60 zelo kul updos za kratke lase, ki bi jih morali videti!

Updos za kratke lase je prav tako čudovit kot updos za dolge lase, brez vprašanj. Seveda bodo morda potrebovali več lasnic in umetnih sredstev, vendar so vredni tega.

Od ostrih do naravnost elegantnih in lepih, updos za kratke lase je po svoji naravi resnično vsestranski.

Torej, če ste kratkodlaka lepotica ali pa želite to postati (vendar še niste odločeni), tukaj je seznam navdihujočih izboljšav za kratke lase, ki bodo navdihnili vaš slog!

1. Updos za kratke lase: nizka pletena punčka

Updos za kratke lase nizko pletene punđeVir

Tudi če imate krajše lase, to ne pomeni, da ne morete poskusiti pletenic in pletenih žemljic. Opazite izjemno dobro narejeno pletenico, ki jo pritrdijo trdne sponke, pritrjene spodaj za dodatno oporo. Ne potite se nad nekaj uporniškimi prameni – dodajo osebnost preverjeni pričeski za kratke lase.

2. Enostavni updos za kratke lase: pletenice in zatiči

kratki lasje do pletenicVir

Uporabite te slastne pramene, da jih zvijete in jih pritrdite v popolnem okolju za kratke lase. Ali veste, kaj je najbolje uporabiti pri zvijanju pramenov las in pletenic za updo? Dejstvo, da ponujajo možnost ustvarjanja toliko volumna in strukture, kot želite.

3. Neredni kodri Updo za kratke lase

zvit updo za kratke laseVir

Vaši kodri in valovi lahko komaj dosežejo polovico vratu. To ni dober razlog, da ne poskusite tega čudovitega, romantičnega updoa za kratke lase. Zavrtite in pripnite nekaj pramenov ali uporabite trak za glavo, da okoli njega zvijete spodnje kodre in valove.

4. Easy Updos za kratke lase: Twist and Pin

Easy Updos za zvijanje in pripenjanje kratkih lasVir

Včasih so najlažji koraki za kratke lase tisti, ki so videti najbolj zapleteni. Vzemite to na primer. Čeprav je updo poln individualnosti in je videti zapleteno pri ustvarjanju, ni.

Vse, kar morate storiti, je, da zvijete štiri velike pramene las in jih pritrdite v hrbet, pri čemer pustite konce ohlapne.

5. Kratki lasje Updo: Faux Hawk

umetni jastreb s kratkimi lasmiVir

Če nam stilisti dovolijo, je to umetni jastreb, popoln primer kratkih las na vrhu z veliko roba in osebnosti. Začnite z ustvarjanjem globokega stranskega dela. Pometite večino las na eno stran, da pričeski dodate volumen in globino.

6. Lovely Messy Short Hair Updo

neurejeni kodri kratki lasje updoVir

Pripne te kodre v očarljivo grdo updo za kratke lase. Spredaj pometite nazaj, stranice pritrdite z zatiči in pustite, da se čudovita eksplozija kodrov sreča zadaj.

7. Cute Updos za kratke lase. Romantično updo

romantična updo kratka punčka za kratke laseVir

Spuščena pletenica, ki zbere vse vaše lase v romantičnem vzdušju, je ena najboljših kratkih las. To je hitro in enostavno narediti, hkrati pa je tudi elegantno in elegantno.

8. Simpatični ohlapni kodri Updo za krajše lase

ohlapni kodri faux hawkVir

To updo za kratke lase je enostavno doseči in čudovito nositi. Še enkrat morate pripraviti celotno zbirko lasnic, po možnosti tanjših v barvi, ki je čim bližje barvi vaših las. Za dodatno iskrico dodajte dragocen okras za lase.

9. Half up, Half Down pričeska za kratke lase s pletenico

Half Up, Half Down pričeska za kratke lase s pletenicoVir

Če se počutite brez navdiha, vse, kar potrebujete, je pričeska, ki vas spravi ven v manj kot desetih minutah, poskusite to za velikost. Ustvarite štiri zvite pletenice (po dve za vsako stran) in jih z zatiči pritrdite na zadnji del glave. Spustite preostale lase in naredite to čudovito polovico navzgor, na pol navzdol!

