60 kreativnih emo frizura za djevojčice koje ne smijete propustiti

Emo frizure za djevojčice dosegle su vrhunac popularnosti prije nekoliko godina. Unatoč tome, zahvaljujući svojoj svestranosti i atraktivnosti, ostale su među najpopularnijim djevojkama diljem svijeta.

Emo frizure dobile su novi život nakon što se na sceni popularne kulture pojavio novi rock žanr.

Potpisan izgled, emo frizure obično uključuju crnu kosu s resama koja prekriva većinu lica korisnika.

Ipak, davno su prošli dani kada su emo frizure za djevojčice bile ograničene na mlaznu crnu boju kose.

U novije vrijeme eksplozija boja i dodatnih stilskih elemenata obogatila je raznolikost emo frizura za djevojčice, a ne samo.

Nudimo vam najslađu, najelegantniju i najinspirativniju 60 emo frizura za djevojčice.

Volite li se isticati iz gomile, isprobajte ove stilove. Oni su jedinstveni, kreativni i svakako osobni.

1. Emo frizure za djevojčice: Classic Jet Black

jet crne emo frizure za djevojčiceIzvor

Ovo je jedna od klasičnih emo frizura za djevojčice. S crnom kosom koja je učinila ove frizure popularnima, ovo je izvanredna emo frizura za djevojčice. Zahvaljujući pažljivo oblikovanim slojevima i rubovima, ova frizura laska svim tipovima kose, od guste do tanke i fine.

2. Zlatni vrhunci. Frizura za djevojčice u sceni

istaknuti karamel za scensku frizuruIzvor

Frizure za emo djevojke pretrpjele su neke promjene od prvih dana. Ovaj zapanjujući izgled uključuje kontrastne zlatne odsjaje koji se lijepo miješaju s prirodnom tamnosmeđom bojom kose. Učinite ovaj izgled svojim i moći ćete ga ljuljati bilo gdje.

3. Duo u boji. Emo frizura za djevojčice

emo frizure za djevojčice zelena i ljubičasta emo kosaIzvor

Ovo je emo frizura koju morate probati za djevojčice sa srednjom kosom. Iako očaravajući dvojac u boji može brzo djelovati i na kratku i na dugu kosu, bolje ga je nanijeti na kosu srednje duljine. Mislimo da je to najbolji način da uživate u spektru punih boja i zapanjujućem efektu.

4. Šišanje sa emo scenom: Kratko i hladno

kratke emo frizure za djevojčiceIzvor

Kratke emo frizure za djevojčice postale su prilično popularne posljednjih godina. Izrazite izgled zahvaljujući ovoj prekrasnoj boji koja će vas sigurno primijetiti gdje god stigli. Šiškasta i zadirkana kosa stvara izvanrednu strukturu, pojačanu tamnozelenom bojom kose.

5. Plava i vatreno crvena emo frizura za djevojčice

crvena i plava emo frizura za djevojčiceIzvor

Obećali smo vam donijeti inspiraciju za emo frizuru na dohvat ruke. Evo ga. Eksplozivna frizura koja kombinira vatreno crvene pramenove i platinastu do pepeljasto plavu kosu u jednoj od najboljih frizura za emo scenu za djevojčice.

6. Jet crna i plava emo kosa

crno -plava emo frizuraIzvor

Kada mlaz crna emo kosa sretne ovu duboku nijansu plave, dobit ćete eksplozivnu mješavinu komplementarnih boja koje su hladne i privlačne u isto vrijeme. Nanesite tamnoplavu boju na uokvirene šiške i rubove kako biste postigli potpuni zapanjujući učinak ove emo frizure za djevojčice.

7. Duge emo frizure za djevojčice

zelene emo frizure za djevojčiceIzvor

Iako su srednje dugačke i kratke emo frizure nedavno postale popularne, duge emo frizure za djevojčice ostaju među glavnim preferencijama. Zategnuti gornji dio i glačane ravne duge stranice doprinose potpunom emo izgledu.

8. Tupe šiške i rubovi. Frizura za djevojčice u sceni

šiška duga frizuraIzvor

Tupe šiške stvaraju određenu vrstu strukture za šišanje emo šišanja. Povucite šiške u stranu i postići ćete potpuno novi izgled u samo nekoliko sekundi.

