Gor, dol? Oboje! 50 odličnih načinov, kako razkosati polovične pričeske

Ko pomislite na frizure polovično navzgor, navzdol navzdol, takoj pomislite na neurejene žemljice ali zgornje vozle ali na splošno komaj na laseh, kajne?

No, tukaj smo, da vam kupimo, da je polovica navzgor in navzdol lahko karkoli, od 2 sekundnega načina oblikovanja las do zapletene in zelo elegantne polovice navzgor, ki vam bo zagotovo obrnila glavo!

gif na pol v čopprek Giphy

Nadaljujte z branjem, da odkrijete in navdihnete najbolj kul, najlepše in najlažje frizure na polovici navzgor, ki jih bo nosila vsaka deklica (in za vse dolžine las)!

I. Half Up Half Down Styles – Dolžina las & Vnesite Top

1. Kratke polovice navzgor polovice dolge pričeske

Kratke polovice navzgor polovice dolge pričeske

Vir

Morda ste mislili, da se lahko z dolgimi lasmi ukvarjate le na pol navzgor, na pol navzdol. Napačno! Vzemite to od nekdo, ki ve: lahko greste za polovico navzgor, ko vaši lasje preidejo dolge pixie/kratke bobe.

2. Half Up Half Down pričeske za lase do ramen

Half Up Half Down pričeske za lase do ramen

Vir

Že vstopam na območje, ki ga je enostavno priti, brez težav več polovic. Prav tako se ne moremo odločiti, kaj nam je najbolj všeč: elegantna in sestavljena punčka ali tisti krasen odtenek bele blondinke.

3. Half Up Half Down pričeske za dolge lase s pletenico iz ribjega repa

Half Up Half Down pričeske za dolge lase s pletenico iz ribjega repa

Vir

Prva od več idej o pletenicah in inspo, dekleta z daljšimi lasmi se lahko poigrajo in se prilegajo skoraj vsakemu slogu pletenic za pričeske od polovice do polovice.

Zgoraj lahko vidite čudovit primer valovitih las skupaj s pletenico iz ribjega repa. Celota mi v mislih prinese prijeten poznojesenski/zimski dan. Prav ljubko!

4. Half Up Half Down Ravne pričeske

Half Up Half Down Ravne pričeske

Vir

Ta frizura do ramen je odličen primer, kako se ukvarjate z neurejeno polpetko, tudi če imate elegantne in ravne lase. Prav tako osupljivo prikazuje tiste čudovite blondinke na rjavih laseh.

5. Half Up Half Down pričeske za valovite lase

Half Up Half Down pričeske za valovite lase

Vir

Enostavno, a učinkovito! Samo poglejte, kako lahko izgledate brez napora, če svoje valovite lase preprosto vržete na pol. Pustite nekaj pramenov, da uokvirite obraz, in pripravljeni ste!

6. Sredinsko ločeno & Valoviti polovični lasje

Sredinsko ločeno & amp; Valoviti polovični lasje

Vir

Morda ni najboljši primer za sredinsko ločeno sprednjo stran, vsekakor pa odličen model, kako enostavno je narediti polovico navzgor. To sliko smo vključili, da vam pokažemo, kako narediti “vozel” las z eno pramenom in narediti vse!

7. Half Up Half Down kodraste pričeske

Half Up Half Down Curly pričeske

Vir

Kodraste lase je včasih težje oblikovati, kot si mislite. Res kodrasti lasje so za nekatere pričeske lahko predebeli ali zavozlani, zato, ko ste v naglici, se odločite za to enostavno napol pripravljeno punčo.

Las vam ne bo treba razplesti (in poškodovati), videti bodo dobro in v kratkem biti pripravljeni!

8. Half Up Half Down pričeske za kodraste lase – res kodraste

Half Up Half Down pričeske za kodraste lase - res kodraste

Vir

Resnično, res kodraste lase je še težje nositi na vrhu, zato popolnoma priporočamo, da se odpravite na tega neurejenega ponija, ujetega s škripcem. Ta slog tudi kaže, da lahko res skopljete rob, če imate kodraste lase.

