30 emo pričesk, ki jih morajo fantje preizkusiti

Emo pričeske za fante so zdaj tako trendovske kot pred nekaj leti.

Morda so doživeli nekaj popravkov in preobratov. Kljub temu ostajajo osrednja izbira kul fantov povsod.

Še posebej, ker je glasbeni žanr, ki je navdihnil emo pričeske za fante, visoko in mogočen tudi na vrhu po vsem svetu.

Glasba in kultura, ki jo je navdihnila, sta se skupaj razvila v tem kratkem času.

Tako lahko zdaj namesto klasičnih črnih las s konicami opazite raznolikost barv in stilskih elementov, zaradi katerih so emo pričeske za fante in dekleta privlačne za širšo javnost.

Da bi vas prepričali, kako kul so te pričeske, smo sestavili 30 najboljših emo pričesk za fante. Uporabite jih kot navdih za naslednjo nadgradnjo videza ali ko nujno potrebujete osvežujočo spremembo.

1. Emo pričeske za fante

emo pričeske za fanteVir

Obljubili smo vam raznolikost in to vam ponujamo. Ta emo pričeska za fante ne preseneča. Mojstrska mešanica komplementarnih barv na konicah las pritegne pozornost.

Poudarki so idealno postavljeni, da ustvarijo uravnotežen videz. Hkrati pernati vrh in hrbet v kombinaciji z ravnimi stranicami in šiškami ustvarjata edinstveno mešanico stilov.

2. Kul kratka pričeska z emotikoni

večplastne emo pričeske za fanteVir

Emo pričeske za fante imajo kratke do dolge lase. To je super kul primer kratke scenske pričeske za fante z z železom sploščenimi konci, oblikovanimi v popolno zašiljeno dol. Medtem ko se barva las drži klasičnega vzorca, je v tem primeru prava izbira.

3. Pričeska v mavrični sceni za fante

mavrični lasjeVir

Tukaj je osupljiv primer pisane emo pričeske za fante. Ta pričeska z vsemi barvami mavrice v umirjenih pastelnih odtenkih je nujna za vse kul fante.

4. Srednje emo pričeske za fante

vijolične lase emo pričeske za fanteVir

Emo pričeske za fante so postopoma prešle iz kratkih na srednje dolge kose na dolge odbitke. Kljub temu nikoli niso izgubili svojih edinstvenih lastnosti. Zaradi te bogate barve je pričeska še bolj privlačna.

5. Emo cut s plosko stranjo

jet črni lasjeVir

Tu je en primer srednje dolge emo pričeske, ki sledi pravilom knjige. Črna barva las je prvi vpadljiv slogni element. Drugi element sloga, ki izstopa, so sploščeni lasje, svilnato gladki. Nato resaste šiške skoraj v celoti pokrivajo obraz in na eni strani močno tehtajo.

6. Jet Black Messy Fringed Emo Hair za fante

neurejena pričeska za fanteVir

Vzemite nekaj namigov iz tistih anime serij, ki jih gledate. Japonci so standarde dvignili tako visoko, da so tudi v animacijskih filmih emo pričeske za fante umetniška dela. Ustvarite strukturiran nered popolnoma določenih robov, ne preden poravnate vsak pramen las posebej.

7. Cool Long Emo pričeske za fante

dolge emo pričeske za fanteVir

Stavka zlate blondinke, ki je obarvala šiške, je kul element stila, ki lahko fantom doda dolgo emo pričesko. Ne izogibajte se močnim kontrastom. Če barve ustrezajo vaši individualnosti, jih boste ves čas zibali.

8. Modra večplastna emo frizura

modri lasje za fanteVir

To je ena naših najljubših emo pričesk za fante. Uporaba električne modrine je preprosto osupljiva. Ne samo, da okrepi pričesko, ampak tudi slogovne elemente popolnoma določene frizure.

9. Cool Bandana Scene pričeska za fante

večplastna frizura za fanteVir

Če menite, da so dodatki za lase rezervirani za emo pričeske za dekleta, vzemite namig iz drugih kul primerov. Dopolnite svoj priložnostni videz z bandano, ki teče skozi sloje las in klasični črni barvi doda barvo barve.

10. Emo pričeska za fante

emo obrobni lasjeVir

Likalnik za nekaj časa odložite. Če se kot ta tip ukvarjate s srednje dolgimi sloji emo frizure, uporabite trden vosek za lase, da ustvarite teksturirano nered na hrbtu. Za oblikovanje pramenov las uporabite samo prste, saj bo vaša pričeska na ta način videti bolj naravna.

11. Ravno blond lasje

blond emo pričeska za fanteVir

Ta sončno blond odtenek izgleda osupljivo tako za dekleta kot za fante. Ne izogibajte se takšni barvi las, če iščete načine za ustvarjanje individualnega sloga, ki popolnoma odraža vašo osebnost.

12. Ravno črno in rdeče

črni in rdeči lasjeVir

To pričesko je težje odstraniti. To je posledica dejstva, da ni laskavo za vse vrste las ali obraz. Na primer, če imate okrogel obraz in tanke lase, bi morali svojo pozornost usmeriti na drugo pričesko. Cenimo uporabo rdeče in črne kot kontrastnih barv.

13. Cool Emo pričeske za fante

emo pričeske za fanteVir

Ta pričeska je tako vsestranska, da so meje oblikovanja odvisne samo od vaše domišljije. Zahvaljujoč teksturiranim slojem in tupim šiškam lahko vsak dan ustvarite nov videz z enako pričesko kot vaša stopnica.

