15 Burst Fade frizure

Rast fade postala je popularna muška frizura koja se blijedi u brijačnicama diljem svijeta. Raspucano sužavanje sužavanja često je upareno s mohawk frizurom, a reže se miješanjem konusa oko uha i niz vrat. Oblik rafalnog blijeđenja općenito je zaobljen i zakrivljen uz bočne strane i natrag, što ga čini savršenom vrstom blijeđenja za mohawk.

Na mnogo načina, frizura s bljeskajućim fadeom slična je padajućoj, s tim da se prasak više fokusira na rub kose. Uz toliko različitih načina da dobijete rafalno sužavanje, izrez se može dodati bilo kojoj od najboljih muških frizura. Neke od cool kratkih strana, dugih top stilova koje treba uzeti u obzir su češalj preko, quiff, pompadour, lažni jastreb, ravni vrh i blijeđenje mohawka.

Iako je rafalno blijeđenje tradicionalno frizura za crne muškarce, bijeli dečki također mogu djelovati u izgledu sa svojim kratkim, srednjim ili dugim stilovima. Čak i dečki s različitim tipovima kose, uključujući ravnu ili kovrčavu, mogu dobiti ovaj elegantni, svježi finiš.

Burst Fade

Evo najboljih frizura koje izblijedjevaju! Bez obzira želite li visoko, srednje ili nisko uzastopno blijeđenje, ovi će vas primjeri potaknuti da isprobate ovaj jedinstveni dizajn!

Low Burst Fade

Low Burst Fade

Ovo nisko rafalno blijeđenje i dalje drži bočne strane i leđa kratkim, ali ne vozi previsoko. Za dečke kojima je potrebna profesionalna frizura, ali ipak žele oštru frizuru poput burst fade, ova verzija najbolje funkcionira. S stilom prirodne teksture na vrhu i svježim sužavanjem sa strane, toplo preporučujemo ovaj izgled. Osim toga, to je savršen primjer da dečki mogu zatražiti od svojih brijača bilo koju vrstu rafalnog izblijedjenja – visoku, srednju, nisku, suženu ili kožnu.

Burst Fade Mohawk

Burst Fade Mohawk

Rafalni fade mohawk je najklasičnija verzija frizure. Ovaj široki mohawk s nakaradnom kosom uparen je s visokim izblijedjelim ćelavim pramenom sa strana i rubom prema liniji kose i sljepoočnicama. Čist završetak čini da ovaj mohawk izbledi hladan, otmjen i seksi odjednom. Kao jedna od najboljih frizura za crnce, zaista ne možete pogriješiti ako ste dobili ovaj stil.

Rafalni konus

Rafalni konus

Rafalno suženje nudi mogućnost kratkih obruba stranica bez izlaganja kože. Ovo rafalno suženo blijeđenje kombinirano je s gustom, ravnom kosom na vrhu oblikovanom u mohawk. Loša i moderna, ova vrsta izblijedjenja može se kombinirati s bilo kojim popularnim muškim frizurama kako bi se stvorio strašan izgled. Da bi dobili ovaj prirodni, teksturirani finiš, dečki bi trebali koristiti jaku pomadu ili vosak za kosu.

Burst Fade s White Guyom

Burst Fade s White Guyom

Ova frizura koja izblijedjuje dobar je primjer kako ova frizura nadilazi tipove kose. Najbolje vrste blijeđenja izgledaju dobro za sve dečke – crne, bijele, latinoameričke i azijske. Ovdje ćete pronaći nisko ćelavo blijeđenje i oblikovanje s gustom, prirodnom kosom na vrhu. Očišćena sprijeda i blago počešljana, ova kratka do srednje duga frizura nudi izvrstan volumen, pokret i protok. Ponovite ovaj izgled pomoću visokokvalitetne gline ili kreme.

Burst Taper Fade

Burst Taper Fade

Kratko spojeno sa strane i s leđa, evo rafalnog sužavanja s kovrčavom kosom na vrhu. Neuredni uvojci i oblikovanje podsjećaju na blijeđenje kovrčave kose. Jedan od najboljih načina za upravljanje i kontrolu kovrčavih kovrčavih frizura je korištenje kreme i pojačivača.