II. Half Up Half Down slogi za posebne priložnosti

9. Postrižen hrbet navzgor

Odrezani polovični kodri nazaj

Vir

To je ena od tistih pričesk od polovice navzgor, ki preprosto izžarevajo eleganco (oprostite ne tako elegantnemu izrazu). Je odrezan nazaj, rahlo odbojen do polovice. Upoštevajte, da so bile polovice navzdol zvite navznoter.

10. Half Up Half Down pričeske Poročni navdih

Half Up Half Down pričeske Poročni navdih

Vir

Obstaja toliko čudovitih pričesk od polovice do polovice, ki jih lahko nosite na svoj veliki dan, da sem izbrala to mešanico, da vam predstavim več kot en primer.

Vsi imajo valovite lase, vendar jih lahko popolnoma nosite, če imate ravne ali kodraste, kratke ali srednje dolge lase!

11. Half Up Half Down maturantske pričeske

Half Up Half Down maturantske pričeske

Vir

Iščete pričesko za bodočo maturantsko kraljico? Pravkar ste ga našli! Ta polovica navzgor, navzdol navzdol se konča v čudoviti cvetlično podobni pletenici.

Najboljša stvar pri tem? Deluje s skoraj vsemi vrstami oblek, tudi bolj ostrimi! Čeprav bi morali obleko obleči v preprost model, bo vaša čudovita pričeska izstopala.

12. Half Up Half Down pričeske za vrnitev domov

pol gor pol navzdol za vrnitev domov

Vir

Naj bo vaš prihod na dom nepozaben večer s obleko vaših sanj in seveda z vrhunsko pričesko! To je še ena rožnata žemljica.

Vendar pa obstaja samo ena pletenica, ki teče po hrbtu in žemlja je bolj ohlapna od zgoraj predstavljene.

13. Half Up Half Down uradne pričeske za posebne dogodke

Half Up Half Down uradne pričeske za posebne dogodke

Vir

Kdo pravi, da polovice ne morete obleči na bolj uradne dogodke? Vzemite primer iz te čudovite pričeske. Vstavite elegantno ruto v preprosto zvito polovico navzgor, preostanek las pa pustite v kodrastih ali ravnih.

Nasvet za profesionalce: Naredite svoje lase še bolj elegantne, tako da proste pramene vržete čez ramo, bodisi v celoti ali le približno polovico.

14. Elegantne pričeske do polovice

Elegantne pričeske do polovice

Vir

Še en slog navzgor, ki se bo prilegel kot čar, ne glede na dogodek! Tako lahko varno oblikujete svoje ključavnice za uradne dogodke, ultra eleganten in eleganten, a preprost en sam zvitek bo lepo prikazal tudi vaše ombre lase.

III. Res res lepo (& Koristno) Half Up Half Down pričeske

15. Ljubke polovične pričeske na pol navzdol s štručkami

Ljubke polovične pričeske na pol navzdol s štručkami

Vir

Pojdite s trendom oživljanja 90-ih in zberite svoje kratke do srednje dolge lase v neurejeno punčo s seveda škripcem. Lahko ste prepričani, da ne boste potegnili (toliko) las, ko spustite pramene.

16. Komaj gor Polovica navzgor Pol navzdol z Lob

Komaj gor Polovica navzgor Pol navzdol z Lobom

Vir

Obstaja veliko odličnih načinov za oblikovanje dolgega boba, znanega tudi kot lob. Vendar za tiste dni, ko vam preprosto ni do tega, se odločite za to komaj že prisotno žemljico.

17. Priložne polovične pričeske na pol navzdol z Barrette

Sproščene pričeske Half Up Half Down z Barette

Vir

Polovice navzgor in navzdol pričeske so med najlažjimi in najlepšimi načini, kako pokazati svoje nove (ali stare) dodatke za lase. Samo poglejte, kako luštna je ta barrette, ki poudarja sebe in čudovito rjavo z blondinko.

18. Half Up Half Down z lokom

Half Up Half Down z lokom

Vir

Očarljiv puhast in srčkan pes na stran, naslednja stvar, ki vam pade v oči, je tako srčkan in velik lok. Odvisno od vašega okusa se lahko odločite za manjši ali drugačen slog loka. Upoštevajte tudi dvojne pletenice!

