pobijedio. Navijamo za njih.

tetovaža sa strelicom 33

To je jedna impozantna strijela, mi ćemo vam to dati.

tetovaža sa strelicom 34

Nježna, s primjesom boje i sjajnim detaljima koji pomažu tetovaži da se istakne iz gomile. Željet ćemo ime umjetnika.

tetovaža sa strelicom 35

Impresivan dizajn, savršene veličine i dobro odabranog položaja. Dizajn koji je zasigurno napravljen da impresionira. I jesmo.

tetovaža sa strelicom 36

Tetovaža koja obuhvaća mnoge simbole, ali strelica se i dalje ističe iz gomile.

tetovaža sa strelicom 37

Zmijske tetovaže su klasične i obično simboliziraju rođenje, magiju ili misterij. Što god da je, volimo korištenje boja ovdje. Definitivno pomaže dizajnu da bude živahniji.

tetovaža sa strelicom 38

Velika strelica za još veći i impresivniji dizajn tetovaža. Potpuno odobravamo.

tetovaža sa strelicom 39

Jednostavno, elegantno, upadljivo. Rep je posebno zapanjujući.

tetovaža sa strelicom 40

Predivan. Dovoljno je rekao.

tetovaža sa strelicom 41

Suptilno, ali moćno djelo body arta, savršeno, ako ste početnik u tetoviranju.

tetovaža sa strelicom 43

Jeste li ikada pomislili nabaviti i luk i strijelu? Ovaj dizajn pokazuje koliko dobro ova dva elementa funkcioniraju zajedno.

tetovaža sa strelicom 44

Ako ste dovoljno odvažni, strelicu možete koristiti kao element u većem dizajnu, kao što je prikazano gore.

tetovaža sa strelicom 45

Još jedan sjajan primjer kako dobra dva dizajnerska elementa mogu raditi zajedno.

tetovaža sa strelicom

Uključivanje simbola beskonačnosti u vašu tetovažu – cool ili previše uobičajeno? Glasamo cool. Još uvijek smo zaljubljeni u to.

Spremni za crtanje? Odaberite umjetnika za tetoviranje i razgovarajte s njima o svojoj ideji dizajna. I što god radili, nemojte se pokazivati ​​da pijete droge ili pijete alkohol na veliki dan, misleći da će vam to ublažiti bol. Većina trgovina tetovažama neće vas tetovirati ako ste pijani, jer vam to može zamagliti prosudbu. Osjetite bol i vjerujte nam – to će vas nevjerojatno osnažiti. Sretno!