50 pričesk s konjskim repom, ki jih komaj čakamo, da jih preizkusimo

Dame, veselite se! Zbrali smo zbirko odličnih pričesk s čopom, ki bodo pokazale, kako vsestranski je ta na videz preprost slog!

Konec koncev, ali ste vedeli, da lahko lase dejansko zavežete v rep, ne glede na dolžino ali teksturo. Prav tako preprost poni ni nujno preprost: lahko je tako zapleten in zapleten, kot si želite.

Lahko nosite tudi nizek ali visok, nizko spuščen ali stranski čop in na splošno enega od številnih različnih stilov, ki smo jih predstavili spodaj!

I. Repki po dolžini las & Tip las

1. Kratke pričeske s konjskim repom

Kratke pričeske s konjskim repomVir

Kot smo omenili na začetku tega članka, lahko svoje lase dejansko zberete v ponija, tudi če imate kratko frizuro. Kljub temu je to mogoče storiti šele, ko začnete s kratkim bobskim slogom, čop pa bo za začetek res majhen.

2. Pričeske s konjskim repom za kratke lase

Pričeske s konjskim repom za kratke laseVir

Ko bodo lasje že čez leto in bolj v smeri do brade, se bodo vrata različnih vrst čopkov zagotovo odprla kot prej. Vzemite za primer tega nizkega ponija. Narejen je bil na ravni zatilja, razdrobljeni konci in ohlapne pramene pa odražajo še vedno kratko naravo las.

3. Enostavne pričeske s konjskim repom za srednje dolge lase

vadnica Enostavne frizure s konjskim repom za srednje dolge laseVir

Kratke do srednje dolge lase je mogoče oblikovati na različne načine, vendar se tega ponija odločimo za updo-deloma zahvaljujoč zelo uporabni vadnici, ki prikazuje, kako enostavno jih je narediti-in kako čudovito izgleda!

4. Pričeske za konjske repice za dolge lase

Pričeske s konjskim repom za dolge laseVir

Ne bodo vse dame tako dolgo rasle – verjetno jih je le nekaj, ki to počnejo naravno. Kljub temu pa občudujmo čudovito dolg in poln čop, ki je narejen skoraj na vrhu glave – pogovor o rapunzel pramenih!

5. Ravne črne čopaste pričeske

Črne pričeske s konjskim repomVir

Še en zelo dolg čop, ki je bil pravzaprav narejen na vrhu glave, vendar je verjetno tkani. Kakor koli že, izgleda preprosto osupljivo – deloma zahvaljujoč slogu, deloma zaradi naravnosti in mehkobe.

6. Pričeske s konjskim repom za črne lase

Pričeske s konjskim repom za črne laseVir

Dame z afroameriškimi lasmi lahko preprosto spremenijo svojo naravno teksturo, tako da jo delno spremenijo. Vzemite ta slog ponija kot primer polovičnega videza. Medtem ko so bile ključavnice na kroni glave poravnane, je čop ostal divji in kodrast.

7. Tkati pričeske s konjskim repom

Tkanje pričesk s konjskim repomVir

Nekaj ​​smo jih omenili zgoraj, zdaj smo pripravljeni presenetiti nad njihovo vsestranskostjo! Obstaja toliko odličnih pričesk iz tkanja, da smo za ta primer izbrali čop iz zvitega tkanja – to nas je navdušilo.

8. Elegantni slogi čopkov s tkanjem

Elegantne pričeske s konjskim repom s tkanjemVir

Podobno zravnano, a tako različno oblikovano. Tako kot #5, je to čop z ravnim tkanjem, toda narejen na zatilju in oblikovan tako, da se konča v obliki almsota, podobnega zamašku.

9. Tkati konjski rep s pričeskami na šiške

Vezaj čop s pričeskami na šiškeVir

Ta videz tkanja in čop je popoln in še lepši s polnimi stranskimi šiškami, ki dejansko pokrivajo del obraza. Ustvarjajo privlačno in skrivnostno pričesko.