19. Easy Half Up Half Down pričeske – preprosti zvitki

Easy Half Up Half Down pričeske - preprosti zvitki

Vir

Ti zapleti so videti tako zapleteni, a res niso! Ko se lotiš izdelave, jih lahko dodaš kolikor hočeš in z njimi ustvariš lepo polovico.

Izgledali boste, kot da ste porabili ure za pripravo z manj kot polovico napora!

20. Lepota Triple Twists

Lepota Triple Twists

Vir

Kot je omenjeno zgoraj, lahko svoje zasuke oblikujete na toliko načinov, kot ste razpoloženi, ko jih obvladate. Tukaj si lahko ogledate primer bolj zategnjenih, bolj kompaktnih zvitkov, oblikovanih v dvojnih, vzporednih pramenih.

21. Visoki pol čop

Visoki pol čop

Vir

Prišli smo do klasike. Eden najlažjih, a še vedno najlepših načinov nošenja polovice navzgor je z visokim konjskim repom. Odlično se bo obnesel s katero koli vrsto las ali barvo. Čeprav bomo priznali, da je najbolj impresiven, ko ga nosijo dame z dolgimi ključavnicami, kot je zgoraj.

22. Enostavne pričeske na pol navzgor

Preproste pričeske na pol navzgor

Vir

Tako brez napora kul! Ali želite uravnovesiti tisto na hitro sestavljeno polpetko? Pustite nekaj pramenov, da si uokvirite obraz, oblecite hladen jopič in sprejmite tisto “Ne skrbi!” odnos in vse je v redu!

23. Neredne polovice navzgor pol dol pričeske

Neredne polovice gor pol dol pričeske

Vir

Kraljica neurejenih las! O tem slogu ni veliko za povedati, morda le to, da valoviti lasje, napol ujeti v neurejeno punčo, nikoli niso izgledali tako dobro. Skupni cilji #lajhairday!

24. Half Up Half Down pričeske, ki se igrajo s plastmi

večplastne polovične pričeske

Vir

Pola navzgor polovične pričeske so odličen način za igranje s teksturiranimi lasmi in za prikaz tistih plasti, ki ste jih pravkar dodali.

25. Half Down Bouffant

Half Down Bouffant

Vir

Poiščite sodoben retro videz. Prilagodite a vintage bouffant tako, da ga povežeš s pol navzgor in navzdol pričesko. Naj bo bolj ali manj bleščeč, odvisno od vašega okusa in pošteno od vaše obleke.

26. Half Up with Hair Rose Bun

Half Up with Hair Rose Bun

Vir

Pokazali smo vam nekaj cvetličnih žemljic, zdaj pa vam pokažemo pravo lasnico. Sledite tej preprosti vadnici in lase dvignite v rožnato punžo, ki bo navdušila vse!

27. Polovica ujeta s trakom

na pol navzgor na pol navzdol s trakom

Vir

Ne moremo dovolj poudariti, kako veliko lahko pripomoček za lase, še posebej dober, naredi na pričeski! Samo poglejte to preprosto polovico navzgor navzdol za kratke lase in razumeli boste. Preprost, a eleganten črni trak povzdigne ta slog iz navadnega in ga dvigne na vrhunske ravni!

28. Half Up Half Down pričeske s šiškami

Half Up Half Down pričeske s šiškami

Vir

Še en primer blondinke in naravnost navzgor, ki igra na nostalgijo z bordo krtačo. Vendar želimo opozoriti na večplastne poševne šiške in na to, kako dobro se prilegajo.

29. Slogi Half Up z dodatki za lase

Half up stili z dodatki za lase

Vir

Tako kot v primeru škatle, tudi ta slika dokazuje, da vaš pripomoček za lase ni nujno velik in ultra viden. Namesto tega poudarite svojo popolno, skoraj balerini podobno punčko z veliko zaponko za lase, in to je to!

30. Polovica Polovica navzdol z ruto

Half Up Half Down z ruto

Vir

Nasprotno pa si lahko o tem dodatku za lase privoščite polovico, namesto da ga poskušate zmešati ali uporabiti kot oporo za svojo punčo ali zvijanje..

Preprosto izberite svojo najljubšo ruto in jo zavežite v vozel ali se priklonite do polovice čopka. Za večji učinek pustite stranice obešene.

