50 kul zvitkov in nenavadnih pričesk, ki jih morate preizkusiti!

Zvitki na splošno in še posebej zvijači pričeske so čudovit tip zaščitnega sloga, ki ga uporabljajo predvsem afriško-ameriške ženske, ki imajo bodisi kodraste bodisi kodraste lase.

Uporabljajo se lahko tudi iz čisto estetskih razlogov, vendar se uporabljajo predvsem za zaščito naravnih ključavnic. Za popolnejši videz – ne glede na vrsto zvitkov – lahko vedno dodate nekaj razširitev (kar običajno počne večina žensk).

V vsakem primeru smo za vas pripravili seznam lepih in zelo kul pričesk in zvitih pričesk, ki jih lahko preizkusite!

1. Pričeske Marley Twists

marley kinky twistsVir

Začnemo z nekaterimi najosnovnejšimi različicami klasičnih zvitkov, tako po slogu kot po dolžini, tako imenovanih Marleyjevih zvitkov. Če nimate dovolj las, da bi odstranili tolikšen volumen, ne skrbite! Vedno lahko uporabite lasne podaljške Marley.

2. Dolge rame Kinky Twist pričeske

zvijači do ramenVir

V nasprotju s splošnim prepričanjem ni nujno, da so zvijači dolgi. Pravzaprav so lahko tako dolgi, kot si želite. Te se na primer ustavijo pri dolžini ramen in so kot nalašč za uokvirjanje katere koli vrste obraza.

3. Enostavne pričeske z zvijanjem

lahki sveži zvijačiVir

Tukaj je nasvet za vas. Večji ko naredite zavoje, lažje boste uporabili kvačkanje in kinky pletenje na njih. Tako jih bo tudi lažje vzdrževati. Poleg tega so jumbo kinky twists videti kul!

4. Half Up Half Down Twist Styles

pol gor pol navzdol kinky twistsVir

Če želite stvari nekoliko pretresti, lahko tej sodobni pričeski vedno dodate zasuk in se odpravite na polovico navzgor in navzdol. Je zelo boemsko in elegantno, videz pa lahko dopolnite z ustreznimi dodatki in oblačili.

5. Svetlo rjavi Kinky Twist lasje

Svetlo rjavi Kinky TwistsVir

Druga stvar, ki jo lahko naredite, da bi v svoje tradicionalne in zaščitne zaobljene zvitke vnesli nekaj življenja, bi bila izbira ustvarjalne barve. V tem primeru je svetlo rjava, pomešana z nekaterimi drugimi komplementarnimi odtenki, ki poudarjajo oči.

6. Kinky Twist pričeske s poudarki mlečne čokolade

zmečkani zvitki mlečne čokoladeVir

Kaj pa ta neverjeten odtenek mlečne čokolade temno rjave barve, v katerem je tudi nekaj pramenov vanilije? Svetle barve so tam, da osvetlijo vse in poudarijo vaše neverjetne poteze obraza.

7. Zaščitna pričeska z diagonalnim zvijanjem

diagonalni pregibiVir

Če imate spretne prste in ste dovolj pogumni, da to poskusite sami ali če imate zelo dobrega stilista, se lahko vedno odločite za diagonalne zasuke. So naravni stranski slog, ki bo lep tudi od zadaj!

8. Simpatični zvitki z dodatki za lase

srčkani zvijačiVir

Včasih lahko dodatki, ki jih nosimo, resnično uničijo celotno obleko. Pri frizurah je popolnoma enako. To je zelo srčkan elastičen trak za glavo, ki ima spredaj stilizirane kovinsko zlate liste.

9. Lepi zviti lasje s poudarki

lepi pregibiVir

Ko so narejeni prav, so zasuki res umetniško delo. Lepo vam lahko uokvirjajo obraz in s pomočjo popolnega ličila vas bodo naredili kot kraljico, kjer koli že ste.

10. Slogi makagonijevih zvijačev

makagonijevi kinky twistsVir

Tu je še ena ideja za barvo las Ta rjavi mahagonijev je tako bujen in okusen, da ga skoraj želite potopiti v žlico. Odlična stvar je, da lahko v tej barvi najdete podaljške, zato vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali svoje naravne lase, medtem ko poskušate dobiti to senco.

11. Rdeči in črni zvitki

rdeči in črni zviniVir

Če niste ljubitelj mešanja dveh ali več barv za naraven videz, jih lahko za ločen videz vedno ločite v dva trdna bloka. Potrebujete le dva različna kompleta lasnih podaljškov in vaše delo je končano.