Dopustite im da pokriju vaše čelo do te mjere da vam se crte lica još otkrivaju i da će vam se izgled još jednom promijeniti. Isprobajte ovaj element stila kao svestran alat za trenutne promjene izgleda.

9. Duga kestenjasta emo kosa za djevojčice

kestenjasta kosaIzvor

Ublažena, ali bogata boja, kestenjasta savršeno se uklapa u spektar emo boja za kosu. Dovoljno je mračno da zadrži zrak tajanstvenosti i melankolije mlazne boje. U isto vrijeme, mrlja boje donosi emo frizuru za djevojku pod svjetlom reflektora.

10. Srednje emo frizure za djevojčice

plava kosa emo šišanjeIzvor

Ponekad srednja kosa može pasti unatoč zadirkivanju i rubovima karakterističnim za emo frizure. Zbog toga vam korištenje jarke boje kose poput ove duboko plave i stvaranje frizure koja uključuje duboki bočni dio može pomoći u stvaranju više volumena i dubine vaše frizure.

11. Slojevi rubova. Emo frizura za djevojčice

ružičasta frizura s resamaIzvor

Rubovi? Da molim. Slojevi? Naravno. Ovo su dvije konstante emo frizura za djevojčice i muškarce. Svestranost ovih frizura daje činjenica da ovisno o tipu kose i teksturi kose slojevi mogu biti duži ili kraći. To omogućuje različite frizure svaki dan.

12. Zapanjujuća plava emo kosa za djevojčice

duga frizura za emo kosuIzvor

Želite li se baviti jednom od najelektričnijih frizura za djevojčice emo za dugu kosu? Isprobajte ovu električno plavu boju kose. Nećete propustiti da vas primijete.

13. Emo kratke frizure za djevojčice

emo frizura pixie cutIzvor

Ova kratka frizura za djevojčice izgleda jednostavno zapanjujuće. Svijetloplava boja kose dodaje meku notu oštrom prizvuku ove emo frizure za djevojčice.

14. Voluminozna Emo frizura za djevojčice

volumena emo frizuraIzvor

Glasnoća je ključna za većinu emo frizura za djevojčice. Ova djevojka nosi zadivljujuću dugu frizuru u kojoj se volumen bez napora stvara zadirkivanjem kose s resama na vrhu.

15. Frizura u crno -plavoj sceni

duga crno -plava frizuraIzvor

Podsjeća na frizure anime likova, ova crna i plava duga emo frizura za djevojčice izvrsna je ideja za inspiraciju za kosu.

16. Slatke frizure za emo djevojke

plava kosa podrezana emo frizuraIzvor

Oštra, ali slatka, ova kratka frizura koju morate probati. Obrijana podšišana podloga i uzorak životinjskog printa doprinose privlačnom izgledu koji ćete poželjeti baviti se sportom.

17. Vatrenocrvena i Coontail Highlights. Emo frizura za djevojčice

kosa rep emo frizure za djevojčiceIzvor

Coontail kosa je sada u modi što se tiče emo frizura za djevojčice. U svim mogućim kombinacijama boja, ovi snažni stilski elementi dodaju dodatnu oštru notu vašem izgledu.

18. Slatka vatreno crvena emo frizura za djevojčice

duga crvena kosaIzvor

Ova savršeno oblikovana crvena emo kosa možda je upravo ono što vam treba ako želite zadiviti sve oko sebe. Opremite je slatkim komadom kose poput ove trake za kosu ili mašnom za kosu.

19. Emo djevojke frizure sa šiškama

slojevita frizura sa šiškamaIzvor

Šiške su must have kad su emo frizure u pitanju za djevojčice. Može se dogoditi da emo frizure za djevojčice s kovrčavom kosom nisu sasvim kompatibilne sa šiškama. Međutim, druge emo frizure obuhvaćaju šiške.

20. Emo frizura u prirodnoj boji za djevojčice

kovrčava emo frizura za djevojčiceIzvor

Ako se želite razmetati emo frizurom, ne mora biti u blistavoj boji ili klasičnoj jet crnoj. Isprobajte prirodnu boju poput ove očaravajuće tople smeđe. Vaša frizura izgledat će jednako sjajno.

