60 ustvarjalnih emo pričesk za dekleta, ki jih ne smete zamuditi

Emo pričeske za dekleta so vrhunec priljubljenosti dosegle pred nekaj leti. Kljub vsemu pa so zaradi svoje vsestranskosti in privlačnosti ostale med glavnimi prednostmi deklet po vsem svetu.

Emo pričeske so dobile novo življenje, ko se je na sceni popularne kulture pojavil nov rock zvrst.

Podpisan videz, emo pričeske so običajno vključevale resaste črne lase, ki pokrivajo večino obraza uporabnika.

Kljub temu so davno minili časi, ko so bile emo pričeske za dekleta omejene na črno barvo las.

V zadnjem času je eksplozija barv in dodatnih stilskih elementov obogatila raznolikost emo pričesk za dekleta in ne le.

Predstavljamo vam najdražjo, najbolj nenavadno in navdihujočo 60 emo pričesko za dekleta.

Če želite izstopati iz množice, poskusite te sloge. So edinstveni, ustvarjalni in vsekakor osebni.

1. Emo pričeske za dekleta: klasična črna

črne emo pričeske za dekletaVir

To je ena od klasičnih emo pričesk za dekleta. Z izjemno črnimi lasmi, zaradi katerih so bile te pričeske priljubljene, je to izjemna emo pričeska za dekleta. Zahvaljujoč skrbno oblikovanim slojem in obrobjem je ta pričeska laskava za vse vrste las, od debelih do tankih in finih.

2. Zlati poudarki. Scena pričeska za dekleta

karamelni poudarki za scensko pričeskoVir

Pričeske za emo dekleta so od prvih dni doživele nekaj sprememb. Ta osupljiv videz vključuje kontrastne zlate poudarke, ki se lepo mešajo z naravno temno rjavo barvo las. Naj bo ta videz vaš in ga boste lahko poljubili kjer koli.

3. Barvni duo. Emo pričeska za dekleta

emo pričeske za dekleta zeleni in vijolični emo lasjeVir

To je emo-pričeska, ki jo morate poskusiti za dekleta s srednjimi lasmi. Čeprav očarljiv barvni duo lahko hitro deluje na kratke in dolge lase, je bolje, da ga nanesete na srednje dolge lase. Menimo, da je to najboljši način za uživanje v barvnem spektru in osupljivem učinku.

4. Odbitki v emo sceni: kratki in hladni

kratke emo pričeske za dekletaVir

Kratke emo pričeske za dekleta so v zadnjih letih postale zelo priljubljene. Zaradi te čudovite barve, ki vas bo opazila, boste opazni povsod, kamor koli greste. Obrobljeni in draženi lasje ustvarijo izjemno strukturo, okrepljeno z globoko zeleno barvo las.

5. Blondinka in ognjeno rdeča emo pričeska za dekleta

rdeča in blondinka emo pričeska za dekletaVir

Obljubili smo, da vam bomo na dosegu roke prinesli navdih za emo frizuro. Tukaj je. Eksplozivna pričeska, ki združuje ognjeno rdeče odtenke in platinasto do pepelasto blond lase v eni najboljših pričesk za emo scene za dekleta.

6. Jet črni in modri emo lasje

črno -modra emo pričeskaVir

Ko jet črni emo las sreča ta globok odtenek modre, dobite eksplozivno mešanico komplementarnih barv, ki so hladne in privlačne hkrati. Nanesite temno modro na uokvirjene šiške in obrobje, da dosežete popoln osupljiv učinek te emo pričeske za dekleta.

7. Dolge emo pričeske za dekleta

zelene emo pričeske za dekletaVir

Čeprav so srednje dolge in kratke emo pričeske v zadnjem času postale priljubljene, so dolge emo pričeske za dekleta še vedno na prvem mestu. Dražen vrh in železne ravne dolge stranice prispevajo k popolnemu emo videzu.

8. Tupi šiški in resice. Frizura za dekleta

obrobna dolga pričeskaVir

Tupe šiške ustvarijo določeno vrsto strukture za striženje emo. Potegnite šiške na stran in v nekaj sekundah boste dosegli popolnoma nov videz.