31. Half Up Half Down pletene pričeske

Half Up Half Down pletene pričeske

Vir

Obljubili smo frizure na polovici navzgor in navzdol, in tukaj so!

Zgornji primer prikazuje, kako lahko zberete polovico las v tri pletene pramene in se nato igrate z njimi. Tudi blond lasje s temnimi koreninami so lepi in odlično prikazani!

32. Kronska pletenica z ribjim repom

Kronska pletenica z ribjim repom

Vir

Ribji rep je ena prvih vrst pletenic, ki se jih naučimo, in ko ga obvladate, ne oklevajte in ga uporabite za izdelavo kronske pletenice. Izgledalo bo osupljivo in oba sloga pletenic prenesla v glavno atrakcijo.

33. Slap pletenica Half Up Style

Slap pletenica Half Up Style

Vir

Še en zelo znan primer pletenice, slap ni najlažji za izdelavo, vendar bo vreden truda!

Na tej sliki lahko vidite tudi, da se bo zelo dobro ujemala z vašimi barvami las, tudi če nimate modrega ombra do rjavega kot zgoraj.

34. Half Up Half Down pletene pričeske – Boho Look

boho Half Up Half Down pletene pričeske

Vir

Usmerite svojo notranjo boho punco tako, da to pričesko poustvarite ali prilagodite svojemu okusu! Večkrat zvita punčka z dvojnimi pletenicami je za nekatere morda malo preveč, vendar nam je všeč!

35. Pleten vrh

pletena zgornja polovica navzgor

Vir

Večina dosedanjih idej je predlagala spremembo punčke/vozla polovičnega dela vaše pričeske. Lahko pa popestrite tudi zgornji del svoje polovice.

Lahko ga spletete, kot zgoraj, ali pa uporabite eno ali več pletenic!

36. Bump-It Style

napiši si lase do polovice

Vir

Bump je kul in sproščeno, da potegnete lase nazaj, hkrati pa jim dodate volumen. Morda boste zanj potrebovali kakšen izdelek za lase, vendar boste zagotovo vedeli, da bo vaša polovica dejansko ostala, no, gor.

37. Half Up Half Down Buns pričeske

Half Up Half Down Buns pričeske

Vir

Ah, dvojne žemljice, nikakor ne bi naredili polovice gor polovičnega seznama pričesk in jih ne bi vključili.

Na zgornji sliki sta prikazana samo dva od mnogih načinov, kako nositi svojega, in to ne da bi sploh šli vesoljske žemljice območje. Ljubezen ljubezen ljubezen!

38. Half Up Balerina Bun

Half Up Balerina Bun

Vir

Balerina punčka ponuja tako eleganten in sestavljen videz. Lahko pa ga nosite tudi na veliko bolj sproščen način.

Vzemite ljubko gospo zgoraj kot vir navdiha, kako lahko naredite majhno punčko iz balerine, ki vas bo gladko dokončala.

39. Pričeska “Hun”

frizura hun

Vir

Ne, nobena horda barbarov ne bo napadla vseh. Tudi njihove pričeske niso vir navdiha (vsaj v tem primeru ne).

Han prihaja iz polovice žemljic, ki je bil ne tako dolgo nazaj eden najbolj vročih prihajajočih trendov Pinteresta. Svojega oblikujte z barreto, kot zgoraj, ali pa pustite prosto, vse je odvisno od vašega razpoloženja!

40. Zgornji vozel

zgornji vozel do polovice

Vir

Razkošen in eden od vozlov, ki je začel vse! Je kaj bolj emblematičnega v smislu pričesk od polovice navzgor do polovice navzdol od zgornjega vozla? Ali lažje narediti?

41. Eleganten Half Up Half Down Top Knot

Half Up Half Down Zgornji vozel

Vir

Zgornji vozel je prav tako vsestranski, morda bolj, kot bi verjeli. Lahko ga na primer zgladite, da svojim ključavnicam dodate sočen in sestavljen videz. Priznamo, pomagajo tudi korenine rjavolask s toplimi rjavimi konicami!

