30 prekrasnih frizura sa punđom koje ćete samo htjeti isprobati

Ovdje smo da vam predstavimo vrlo svestran i apsolutno prekrasan svijet frizura s punđom i mnoge načine nošenja kose u punđi.

Zašto? Jer mi, mogu se kladiti da ako čujete ‘kosa u punđi’, odmah pomislite na neurednu punđu. Ili možda iznimno otmjena vjenčana punđa. Ili samo punđu balerine.

Zato bez daljnjih odlaganja ili razgovora, počnimo istraživati ​​ove sjajne ideje za frizuru punđe prikladne za sve duljine kose. vrste i prigode!

Srce Ljubav GIF - Pronađi & amp; Podijeli na GIPHY

I. Za različite duljine kose & Vrste

1. Frizure s punđom za kratku kosu

Frizure s punđom za kratku kosuIzvor

Naš post o idejama za nadogradnju kratke kose pokazao je da zapravo možete nositi čak i kratku kosu. Gornja fotografija dodatno će ojačati ideju jer predstavlja lijepu neurednu nisku punđu za kratku kosu.

2. Frizure s punđom za kosu srednje duljine

Frizure s punđom za kosu srednje duljineIzvor

Sve će vam biti lakše samo baciti kosu u punđu jer počinje rasti i dostiže srednje duljine.

Nosite je s priborom za kosu poput ovog šarenog tipa kose s uzorkom i ostavite dvije šiške za uokvirivanje lica za lijep izgled.

3. Frizure punđe za dugu kosu

frizure s punđom za dugu kosuIzvor

Još jedna prekrasna mješavina frizure i pribora za kosu. Ovaj put duga kosa je podignuta u visoku i složeniju punđu. Šiške zadržava marama u stilu marame, a samo je nekoliko pramenova ostalo slobodno.

4. Frizure s kovrčavom punđom

Frizure s kovrčavom punđomIzvor

Kovrčava kosa, oh kako te volimo! Ipak, danima kad vam se jednostavno ne da dopustiti da se te kovrče divljaju i oslobode, idite na frizure s visokim i punim punđama. Umjetne šiške su izborne (i lijepe).

5. Frizure s punđom za crnu kosu

Frizure sa punđom za crnu kosuIzvor

Afroameričkim damama ponekad je teže oblikovati pramenove zbog različite, ponekad tvrđe teksture kose.

Međutim, uzmite gornju frizuru kao primjer kako možete lijepo oblikovati kosu u punđu – jedna prikladna i za formalnije prilike!

6. Frizura s afroameričkom kosom

afroameričke frizure s punđomIzvor

Još jedan primjer kako možete nositi afroameričku kosu u punđi, ovaj put istovremeno poštujući svoju baštinu. Ova visoka punđa napravljena je tako da kosu prvo uvučete u upletene pletenice, a zatim joj date oblik punđe.

7. Punđe za ravnu kosu

punđe za ravnu kosuIzvor

Mnogo puta vidite neuredne, valovite punđe za kosu. Međutim, ravna kosa može izgledati jednako dobro kad se uvuče u bilo koju od mnogih frizura s punđom.

Rekli bismo da ova visoka elegantna punđa s tupim šiškama izgleda vrlo elegantno i savršeno za spoj ili posebnu prigodu.

8. Valovita kosa u punđicama

Valovita kosa u punđiIzvor

Ova naizgled razbarušena niska punđa zapravo je jako dobro složena frizura koja jako dobro koristi dobro definirane valove i naglašava lijepi posao bojenja i uokvirivanje lica.

9. Plavuša Kovrčava punđa

plavuša kovrčava punđaIzvor

Željeli bismo samo još jednom istaknuti prirodnu ljepotu kovrčave kose – izgleda tako dobro čak i jednostavno uhvaćena u pomalo neurednu visoku punđu. Posao plave boje također pomaže naglasiti uske i brojne kovrče.