Dovolite jim, da pokrijejo vaše čelo do te mere, da se vaše obrazne lastnosti še vedno razkrijejo in vaš videz se bo še enkrat spremenil. Preizkusite ta element sloga kot vsestransko orodje za takojšnje spremembe videza.

9. Dolgi kestenjasti emo las za dekleta

kestenjasti lasjeVir

Mehka, a bogata barva, kestenjasta se popolnoma prilega spektru barv emo las. Dovolj temno je, da zadrži zrak skrivnosti in melanholije črne barve. Hkrati pa barvni madež prinaša emo frizuro za dekle pod žarometi.

10. Srednje emo pričeske za dekleta

modra pričeska emo frizuroVir

Včasih lahko srednji lasje izpadejo kljub draženju in obrobju, značilnim za emo pričeske. Zato vam lahko živahna barva las, kot je ta temno modra, in ustvarjanje pričeske z globokim stranskim delom pomaga ustvariti več volumna in globine vaše pričeske.

11. Obrobne plasti. Emo pričeska za dekleta

pričeska z rožnatimi lasmiVir

Obrobje? Da, prosim. Plasti? Seveda. To sta dve konstanti emo pričesk za dekleta in fante. Vsestranskost teh pričesk je posledica dejstva, da so plasti glede na vaš tip las in teksturo las lahko daljše ali krajše. To omogoča različne pričeske vsak dan.

12. Osupljivi modri lasje za dekleta

dolga pričeska za emo laseVir

Ali želite imeti eno najbolj električnih pričesk za dekle za dolge lase? Preizkusite to električno modro barvo las. Ne boste pozabili opaziti.

13. Emo kratke pričeske za dekleta

emo pričeska pixie cutVir

Ta kratka pričeska za dekleta izgleda preprosto osupljivo. Svetlo modra barva las doda mehko noto ostremu prizvuku te emo pričeske za dekleta.

14. Obsežna emo pričeska za dekleta

volumska emo pričeskaVir

Glasnost je ključna za večino emo pričesk za dekleta. To dekle ima osupljivo dolgo pričesko, pri kateri volumen brez napora nastane z draženjem resastih las na vrhu.

15. Črno -modra pričeska

dolga črno -modra pričeskaVir

Ta črna z modro dolgo emo pričesko, ki spominja na pričeske anime junakov, je odlična ideja za navdih las.

16. Simpatični odbitki za dekleta Emo

modra pričeska podrezana emo pričeskaVir

Ostra, a srčkana, je treba to kratko pričesko poskusiti. Obrita podrezanost in vzorec živalskega tiska prispevata k privlačnemu videzu, s katerim se boste želeli ukvarjati.

17. Ognjeno rdeča in Coontail Highlights. Emo pričeska za dekleta

čustvene pričeske za lase s čopičemVir

Cootail lasje so zdaj v modi, kar zadeva emo pričeske za dekleta. V vseh možnih barvnih kombinacijah ti močni stilski elementi vašemu videzu dodajo dodatno pestro noto.

18. Simpatična rdeča emo rdeča pričeska za dekleta

dolgi rdeči lasjeVir

Ta popolnoma oblikovan rdeč emo las je morda ravno tisto, kar potrebujete, če želite navdušiti vse okoli sebe. Opremite s srčkanim kosom las, kot je ta naglavni trak ali lasje.

19. Emo Girl pričeske s šiškami

večplastna frizura s šiškaVir

Šiška je nujna pri emo pričeskah za dekleta. Morda emo pričeske za dekleta s kodrastimi lasmi niso povsem združljive s šiškami. Vendar pa druge emo pričeske objemajo šiške.

20. Emo pričeska v naravni barvi za dekleta

kodrasta emo pričeska za dekletaVir

Če se želite razkazovati z emo pričesko, ni nujno, da je v bleščeči barvi ali klasični črni curki. Poskusite naravno barvo, kot je ta očarljivo topla rjava. Tudi vaša frizura bo videti super.