21. Emo frizura prljavih plavokosih djevojaka

plava kosaIzvor

Ovo je još jedan primjer prirodne boje kose nanesene na emo frizuru. Ovdje je potrebno dokazati da možete izgledati zapanjujuće čak i usvajanjem prirodnije boje kose za žene.

22. Kratke emo frizure u pastelnim bojama

kratke emo frizureIzvor

Pastelne boje izvrstan su način da osvijetlite svoj izgled. Također, ako je vaša osnovna boja svijetloplava boja, njihov će intenzitet biti još pojačan. Ova ideja za bojanje izgleda fantastično s emo frizurama za djevojčice.

23. Originalne emo frizure za djevojčice

scena frizura coontail kosaIzvor

Ako želite začiniti svoju emo frizuru, isprobajte ovaj element stila: kosa rep. Ova tehnika bojanja oponaša prugasti rep rakuna. Razlika je u tome što u osnovi možete koristiti bilo koje boje u bilo kojoj kombinaciji koju želite.

24. Vatreno crvena kratka emo frizura

crvena emo kosa za djevojčiceIzvor

Crvene boje kose zadivljuju li se na dugoj ili kratkoj kosi. Ova ukroćena, ali složena kratka emo frizura jednostavno je zapanjujuća.

25. Šarene emo frizure za djevojčice

frizura ombre frizura za djevojčiceIzvor

Ova frizura je super svestrana jer je savršeno pogodna za formalnije okruženje, kao i za prisustvovanje vašoj sljedećoj omiljenoj svirci.

26. Duo šiške u boji za frizure Emo djevojaka

crna i zelena kosaIzvor

Pod uvjetom da za svoju emo frizuru želite samo mrlju boje, idite na šiške u boji duo. Ova zelena nijansa idealno nadopunjuje mlaznu crnu.

27. Pastelno ružičasta frizura za djevojčice

ruža plava emo kosaIzvor

S tako mekanim i ljupkim izgledom isprepletenim bojama, nema razloga da ne krenete na visoki vrh.

28. Emo frizure za djevojčice

emo frizura srednje duljineIzvor

Ova frizura srednje duljine ima snažnu osobnu notu zahvaljujući idealnom izboru boje kose. Ovaj tamni bakar laska svakom tonu kože, dok visoki vrh i zadirkovane šiške laskaju vašim crtama lica.

29. Rainbow Emo frizure za djevojčice

emo duga kosaIzvor

Zaboravite dosadne boje konvencionalno povezane s emo frizurama za djevojčice. Idite na razigranu i novu frizuru u svim duginim bojama.

30. Frizure za djevojčice s kovrčavim emo

kovrčava kosa sirena kosa emo frizuraIzvor

Ostavite glačalo na neko vrijeme i pustite da vaše prirodne kovrče zasjaju čak i s emo šišanjem s resama i slojevima.

31. Duge frizure sa šiškama i slojevima

emo frizure za djevojčiceIzvor

Duge emo frizure najsvestranije su. Svaki dan možete stvoriti novi izgled i izdvojiti se iz gomile uz minimalan napor. Obojite šiške u izrazito kontrastnu boju i sigurno ćete privući pažnju.

32. Eksplozivne boje i istaknuti rep Emo frizura

emo frizure za zelenu kosu s konjskim repom za djevojčiceIzvor

Rekli smo vam da su dani mlazne boje kose odavno prošli. Možete eksperimentirati s ovim intenzivnim bojama kose i dodati im moćne elemente poput kose.

33. Emo frizura od platine plavuše za djevojčice

plavokosa plava kosaIzvor

Emo djevojke frizure za dugu kosu mogu izgledati prirodno kao i ova frizura od platine. Ako odgovara vašoj osobnosti, krenite.

34. Cool frizure s emo šiškama

zadirkivana vrhunska frizura za emo djevojkeIzvor

Šiške s resastim dugim resicama, zadirkivan vrh i duge ravne stranice doprinose očaravajućem izgledu zbog kojeg ćete zablistati.