10. Pričeske za kodraste čopke za črne lase

Pričeske za kodraste čopke za črne laseVir

Razmislite o dodajanju tkanja – ali pa pustite, da vaši kodri tečejo naravno in lepo! Ta čudovit videz vzemite za primer, kako dobro lahko izgleda preprost, visok čop na kodrastih laseh, ki so bili le rahlo oblikovani.

11. Pričeske s konjskim repom za naravne lase

Pričeske s konjskim repom za naravne laseVir

Prav tako osupljiva – ali še bolj – je ta slika, na kateri naravni lasje in njihova lepota sijejo, saj so kodri brez izdelkov in neurejeno padajo od visokega do ponija. Čelne kodraste šiške dopolnjujejo ta sproščen slog – kot nalašč za dan zunaj ali len dan.

12. Ravne pričeske za čop

Ravne pričeske s konjskim repomVir

Doslej smo prikazali čopke za rahlo valovite in kodraste ter afroameriške lase. Lahko pa izgledajo prav tako spektakularno in še bolj na naravno popolno ravnih laseh. Nizkega ponija na laseh do ramen še dodatno polepša dodatek za lase.

13. Pričeske s kodrastim konjskim repom

Pričeske s kodrastim konjskim repomVir

Ta kodrasti čop ni niti tkanje niti popolnoma naravno kodrast. Vsekakor pa je vredno ure (ur), porabljenega za oblikovanje, saj visoki poni in kodri postanejo še lepši zaradi uokvirjanja obraza in blond svetlobe.

II. Repki za vsako starost in priložnost

14. Pričeske za deklice z konjskim repom

Pričeske za deklice z konjskim repomVir

Še vedno obstaja povezava med čopki in deklicami, vendar lahko stavimo, da nihče na to ne pomisli, ko reče punčke. Ključavnice so bile ločene na dvoje in nato zvite v obliki srca, preden so se končale v dveh poniji na vsaki strani glave.

15. Pričeske za pletene ponije za otroke

Otroške pričeske s pletenim konjskim repomVir

Še ena odlična frizura za otroke je ta zelo lep videz pletenic. Ključavnice na kroni glave so bile pletene v obliki kronske pletenice, preden so se ponovno združile v čop.

16. Pričeske za dekleta s konjskim repom

Pričeske za dekleta s konjskim repomVir

To je še en primer ponija, podobnega kronski pletenici, tokrat, še enega primernega za starejša dekleta. Prav tako je odličen slog tudi za bolj atletsko žensko, saj bo zagotovo pritegnil prav toliko pozornosti na igrišču.

17. Pričeske s konjskim repom za šolo

Šolske pričeske s konjskim repomVir

O najboljših in najlažjih pričeskah za šolo smo že veliko razpravljali, a tukaj je še ena odlična ideja. Za dneve, ko se vam res mudi, si samo oblecite vrečast, udoben pulover, nato pa zberite lase v nizek in ohlapen čop in dodajte šal za lase za pridih elegance.

18. Pričeske za maturantski konjski rep

Pričeske za maturantski konjski repVir

Teme čopkov za šolo se nismo mogli dotakniti, ne da bi omenili tudi slog, ki bi bil odličen za maturantski večer. Občudujte visok in dolg čop z ukrivljenimi konicami, obsežnim vrhom in kravato za lase, skrito s trakom las.

19. Poročne pričeske s konjskim repom

Poročne pričeske s konjskim repomVir

Podobno je tukaj boho navdihnjen videz, ki se bo odlično obnesel tako v vsakodnevni vsakdanji obleki kot tudi za velik dan. Čop se začne in ga obdaja lepo narejena pletenica, ki skriva kravato za lase in celotnemu videzu doda volumen in eleganco.