21. Emo pričeska umazanih blond deklet

blond lasjeVir

To je še en primer naravne barve las, ki se nanaša na emo pričesko. Tukaj je, da dokažete, da ste lahko videti osupljivi, tudi če sprejmete bolj naravno barvo las za ženske.

22. Kratke emo pričeske v pastelnih barvah

kratke emo pričeskeVir

Pastelne barve so odličen način za popestritev vašega videza. Če je vaša osnovna barva svetlo blond odtenek, se bo njihova intenzivnost še povečala. Ta ideja za barvanje izgleda čudovito z emo pričeskami za dekleta.

23. Originalne emo pričeske za dekleta

scenska frizura lasasti repVir

Če želite popestriti svojo emo pričesko, poskusite s tem stilskim elementom: lasje iz konjskega repa. Ta tehnika barvanja posnema črtast rep rakuna. Razlika je v tem, da lahko v bistvu uporabite poljubne barve v poljubnih kombinacijah.

24. Ognjeno rdeča kratka emo pričeska

rdeči emo lasje za dekletaVir

Rdeče barve las so osupljive, če se nanašajo na dolge lase ali kratke lase. Ta ukročena, a zložena kratka emo pričeska je preprosto osupljiva.

25. Pisane emo pričeske za dekleta

ombre pričeska za dekletaVir

Ta pričeska je zelo vsestranska, saj je popolnoma primerna za bolj formalno okolje, pa tudi za obisk vašega naslednjega najljubšega koncerta.

26. Duo barvne šiške za frizure Emo Girls

črni in zeleni lasjeVir

Če želite, da za vašo emo pričesko želite le barvno barvo, se odločite za barvno šiško duo. Ta zelen odtenek idealno dopolnjuje črno črno.

27. Pastelno roza pričeska za dekleta

rose blond emo lasVir

S tako mehkim in ljubkim videzom, ki ga prinaša mešanica barv, ni razloga, da ne bi šli na visok vrh.

28. Emo odbitki za dekleta

emo dolga frizura srednje dolžineVir

Ta frizura srednje dolžine ima zaradi idealne izbire barve las močno osebno noto. Ta temni baker laska vsakemu odtenku kože, visoki vrh in dražene šiške pa laskajo vaše obrazne poteze.

29. Mavrične emo pričeske za dekleta

emo mavrični lasjeVir

Pozabite na dolgočasne barve, ki so običajno povezane z emo pričeskami za dekleta. Pojdite na igrivo in novo pričesko v vseh barvah mavrice.

30. Kodraste emo pričeske za dekleta

kodrasti lasje sirena las emo pričeskaVir

Likalnik za nekaj časa odstavite in pustite, da vaši naravni kodri svetijo tudi z obrobljeno in slojevito emo frizuro.

31. Dolge pričeske s šiškami in sloji

emo pričeske za dekletaVir

Dolge emo pričeske so najbolj vsestranske. Vsak dan lahko ustvarite nov videz in z minimalnim naporom izstopate iz množice. Obarvajte svoje šiške v močno kontrastno barvo in pritegnili boste pozornost.

32. Eksplozivne barve in poudarki čopiča Emo pričeska

emo pričeske za lase z zelenimi čopamiVir

Povedali smo vam, da časi črno -črne barve las že zdavnaj niso več. Lahko eksperimentirate s temi intenzivnimi barvami las in jim dodate močne elemente, kot so lasje iz konjskega repa.

33. Emo pričeska iz platinaste blond barve za dekleta

blond lasje iz platineVir

Pričeske emo dekleta za dolge lase so lahko videti tako naravno, kot je ta platinasto blond pričeska prav tukaj. Če ustreza vaši osebnosti, pojdite.

34. Kul pričeske z emo šiškami

dražilna vrhunska pričeska za emo dekletaVir

Mavrične šiške z resami, dražen vrh in dolge ravne stranice prispevajo k očarljivemu videzu, zaradi katerega boste zasijali.