10. Prom Updos za kratke lase: stransko pometanje in kodre

sproščena punđa za kratke laseVir

Velika noč je že skoraj tu in vse, kar potrebujete, je osupljiva kratka frizura. Pojdite po tej fotografiji. Z globokim stranskim delom, elegantnim oblikovanjem in ohlapnimi očarljivimi kodri na koncu je to lahko popolna kratka frizura za maturantski ples!

11. Pripravljena pričeska za krajše lase

Pripravljena pričeska za krajše laseVir

Ko so vaši lasje res kratki zadaj (brenčali ali zbledeli), glede pričesk ne morete narediti veliko. Ko pa potrebujete spremembo, poskusite s tem pixie krojem z dolgimi šiškami, ki zagotovo pritegne pozornost.

Vse lase zadaj pometajte navzgor. Enako naredite za stranice. Zčešljajte vrh spredaj in se igrajte z obrobjem. Rezultat je vreden dodatnega vloženega časa.

12. Prosto tekoči kodri in pripeta žemljica

kratki kodri in pripeta punčka kratki updoVir

Izboljšave za kratke lase ne pomenijo nujno, da so vsi vaši lasje varno pripeti v “naredi”. Vzemite namig iz te pričeske. Kodri prosto tečejo, zadaj pa so za dodatno svobodo in slog pritrjeni v nizko punčo.

13. Poroka Updos za kratke lase

Poroka Updos za kratke laseVir

V zvezi s poročnimi pričeskami je toliko vsestranskih izboljšav za kratke lase, da je škoda, če jih ne preizkusite. Obožujemo to obsežno updo, ki pusti obraz nepokrit, a še vedno pusti nekaj pramenov, ki uokvirjajo obraz.

14. Prerasla Pixie Cut Updo pričeska

Prerasla Pixie Cut Updo pričeskaVir

Prerasli pixie kosi so idealni za eksperimentiranje z updosom za kratke lase. Če so prameni las na hrbtu še prekratki, se igrajte z vrhom. Ta pričeska je eksplozija energije in sloga, ki jo je treba poskusiti za kratkodlake lepotice.

15. Pripeta pričeska za kratke lase

pripeta punđa za kratke laseVir

Ta updo za kratke lase je kot nalašč za tisto vmesno dolžino, ki običajno ne dopušča preveč eksperimentiranja. Lase pometajte nazaj in jih postopoma privijte, začenši z vrhom. Ko končate, nežno potegnite pramene las, da ustvarite ta brezskrben volumen videz.

16. Kako oblikovati kratke lase: Zavihajte in pripnite

Kako oblikovati kratke lase in jih privijteVir

To pričesko je preprosto narediti – pravzaprav tako preprosto, da vam lahko povemo zdaj. Stranske in zadnje pramene las preprosto povlecite skupaj, kot da bi imeli nizek čop. Zvijte vse lase ali posamezne pramene navzgor in jih pritrdite z lasnicami. To je to – tako enostavno je narediti, da boste takoj pripravljeni!

17. Pričeska za naglavne trakove za kratke lase

naglavni trak za kratke laseVir

To elegantno pričesko lahko dosežete le z naglavnim trakom, nekaj lasnicami in veliko potrpljenja. Z naglavnim trakom zavijte lase zadaj v romantični updo z razkošnim zaključkom. Če se vam zdi, da nekateri prameni uidejo, jih pritrdite z zatiči – ali pa jih pustite.

18. Updo za kratke lase: One Side Twist

bob pričeska s pletenicami za kratke laseVir

Kratki lasje so lahko tudi zelo vsestranski, kar zadeva pričeske. Poglejte to čudovito updo za kratke lase. Vse kar morate storiti je, da ustvarite stranski zasuk kot dodaten slog. Če je vaša frizura večplastna, jo pritrdite z zatiči in lakom za lase.

19. Quick Updos za kratke lase

naglavni trak za kratke laseVir

Ko potrebujete idejo o pričeski, ki vam bo zagotovo pomagala v manj kot 10 minutah, vzemite iztočnico iz tega čudovitega kratkega lasja. Preprosto povlecite vse lase na eno stran, ustvarite neurejeno punčo, jo pritrdite z gumico za lase in zatiči in začnite. Če želite, lahko nosite tudi naglavni trak.

20. Pletena pričeska za kratke lase

Pletena pričeska za kratke laseVir

Še en lep primer polovice navzgor, na pol navzdol za kratke lase. Opletite dve debelejši pletenici – vsako na eni strani – in ju pritrdite skupaj na vrhu glave.

