30 obrijanih ženskih frizura za hrabre i odvažne

Obrijane ženske frizure dolaze u mnogim varijantama, dužinama i prikladne su za više prilika nego što mislite. Ne morate nužno brijati ni svu glavu, pa odbacimo tu zabludu i otkrijmo mnoge načine nošenja brijača ili podrezanog brijača.

Usudite se biti odvažni i odvažni (čak i ako je uglavnom skriven ispod vaše kose) – idite na neku od ovih obrijanih frizura za žene s kojima ćete se jednostavno voljeti igrati!

1. Kratko obrijane frizure za žene s dugim šiškama

kratka obrijana frizura s dugim šiškama sa straneIzvor

Počet ćemo kratko i lijepo s ovom pixie frizurom s dugim šiškama i obrijanim stranama. Na gornjoj slici kosa na obrijanoj strani već raste; međutim, ovo samo stvara lijep kontrast između plave boje za kosu i prirodne brinete kose.

2. Kratke strane s vrhom Mohawk

kratka obrijana frizura s mohawkomIzvor

Dok je kratka obrijana frizura gore bila slatka i sa elegantne strane, ova je o rubu. To je kratki mohawk s obje strane glave izblijedjele kako bi se potpuno obrijale.

3. Bob kratke teksture s podrezanim šiškama i šiškama

kratki bob s teksturom s podrezanim šiškama i šiškamaIzvor

Za postizanje ove frizure trebat će vam duža kosa, ali kažemo da se sve isplati. Divite se ovom kratkom i vrlo teksturiranom bobu koji se dugo drži na vrhu i vrlo kratak sa strane i s leđa. Obje su obrijane i stvaraju briljantan kontrast s dugim šiškama.

4. Neuredan Pixie Cut s Undercutom

neuredan pixie izrezan s podrezomIzvor

Ovo možete smatrati mješavinom svih prethodnih frizura jer uzima elemente od svih njih. Kratak je kao i prvi pixie, ali ovaj put šiške su jednako kratke, a vrh teksturiran i neuredan. Stranice se također drže dulje, a samo je stražnji dio jasan podrez.

5. Srednji Bob sa skrivenim podrezivanjem

bob srednje duljine sa skrivenim podrezomIzvor

Ovaj bob srednje do ramena vrlo je zavaravajući izgled koji je vrlo elegantan za promatranje, barem dok ne skupite kosu. Stražnja strana prikazuje lijepo obrijan dizajn, poput lotosa, koji se može lako sakriti, ako situacija to zahtijeva.

6. Dugo obrijane frizure za žene

Duge obrijane frizure za ženeIzvor

Baš kao i prije predstavljene srednje frizure, sve obrijane frizure za dugu kosu vrlo je lako maskirati – ako morate ili ako želite. Ipak, bila bi šteta ne podignuti kosu u visoki rep, pogotovo kad je podrezano oblikovano u tako prilično linearnom dizajnu.

7. Obrijane frizure za žene s dugom kosom

Obrijane frizure za žene s dugom kosomIzvor

Međutim, možete izaći čak i ako imate dugu kosu. Uzmite gornji stil kao primjer kako možete nositi svoju dugu kosu s dugim punim prednjim šiškama i potpuno obrijanim stranama i leđima. To je vrlo zanimljiv, nervozan i nesumnjivo cool izgled.

8. Dugi i ružičasti bočni izrez

Duga kosa s obrijanim bočnim izrezomIzvor

Ako ne želite njegovati i brijati obje strane i stražnji dio glave, ali ni podrezivanje vas ne iskušava, razmislite o odabiru bočnog dijela. Da biste to učinili još većom nedvojbenošću, obojite je u nekonvencionalnu boju poput ove ružičaste nijanse kose ili bilo koje druge nijanse.!

9. Duga ombre kosa sa brijanjem sa strane

duga strana obrijana strana s ombreomIzvor

Možete se igrati s dugom i obrijanom ženskom frizurom – postoji toliko mnogo mogućnosti. Na primjer, obrijete obje strane glave i nosite hlače s bilo koje strane glave koju želite. Također, poigrajte se i s bravama tražeći balayage ili ombre efekt.

10. Bočno obrijane frizure za žene s kovrčavom kosom

Bočno obrijane frizure za žene s kovrčavom kosomIzvor

Sve gore navedene frizure napravljene su na ravnoj ili valovitoj kosi, ali obrijane frizure možete nositi jednako lako ako imate i kovrčavu kosu! Ovo je primjer pixie kroja s dugim šiškama, baš kao i na br. 1, ali s kovrčama umjesto ravnih brava.