35. Asimetrična emo pričeska za dekleta

kratke emo pričeske za dekletaVir

Prekinite slogovne meje z ustvarjanjem te osupljive asimetrične pričeske. Buzz podrezan in obrobljeni konci dodajo še bolj ostro noto celotnemu videzu.

36. Mandarina pomaranča. Srednja emo pričeska

lasje iz mandarine emo frizuraVir

Pričeske srednje dolžine so idealen medij za eksperimentiranje z močnimi barvami, kot je ta odtenek mandarine. Če imate svetlo do srednjo kožo, se držite tega. Je laskavo in zaradi srednje dolgih las bodo sijali še močneje.

37. Naravni slogi emo emo

naravna barva lasVir

Še en lep primer naravne pričeske, ki sledi slogovnim pravilom scenskih pričesk za dekleta. Topla rjava barva las in resice ustvarjajo lepo strukturo in razkrivajo zdravo teksturo las.

38. Kul in razkošna emo pričeska za dekleta

škrlatne pričeske za lasje iz puhastega repaVir

Prosto tečejo neurejeni prameni, lasje iz čopka, popolne šiške in dražen vrh. To so slogovne sestavine te kul pričeske, ki združuje vijolično in črno za eksplozivno živo noto.

39. Kratka asimetrična frizura Emo Girl

emo pričeska punk lasVir

Emo pričeske za dekleta s kratkimi lasmi ne morejo biti bolj razvrščene kot ta osupljiv primer. Čeprav je zapletena, se ta frizura odlično poda v nešteto možnosti oblikovanja.

40. Simpatične emo pričeske za dekleta

modre lase emo pričeske za dekletaVir

Prepustite svojemu frizerju, da ustvari popolne sloje in rahlo obrobljene šiške, ki bodo ta videz prinesle pod žaromete. Prav tako je popoln slog za dekleta z debelimi lasmi, ki želijo ohraniti strukturo, vendar izgubijo malo glasnosti.

41. Dolgi poudarki dolgega čokoladnega repa. Emo slog

coontail poudariVir

Coontail lasje so relativno nov slog, ki se je prebil v emo pričeske za dekleta. Ne glede na to, ali gre za kratke ali dolge pramene las, so lasje iz čopka videti tako zanimivo. Naj bodo te podrobnosti vaš osebni element sloga.

42. Mavrične šiške. Dolge emo pričeske za dekleta

mavrična šiška emo pričeska za dekletaVir

Iščete bolj naravno emo pričesko? Preizkusite te ukročene, a privlačne barve las. Če se spretno nanesete, se bodo te barve za lase zlile v slog, ki popolnoma odraža vašo osebnost.

43. Lepi modri lasje za dekleta Emo

modre lase emo pričeske za dekletaVir

Polepšajte razpoloženje okoli vas s tem očarljivim modrim odtenkom. Gotovo bo pritegnilo zavist las.

44. Emo pričeske za dekleta z dolgimi lasmi

dolgi rožnati lasjeVir

Če želite doseči to pričesko, morate le poravnati lase do popolnosti. Tu in tam dodajte nekaj barvnih odtenkov in vaše delo je končano.

45. Enostavna črna emo pričeska za dekleta

črni lasje dekleta emo lasjeVir

Je eleganten, a igriv, oster, a dovolj formalen. Pričeske v preprostih jet črnih barvah ostajajo med glavnimi prednostmi emo pričesk za dekleta.

46. ​​Popolnoma blond barva las za dekletove emo lase

blond emo las za dekletaVir

Včasih črne ali temne barve las niso preveč laskave. Namesto tega poskusite s svetlo barvo. Ta topla blond barva las je kot nalašč za poletje in celo leto.

47. Emo barve za dekleta

vijolični lasjeVir

Dolgo smo prišli od časov jet črnih emo pričesk za dekleta. Danes lahko nosite katero koli barvo las od pastelno roza do blond odtenkov in zelene do tega osupljivega vijoličnega odtenka.

