30 idej za moške pričeske Faux Hawk, ki jih morajo preizkusiti

Mohawk kroj s sodobnim pridihom je bil v zadnjih letih priča izjemno oživitvi.

Bodite v koraku z najnovejšimi trendi in bodite lastnik slavnega sloga.

Odkrijte 30 neverjetnih pričesk iz umetnega jastreba, ki jih lahko preizkusi vsak.

1. Kratek Faux Hawk

kratka pričeska iz umetnega jastrebaVir

Ali ste vedeli, da je Mohawk dobil ime po indijanskem plemenu, katerega člani so nosili grozljivo pričesko, ki je prestrašila sovražnike?

Od Mohawka, ki ga je nosila punk generacija, do sodobnega jastreba je le majhen korak. Kljub temu velika slogovna vrzel ločuje oba. Ta kratek umetniški slog je popolnoma primeren za nočni izhod in tudi za poslovno srečanje.

2. Faux Hawk High Top

moški vrhunski moški sokoliVir

Daljše stranice, visok neurejen vrh in odpihnjena sprednja stran dajejo slogovno podobo nežnemu gospodu. Preizkusite to pričesko za rahlo razburljiv videz med uradnim srečanjem ali zvečer s fanti.

3. Globok stranski del Jastreb

stranski del faux hawkVir

Če imate takšen dolg vrh, potem je to pričeska za vas. Če želite doseči videz, boste morali vložiti nekaj časa in izdelkov za lase, vendar je to enostavno.

Lase počešite, uporabite lak za lase, da jih popravite, in na konice dodajte nekaj voska za oblikovanje las za popolno obliko. Upoštevajte, da je vrh česan proti čelu in ne navzgor.

4. Faux-Hawk Fade frizura

faux hawk fade frizuraVir

Konec tega športa, ki se zbledi, je idealen za opozarjanje na skrbno oblikovanje las. Stransko pomešano, to celotnemu slogu doda nekaj resnega kul faktorja. Upoštevajte, da je zgornji del strižen krajše nazaj, da z lahkoto sledi naravni liniji las.

5. Faux Fader

afro faux hawkVir

Uspešen sodoben vpogled v rap kulturo 90. let z visokim bledenjem in kratkim kodrastim vrhom. Ta faux hawn fader je zelo enostaven za vzdrževanje.

6. Znak Jensena Acklesa

jensen ackles kratek faux hawk cutVir

Obožujejo ga ženske po vsem svetu. Kljub temu, da slab fant spozna dober odnos in videz fanta, mu je Jensenova frizura pritegnila tudi nekaj resnih zaslug. Tokrat ima kratki stranski kroj z nekoliko daljšim vrhom, preprosto oblikovanim.

7. Faux Hawks za otroke

otroška frizura faux hawkVir

Odlična stvar pri pričeskah z umetnimi jastrebi je, da jih lahko nosi vsak. Všeč nam je športni slog tega otroka. Zbledele stranice in vrh s šilčkom, ki je zabaven in kul.

Takšne pričeske je enostavno odstraniti tudi odraslim. Pravzaprav je to verjetno eden od stilov, ki ga lahko sprejmejo tisti, ki se želijo sprostiti in postopoma stopnjevati.

8. Fringed Faux

moški jastreb z resicamiVir

Elegantna pričeska, primerna za vsako priložnost. Daljše stranice so pometene spredaj in razkrivajo teksturirano frizuro. Zgornji del je oblikovan na videz brez napora.

Morda se vam zdi, da za rutino porabite le pet minut. Zaupajte nam, potruditi se morate, da vsak las razporedite na svoje mesto.

9. Moški Faux Hawk

preppy faux hawkVir

Ta frizura iz umetnega jastreba je preprosta in moška. Za pričesko, ki si je prislužila sloves uporniške in nenavadne, je tukaj videti precej napeto.

10. Kako oblikovati umetnega jastreba: Zayn Malik

zayn malik faux hawkVir

Če sledite opozorilom o trendih, veste, da je Zayn Malik še ena spretnica te zaželene moške frizure. Če torej nimate idej, kako oblikovati svoj umetni mohawk, vzemite iztočnico od Zayna.

Ima veliko idej. Tu je eden izmed njih: konus iz umetnega jastreba, dopolnjen z dolgim ​​vrhom, oblikovanim neurejeno navzgor.

11. Dekle Faux

ženska pričeska faux hawkVir

Ste mislili, da je ta včasih nenavadna pričeska rezervirana samo za moške, ki napredujejo v slogu? Ponovno premisli. To je čudovit primer, kako lahko dame nosijo umetnega mohawka s stališčem.

Vendar je to res faux slog, saj so lasje preprosto pometani in pritrjeni s številnimi zatiči. Idealno je, da poskusite, če se ne želite odreči svojemu srednje dolgemu kroju, vendar si za nekaj časa želite razkošno pričesko.

12. Curly Faux Hawk

kodrasti umetni jastrebVir

Čisto narezan umetni slog s čudovito kodrasto grivo na vrhu. Pripravite se, da vložite nekaj časa v pritrditev kodrov na oprijet vrh, da razkrijete popolnoma obrito stran.

13. Moške pričeske: kodrasti vrh

kodrasti vrhunski moški sokolVir

Moški lahko igrajo tudi kodrastega umetnega jastreba. Samo poglejte tega gospoda, ki nosi svoje kodre nekoliko krajše ob straneh in daljše na vrhu. Idealen videz za formalna in priložnostna okolja.