35. Asimetrična emo frizura za djevojčice

kratke emo frizure za djevojčiceIzvor

Razbijte granice stila stvaranjem ove zapanjujuće asimetrične frizure. Buzz podrezan i rubovi dodaju još snažniju notu cjelokupnom izgledu.

36. Mandarina Narančasta. Srednja emo frizura

kosa mandarina emo šišanjeIzvor

Frizure srednje duljine idealni su mediji za eksperimentiranje s jakim bojama poput ove nijanse mandarine. Ako imate svijetlu do srednju kožu, krenite. Laska, a srednja duljina vaše kose učinit će je još jačom.

37. Prirodni stilovi emo šiški

prirodna boja koseIzvor

Još jedan ljupki primjer prirodne frizure koja slijedi stilska pravila scenskih frizura za djevojčice. Topla smeđa boja kose i rubovi stvaraju ljupku strukturu i otkrivaju zdravu teksturu kose.

38. Cool i razdragana Emo frizura za djevojčice

ljubičasta kosa rep emo frizure za djevojčiceIzvor

Slobodno lepršavi neuredni pramenovi, kosa rep, savršene šiške i zadirkivan vrh. Ovo su stilski sastojci ove cool frizure koja spaja ljubičastu i crnu boju za eksplozivno živopisnu notu.

39. Šišanje za kratku asimetričnu emo djevojku

emo frizura punk kosaIzvor

Emo frizure za djevojčice s kratkom kosom ne mogu biti klasifikovanije od ovog zapanjujućeg primjera. Iako složena, ova frizura savršeno se pruža uz bezbroj mogućnosti oblikovanja.

40. Slatke Emo frizure za djevojčice

emo frizure plave kose za djevojčiceIzvor

Prepustite svom frizeru da stvori savršene slojeve i šiške s malim resicama koje će ovaj izgled staviti pod svjetla reflektora. Također je savršen stil za djevojke s gustom kosom koje žele zadržati strukturu, ali izgubiti malo volumena.

41. Long Coontail Highlights. Emo stil

coontail ističeIzvor

Coontail kosa relativno je novi stilski element koji je ušao u emo frizure za djevojčice. Bilo da se radi o kratkim ili dugim pramenovima kose, kosa rep izgleda jednako intrigantno. Neka ovaj detalj bude vaš osobni element stila.

42. Dugine šiške. Duge emo frizure za djevojčice

duge šiške emo frizura za djevojčiceIzvor

Tražite prirodniju dugu emo frizuru? Isprobajte ove ukroćene, ali privlačne boje kose. Vješto primijenjene, ove boje za kosu uklopit će se u stil koji savršeno odražava vašu osobnost.

43. Prekrasna plava kosa za emo djevojke

emo frizure plave kose za djevojčiceIzvor

Uljepšajte raspoloženje oko sebe ovog ljeta s ovom očaravajućom plavom nijansom. Sigurno će izazvati zavist na kosi.

44. Emo frizure za djevojčice s dugom kosom

dugu ružičastu kosuIzvor

Da biste postigli ovu frizuru, sve što trebate učiniti je ispraviti kosu do savršenstva. Tu i tamo dodajte neke boje i vaš posao je gotov.

45. Jednostavna mlazna crna emo frizura za djevojčice

crna kosa djevojke emo kosaIzvor

To je otmjeno, ali razigrano, nervozno, ali dovoljno formalno. Frizure u jednostavnim jet crnim bojama ostaju u vrhu izbora emo frizura za djevojčice.

46. ​​Puna plava boja kose za djevojčicu emo kosu

plava emo kosa za djevojčiceIzvor

Ponekad, crna ili tamna boja kose nisu previše laskave. Umjesto toga pokušajte sa svijetlom bojom. Ova topla plava boja kose savršena je za razmetanje tijekom ljeta i tijekom cijele godine.

47. Emo boje za djevojčice

ljubičasta kosaIzvor

Prešli smo dug put od vremena jet crnih emo frizura za djevojčice. Danas se možete baviti bilo kojom bojom kose, od pastelno ružičaste do plave i zelene, do ove zapanjujuće ljubičaste boje.