20. Uradne pričeske s konjskim repom

Uradne pričeske s konjskim repomVir

Nismo prepričani, na kaj naj najprej opozorimo in se pogovorimo: na obsežen in valovit čop ali na barvanje las. Verjetno slednje, saj preprosto obožujemo, kako ombre prehaja iz tople mlečne čokolade na kroni v toplo blondinko na konicah z obiskom skozi karamelno sredino.

21. Enostavne pričeske s konjskim repom za vsakodnevno nošenje

Preproste pričeske za konjski rep za vsakodnevno nošenjeVir

Še ena vadnica, še en odličen način oblikovanja čopka – dvojnega, z zasukom. Nihče se sprva ne more zavedati, da je ta polni poni v resnici zelo pametna polovica, v kateri sta bila zgornji in spodnji del las zbrana v čop. Zgornji del se lepo prekriva, spodnji pa se zdi večji in debelejši.

22. Pričeske slavnih – Blake Lively

Pričeske slavnih - Blake LivelyVir

Tako zelo težko je iz množice slavnih pričesk, ki vsak dan krasijo naše zaslone, izbrati le en pogled, toda za ta videz ponija smo se odločili za neurejen čop Blake Lively. Konec koncev je bilo dovolj, da se je pojavil na filmskem festivalu v Cannesu in navdušil vse tamkajšnje.

III. All Ponytails Love

23. Pričeske z nizkim konjskim repom

Pričeske z nizkim konjskim repomVir

Govorili smo o visokih in nizkih in srednjih poniji, zato smo tukaj s primeri za vse različne načine, kako lahko zberete čop. Prva je seveda nizek čop, narejen na ravni vratu in vezan s preprostim, a oh tako elegantnim črnim trakom.

24. Pričeske z visokim konjskim repom

Pričeske z visokim konjskim repomVir

Naslednji je po pričakovanjih visok čop. Običajno je to narejeno na vrhu krošnje, vendar je odvisno od sloga uporabnika ali trenutka, ko je bilo narejeno, lahko visoko do sredine glave. Ta stilsko neurejen videz bo primeren za vsako priložnost – čeprav bodo oblačila in dodatki pomembni.

25. Pričeske iz pletenega čopka

Pričeske iz pletenega čopkaVir

Ta pleten čop je bil s tega seznama prav osupljiv in lep. To je čop, narejen v celoti iz francoske pletenice, pri čemer so mu konice proste. Odlično izgleda tudi na oblačilih – skoraj bi mu rekli takojšnja zimska klasika, vendar resnično deluje v vseh letnih časih.

26. Lepe pričeske s konjskim repom – dodajte lok

Lepe pričeske s konjskim repom - dodajte lokVir

Najlažji način dvigniti rep iz preprostega v lepega? Dodajte pripomoček za lase! Ne oklevajte in dodajte šali za lase, trakove ali pentlje. Lahko uporabite tudi šal za lase in ga oblikujete kot pretiran lok.

27. Nizke in enostavne pričeske s konjskim repom

Nizke in enostavne pričeske s konjskim repomVir

To je skoraj tako nizko, kot lahko greste z lasmi in ga še vedno imenujete čop. Lasje se pustijo ohlapne in večinoma visijo, preden se zvežejo v zelo nizkega ponija pod vratom. Spuščeni prameni las lepo okrasijo obraz, blazer pa doda videz pridiha elegance.

28. Pričeske s konjskim repom s šiškami

Pričeske s konjskim repom s šiškamiVir

Enostavno imamo radi šiške in s številnimi vrstami roba je skoraj nemogoče, da ne bi našli tistega, ki bi ustrezal vaši obliki in slogu obraza. Seznanite svoje nove šiške z divjim in valovitim visokim čopom in vse je v redu!

29. Dve pričeski za konjski rep

dve pričeski za čopVir

Da, še vedno lahko nosiš pričesko z dvema čopkoma kot odrasla oseba in ne izgledaš, kot da se pripravljaš na noč čarovnic ali si obtičal v otroštvu. Zgornjo sliko vzemite za primer in kako to lahko storite ter izgledate osupljivo!