10. Punđa s dodacima za kosu

punđa s maramom za kosuIzvor

Postoji li nešto što neki dobro postavljeni pribor za kosu ne može učiniti? Uzmimo za primjer ovu nisku punđu, punđu kose na razini brade. Traka za kosu s maramom pomaže dodati dojam volumena i čini jednostavnu, ali prekrasnu frizuru.

II. Za različite posebne prigode

11. Frizure za maturalnu punđu

frizura za maturalnu punđuIzvor

Ponekad updo može biti najbolja frizura za maturalnu zabavu jer će vam privući pažnju na vašu prekrasnu haljinu i šminku, a također će vam pomoći da se ohladite čak i dok plešete cijelu noć.

12. Frizura od punđe za vjenčanje

frizura punđa za vjenčanjeIzvor

Gotovo isto se može reći i za odlazak na punđu kao i vaša vjenčana frizura (mladenka ili djeveruša podjednako). Učinite svoje još elegantnijim dodavanjem nekih potcijenjenih, ali vrlo učinkovitih dodataka za kosu, poput gore navedenih bisernih igala.

13. Frizura Fancy Bun

otmjene frizure s punđomIzvor

Iako uvijek možete baciti kosu u neurednu punđu i završiti s tim, ponekad bi situacija mogla zahtijevati formalniji i elegantniji pristup.

U takvim slučajevima razmislite o odabiru niske punđe s pletenim i upletenim elementima koju će biti lako napraviti, a opet biti tako zapanjujuća.

14. Slatke frizure sa punđom

slatka provlači frizure s punđomIzvor

Što se tiče slatkih frizura s punđom, vjerojatno ne može biti ljepša od ove. Ipak, morat ćete malo vježbati prije nego što ovo provučete kroz visoku punđu savršeno iz prvog pokušaja.

14. Laka frizura s punđom

jednostavne frizure s punđomIzvor

Nasuprot tome, ova niska punđa najjednostavnija je, a prikladna je i za sve dame s dužom kratkom do srednjom ili niskom kosom.

Skupite kosu kao za rep, ali umjesto da kosu provlačite kroz kravatu za kosu, ostavite je tamo. Jednostavno, ali učinkovito i lijepo!

III. Sve lepinje koje ćete htjeti vidjeti

15. Frizure s niskom punđom

frizure s niskom punđomIzvor

Već smo vam pokazali nekoliko primjera, ali sada ćemo doći i s nekim objašnjenjima o različitim vrstama frizura s punđom.

Prvo, imamo nisku punđu, koja je u osnovi punđa stvorena bilo gdje od razine brade do vrata, pa čak i niže.

16. Frizure s visokim punđama

Frizure s punđomIzvor

Slijedi nam vrlo poznata i prilično uobičajena, ali ipak ljupka visoka punđa. Za razliku od niske, visokom punđom možete nazvati bilo koju takvu frizuru koja se nalazi iznad razine brade i do vrha glave.

17. Frizure sa sporednom punđom

uglađena bočna punđaIzvor

Prepoznat ćete bočnu punđu zahvaljujući činjenici da je, naravno, napravljena nešto više ili manje sa strane glave i nije savršeno centrirana. Obično, što je složenija i elegantnija, punđa će biti više sa strane.

18. Frizura s pola punđe

frizura s niskom polupundžomIzvor

Polu punđe moglo bi izgledati kao najjednostavnija stvar na svijetu, ali zapravo postoji mala tajna: počnite s visokom (ili niskom) bazom repa, pa je tek onda uvijte u pola punđe.

Frizure s pola punđe dobro su rješenje za one loše dane kose ili treća razdoblja bez pranja kada ne znate što biste sa svojim pramenovima.

19. Half Up Half Down frizure sa punđom

Half Up Half Down frizure sa punđomIzvor

Učinite mjesto frizurama pola gore pola dolje, onima koje su postale ljepše dodavanjem punđe kao elementa napola gore. Svaki takav stil bit će izvrstan za naglašavanje boje vaše kose i za zadržavanje kose s lica.

20. Dvostruke frizure

frizure s dvostrukom punđomIzvor

Dvostruke lepinje ili svemirske lepinje postale su omiljene na festivalu i postale su svakodnevni izgled, onaj koji se može baviti bilo kojom djevojkom, a ne samo vrlo mlade dame. I moramo reći, jako nam je drago što se to dogodilo!