21. Enostavno romantično updo za kratke lase

updos za kratke lase romantične kodreVir

Lase oblikujte v ozke valove in podobo dopolnite s popolnoma dodelano nizko punčo. Bleščica in elegantnost te frizure sta neprekosljivi.

22. Preprosti updosi za kratke lase: pleteni slogi

pleteni updo za kratke laseVir

Pletenice vas lahko rešijo pomanjkanja navdiha za kratke lase. Lase preprosto spletite v toliko pletenic, kolikor želite ali zmorete, in jih pritrdite v neurejeno pričesko, ki je ostra in igriva hkrati.

23. Enostavno Half-Do za kratke lase

polovica kratkih lasVir

Polčasi so še en preprost izhod, ko vam zmanjka časa in navdiha. Polovico las povlecite navzgor in jih pripnite z dodatkom za lase za pridih glamurja. Deluje lahko tudi v priložnostnem in formalnem okolju.

24. Easy Pinned Updo za kratke lase

kratki lasje, ki so enostavno pripeti in spleteniVir

Za to pričesko boste potrebovali vso zbirko lasnic. Kljub temu bo vaša potrpežljivost dobro nagrajena, ko bodo razkriti končni rezultati. Navidezne “pletenice” so pravzaprav vozli, ki so bili ustvarjeni s strateško postavljenimi zatiči.

25. Updos za kratke kodraste lase

kratki kodrasti lasje navzgorVir

Lepa zmešnjava kodrov in valov je vedno odlična ideja za kratke lase. Nekatere kodre ukrotite v srednje visoko pecivo, preostali pa naj vas okrasijo v slogu.

26. Messy Updo in Šiška za kratke lase

kratki lasje s šiškamiVir

Šiška ni le idealna za oblikovanje obraza in poudarjanje vaše naravne lepote, ampak lahko pripomore tudi k dodajanju prednosti vašim kratkim lasem. In ja, to velja, ko so vsi pometani in z obraza.

27. One Twist Updo za kratke lase

francoski twist updo za kratke laseVir

Namesto klasičnega čopka (ki nas ne razume narobe, imamo popolnoma radi), povlecite vse svoje kratke lase navzgor, da naredite pleten pramen, ki namesto da pade, dejansko poudari vrh las – zbledela spodnja stran pripomore tudi k rob stila.

28. Pleteni updos za kratke lase

pleteni updos za kratke laseVir

Če vaši lasje niso dosegli dolžine, ki omogoča obilno pletenje po celotni dolžini pramena, se ne razburjajte. Prepletite ga odsek za odsekom, še posebej, če imate frizuro slojevito. Pletenice pritrdite skupaj v vsestransko in igrivo pričesko za kratke lase.

29. Knotted Curls Updo za kratke lase

vozlani kodri updoVir

Zapleteni kodri so med najlažjimi načini, kako vnesti nekaj individualnosti in roba v klasičen updo za kratke lase. Vzemite si čas, da ustvarite sijajni zaključek vaše pričeske.

30. Pleteni konjski rep za kratke lase

updos za pletene čopke za kratke laseVir

Tukaj je klasičen čop v novi luči in z zelo zanimivim videzom. Naredite si pletenico na srednjem delu glave in jo nato z elastiko potisnite pod konec ponija ali pa jo s trdno lasnico pritrdite pod konjski rep.

31. Updo pričeske za kratke lase

pričeske za kratke laseVir

Delajte z lasmi zadaj in spredaj oblikujte to čudovito romantično pričesko za lepote kratkih las. Ustvarite ohlapno in grdo žemljico na hrbtu za brezskrben obsežen videz, ki je preprosto čudovit.

32. Enostaven naglavni trak za kratke lase

Enostaven naglavni trak za kratke laseVir

Trakovi so hitro postali priljubljen dodatek za lase za ustvarjanje dobre pričeske za kratke lase. Lase pometajte nazaj, dodajte naglavni trak in ga uporabite kot oporo, da si pripnete zadnje lase. Vsakič deluje kot čar!

33. Najboljše pričeske za kratke lase: pletene šiške

pleten bobVir

Pri tej pričeski ne gre toliko za updos za kratke lase, ampak bolj za moč pletenic. Vzemite namig iz te zapletene in fine pletenice, ki ne uporablja nič drugega kot šiška in ustvarite podobne pletenice za vse dele las. Zavarujte jih skupaj, kar obljublja, da bo osupljivo.

