27 najboljih frizura za muškarce s visokim izblijedjenjem

Fade frizure su izuzetno popularne ovih dana. No unutar kategorije, čini se da većina muškaraca preferira elegantniju frizuru s visokim izblijedjenjem. Visoko blijeđenje određeno je mjestom gdje počinje linija i koliko je snažan ili brz način sužen. Nadalje, neki dečki preferiraju da im se visoki izblijedjivanje skine do kože radi visokog ćelavog izblijedjenja, dok drugi traže od svojih brijača da izblijedje. Na koji god način želite ošišati kosu, muško visoko blijeđenje elegantno je, kratko ošišano, koje možete kombinirati s kratkom, srednjom ili dugom frizurom na vrhu.

S obzirom na to da postoji više različitih frizura za izbljeđivanje za muškarce, mislili smo da bismo trebali posvetiti stranicu vrhunskim frizurama s visokim izblijedjenjem. Od pompadura sa visokim izblijedjenjem do bočnog dijela, quiffa, češljanja i umjetnog jastreba, provjerite najbolje frizure i frizure s visokim izblijedjenjem na mreži kako biste pronašli svoj sljedeći izgled.

High Fade

Najbolje frizure s visokim izblijedjenjem

Frizure s visokim izblijedjenjem nevjerojatno su svestrane. Kratke, izblijedjele stranice nude izgled visokog kontrasta koji usredotočuje pozornost na frizuru na vrhu. To dečkima omogućuje kombiniranje visoke fade s kratkom ili dugom kosom na vrhu. A budući da su kratke strane, duge vrhunske frizure u trendu posljednjih godina, frizure s visokim blijeđenjem bile su tražene u brijačnicama.

Evo nekih od najpopularnijih načina nošenja visokih fadea.

Frizura s visokim izblijedjenjem

High Taper Fade

Izbjegavanje s visokim konusom profesionalni je izgled koji se postupno skraćuje kako se pomiče sa strane glave. No, za razliku od ćelavog blijeđenja, frizura s visokim sužavanjem ne siječe se do kože već se izravnava na vrlo kratkoj kosi. To čini visoke frizure elegantnim i čistim za sve dečke.

High Taper Fade

Visoko blijeđenje kože

Visoko blijeđenje kože najkraći je način ošišanja kose sa strane i s leđa. Visoka ćelava frizura počinje nestajati pri vrhu glave i brzo se stapa sa kožom za vrlo čvrst završetak. Rez nudi tonu kontrasta, doista naglašavajući frizuru na vrhu.

Visoko blijeđenje kože

To može dobro funkcionirati s kratkim frizurama poput šišanja ili šišanja, frizurama srednje duljine poput umjetnog jastreba ili glatkih leđa, te na kraju duge kose poput muške punđe ili gornjeg čvora. Neki popularni stilovi koje treba razmotriti uključuju češalj s visokim blijeđenjem kože, quiff i pompadour.

High Bald Fade

High Fade Undercut

Visoko izblijedjelo podrezivanje jedno je od najhladnijih rezova ove godine, kombinirajući dva moderna izgleda zajedno. Dečki mogu zatražiti od svojih brijača podrezivanje za izbjeljivanje kože radi dotjeranijeg izgleda ili za smanjenje stupnjevitog blijeđenja za postupnije miješanje. Bez obzira na to, ovaj popularni trend kose za muškarce proteže se diljem svijeta.

High Fade Undercut

Blijeđenje pri visokim temperaturama

Kao što naziv govori, nestanak visoke temperature počinje oko hramova i silazi sa strana. Međutim, privremena blijeđenja obično dolaze s jasnom, oštrom linijom ili oblikom oko sljepoočnica, ocrtavajući liniju kose radi učinka.

Blijeđenje pri visokim temperaturama

High Fade Pompadour

Visoki fade pompadour cool je frizura koja spaja klasično i moderno. Kao oštar, ali elegantan kroj, sjajno blijeđenje zahtijeva zujate strane i dužu kosu na vrhu, koju će trebati oblikovati i držati zajedno s jakom pomadom ili sredstvom za oblikovanje voska.