12. Nicole Ari Parker

nicole ari parker kinky twistsVir

Morda se spomnite igralke Nicole Ari Parker iz filmov, kot je Brown Sugar. Ali se nismo vsi spraševali: ‘Kdaj ste se zaljubili v hip hop?’ Tukaj ponosno nosi svoje ključavnice v zakrivljenih pričeskah..

13. Strawberry Wine Kinky Twists

jagodno vino kinky twistsVir

Ta barvna kombinacija vijolične in rdeče je rodila tisto, kar danes imenujemo jagodno vino. Lahko si barvate svoje lase v tem čudovitem odtenku ali pa najdete nekaj naravnih lasnih podaljškov, ki so tako obarvani.

14. Večplastni senegalski zvitki

večplastni zakrivljeni zvitkiVir

Če želite svojim novim lasem dodati več volumna in globine – to pomeni las, ki so bili pred kratkim spremenjeni v zvijače – potem se lahko vedno položite slojno. Načelo ostaja enako kot pri tradicionalnih, ohlapnih laseh.

15. Burgundski Kinky Twists

bordo kinky twistsVir

Ta bordo odtenek je pravzaprav pomešan z malo marsale, zaradi česar je še bolj očarljiv. Vendar morate biti pri ličenju previdni. Zmanjšajte ga, da ne tvegate, da boste videti preveč gledališko.

16. Zvitki v barvi medu

srčkani zvijačiVir

Če imate pravi ton kože in barvo oči, lahko vedno poskusite milejšo barvo za vaše pričeske. To je čudovit med v trdnem barvnem bloku, kar pomeni, da na njem ni poudarkov ali luči.

17. Pisani Kinky Twists

pisani škripavi zvitkiVir

V svojih zasukih lahko vedno poskusite več različnih barv. Konec koncev, če jih vidite, najverjetneje jih zgradite z razširitvami, da zaščitite svoje dragocene naravne lase, zakaj ne bi poskusili z različnimi barvnimi podaljški?

18. Pričeske s svinčnikom

svinčnik zvijačeVir

Različne klasike, zvitki svinčnikov so dolgi, ozki in zelo ravni. Če se odločite za njih, boste verjetno morali dobiti tudi lasne podaljške, ker slog zahteva ogromno število teh pletenic, preden jih lahko imenujemo zvijanje svinčnika.

19. Sandy Colored Kinky Twists

zvitki v barvi peskaVir

Te nenavadne pričeske so tako neverjetno lepe, da spominjajo na puščavski pesek, ki dan in noč piha v suhem vetru. Spominjajo nas tudi na vročino, osamljene skarabeje in puščavsko kraljico, ki se tiho sprehaja po svojem imperiju.

20. Temno tanke Kinky Twist pričeske

temno porjavelosti zvijajoVir

Temnejša različica zvitkov peska je ta porjavelost. Odlična stvar te barve je, da dejansko najdete podaljške za porjavelost, ki ustrezajo vašemu tonu kože. Tako boste na poletnih počitnicah kraljevali nad plažo.

21. Pričeske z zvijanjem z visokim pecivom

kinky twists visoka punčkaVir

Če postane malo prevroče za rokovanje, je vedno visoka štručka. Na spletu poiščite vaje na mestih, kot sta Pinterest in YouTube, kako zgraditi ta čudovit čebelnjak in začnite zibati ta videz zdaj.

22. Zavijanje glave

zavijanje glave z ovratnikiVir

Visoko moden dodatek v slogu, obloga na glavi vam lahko prihrani in odvzame številne kumarice, tudi če imate rastoče lase in niste imeli časa obiskati svojega stilistka. Nekaj ​​vaj o tem, kako ga zaviti, boste morali pogledati tudi tukaj.

23. Črno -beli slogi zvijanja

ledeni škripavi zvijačiVir

Platinasta blondinka je neverjetna barva, ki bo odlično delovala ne glede na vaš tip zvijanja. Tu pa je pošteno opozorilo: ta barva bo pomenila veliko dela pri vzdrževanju.

24. Cool Kinky Twist pričeske

kul zvrtani zvitkiVir

Kaj pomeni kul? V tem primeru umirjeno in sveže, z naborom na novo vpletenih, jumbo kinky twistov. Dodajte priložnostno majico iz jeansa, moško belo majico in nekaj morilskih sončnih očal in pripravljeni boste vladati ulicam.

25. Zlati nasveti Twists

zlati nasveti kinky twistsVir

Da, ombre trend lahko še vedno pretresite, tudi če imate zasuke. Vse, kar morate storiti, je, da svoje podaljške pobarvate ali dodate nekaj nasvetov v različnih barvah. Ta primer nam prikazuje nekatere v zlati barvi na temno rjavolasko.