48. Umazana temno rjava barva las za dekleta Emo

temno rjavi emo lasjeVir

Najprej nam je všeč, kako ima lase zvite v stranski čop z dodatkom oomph. Hkrati pa nismo mogli ne opaziti, da je barva las za emo pričeske precej nenavadna, a kljub temu osupljiva. Majhne podrobnosti naredijo razliko.

49. Kratke mavrične emo pričeske za dekleta

mavrični lasje za dekletaVir

Pastelni mavrični lasje izgledajo ženstveno, mehko in ljubko. Preizkusite to pričesko po velikosti, če iščete poletni slog, ki ga vsi obožujejo.

50. Emo kodraste pričeske

kodraste emo pričeske za dekletaVir

Emo pričeske za dekleta niso omejene na železne sploščene pramene. Slojeviti kodri, oblikovani v popolnih kaskadah, so tudi del kategorije scenskih pričesk.

51. Čudovita emo emo pričeska za dekleta

modri in vijolični lasjeVir

Eden od načinov, da svoji emo pričeski dodate nekaj začimb, je uporaba pripomočkov za lase. Za dodaten element sloga uporabite lok za lase ali trak za glavo. Druga možnost je, da uporabite bandano, ki jo je enostavno oblikovati v loku in izgleda kul.

52. Pastelno vijolična. Cool Emo pričeska za dekleta

Pastelno vijolična. Cool Emo pričeska za dekletaVir

Pastelno vijolična je idealna barva za vašo naslednjo pričesko. Doda celoten hladen ton vašemu celotnemu videzu. Poleg tega je to eno najbolj trendnih barv za lase tega poletja.

53. Emo pričeske za dekleta z debelimi lasmi

kodrani lasje morske dekliceVir

Če želite svojim naravnim debelim lasem odrezati nekaj volumna, poskusite s to večplastno frizuro. Svoje kodre oblikujte v ohlapno tekočih valovih.

54. Jet črne in blond emo barve za lase

črni in blond emo las za dekletaVir

Ne glede na to, ali je pretežno črna ali pretežno blondinka, bo vaša pričeska videti osupljivo, če uporabite to kombinacijo barv. Idealne so za poudarjanje robov in šišk, ki popolnoma uokvirjajo vaš obraz.

55. Duo Color Emo pričeske za dekleta

vijolične in rožnate emo laseVir

Ta trend je relativno nov vstop na sceno frizurnih preferenc. Kljub temu dobiva vse več zagona. Vsestranskega dobrega videza ne moremo zanikati.

56. Emo pričeske za dekleta s tankimi lasmi

večplastna frizura za emo dekletaVir

Več plasti in obrobja, ki jih športite, več strukture in globine ustvarite za pričesko. Barvo las uporabite kot še en trik za povečanje volumna.

57. Modra in blond srednja dolga emo pričeska za dekleta

emo pričeske za dekletaVir

Ni presenetljivo, da ta dva priljubljena odtenka ustvarjata osupljiv videz. To mehko, a ostro pričesko je treba poleti poskusiti še enkrat.

58. Valovita emo pričeska za dekleta

valoviti emo lasjeVir

Objemite svoje naravne valove in kodre s to valovito emo pričesko. Povedali smo vam, da te pričeske niso rezervirane samo za ravne, svilnato gladke lase. Tukaj je dokaz.

59. Cool Emo pričeske za dekleta

dekleta rdeči emo lasjeVir

Odpustite se od klasičnih barv, ki se uporabljajo za emo pričeske za dekleta, in si privoščite ta bogat rdeč odtenek, ki bo pritegnil vso pozornost na vas.

60. Rožnate pričeske za dekleta Emo

roza lasjeVir

Ta rožnati odtenek sladkarije je videti kul, ženstven in hkrati okusen. Pošteno povedano, tako lepa barva las je na robu čistih kosov, ki jih nosijo takšne pričeske.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Emo pričeske za dekleta so še vedno v trendu.

S temi 60 odličnimi idejami o emo pričeskah za dekleta poiščite navdih za lase v hipu.