48. Prljava tamno smeđa boja kose za emo djevojke

tamno smeđa emo kosaIzvor

Prije svega, volimo kako joj je kosa uvijena u bočni rep s dodatkom oomph. Istodobno, nismo mogli ne primijetiti da je boja kose prilično neobična za emo frizure, ali ipak zapanjujuća. Mali detalji čine razliku.

49. Emo frizure s kratkim dugim emo emocijama

duga kosa za djevojčiceIzvor

Pastelna dugina kosa izgleda ženstveno, mekano i ljupko. Isprobajte ovu frizuru za veličinu ako tražite ljetni stil koji svi obožavaju.

50. Emo kovrčave frizure

kovrčave emo frizure za djevojčiceIzvor

Emo frizure za djevojčice nisu ograničene samo na željezne spljoštene niti. Slojevite kovrče stilizirane u savršene kaskade također su dio kategorije scenskih frizura.

51. Emo frizura sa simpatičnim lukom za djevojčice

plava i ljubičasta kosaIzvor

Jedan od načina da dodate emotivnu frizuru začin je korištenje pribora za kosu. Za dodatni element stila upotrijebite mašnu za kosu ili traku za kosu. Alternativno, možete koristiti zavoj koji je lako oblikovati u mašnu i izgleda cool.

52. Pastelno ljubičasta. Cool Emo frizura za djevojčice

Pastel Purple. Cool Emo frizura za djevojčiceIzvor

Pastelno ljubičasta idealna je boja za vašu sljedeću frizuru. Dodaje dodatni hladan ton vašem cjelokupnom izgledu. Osim toga, ovo je jedno od najmodernijih boja kose ovog ljeta.

53. Emo frizure za djevojčice s gustom kosom

uvijena kosa sireneIzvor

Ako želite odrezati volumen svojoj prirodnoj gustoj kosi, isprobajte ovu slojevitu frizuru. Oblikujte svoje uvojke u labavo tekućim valovima.

54. Jet crna i plava Emo boje za kosu

crna i plava emo kosa za djevojčiceIzvor

Bilo da je pretežno crna ili pretežno plava, vaša će frizura izgledati zadivljujuće ako koristite ovu kombinaciju boja. Idealne su za isticanje rubova i šiški koje savršeno uokviruju vaše lice.

55. Emo frizure Duo u boji za djevojčice

ljubičasta i ružičasta emo kosaIzvor

Ovaj trend je relativno novi ulazak u scenu frizure preferencija vrhova. Bez obzira na to, dobiva sve veći zamah. Ne možemo poreći svestrani dobar izgled.

56. Emo frizure za djevojčice s tankom kosom

slojevita frizura za emo djevojkeIzvor

Što se više slojeva i rubova bavite sportom, to više strukture i dubine stvarate za svoju frizuru. Koristite boju kose kao još jedan trik za povećanje volumena.

57. Emo frizura plave i plave boje srednje duljine za djevojčice

emo frizure za djevojčiceIzvor

Ne čudi što ove dvije popularne nijanse stvaraju zadivljujući izgled. Ova mekana, ali nervozna frizura još je jedno mjesto koje morate isprobati tijekom ljeta.

58. Valovita Emo frizura za djevojčice

valovita emo kosaIzvor

Prihvatite svoje prirodne valove i kovrče ovom valovitom emo frizurom. Rekli smo vam da ove frizure nisu rezervirane samo za ravnu, svilenkasto glatku kosu. Evo dokaza.

59. Cool Emo frizure za djevojčice

djevojke crvena emo kosaIzvor

Odmorite se od klasičnih boja koje se koriste za emo frizure za djevojčice i prepustite se ovoj bogatoj crvenoj nijansi koja će vam skrenuti svu pozornost.

60. Ružičaste frizure za emo djevojke

ružičasta kosaIzvor

Ova ružičasta nijansa bombona izgleda cool, ženstveno i ukusno u isto vrijeme. Iskreno rečeno, tako lijepa boja kose ide na kraj čistim krojevima koje nose takve frizure.

Spremni za promjenu izgleda?

Emo frizure za djevojčice još uvijek su u trendu.

Pronađite svoju inspiraciju za kosu u trenu s ovih 60 sjajnih ideja o emo frizurama za djevojčice.