26. Diamond Kinky Twist pričeske

dimanond kinky twistsVir

Zvitki v diamantni barvi so prav tako redki kot njihovi naravni kolegi, diamanti. Ampak zato jih imamo tako radi. Ne samo, da izgledajo neverjetno, ampak se tudi ujemajo s katerim koli stilom ličila, ki ga izberete.

27. Pričeske z muškatnim oreščkom

dolgi zvijači muškatnega oreščkaVir

Pričeske z dolgimi zvitki zahtevajo veliko vzdrževanja, potem ko jih dobite. Izgledajo pa tako lepo, da nič drugega ni pomembno. Ti zvitki so v fantastičnem odtenku muškatno oreščka, ki osramoti druge barve.

28. Eleganten Twist Updos

elegantni zakrivljeni zvitkiVir

Čudovit dogodek, na primer matura, maturantski ples ali celo velik dan, ne pomeni, da se morate odreči svojim zvijačem. Namesto tega jih lahko spremenite v ta lep in zapleten updo slog.

29. Zvitki modre preje

modri kinky twistsVir

Če želite nekonvencionalno barvo za vaše nenavadne pričeske, imate dve možnosti. Lahko greste z lasnimi podaljški ali pa s prejo. Da, preja je postala vse bolj priljubljena izbira za zasuke.

30. Ombre Kinky Twist Hair

ombre kinky twistsVir

Ostanite hladni in sveži, če sledite najnovejšim trendom oblikovanja, tudi če nosite nenavadne zvitke. Eden od teh trendov so ombre lasje, ki jih lahko zaradi teh podaljškov položite v poljubno barvo.

31. Majhni zvitki z elementi Fulani

majhni škripciVir

Manjši kot so zavoji, lepša je umetnost. Zapleteno delo je, da si tako fino spleteš in spleteš lase, vendar si lahko vzameš čas in ga poskusiš doma ali greš na enostaven način in se za nekaj ur samo sprostiš na stolu svojega stilista.

32. Pričeske z zvijanjem na eni strani

na eni strani zakrivljeni zavojiVir

To je zelo preprost videz, ki pa lahko v minuti postane glamurozen. Z drugimi besedami, lepo prehaja iz dneva v noč, odvisno od oblačil, ki jih nosite, pa tudi od ličil, ki ste jih nanesli..

33. Three Tone Kinky Twist

Tric Tone Kinky TwistsVir

Tukaj je zanimiva ideja za vaše pričeske. Ne samo, da lahko delate s tremi barvami, ampak so tudi odtenki prepleteni. To pomeni, da dobite dve ali tri barve v istem zvijanju.

34. Polpeta

zaščitni slogi kinky twistsVir

To je pol peciva s srednjim prerezom. To je zelo enostavna frizura, ki jo lahko poskusite v ponedeljek zjutraj, na primer, ko se vam mudi priti v pisarno, vendar želite izgledati čim bolj elegantno.

35. Wine Kinky Twists

vinski škripciVir

Še ena neverjetna barva, ki jo lahko poskusite za svoje čudne pričeske, je to bordo vino. Če uporabite nekaj zlatih dodatkov za lase, bodo barva še bolj izstopala!

36. Pletena pričeska iz škrlatne začimbe

Half Updo z zvitkom Grimizno obarvani lasje zvijajo zvijačeVir

Če se ne morete spopasti z izzivom, da bi imeli ves svoj nabor zvijačev v netradicionalni barvi, potem pojdite na začimbo. To so rjavolasci, ki so jih tu in tam začinili z malo škrlatinke. Barvo prinašajo zapletene pletenice v pričeski.

37. Simetrične zvite pričeske

simetrični pregibiVir

Če ste ljubitelj simetrije, vam bo ta ideja preprosto všeč. Gre za to, da lase razdelite na zelo pravilne kvadrate, nato pa vsak nastali pramen vlečete v pleten zvitek. Ostali boste s popolnimi vzporednimi zasuki.

38. Odcepi se v Kinky Twists

koruze v kinky twistsVir

Takole lahko dosežete dva neverjetna trenda. Začnete s tradicionalnimi koruzami na ravni glave in nadaljujete s pletenjem ohlapnih pramenov v škripčaste zvitke namesto s klasičnimi trožicami.

39. Debele Kinky Twist pričeske

debeli, zvijačiVir

Obstajajo tanki kinky twists, jumbo kinky twists, potem pa so tu še debeli. Tako se imenujejo zaradi videza, ki je napihnjen in zelo obsežen. Učinek izhaja iz dodatne oblazinjenosti lasnih podaljškov.