30. Popolnoma sprednje šiške in slogi čopkov

Popolne sprednje šiške in pričeske s konjskim repomVir

Zarezan hrbet je tudi odličen način, da opozorite na svoje obrazne poteze in šiške. Medtem ko smo zgoraj imeli par stranskih ločenih šišk, tukaj lahko občudujete polne čelne šiške, ki skoraj padejo v oči.

31. Pričeske iz pletenice in čopka

Pričeske iz pletenice in čopkaVir

Videli ste popolnoma pleten čop, vendar to še zdaleč ni edini način, na katerega lahko poniju dodate pletenice. Vzemite si to za navdih: pletene dele na kroni glave in zberite vse nastale pletenice v čop.

32. Pričeske iz koruznega čopka

pričeske iz koruznega čopkaVir

Obstaja veliko načinov za oblikovanje koruze v updos, vendar v skladu s temo tega članka, občudujte ta koruzni rep. Pletenice so zbrane na vrhu glave, večja pletenica pa se uporablja za vezavo pletenice in njeno dokončanje.

33. Pričeska Urban Čop

Pričeske za mestni konjski repVir

Pokličite ga urbano, imejte ga neumno, zagotovo ga imenujemo krasen! To je zelo sproščen poni, ki po višini pade nekje med visok in srednji. Lasje so v njej ohlapni, kravato za lase pa skrije zavezan šal za lase. Prameni ostanejo prosti, da uokvirijo obraz in celo pričesko.

34. Lažne frizure ponija

Lažne pričeske s konjskim repomVir

Ime niste prebrali narobe – to je pravzaprav ponarejen čop. Kako? Preprosto: poln in neurejen del spodnjega čopka je pravzaprav nastavek za lase, dodan krajšim naravnim lasem.

35. 2 pričeske s konjskim repom

2 pričeske s konjskim repomVir

Drug način, da nosite dva čopka in pri tem ne izgledate kot deklica, je, da se odločite za dva visoka. Da bi bili bolj zreli, so lasje okrepljeni in gladki ter padajo na hrbet.

36. Pričeske za čop z dolgimi vrvicami

Pričeske za čop z dolgimi vrvicamiVir

Morda se boste vprašali, kaj je čop z vrvico. To je vrsta vezave las, narejena iz ene od dveh vrst las, ki jih lahko pritrdite na naravne pramene, če želite začasno spremeniti dolžino las.

37. Pričeske s pol čopom

half frizura v čopVir

Obožujemo dobro polovico gor, pol navzdol pričesko! Konec koncev lahko takoj naredijo pričesko, ki resnično ustreza vašemu okusu in priložnosti. Kljub temu je ta polovični poni tako lep, da verjamemo, da ga lahko nosite kjer koli in kadar koli!

38. Pričeske s čopom

updo pričeska z repomVir

To še zdaleč ni vaš običajen čop ali navaden updo. Namesto tega je pony updo, ki konjski rep oblikuje v nekakšen stranski del in začne vse iz skoraj francoske zasnove, podobne zvijanju na tilniku.

39. Pričeske s stranskim konjskim repom

stranska frizura v čopVir

Za navdih za stranski čop poglejte zgoraj! To ni poni, nameščen čez ramo – namesto tega je bil posebej izdelan na strani glave za priložnostno in sproščeno pričesko, ki deluje ne glede na dolžino las.

40. Preproste pričeske s konjskim repom

preprosta pričeska v čopVir

In tukaj imate še en odličen primer stranskega čopka, tokrat, narejenega na pravzaprav valovitih laseh. Stranski poni in šiška za zavese pomagata razkriti čudovito barvanje, saj se temno rjavi lasje končajo v res svetlo blond nasvetih.