Burst Fade Comb Over

Burst Fade Comb Over

Raščešljani fade češalj pruža poseban pogled na klasičnu frizuru. Češalj preko izblijedjenja često je oblikovan s tradicionalnim niskim, srednjim ili visokim konusom sa strane, ali rafal će vam pomoći da se istaknete u gomili. Kosa se zatim češlja na jednu stranu, stvarajući razdijeljeni izgled. Za volumen i teksturu upotrijebite visokokvalitetni mat muški styling proizvod.

Burst Fade Faux Hawk

Burst Fade Faux Hawk

Evo rafaled fade faux jastreba s teksturiranim završetkom, obrijanih leđa i guste brade. Vještački jastreb, poznat i kao fohawk, posebno se lijepo stilizira s blijeđenjem sa strane. Kirurška linija ili dio dodaje slatki dizajn kose. Kako bi vaš fohawk izblijedio cijeli dan, dečki bi trebali koristiti vosak jakog držanja i niskog sjaja.

Rafalni konus s kovrčavim vrhom

Rafalni konus s kovrčavim vrhom

Za crne muškarce, trendovski stil bljeskanja s kratkom kovrčavom kosom na vrhu. Ovaj mohawk sa zategnutim kovrčama i blijeđenjem kože lako se dobiva i održava. Nadalje, izrastite dugu, punu bradu i imate vrlo muževan izgled.

Burst Fade s dizajnom

Burst Fade s dizajnom

Burst fade može se prilagoditi vašem osobnom stilu s dizajnom kose sa strane. Cool dizajn kose može se kretati od simbola do pisanja. Debeli, dugi mohawk s istaknutim kovrčama i pelenama izgleda sjajno i nervozno. Za dodatno čist završetak, zamolite svog brijača za svježu liniju duž linije kose.

Mohawk Fade za bijele momke

Mohawk Fade White Guy

Iako je mohawk fade općenito popularnija frizura za crnce, ovaj styling također dobro stoji bijelim momcima i svima koji vole frizuru. Nisko rasprsnuće suženje se besprijekorno stapa s bubamarama i bradom, a primijetit ćete slatko oblikovanje linije kose oko sljepoočnica. Ako možete izvući ovaj izgled, toplo vam preporučujemo da ga isprobate ove godine.

Mohawk s ravnim vrhom

Mohawk s ravnim vrhom

Mohawk s ravnim vrhom na slici ovdje predstavlja jedinstvenu verziju ovih stilova. Iako je blijeđenje s ravnog vrha klasičan izgled, rafalno blijeđenje čini ovaj rez drugačijim. Uz rub prema gore, mohawk i duljinu straga, ova moderna frizura nudi moderan profil.

Ravna kosa pramena Fade

Ravna kosa pramena Fade

Dokaz da burst fade djeluje na sve tipove kose, uključujući gustu, ravnu kosu. Za razliku od naborane kose uobičajene za crne muškarce, ova ravna neuredna frizura nudi savršen kontrast. Slijedeći kratke strane, dugačak trend vrhunske kose za muškarce, styling je elegantan i moderan.

Južno od Francuske i Burst Fade

Južno od Francuske + Burst Fade

Frizura južne Francuske drugi je naziv za rafalno izblijedjelog mohawka. Ono što je nekad bio Usherov potpis, ovaj izgled odlikuje se visokim bljeskanjem koje se sužava do kože. Široki mohawk na vrhu napravljen je od debelih uvijanja ili kovrča. Bez pelene kose, ovaj styling je čist i u trendu.

Mid Skin Burst Fade s Line Up

Mid Skin Burst Fade s Line Up

Frizura koja se raspada dolazi dolazi u različitim oblicima, uključujući srednju ćelavost. Vrlo kratka šiljasta kosa na vrhu kombinacija je puhanja i mohawka. Kako bi stvorio neki kontrast na stranama, brijač je bio prisiljen koristiti škare bez izblijedjenja i trimer za rub uz kosu. Rezultat je bila ova ultra cool frizura.

Za više frizura i stilova pogledajte naš cjeloviti popis najboljih frizura za muškarce!