34. Ležerno updos za kratke lase

Casual Updos za kratke laseVir

Preprost, a učinkovit updo za kratke lase je narejen tako, da enkrat zavrtite čop skozi isto elastiko. Pazite, da ne zdrsne. Ali preprosto dodajte lep trak.

35. Elegantna stranska punčka za kratke lase

Elegantna stranska punčka za kratke laseVir

Da bi dobili ta videz, najprej počešite vse lase nazaj in nanesite veliko laka za lase, da bodo vsi lasje na mestu. Ustvarite to elegantno stransko punčo, jo pritrdite tako, da jo pritrdite spodaj in nanesite drugi krog laka za lase.

36. Chic Half-Do za kratke lase

halfdo za kratke laseVir

Polovice so idealne za tiste priložnosti, ko potrebujete hitro pričesko, ki izgleda osupljivo. Ustvarite več volumna, tako da lase nežno izvlečete iz pripomočka za lase, ki se uporablja za pritrditev polovice.

37. Scarlett Johansson Cute Easy Updos za kratke lase

scarlett johansson kratka kodrasta updoVir

Kako osupljivo izgleda to updo za kratke kodraste lase? Scarlett Johansson izgleda čudovito, s to preprosto dosegljivo pričesko se ponaša. Sprednje lase potegnite nazaj, zadnje pa navzgor in proti sprednji strani ter jih pritrdite z zatiči.

38. Hitra pričeska za kratke lase: visoka punčka

updos visoke šiške za kratke laseVir

Če ste mislili, da so kratki lasje primerni le za nizke punđe, je tukaj fotografija, ki dokazuje, da tudi visoke šiške delujejo. Prepričajte se le, da so krajši lasje, ki ne dosežejo visoke šiške, pritrjeni z zatiči in plastjo laka za lase.

39. Ležerno Faux Hawk Updo za dekleta s kratkimi lasmi

Casual Faux Hawk Updo za dekleta s kratkimi lasmiVir

Obožujemo to drzno pričesko za kratke lase (in tudi barve je!). Omejitve omejujejo le vaš osebni okus in domišljija.

40. Messy Updos za kratke lase

scarlett johansson kratki lasjeVir

To je še ena prednost za kratke lase, ki jih je Scarlett nosila na rdeči preprogi. Potegnite pramene las z vsake strani in jih pritrdite na mestu, kjer se srečajo. Spustite konce, da ustvarite to ljubko nered kodrov.

41. Cool Bandana Bun za kratke lase

bandana punčkaVir

To je faux updo za kratke lase, predvsem zato, ker uporablja bandano kot oporo, da skrije krajše lase zadaj. Kljub temu izgleda čudovito in vsekakor ga priporočamo kot hiter in nežen videz za kratkodlake.

42. Kratki lasje z bandano updo

banadana updo za kratke laseVir

To je še en primer, kako dobro kratki lasje in bandane delujejo skupaj. Ta videz je pameten casual – zaradi česar bi morali dvakrat premisliti o tem, da bi povsod, kamor koli greste, nosili povoj v laseh.

43. Naravni updos za kratke lase

cvetlični trak na kratkih lasehVir

Ko imate tako lepo valovito grivo, ni potrebe po dodatnih trikih, da ustvarite osupljivo updo za kratke lase. Uporabite preprost, a učinkovit trak za glavo, da okoli njega zvijete daljše lase zadaj. Ostalo naj teče prosto!

44. Neurejena nizka punčka za kratke lase

neurejena nizka punčka za kratke laseVir

Ne skrbite, da ne boste nosili popolnoma končane nizke punčke. Spuščeni in uporniški prameni las vedno ustvarijo zanimiv neurejen videz, ki je vsekakor privlačen.

45. Naglavni trak Updo za kratke lase

naglavni trak za kratke laseVir

To je odličen primer, kako lahko elegantni, a priložnostni trakovi spremenijo videz ženskih pričesk. To je čudovit primer kratkih las, ki so okrašeni s preprostim trakom za glavo.

46. ​​Updos za kratke tanke lase

pletenica polVir

Pletenice, pletenice, pletenice. To so skrivna sestavina različnih osupljivih navzgor za kratke lase. Ta je še posebej primeren za kratke sloje las, kar je tudi v redu.

