30 kul načinov, kako obleči žensko cipel in jo rock!

Frizura s cipljami je imela slab ugled in ženske in moški so se je začeli izogibati po svojih razcvetih v sedemdesetih in osemdesetih letih. Zdaj pa gremo skozi resnično oživitev tega zelo razpravljanega kroja, zato smo se odločili, da vam pokažemo nekaj najboljših idej za frizuro žensk!

Povlecite in se pomaknite po tem seznamu idej za frizuro in pričesko ter si oglejte številne načine, kako jo lahko postrižete in pobarvate, da ustreza vašemu okusu!

1. Kepa kratke oblike z obritimi stranicami

Kratko oblikovan cipel z obrito stranjoVir

S tega seznama bomo začeli, če vam bodo ženske pričeske pokazale zelo sodoben pogled na cipal. V bistvu je to kratka oblika cipela, ki je bila tudi zadaj krajša kot običajno in ima tudi obrito stran. Še en element, ki resnično izstopa, je srebrno siva barva.

2. Mohawk Mullet pričeska

Mohawk Mullet pričeskaVir

Temu pravimo mohawk cipal, ker so bili lasje na vrhu glave – ki običajno ležijo ravno na kroni – zašiljeni in oblikovani tako, da spominjajo na mohawka.

Na pravi način punk jastreba so bile stranice glave obrito, tako da je vsa pozornost padla na vrh glave. Tudi lasje so bili, tako kot v prvem primeru, pobarvani v srebro in zagotavljajo odličen kontrast naravno temnemu hrbtu in stranicam.

3. Kratka pričeska Bob Mullet

Kratka pričeska Bob MulletVir

Kot je prvič prikazano skozi gobec mohawk zgoraj, lahko ženski krog kombinirate z drugimi slogi in celo kosi. Vzemite na primer to fotografijo kot navdih za to, kako lahko nosite bob cipljo. V tem primeru tipičen bob kroj spominja tudi na drugo “klasiko” iz otroštva, rez v skledi – vendar tudi s sodobnim pridihom.

4. Kratka cipa z vijoličnimi toni

Kratka cipela z vijoličnimi toniVir

Drug preprost, a zelo učinkovit način, da iz ciplje izstopite in postanete bolj lastni, je, če ji dodate poudarke. To lahko storite tako na šiški kot na dolgem hrbtu ali na konicah las. Na tej fotografiji si oglejte, kako vijolično-škrlatni poudarki označujejo obliko reza cipela.

5. Pričeska Neve Campbell Mullet

Pričeska Neve Campbell MulletVir

Neve Campbell je navdušila s pričeskami in striženjem za vse, od kratkih do dolgih las. Igralka je brezhibno nosila vsako od teh dolžin – običajno z valovitimi lasmi – in v trenutku je celo nosila zelo kul krog. To je oblikovala z zelo subtilnim stranskim delom in polizanimi lasmi.

6. Pričeska iz androginih kegljev

Pričeska iz androginih kegljevVir

To je zelo androgini pristop k odbitku cipela, saj lahko to obliko zlahka nosijo tako ženske kot moški. Lepa se je odločila za klasično obliko, vendar je strukturirala lase in dodala nekaj zelo subtilnih slojev – ti lahko pomagajo dodati naraven volumen vsem ključavnicam, ne glede na teksturo las.

7. Ženska cipela z zbledelimi stranmi

Ženska cipela z zbledelimi stranmiVir

Čeprav smo že videli več primerov, kako se lahko ukvarjate s sodobnim cipljem z obritimi stranicami, vam tukaj predstavljamo bolj subtilen pogled na to idejo. Namesto, da bi se odločili za bledenje kože ali zelo poudarjeno britje, razmislite o zbledenju stranic. Začnite z bolj poudarjenim britjem tik nad ušesom in pustite, da lasje rastejo postopoma, dokler napreduje do vrha.

8. Frizura iz cipela z volumnom na vrhu

Frizura iz cipela z volumnom na vrhuVir

Ta samica cipela ima na vrhu veliko volumna in ne da bi bila puhasta. Njegov dodaten volumen daje dejstvo, da so bili lasje postriženi v več plasteh različnih dolžin. Daljše plasti ostanejo na straneh, da poudarijo obliko cipela, medtem ko so plasti na vrhu kratke in številne. Tako kot šiške so tudi raztrgane za bolj oster videz.

9. Spiky Woman Cullet

Spiky Woman CulletVir

Nekoliko podobni v tehniki rezanja, vendar oh, tako različni v rezultatih. To je še ena zelo slojevita in teksturirana cipalka, a tokrat so bili lasje na vrhu oblikovani tako, da spominjajo na konice. Obrobje je razrezano v obliki črke V, medtem ko so bili dolgi zadnji lasje pobarvani v rdečo in blond barvo.