41. pričeske s konjskim repom 50 -ih let

Čop v slogu 50 -ihVir

V svoj videz dodajte pridih vintage, tako da se odločite za čop, navdihnjen v 50. letih! Sledite zgornjim korakom, da spremenite preprosto ponija v pričesko, primerno tudi za pin-up fotografiranje.

42. Pričeske s konjskim repom iz pletenic

box pletenice v slogu čopVir

Tako kot pri koruznicah jih lahko dame, ki so se odločile za škatlaste pletenice, oblikujejo tudi v čop. Podobno kot v našem prejšnjem primeru je to tudi visok poni s pokrito kravato za lase. Vendar pa ta opozarja tudi na črne do blond ključavnice.

43. Pričeske Genie Ponytail

pričeska genie konjski repVir

Konjski rep duha ima precej muhasto ime in mnogi pričakujejo, da ga bo navdihnil videz izmišljenega duha (pomislite na Aladina). Kljub temu je edina podobnost zelo visoka narava “lasne kravate” – razen tega je zelo ženstven videz.

44. Visok in ohlapen konjski rep

Visok in ohlapen konjski repVir

Včasih si preprosto ne želite narediti nič zapletenega za lase, pa vam vseeno odlepi z obraza. No, to je samo čop za take primere, saj je videti visoko, vendar lahko kadar koli pade na prosto. Ampak še vedno opravlja svoje delo in tudi na tako lep način!

45. Ideja za čop za ultra dolge lase

Ideja za čop za ultra dolge laseVir

Vrnili smo se z drugo idejo, vredno Rapunzel. Če ji ti otroci ne bi spleteli las, bi bil to zagotovo odličen način, da si enega od naših najljubših zapletenih likov zaveže lase.

46. ​​Mali Half Up Pony z ruto

Mali Half Up Pony z rutoVir

Še en odličen primer, kako se lahko športno razgibate in pričeski dodate pripomoček za lase. Tu je poni enako manjši in je tudi nekoliko prekrit s čudovitim šalom, ki mu dejansko doda dolžino.

47. Čop v visokem mehurčku

Črni lasje z visokim mehurčkomVir

Čop iz mehurčkov je različica klasičnega videza in priljubljen na festivalu – in enostavno je razumeti, zakaj! To je zelo vizualno osupljivo in izgleda zapleteno, hkrati pa je zelo preprosto. Pri teh velikostih mehurčkov morate biti le previdni.

48. Pleteni konjski rep s prepletenim šalom

Pleten čop z prepletenim šalomVir

Naredite pleten čop, vtkajte v šal in si priskrbite to preprosto lepo pričesko, ki ima edinstven videz in je sama po sebi toliko. To je popoln videz za vroče poletne dni, vendar ga je mogoče prilagoditi tudi za druge letne čase.

49. Francoska pletenica v ribji rep

Francoska pletenica v ribji repVir

Tukaj se dogaja toliko, da bomo izpostavili le tiste stvari, ki najbolj izstopajo in se lahko najlažje zmotijo. To je res stranski čop. Tu ni nič novega … razen stranske francoske pletenice na strani glave, ki se spremeni v pletenico iz ribjih rib.

50. Neurejen poni na laseh do ramen

neurejen čop na laseh do ramenVir

Ta seznam pričesk s čopom bomo zaključili podobno, kot smo ga začeli: s sliko krajšega ponija. Kljub temu je zelo lep, saj je odličen primer, kako lahko izgleda preprost, valovit in ohlapen čop, še posebej v kombinaciji s šiškami.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Upamo, da smo vas prepričali, da obstaja veliko odličnih načinov nošenja čopka in stila. Če niste prepričani, samo poglejte še enkrat, prepričani smo, da se boste zaljubili v vsaj enega od teh.

Zdaj, ko ste to storili, nam povejte, katera od teh pričesk s čopom je vaša najljubša in katera od teh se že ukvarjate s športom ali komaj čakate, da jo preizkusite? Delimo, dame!