47. Neurejeni kodri Updo za kratke lase

kodrasti umetni jastrebVir

Kar nekaj lasnic ne bo rešilo, kar zadeva kratke lase. Samo s prsti povlecite kodre v želenem položaju in z lasnicami zavarujte ključavnice.

48. Pletena pričeska za kratke lase

spletena pričeskaVir

Včasih je ključ do uspešne priprave kratkih las na sprednjih in zgornjih laseh. Za zavarovanje teh odsekov je potreben le zadnji del, kar je enostavno, če imate za primere toliko navdihujočih kratkih las.

49. Fancy Updos za kratke lase

kodrasti umetni jastrebVir

To je eden najbolj osupljivih updosov za kratke lase, kar smo jih kdaj videli. Popolnoma oblikovani lasje spodaj simulirajo podrezovanje, medtem ko bogastvo kodrov na vrhu ustvari vizualno privlačno maso voluminoznih las.

50. French Twist Updo za kratke lase

French Twist Updo za kratke laseVir

Tudi če so vaši lasje precej kratki, lahko še vedno ustvarite francoski zvitek. Za primer vzemite zgoraj navedenega!

51. Pripeti kodri za kratke lase

pripeti kodri kratki lasje updoVir

Vsakega od svojih kodrov pripnite proti hrbtu v privlačno pričesko za kratke lase. S pomočjo lasnic odkrijte tudi kodre na hrbtu.

52. Eleganten updos za kratke lase

Eleganten rezan updos za kratke laseVir

To je eden izmed napredkov, ki bodo iz uradnega pisarniškega okolja popili popoldne pijačo z dekleti in dolgo zabavno noč brez glavobola.

53. Eleganten kratki lasje Updo

eleganten čop za kratke laseVir

Vzemite si čas za oblikovanje las v tem čudovitem romantičnem updu za kratke lase. Če tik pred odhodom na zabavo nujno potrebujete navdih za kratke lase, vzemite namig iz tega primera.

54. Half-Do za kratke kodraste lase

pol kratkih kodrastih lasVir

Polovico las povlecite navzgor in nazaj in jih pritrdite zadaj. Naj ostali vaši ljubki kodri prosto tečejo.

55. Lasni kos Mid Bun za kratke lase

Lasni kos Mid Bun za kratke lase s cvetjemVir

Vse lase počešite proti hrbtu in jih pritrdite v preprosto srednjo punčo. Posebno noto te pričeske prinaša ljubek lasnik, ki spominja na pričeske balerin.

56. Updos za kratke sloje las: pletenice in zvitki

kratki večplastni lasjeVir

Kratko frizuro s plastmi je lahko težko zagotoviti v updo. Če pa delate z vsakim odsekom in plastjo, lahko dosežete osupljive rezultate, kot je ta pletena pričeska za kratke lase.

57. Enostavno pleteno updo za kratke lase

punčka z dvojno pletenicoVir

Vse zgornje lase povlecite v zapletene pletenice. Zadnje pramene las pritrdite z zatiči ali pa poskusite obrniti francosko pletenico – sicer znano kot nizozemska pletenica -, da komplimentirate videz.

58. Easy Prom Updos za kratke lase

naglavni trak upd za kratke laseVir

Če se želite med veliko nočjo pohvaliti z brezhibnim romantičnim slogom, ne skrbite, da boste imeli kratke lase. Ustvarite to ohlapno rahlo postrani updo za kratke lase in uporabite cvetlični trak za lase, da dosežete popoln videz.

59. Updos za kratke črne lase

faux jastreb črnih lasVir

Izjemna pričeska, ki izgleda ostro in osupljivo. Obrito stranico in kodrast vrh lahko oblikujete v katero koli pričesko za ženske s kratkimi lasmi.

60. Povratna pletenica Updo za kratke lase

vzvratna pletenica updo visoka punčkaVir

Ta ohlapna francoska pletenica v obratni smeri je neverjetna ideja za ustvarjanje lažne dolžine in dajanje vtisa volumna kratkim lasem. Naj vas navdihne in preizkusite!

Pripravljeni spremeniti svoj videz?

Upamo, da ste navdih za kratke lase našli s temi preprosto osupljivimi idejami za updos za kratke lase.

Ne dovolite, da vam dolžina las ovira doseganje želenega videza. Zato izberite slog in nam povejte svojega najljubšega!