11. Obrijane frizure za crne žene

Obrijane frizure za crne ženeIzvor

Postoji toliko sjajno obrijanih frizura za crne žene da ćemo polako krenuti s kratkom. Mi jednostavno volimo suptilno brijanje koje gotovo izblijedjuje i koje lijepo naglašava posao crvene boje ove prirodne brinete.

12. Kratki kovrčavi top s podrezanim crnim ženama

Kratki kovrčavi top s podrezanim crnim ženamaIzvor

Osjećate li se hrabro i odvažno i voljni ići još kraće? Zatim isprobajte veličinu ove ultrakratke frizure s duljim vrhom i obrijanim stranama. Ono po čemu se kovrčava kruna još više ističe jest činjenica da joj je vrh obojen u jarko žutu i nekonvencionalnu boju.

13. Obrijane podrezane frizure za žene

Obrijane podrezane frizure za ženeIzvor

Budimo kreativni i podignimo potkopavanje na potpuno novu razinu! Umjesto jednostavnog kroja, razmislite o dodavanju dizajna – vidjet ćete mnoge ideje, no posebno nam se sviđa kako se ovaj geometrijski dizajn spaja s tetovažom na vratu. Kakav sjajan izgled!

14. Obrijani Undercut s ljubičastim vrhom

kratke obrijane frizure za žene s ljubičastim vrhomIzvor

Kliznite natrag gore do br. 4, divite mu se, a zatim se vratite i pogledajte kako možete dodatno promijeniti frizuru koja je već bila nervozna i zabavna. Ovdje vam prikazujemo ljubičastu boju s suptilnim plavim natuknicama, ali možete ići gotovo na sve.

15. Dopola obrijane frizure za žene

kratke obrijane frizure za žene sa straneIzvor

Pomiješajte frizure i dužine dok ne dobijete one koje najviše odgovaraju vašem stilu i osobnosti. Možete upariti pixie kroj s izgledom dugih šiški i otići na pola brijanja gdje se gornji dio glave duže drži, dok je drugi dio blizu uha (i obložen valovima) izrezan bliže tjemenu.

16. Frizura za žene sa obrijanom stražnjom stranom

Obrijane ženske frizure za leđaIzvor

Ovo nije podrezivanje, ovo je potpuno brijanje koje doista naglašava kratki rez, dječje šiške i zelenu boju kose. Ovo je definitivno jedna od najoštrijih i najhrabrijih obrijanih frizura za žene.

17. Suptilne frizure za žene sa jedne strane obrijane

Suptilne ženske brijane frizure s jedne straneIzvor

Bez obzira na to, ne morate nužno ići na odvažno brijanje – postoje i suptilne verzije. Uzmimo za primjer ovaj stil u kojem je samo jedna strana glave obrijana, a blijeđenje završava dok se sastaje sa uhom.

18. Frizura za žene obrijana s trokuta

Ženske frizure s obrijanim leđimaIzvor

Još jedan primjer suptilnog brijanja – divite se kirurškim linijama koje lijepo naglašavaju linearne (gotovo trokutaste) dizajne izrezane na stražnjoj strani glave. Ovu ideju možete upotrijebiti i dok rastete svoju potkopanost, ali bez da sve ispadne kao prije.

19. Elegantan dugi top s obojenim izblijedjelim i obrijanim stranama

elegantan dugi top s izblijedjelim i obrijanim stranamaIzvor

Ovo je zadivljujući primjer frizerske mode u najboljem izdanju. Kosa na vrhu glave duže se drži i na tjemenu i na stražnjoj strani glave. Istodobno, bočne strane sadrže mješavinu blijeđenja i brijanja. Dok se ova zadnja drži plavušom, blijeda je obojena čokolada kako bi je lijepo naglasila.

20. Frizure s obrijanim stranama za crne žene

Frizure s obrijanim stranama za crne ženeIzvor

Ovo je jedna od najhladnijih obrijanih frizura za žene, nema sumnje. Uostalom, osim oblika, brijanje postaje hladnije i intrigantnom linijom izrezanom na njega. Nazovite to valom ili trojkom – mi to zovemo lijepim.

21. Obrijane frizure za žene s niskim održavanjem

Obrijane frizure za žene s niskim održavanjemIzvor

U početku možda ne bi izgledalo tako, ali ovo je zapravo jedna od najbolje obrijanih frizura ako tražite opciju niskog održavanja. Možda ćete pitati što ga čini tako lakim za održavanje?