14. Ostra in kul. Fantovske scenske pričeske

elegantna scenska pričeskaVir

To je še ena izmed naših najljubših emo pričesk za fante. Je ena, ki je prežeta z individualnostjo in zaradi katere boste opaženi kamor koli greste. Prepričajte se, da ga udobno nosite.

15. Modre pričeske s prizorom za fante

modri obrobni lasjeVir

To je vsekakor drzna izbira, kar zadeva emo pričeske za fante. Kljub temu spodbujamo izbiro barv, ki jih ni v knjigi.

16. Kratke emo pričeske

kratki rožnati lasjeVir

Namesto konic in pernatih vrhov lase počešite spredaj v elegantni, a privlačni pričeski.

17. Pričeske za asimetrične prizore za fante

asimetrična frizura emo lasVir

Izboljšajte svoj slog s to asimetrično frizuro, ki bo obrnila nekaj glav. Če se počutite pogumno, uporabite globoko kontrastno barvo, da poudarite šiške in ustvarite vizualno privlačno pričesko.

18. Kratka emo pričeska

kratki emo lasjeVir

V enem lahko imaš boljši svet. Kombinirajte dolge lase zadaj s kratkim, a živahnim vrhom za resnično edinstveno emo pričesko za fante.

19. Emo pričeske za fante z debelimi lasmi

mavrični lasje za fanteVir

Odstranite nekaj tega volumna tako, da se obrobite s slojem emo frizuro. Z izdelki za lase prinesite zadnje plasti spredaj. Na eni strani obraza naj tehtajo resne šiške.

20. Ravna emo pričeska s poudarki za fante

scene naravni videz emo pričeske za fanteVir

Ustvarite nekaj svetlih ali svetlo obarvanih poudarkov, da boste v središču pozornosti na teksturi in slogu frizure. To bo dober način, da tudi izstopite iz množice.

21. Kratka pernata emo pričeska zanj

pernate emo pričeskeVir

Ta frizura je laskava za vse vrste las in oblike obraza. Tako pernato doda še dodatno kul noto vašemu celotnemu emo videzu.

22. Tupe šiške

prizor dolgi lasje s šiškamiVir

Tupe ali obrobne šiške so vedno del emo pričesk za fante ali dekleta. To je ena najboljših emo pričesk za fante z dolgimi lasmi. V bistvu zaradi dejstva, da lahko izberete dolžino šiška.

23. Edgy Punk Emo pričeska za Cool Guys

pričeska punk scene za fanteVir

Ta pričeska uspešno združuje punk elemente z elementi v slogu emo. Vsekakor je namenjen tistim, ki želijo prestopiti meje določenega sloga in zaljubiti individualno sceno frizuro z visokim kul faktorjem.

24. Kratka pričeska s podrezano za fante

podrezani neurejeni lasjeVir

Pričeska, ki jo srečate na zgornjih brveh, ima to frizuro z dolgim ​​vrhom in hladno podrezano podobo, ki spominja na buzz cut. Odločite se za to frizuro in poskrbite, da bo odražala vašo osebnost, tako da lase pobarvate v barvah, ki se vam zdijo najbolj primerne.

25. Emo pričeske za fante s tankimi lasmi

pričeska za fante s tankimi lasmiVir

Odličen način, da pričeski vnesete nekaj volumna, je, da se kratko ostrižete z emo. Ko imate tanke lase, obstaja nevarnost, da bodo ostali ravni, ne glede na to, kaj delate. S kratko frizuro z resicami za fante vam za to nikoli več ne bo treba skrbeti.

26. Modra barva las

modri emo lasje za fanteVir

Emo ali patuljak? Ni pravila, ki pravi, da ne morete biti oboje. Z eksplozijo barv, ki se srečujejo z emo pričeskami za fante in dekleta, lahko izberete tisto, kar najbolj ustreza vaši osebnosti.

27. Kratkoplastna emo pričeska

podrezane in večplastne pričeske za fanteVir

Čeprav je ta pričeska dovolj formalna, da ustreza bolj konzervativnim okoljem, je potrebno le nekaj stilskih trikov, da se spremenijo v razburljivo, kul emo pričesko za fante. Likalnik in nekaj izdelkov za lase vas bodo popeljali daleč.

28. Pričeske z emo sceno

jet črni prizor lasVir

Pričeska za rock zvezdo. Ta kratka emo pričeska za fante je ena izmed najbolj priljubljenih. Zaradi črne barve las je klasika, obrobje in pernati hrbet pa sta še vedno brezčasna elementa stila, kar zadeva emo pričeske za fante.

29. Mohawk in Layers pričeska za fante

večplastna pričeska mohawkVir

Še en primer kul pričeske, ki združuje stilske elemente punk in emo žanra. Mohawk bi lahko celotnemu videzu dodal bolj pestro noto. Poskusite si oblikovati lase kot take.

30. Rdeče in zelene barve las

rdeče in zelene emo pričeske za fanteVir

To je ena naših najljubših emo pričesk za fante. To je posledica dejstva, da odraža močno osebnost preprosto z navdihujočo izbiro barv za podlago, poudarke in odtenke.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Če menite, da vam emo pričeske najbolj ustrezajo, ne obupajte.

Obstaja veliko navdiha in osupljivih primerov emo pričesk za fante in dekleta.

Uporabite našo zbirko 30 navdihujočih emo pričesk za fante, da poiščete navdih za naslednji korak pri oblikovanju vašega osebnega sloga!