42. Knotted Half Updo z valovitimi lasmi

zavozlano na polovico

Vir

To je zadnji zgornji vozel za polovico (zaenkrat), obljubimo, a poglejte, kako ljubko izgleda v tej rahlo grdo, zelo valoviti in naravni kombinaciji.

43. Enostavni polovični lasje, potegnjeni nazaj z zvitki

Preprosti polovični lasje, potegnjeni nazaj z zvitki

Vir

Ta preprost slog navzgor uporablja preproste zasuke in jih meša na precej zapletene načine. Lasje se potegnejo nazaj, da se ustvari ta zapleten “do”, medtem ko je več pramenov puščenih od zgoraj, da uokviri obraz.

44. Visoko voluminozen čop

Visoko voluminozen konjski rep

Vir

Še ena klasika, ki je s tega seznama ni mogoče zgrešiti in jo je tudi preprosto doseči. Preprosto zberite lase v visok čop in jih dražite, da ustvarite volumen. Spustite nekaj pramenov ali otroških las ali jih potegnite nazaj, odvisno je od vas.

45. Eleganten visoki polovični navzgor pol navzdol poročni slog

eleganten pol gor navzdol navzdol poročni slog

Vir

Ta elegantna polovica je bolj na profesionalni kot na boho romantični poti, vendar še vedno odlično deluje kot navdih za poročne pričeske.

Opazujte, kako so bili lasje potegnjeni nazaj na dveh ravneh, da bi ustvarili rahlo izboklino, vendar z spodnjo stopnjo, ki gre spodaj in jo skrije zgornji del.

46. ​​Prostoren, polovičen slog v stilu pin-up

Prostoren, polovičen slog v stilu pin-up

Vir

To je pričeska, ki si jo lahko preprosto zamislite, da se sprehajate z roko v roki z nekaj zmagovalnimi zvitki ali drugimi starinskimi pričeskami. Njegova kodrasta valovita, obsežna in popolnoma čudovita!

Tudi ličila za gole oči s krepko ustnico so zelo na mestu in dobra ideja, da jih lahko uporabite brez težav.

47. Half Up Half Down Weave

Half Up Half Down Weave

Vir

Ste torej s tkanjem že spremenili frizuro ali tip las, zdaj pa ne veste, kako jih oblikovati? Prišli ste na pravo mesto.

Oglejte si te čudovite pričeske s tkanjem ali pojdite na lažje, a še vedno precej osupljivo polovico navzgor navzdol z definiranimi kodri, predstavljenimi zgoraj.

48. Messy Half Up Top Knot za naporne dni

umazan zgornji vozel navzgor navzgor navzdol

Vir

Dejanski zadnji zgornji vozel na tem seznamu je to lahko odlična rešitev za tiste dni, ko preprosto nimate časa za oblikovanje las in si tudi ne želite, da bi ti padli iz rok.

Pojdite na ta preprost zgornji vozel na stopinjah templja in vsi ste pripravljeni! Lep dan in jih pokončaj!

49. Afriške Amerike Half Up Half Up Half Down pričeske

Afriške Amerike Half Up Half Down Pričeske

Vir

Dame, objemite in uživajte v svojih laseh z afro teksturo in jih kar najbolje izkoristite! Obstaja toliko odličnih načinov, kako ga nositi, od zvijanja do različnih vrst pletenic, a za sproščen videz pojdite na to preprosto enostavno polovico navzgor navzdol.

50. Beautiful Half Up Half Down z Balayage

Beautiful Half Up Half Down z Balayage

Vir

Seznam pol -navzgor polovičnih pričesk zaključujemo s tem čudovitim stilom, ki sije s svojo preprostostjo.

Brez napora je treba še bolj poudariti čudovito toplo rjavo -blond barvno barvilo.

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

zabava polovica gor pol dol frizura gifprek Giphy

To je to, to so. Res je, le nekaj najboljših pričesk, ki so na polovici navzgor in navzdol, ki bi jih lahko nosili zdaj.

Vse to ima Wow! faktor in so več kot uporabni ne glede na priložnost ali dolžino vaših las.

Kaj bo torej? Eleganten čop? Neurejen zgornji vozel? Elegantna punčka? Dali smo vam nekaj hrane za razmislek in ne oklevajte in nam sporočite, kateri od teh vam je najbolj všeč!