Činjenicu da je osim bočnog brijanja, vrlo lako i prikriti. Možete nastaviti brijati dio koliko god želite, a zatim, kad odlučite promijeniti izgled, dopustite mu da sakrije vaše druge brave.

22. Obrijane dizajnerske frizure za žene

Obrijane dizajnerske frizure za ženeIzvor

Gledajući ovu frizuru, toliko je zanimljivih stvari koje treba istaknuti da ćemo se usredotočiti na samo dvije. Prvo na što ćemo skrenuti pozornost je hladna nijansa plave boje mohawka. Drugi je zadivljujući dizajn obrijane kose s bijelim obojenim linijama kako bi je naglasio.

23. Punk Mohawk s dugom kosom i obrijanim stranama

Punk Mohawk s dugom kosom i obrijanim stranamaIzvor

Ovo podiže obojene, obrijane i punk rock frizure na sasvim drugu razinu jednostavno zahvaljujući činjenici da ih kombinira. Imate punk kosu obojenu u nekoliko nijansi zelene sa žutim akcentima, a također i obrijane strane.

24. Obrijane frizure za starije žene

kratke obrijane frizure za ženeIzvor

Ne postoji dobna granica za nošenje obrijane ili ultra kratke kose. Na primjer, možete početi od pune kose koju oblikujete i brijete u ultrakratkoj frizuri po vašem izboru-ili je sve odrezati i otići na šišanje koje će kasnije izrasti i otvoriti put novim frizurama.

25. Kratka prirodna kosa sa zaobljenim linijama Obrijan dizajn

Kratka prirodna kosa sa zaobljenim dizajnom obrijane linijeIzvor

Ne ustručavajte se nositi kratku prirodnu kosu, osobito ako je kovrčava. Također, ako želite obrijanu frizuru, igrajte se s njom i provjerite nije li ovaj stil sa zaobljenom obrijanom linijom baš ono što ste tražili.

26. Suptilno brijanje sa strane na kovrčavu crnu kosu

Suptilno brijanje sa strane na kovrčavu crnu kosuIzvor

Pokazali smo vam suptilan način nošenja brijanja s ravnom do valovitom kosom, sada je vrijeme da vidite kako bi to izgledalo na kovrčavim pramenovima. Ova je slika snimljena u savršenom trenutku, ali možda će vam se te kovrče malo teže ukrotiti kad počnu rasti.

27. Kovrčavi vrh s podrezanim i obrijanim dizajnom

Kovrčavi vrh s podrezanim i obrijanim dizajnomIzvor

Ovaj kovrčavi vrh visoko je i ponosno i ima sve razloge za to. Visoki i kovrčavi gornji dio otkriva lijepo izrađen podrez s obje strane obrijane glave i linearnim uzorcima izrezanim na stražnjoj strani vrata. Zadivljujući!

28. Glamurozni pleteni jastreb s podrezom

Glamurozni pleteni jastreb s podrezomIzvor

Ovo je vrlo hrabar izgled, nema greške. Počinje s dužom skupljenom kosom i stilovima u stilu pletenog jastreba. Time se naglašavaju obrijane strane glave i mješavina plave i crvene boje kose sprijeda.

29. Lotus Undercut ispod duge kose

Lotus Undercut ispod duge koseIzvor

Vidjeli ste mnogo načina na koje možete nositi podšišan dio kose ispod duge kose, ali uvijek morate vidjeti još jedan sjajan dizajn, a ovaj jednostavno nismo mogli propustiti. Lotos je, vrlo dobro oblikovan i jednostavno prekrasan.

30. Cvjetna kosa tetovaža Undercut

Cvjetna kosa tetovaža UndercutIzvor

Završit ćemo ovaj popis obrijanih ženskih frizura, barem zasad, s još jednim prekrasnim dizajnom za vaše podrezivanje. Vidjeli ste linearne i geometrijske ideje, sada se divite ovoj ljepoti u obliku cvijeta koja će se svidjeti čak i djevojkama sklonijim ženama.

Spremni za promjenu izgleda?

Evo ga, popis mnogih načina na koje možete nositi obrijane frizure za žene! Jesmo li vas već uvjerili da postoji jako mnogo načina da ga nosite?

Uostalom, vidjeli ste mogućnosti u rasponu od suptilnog brijanja koje možete sakriti ako je potrebno do potpuno obrijanih strana i leđa. Također ste vidjeli kako možete napraviti brijanje pop -a ili uz pomoć farbanja kose ili kroz nevjerojatan obrijan dizajn.

Na koju ćete se od ovih obrijanih frizura odlučiti? Ili ste već ponosni vlasnik obrijanog stila? Ostavite komentar i javite nam!