40. Kratka pričeska Bob Twists

kratki bob kinky twistsVir

Iz zavojev lahko ustvarite celo kratek bob. Oblikujte ga tako, da si lase razdelite na eno stran in uporabite par prevelikega uhana, in ste pripravljeni. To je lepota kinky twists. Lahko jih spremenite v katero koli pričesko, o kateri lahko sanjate, hkrati pa še vedno ščitite svoje lase.

41. Rdeči in ingverji Kinky Twists

rdeči in ingverji zvijajoVir

To je poletna barvna kombinacija, če je sploh kdaj obstajala. Nekateri podtoni so temno rdeče barve, zgornji toni pa so ingverji s pridihom jagodne blondinke. Všeč so nam tudi neverjetni dodatki, ki jih navdihuje etničnost.

42. Kratke Kinky Twist pričeske

kratki pregibiVir

To je dolg ali srednji pixie kroj iz zvitkov in ga naravnost obožujemo. Izgleda res kul in sveže in zdi se nam, da bi se odlično obnesel z nekaj dodatki za lase, pa tudi z par uhani z barvitimi okrasnimi.

43. Neredne zvite pričeske

grdo zmečkani zvijačiVir

Včasih je grdo res najboljša možnost oblikovanja. Ker so zvijači zaščitni slog – kar pomeni, da so vaši pravi lasje skriti nekje spodaj – lahko s svojimi zvitki greste tako grdo in zavozlano, kot želite..

44. Jumbo Twist pričeske

jumbo kinky twistsVir

Čeprav ta poseben slog zahteva veliko razširitev, vam bo prihranil precej časa in truda v smislu tkanja ali pletenja. Poleg tega je jumbo pletenice veliko lažje vzdrževati in prepletati kot majhne ali svinčnikove in izgledajo tudi zelo kul!

45. Kodrasti lasje se končajo

kodrasti konci kinky twistsVir

Ni nujno, da imajo vsi zvijači ravne konce. Lahko tudi razmišljate nenavadno, postanete ustvarjalni in poiščete slog, ki vam najbolj ustreza. Če ta slog zahteva, da so konci vsi kodrasti in ukrivljeni, zakaj ne? Navsezadnje podoživljamo 90., kajne?

46. ​​Mikro zvitki s pregibnimi konci

Mikro twists s Kinky Ends končastimi twist pričeskamiVir

Tukaj je komplet super mikro zvitkov s pokrčenimi konci v ljubki zlato-rjavi barvi. Zaradi dolge dolžine so idealne velikosti za oblikovanje po vaših željah. In še vedno ne moremo preboleti, kako neverjetna je ta barva!

47. Formalni preobrati Updo

Uradne Kinky Twists Updo kinky twist pričeskeVir

Če so vaši zvitki pravilno prepleteni, je zelo enostavno ustvariti formalni napredek. Če sami ne morete razmišljati o idejah, ne skrbite. Poiščite navdih na YouTubu, Instagramu in Pinterestu.

48. Kinky Twist pričeske s pod britjem

podčrtane frizure z zvitimi zvitkiVir

Natančneje, temu bi rekli, da je britvica zbledela na straneh in zadaj z zelo dolgim ​​vrhom, ki je bil spleten v obliki kinky twists. Seveda lahko uporabite naravne lase ali pojdite na tkanje.

49. Gozdni zeleni dolgi zvitki

zelene kinky twist pričeskeVir

Ne bojte se preizkusiti nekonvencionalnih barv, ker je to bil eden glavnih trendov zadnjih nekaj let. Začelo se je kot norost, ki so jo ljudje nosili poleti na glasbenih festivalih, a se je hitro razvila v toliko več!

50. Romantične Kinky Twist pričeske

Dolge romantične, nenavadne pričeskeVir

Kaj je lahko bolj romantično kot cvetje v laseh? Pojdite na naslednjo stopnjo z nekaterimi prevelikimi cvetovi, kot so orhideje, potonike, vrtnice ali sončnice. Bolj gledališko, bolje-odvisno od primera!

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Pričeske z zvijanjem in zvijanjem so privlačna izbira za oblikovanje in uporabna rešitev. So popoln način za zaščito naravnih las pred okoljem, poškodbami ali ostrimi kemikalijami.

Zvitke je enostavno oblikovati in nositi, zato se prepričajte, da ste naš seznam dobro prebrali in nam na spodnjem seznamu komentarjev povejte, katera ideja vam je bila najljubša!