14. Messy Curls Faux Hawk za moške

frizura iz umetnega jastrebaVir

Ta pričeska spoštuje vsa pravila umetnega jastreba, razen obrito stranic in hrbta. Medtem ko so lasje tukaj nekoliko daljši, so še vedno skrajšani nazaj in spredaj daljši, na vrhu pa je nered pramenov las. Možnosti oblikovanja tega kroja so neskončne.

15. Pričeska Brad Pitt

brad pitt faux hawkVir

Ljubitelj Hollywooda Brad Pitt je tudi to pričesko sprejel za nekaj časa in jo je zibal (ne da smo pričakovali nič manj). Stranski lasje na vrhu in kratke stranice-popoln videz za rdečo preprogo in za vaš naslednji izlet.

16. Faux Fader stranskega dela

faux hawk faderVir

Eleganten pometan dolg vrh ne more skriti slabega odnosa fanta, ki ga prinaša ta pričeska. Izbledele stranice so popolnoma obrobljene z ločnicami, opredeljenimi z britvico. Bledenje ni pregloboko, kar lahko zahteva posebno nego, odvisno od tega, kako hitro rastejo vaši lasje.

17. Končno zbledelo in stransko pometanje z dolgim ​​vrhom

faux jastreb s konicoVir

Ta gospod je zaslužil kar nekaj slogovnih zaslug, ker si je nadel popolno sodobno predstavo o umetnem Mohawku. Konusno bledenje hitro prehaja v popolnoma oblikovanem vrhu, pometenem na stran.

18. Punk pričeske za moške

punk faux hawkVir

Mohawk je bil emblemska frizura punk generacije. To je drugačen pristop do uporniške frizure, od katere zadrži le dvignjene konice.

19. Short Sides, Long Top Faux Hawk

visokokakovostni jastrebVir

Poiščite nekaj arhivskih fotografij 50 -ih let v Havani in našli boste moške, ki uživajo v visokem življenju, ki so si nadeli podobno elegantne pričeske.

Ta vintage videz s sodobno zasnovo je dosežen tako, da sta obe strani in vrh umetnega jastreba daljši kot običajno. Se počutite nostalgično? Poskusite to moško pričesko za velikost.

20. Faux Hawk z zasukom

moški pletenica iz umetnega jastrebaVir

Tukaj je način dodajanja avantgardnih elementov kateremu koli slogu, ki se v modnem svetu dvigne. Vzemite namig iz te briljantne styling ideje za moškega umetnega jastreba.

21. Napihnjeno nazaj Faux

Odpihnjen Faux HawkVir

Kroj in slog sta brezhibna. Konusna stran z zbledelim videzom ima dodaten element sloga: jasna črta, ki jo definira britvica, ki teče vse do hrbta. Neurejen hrbet zadaj je sproščen in hladen.

22. Bun Hawk

Bun Faux HawkVir

Umetni jastrebi in brada se odlično ujemajo, še posebej, če imate goste bogate lase, kot je ta gospod. Slog, ki smo ga vse pogosteje opazili na ulicah in v vseh kul krajih. Največja stvar tega kroja je, da ne potrebuje nobenega stylinga, da bi bil vedno videti odlično.

23. Strukturirane odrezane umetne jastrebove pričeske

večplastni umetni jastrebVir

To pričesko je morda težje odstraniti. Kljub temu morate priznati, da je vredno občudovanja. Strukturo stranic odlično dopolnjuje pernati vrh, urejen v neurejenem slogu.

24. David Beckham

moška pričeska david beckham faux hawkVir

Nismo prepričani, ali je David Beckham gospod, ki je skoval frizuro, znano kot faux Mohawk, vendar vam lahko zagotovo povemo, da je referenčna točka, ko gre za to.

Oblekel je vsak slog faux jastreba, ki obstaja. Od krajših do daljših, do elegantnih in formalnih stilov ter bolj nenavadnih, jih je objel vse.

25. Pričeska Davida Beckhama

faux hawk pričeskaVir

David Beckham si zasluži celotno galerijo s pričeskami iz umetnega jastreba, ki jih je nosil skozi leta. Frizure, ki posnemajo njegovo, tako kot ta, si zaslužijo tudi galerijo.

26. Kratki stranski jastreb Jensena Acklesa

jensen acklesVir

Tu je še en primer, kako Jensen ziba kratkega stranskega jastreba. Če bi izbrali faux hawk vs Mohawk, bi se odločili za slednjega ali za Jensenovo pričesko? Morda smo delni, toda Jensenov slog je naš dokončni zmagovalec.

27. Spiky Style Faux

umetni sokol s konicamiVir

Dolgega jastreba lahko oblikujete v popolnoma pokončne trne, ki spominjajo na 90 -ih let več pop -jev na mohawkih.

28. Moške pričeske Faux Hawk: Messy Do

moška frizura z umetnim jastrebomVir

Če imate tako dolge lase, kot je ta gospod, se ne izogibajte ustvarjanju neurejenega dela, ki bi bil enak umetnemu jastrebu z zasukom.

29. Office Style Hawk

formalni moški moški krojVir

Strani so pometani spredaj, hrbet je gladek in pernati vrh doda ostro noto tej pričeski, pripravljeni za blazer, ki je kot nalašč za pisarno.

30. Stranski faux jastreb

stranski umetni jastrebVir

Ta pričeska je nekaj centimetrov blizu podrezanega umetnega jastreba, vendar je še en primer sodobnega prevzema vintage sloga.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Obstaja toliko načinov, na katere lahko današnji moški pretresajo umetnega jastreba, da bi bilo škoda, če teh pričesk ne bi preizkusili v velikosti.

Upajmo, da ste že našli navdih.