10. Frizura iz cipela z dolgimi bočnicami

Pričeska iz cipela z dolgimi bočnicamiVir

Če se vrnem k nekoliko bolj krotki frizerki, so res osupljivi elementi tega kroja pravzaprav nepričakovano dolgi zakladki. Namesto da bi jih tukaj prerezali blizu ušesa, so jih pustili skoraj tako dolgo kot hrbet. Tudi barva las je vredna občudovanja, saj združuje odtenke sive in srebrne s pepelnato blond barvo, vse na temni podlagi.

11. Zendaya dvotonski slog cipela

Zendaya dvotonski slog cipelaVir

Zendaya je boginja pričesk in pravi kameleon, saj je v zadnjih nekaj kratkih letih nosila veliko in zelo različnih stilov. Tukaj je popoln primer, kako lahko nosite dvobarvno cipalko, v kateri se barve brez težav zlijejo ena v drugo.

12. Scarlett Johansson z Mulletom

Scarlett Johansson z MulletomVir

V tistem času, ko je svet še ni poznal kot izganjalko Črne vdove in rdečelaske boginje, je Scarlett Johansson na kratko nosila tudi zelo dlakavo, slojevito in razdrobljeno cipljo. Ima nekakšno uporniško najstniško vzdušje, ki se mu Scarlett brez težav izogne.

13. Frizura Punk Mullet

Frizura Punk MulletVir

Diši po najstniškem duhu, zato se pogovorimo o punku – punkerskem multu, torej. Punk lasje so znani po raznolikosti in ekscentričnosti ter povsod (v nekaterih primerih), zato je lahko cipel odlična podlaga za dvignjeno krono glave v klasičnem punkerskem slogu. Zgornji je bil subtilno opozorjen skozi nekaj metano zelenih odtenkov.

14. Slog cipela Jane Fonda Shag

Slog cipela Jane FondaVir

Filmska legenda Jane Fonda je imela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja enako znano pričesko, ki je danes ikonična tako za njeno kariero kot za lepoto na splošno. Označil je njen prehod iz dolgih blond ključavnic in nekoliko bombastičnega pogleda v neomajno, odločeno feministko in aktivistko, ki je bila in je. Igralka je sama izjavila, da je shag-cipal zaznamoval novo obdobje zanjo.

15. Slog cipela Joan Jett

Slog cipela Joan JettVir

Ko že govorimo o znanih ženskah in njihovih slavnih odbitkih, ta seznam preprosto ne bi bil popoln brez Joan Jett. Kraljica rock’n’rolla se od svojih dni v The Runaways in vse do danes ukvarja s cipljami ali kepami..

16. Kristen Stewart Valovita dolga kepa

Kristen Stewart valovita dolga kepaVir

Govorili smo o kraljici rock’n’rolla, zdaj preidemo na igralko, ki jo je upodobila v filmu Film 2010, The Runaways. Kristen Stewart je svoje dolge rjave lase, tiste, ki jih je nosila za Twilight, opustila in za svojo vlogo leta 2010 šla ves rock. Od takrat se ni ustavila, saj je od takrat nosila zelo kul kroje.

17. Allet Keys Mullet z obritimi stranicami

Alicia Keys Mullet z obritimi stranicamiVir

Preden je popolnoma brez objemov in popolnoma sprejela naravno gibanje in videz, je pevka Alicia Keys nosila tudi to zelo elegantno in elegantno različico ciplja z obritimi stranicami. Le ena stran glave je bila obrijana in zbledela, druga pa je bila oblikovana v umetni pompe.

18. Rita Ora bela blond plavut

Rita Ora bela blond plavutVir

Od ene do druge pevke in zagotovo ne zadnje na tem seznamu, občudujte Rito Oro in njen zelo kul in razburljiv način, kako je nosila cipal. Poleg sloga, podobnega dlakam, je to zelo klasičen krog, ki pritegne v oči zahvaljujoč svoji barvi: zelo kul bela blondinka.

19. Dvotonska ženska cipela pričeska

Dvotonska ženska cipela pričeskaVir

Tukaj je še en cipal, ki pritegne pozornost zaradi svojih barv in številnih odtenkov, bolj kot celo sam kroj. To je zato, ker se ta slog poigrava z dvobarvnimi trendi in ima vrh glave obarvan z roza barvo, medtem ko so konice las rumene. Obstaja tudi nekaj subtilnih pastelno roza in rumenih odtenkov za bolj gladek prehod.

20. Funky Woman Mullet v roza barvi

Funky Woman Mullet v roza barviVir

Vedno si oglejte življenje v roza barvi, tako da si izberete zelo lepo rožnato barvo las. Vse oči bodo uprte v ta zelo kul videz, ki meša različne odtenke roza in ki se konča s skoraj belimi konicami. To je tudi odličen način, da osladite zelo punk alternativni videz in ga naredite bolj ženstvenega.