High Fade Pompadour

High Fade Comb Over

Češalj sa visokim izblijedjenjem još je jedan klasičan kroj koji je ponovno izumljen za današnje vrijeme. Češalj preko frizure i dalje je jedan od najtoplijih trendova u godini jer nudi maksimalnu fleksibilnost. Kad dečki dobiju češalj preko izblijedjenja, mogu oblikovati i quiff, pompoznost, gladak izgled, umjetni jastreb, šiljatu kosu ili teksturiranu četku. Za sjajnu završnu obradu razmislite o pomadi, ali većina muškaraca odlučuje se za mat, prirodan izgled koji treba vosak ili glinu.

High Fade Comb Over

Bočni dio s visokim izblijedjenjem

Bočni dio s visokim izblijedjenjem vrlo je sličan češlju, ali uključuje i definiraniji dio. Na koju ćete se stranu odlučiti razdijeliti frizuru ovisit će o tome kako vam kosa raste, ali konačni izgled uvijek je otmjen. Za moderniju frizuru sa strane, zamolite svog brijača za debeli, obrijani dio koji će naglasiti rascjep.

Bočni dio s visokim izblijedjenjem

High Fade s kratkom kosom

Često je najbolje kombinirati kratku kosu na vrhu s visokim izblijedjenjem, a rezultat je visoka i uska frizura. Ove vrste stilova čisti su, lako se dobivaju i zahtijevaju malo održavanja. Najčešće varijacije uključuju šišanje ili rezanje posade na vrhu s izblijedjelim stranama.

High Fade s kratkom kosom

High Fade s dugom kosom

Visoko blijeđenje s dugom kosom može stvoriti vrlo seksi izgled. Kao dio kratkih strana, dugih vrhunskih trendova frizura, dečki se posvuda odlučuju zadržati kosu duže. Iako kratke muške frizure nikada neće izaći iz mode, mnogi rastu kosu i biraju frizure srednje duljine do duge. Deblja, duža kosa na vrhu nudi razne mogućnosti oblikovanja, a izgled je samo dodatno naglašen visokim blijedo rezanjem sa strane.

High Fade s dugom kosom na vrhu

Od visoke fade muške punđe, gornjeg čvora i pletenog repa do ruba, quiffa, neurednog češlja i duge razdijeljene kose, postoji nekoliko načina za oblikovanje fadea s dugom kosom.

High Fade s dugom kosom

High Top Fade s dijelom

Fade s visokim vrhom s dijelom je cool frizura za crnce. Često oblikovana s nakovrčanom ili kovrčavom kosom i ošišana s visokom kožom ili kapanjem, ova crna frizura je oštra i nezaboravna.

High Top Fade s dijelom

Cool High Fade frizure

S toliko hladnih izblijedjelih frizura koje možete izabrati, može biti teško odlučiti se za pravi kroj i stil za vas. Prije ovih sljedećih posjeta brijačnici provjerite ove sjajne frizure s visokim stupnjem sjaja za ideje i inspiraciju.

Teksturirani quiff s visokim blijeđenjem

Frizura s visokim fadeom s teksturiranim quiffom

Šiljasti top za kosu s visokim izblijedjenjem

Šiljasti top za kosu s visokim izblijedjenjem

Neuredna valovita kosa s visokim izblijedjenjem i postavom kože

Neuredna valovita kosa s visokim izblijedjenjem i postavom kože

Gusta češljana kosa sa stražnjim blijeđenjem i blijeđenjem

Gusta češljana kosa sa visokim blijeđenjem i blijeđenjem

Blijedi tvrdi dio

Dio s tvrdom stranom + Visoko blijeđenje

High Undercut Fade Comb Over

High Undercut Fade Comb Over

High Bald Fade Pompadour

Pompadour s visokom ćelavošću

Duga kosa s teksturom s visokim blijeđenjem

Duga kosa s teksturom s visokim blijeđenjem

Češljana kosa na vrhu s visokim ćelavim izblijedjenjem

Češljana kosa na vrhu s visokim ćelavim izblijedjenjem