21. Frizure s pletenicama

Frizure s pletenicamaIzvor

Ovo daleko od toga da je ovo prvi (ili vjerojatno posljednji) govor o ljepoti pletenica. Uvijanje ili pletenje kose unijet će dašak ženstvenosti i boho šarma u svaku punđu, ali posebno nisku.

22. Frizura s neurednom punđom

neuredne frizure s punđomIzvor

Jednostavno nismo mogli preskočiti ili prijeći preko neuredne punđe. Nijedan popis frizura s punđom ne bi bio potpun bez stila za prelazak u one trenutke u kojima ste u žurbi, nedostaje vam inspiracije ili kada opušteno „radite“.

23. Elegantne, neuredne frizure s punđom

elegantna neuredna platinasto plava punđaIzvor

Međutim, imajte na umu: neuredna punđa ne mora biti posvuda s pramenovima koji izlijeću i što sve ne.

Umjesto toga, može izgledati i kao gornja gdje je preko niske punđe navučena grublji pramen kose kako bi se stvorio ovaj messierni učinak. Volimo i platinastu plavušu!

24. Frizura s krafnom

frizure punđe uštipkaIzvor

Trebat će vam malo pomoći za stvaranje ove savršeno oblikovane punđe. Obično većina ide na posebna punđa za kosu u krafni, ali možeš i malo improvizirati. U svakom slučaju, vrijedno je truda.

25. Frizura sa uvijanjem punđe

Frizure sa uvijanjem punđeIzvor

Razgovarali smo o twist lepinjama, sada smo ovdje s primjerom. Slijedite ove jednostavne korake i dobijte vrlo lijepu i zapravo prilično brzu frizuru sa prve slike. Jeste li za to?

26. Frizure s kukuruznom punđom

Frizure s kukuruznom punđomIzvor

Kukuruzi su ljepota koju možete promatrati sami i također jedan od najboljih načina da zaštitite svoju prirodnu kosu. Ipak, ne ustručavajte se otići na kukuruznu punđu u one dane kada tražite brz i jednostavan način oblikovanja pletenica.

27. Frizura s neurednom punđom

frizura s neurednom punđomIzvor

Možete li reći da nas volimo neuredna punđa? Bez žaljenja, jer ovo može biti neuredna punđa – ta frizura bez napora i gotovo nesvjesna na koju ćete otići kada budete više zaokupljeni drugim stvarima.

28. Punđe sa šiškama frizure

Frizure s punđicama s šiškamaIzvor

Iako to nije prva frizura s punđom koja ima šiške, ovaj put naglasak je stavljen na njih konkretnije. Visoka punđa uhvaćena je šarenim i slatkim škriljevcem, ali element koji zaista definira su duge čeone šiške.

29. Različite vrste frizura s punđom

Različite vrste frizura sa punđomIzvor

Na ovom popisu frizura s punđom bilo je mnogo prekrasnih boja kose, ali ova hladna siva nijansa prilično ih nadmašuje. Činjenica da je sve uhvaćeno u prekrasnu punđu srednje razine i uparena s statement naušnicom čini je još zapanjujućom.

30. Frizure s punđom i pletenicom

Frizure s punđom i pletenicomIzvor

I na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo još jedan kreativan primjer kako pletenicu možete integrirati u svoju punđu.

Prije nego napravite punđu, dio kose ostavite slobodnim. Zatim ga ispletite svojom tehnikom po izboru i zaokružite oko baze punđe za jedinstven izgled.

Bun GIF - Pronađi & amp; Podijeli na GIPHY

Spremni za promjenu izgleda?

Evo ga, neki od najljepših načina da nosite punđu i iskoristite ovu jednostavnu, ali tako svestranu updo frizuru. Uostalom, gornji odabir pristaje svim dužinama kose i nadamo se da će ponuditi i za sve najukusnije.

Dakle, što kažete, koja vam je od ovih frizura s punđom najdraža ili koju ćete sljedeću?