21. Frizura iz cipela z asimetričnimi šiškami

Steklena pričeska z asimetričnimi šiškamiVir

Obrobje je eden od opredeljujočih elementov cipela in tega reza preprosto ne morete zgrešiti – vendar to ne pomeni, da se tudi z njim ne morete igrati! Oglejte si različne vrste šiška, da izberete tistega, ki vam je najbolj všeč, ali klasičnemu robu dodajte zasuk tako, da ga asimetrično porežete in pustite nekaj daljših pramenov. Lahko ga na primer izrežete v obliki črke V ali valove.

22. Asimetrična ženska pričeska iz cipela

Asimetrična ženska pričeska iz cipelaVir

Če klasični rez cipela ni oster ali dovolj poseben za vas, izberite najboljšega sodobnega ženskega cipela z asimetričnim rezanjem!

Izberite eno stran glave in lase skrajšajte zelo kratko, preostali lasje pa naravno padejo na nasprotni strani. Odrežite plasti različnih dolžin na vrhu in obarvajte krono glave v drugi hladilnik za popoln videz brez škatle..

23. Rez Shag Mullet

Shag Mullet CutVir

Nekajkrat smo ga že omenili, zdaj je čas, da ga pokažemo v vsem svojem sijaju: mulčar. Kombinacija teh dveh kosov je eden najlažjih načinov za posodobitev obeh, saj boste vzeli najbolj kul elemente vsakega in jih združili za pričesko, ki obrne glavo!

24. Pričeska iz kodrastih cipal

Pričeska iz kodrastih cipalVir

Bodite prepričani, rez kroglic ni rezerviran samo za ravne lasnice, saj ga lahko tudi kodraste dame lepo igrajo! Zgornjo sliko vzemite za primer, kako lahko nosite žensko cipalko, tudi če so vaše ključavnice zelo kodraste – deluje tudi za valovite lase!

25. Frizura iz cipela z dojenčki

Pričeska iz cipela z otroškimi šiškamiVir

Druge šiške, še en pogled! Če boste namesto običajnega roba šli z otroškimi šiškami, boste popolnoma spremenili videz svoje cipalke. To bo tudi pokazalo, da ste na vrhu vseh stilskih trendov – še posebej, če lase tudi barvate v enega najbolj kul odtenkov zadnjih nekaj let.

26. Ženska cipela iz leta 1980

Pričeska ženskega cipela iz leta 1980Vir

Pogovarjali smo se in pokazali različne načine nošenja sodobnega cipela, vendar je prav tako pomembno vedeti, kje se je vse začelo! To je klasičen videz cipela, kot so ga nosile ženske v osemdesetih letih. Pričesko je lažje postaviti deloma zahvaljujoč obsežnemu vrhu, ki je trajno oblikovan – ikonični element skoraj pričesk, ki so v trendu v 80. letih.

27. Pričeska Billet Eilish Mullet

Pričeska Billet Eilish MulletVir

Vrnili smo se v sodobni čas in vam pokazali vzpon cipela med mlajšo generacijo – vse zahvaljujoč Billie Eilish in pomotoma.

Na vprašanje o tem je pevka razkrila, da je nov slog je bil po slabi izkušnji pravzaprav nesreča v salonu. Medtem ko je izjavila, da ne bo ohranila videza, je bila Billie kljub temu vir navdiha, kako lahko nosite sodobno žensko cipljo.

28. Pričeska iz dolgih cipal s šiškami

Pričeska z dolgim ​​ciplom s šiškamiVir

Medtem ko večina ljudi pričakuje, da bo videla kratke ciple in jih običajno nosi najdlje do srednje dolžine, je lahko ta frizura videti enako dobro na dolgih laseh. Ta daljša različica je tudi bolj subtilna, saj bo nabiranje las skoraj popolnoma prikrilo obliko cipela.

29. Pričeska iz cipela Yolandi Visser

Pričeska iz cipela Yolandi VisserVir

Še en stilski kameleon, Yolandi Visser iz Die Antwoord, je tu, da nas navduši s še eno ekstravagantno pričesko. Nosi tudi cipalko za dolge lase, vendar popolnoma ravno in ki so jo še dodatno poudarile otroške šiške ter kratki in razcepljeni lasje na kroni glave.

30. Slog Rihanna Mullet

Slog Rihanna MulletVir

Ta seznam ženskih frizur in navdiha za frizuro bomo končali z nikomer drugim kot z Rihanno. Resnična modna guruja, skozi leta je nosila številne pričeske, dolžine in barve, vendar je to zagotovo ena njenih najbolj pikantnih, najostrejših in najbolj kul!

Torej, pripravljeni spremeniti svoj videz?

To je bilo to, naš seznam najboljših in najhladnejših izgleda ženskih cipalk, ki vas je, upajmo, prepričal, da je to lahko dobra pričeska in ne grozljiva stvar, ki je bila pred časom. Kot ste videli, obstaja veliko načinov, kako ga razrezati, da ustreza vašemu slogu, in še več načinov, kako ga pobarvati in prilagoditi.

Ko ste že povedali in naredili, vam je bil kateri od stilov na tem seznamu všeč? In če niste, kaj vas je razburilo pri njih? Komentirajte in nam sporočite!