35 najboljih frizura s niskim fadeom

Što se tiče izblijedjivanja, nisko izblijedjenje jedno je od trenutno najpopularnijih frizura za muškarce. Nisko blijeđenje kratka je frizura sa strane i sa stražnje strane koja miješa kosu stvarajući elegantan i otmjen stil. Bez obzira želite li poslovnu profesionalnu frizuru za posao ili samo ležerno šišanje za školu, dekoltirano blijeđenje svestran je izgled koji vašu frizuru može podići na višu razinu. Neki će muškarci za trendovski izgled poželjeti nisko usko blijeđenje s dugom kosom, dok bi drugi radije htjeli nisko blijeđenje kože s kratkom kosom radi svježeg stila i niskog održavanja. S toliko cool krojeva i stilova, može biti izazov odabrati frizuru s niskim izblijedjenjem koju ćete isprobati ove godine! Kako bismo vas inspirirali idejama, sastavili smo popis najboljih frizura za muškarce s niskim izblijedjenjem. Od kratke do duge kose i kože do suženja blijedi, istražite izblijedjelu kosu kako biste pronašli cool muške frizure za vaš sljedeći posjet brijaču!

Šišanje s niskim fadeom

Što je nisko blijeđenje?

Nisko blijeđenje je vrsta fade frizure kod koje su bočne i stražnje strane sužene kraće od vrha do dna. Frizura s niskim fadeom počinje niže na glavi i neposredno iznad ušiju, stvarajući elegantan i moderan stil za dečke. Izvrsno za sve tipove i dužine kose, ovaj rez možete dodati najboljim frizurama za muškarce kako biste dobili moderan i zgodan izgled. Smanjivanje fade jedna je od najsvestranijih i najprofesionalnijih frizura i nastavlja biti popularan izbor u brijačnicama diljem svijeta.

Low Fade

Šišanje s niskim blijeđenjem

Low Taper Fade

Nisko suženje je klasična frizura koja se postupno skraćuje sa strana radi suptilnog i elegantnog šišanja. Dok se ćelavo izblijedjelo stapa s kožom, frizura sa suženim blijeđenjem ostavlja vrlo kratku kosu na kraju. Počevši od ušiju i zakrivljujući se do dekoltea, nisko izrezani konus dobro funkcionira s kratkom i dugom kosom na vrhu za elegantnu mušku frizuru.

Low Taper Fade

Frizura sa slabim opadanjem

Nisko blijeđenje kože

Nisko blijeđenje kože moderna je frizura za dečke koji žele oštar i moderan kroj. Kao svjež i čist stil, frizura s niskim izblijedjenjem kože sužena je u iznimno kratku obrijanu kosu, stvarajući težak kontrast koji izgleda cool. S vrlo kratkom kosom sa strane i s leđa, dulja kosa na vrhu dolazi u fokus i omogućuje dečkima da oblikuju nekoliko popularnih frizura.

Nisko blijeđenje kože

Frizura s niskim izblijedjenjem kože

Srednje nisko blijeđenje

Srednje nisko blijeđenje nudi ravnotežu između frizura s niskim i srednjim izblijedjenjem, dajući dečkima kraći rez sa strane za stil koji ne zahtijeva održavanje. Kombinirajte svoju nisku frizuru sa srednjim blijeđenjem s kratkom, srednjom ili dugom kosom s teksturiranim završetkom za frizuru koja će uvijek izgledati gusta i puna.

Srednje nisko blijeđenje

Šišanje srednje niske fade

Niska ćelavost

Nisko ćelavo blijeđenje je vrsta fade frizure koja stapa kosu s kožom. Poznato i kao izblijedjevanje kože, možete zatražiti od svog brijača da vam skrati ćelavo ćelavo blijeđenje kad želite da suzi kosu vrlo kratko radi čistog finiša. Dečki s poslovno -profesionalnim frizurama često zahtijevaju brijač s niskim brijačem za oštar dodir njihovog elegantnog kroja.

Niska ćelavost

Frizura s niskim ćelavim izblijedjenjem

Low Fade Undercut

Nisko fade podrezivanje jedno je od popularnijih frizura za moderne muškarce danas. Neki dečki povećavaju kontrast uparivanjem niskog izblijedjenja kože s podrezivanjem za oštri odsječeni rez. Također možete kombinirati podrezivanje i nisko suženje za čisti, glatki izgled. Ova vrsta fade frizure brzo prelazi iz vrlo kratke pri dnu u srednje kratku u sredini do pune duge kose na vrhu. Ovo izblijedjelo podrezivanje istaknut će volumen i puninu vaše kose. Stil s niskim podrezivanjem najviše laska ako želite začešljati kosu, postići šiljastu frizuru ili želite zadržati sjaj sprijeda.

Low Fade Undercut

Šišanje s niskim fadeom

Low Fade s kratkom kosom

Nisko blijeđenje popularno je krojenje u kombinaciji s kratkom kosom, dajući dečkima mušku i elegantnu frizuru. Od teksturiranog kroja do tvrdog bočnog dijela do neurednog stila, nisko izblijedjenje nadopunit će kratku frizuru držeći obrubljene strane i prirodno privlačeći pogled na gornji stil. Možete zatražiti od svog brijača da izbledi suženje radi profesionalnog izgleda ili da odete na podebljano rezanje s niskim blijeđenjem kože. Za gušći i ispunjeniji izgled nanesite mat proizvod na svoju kratku mušku frizuru kako biste stvorili teksturirani finiš. Izvrsno za sve tipove kose, ne možete pogriješiti oblikovanjem kratke kose izblijedjelom frizurom.

Low Fade s kratkom kosom

Šišanje na kratku kosu s niskim izblijedjenjem

Low Fade s dugom kosom na vrhu

Za svestranu i hladnu frizuru poželjet ćete nisko blijeđenje s dugom kosom na vrhu i eksperimentirati s različitim stilovima. Od srednje duljine do duže kose, dečki mogu skinuti nisku frizuru koja se smanjuje, za gladak i zgodan izgled koji će odgovarati svakoj prilici. Ako želite oštre vibracije, duga frizura može se dodati izblijedjenju kože kako bi se povećao kontrast i stranice bile kratke. Bez obzira na to oblikujete li češalj s teksturom ili ležerni tok, možete ublažiti prijelaz tako što ćete svoju dugu kosu s niskim izblijedjenjem stvoriti savršeno uklopljenu frizuru.

Low Fade duga kosa

Low Fade s dugom kosom na vrhu

Nisko blijeđenje s bradom

Nisko blijeđenje s bradom izvrstan je način da uklopite kosu na frizuri. Poznata i kao blijeđenje brade, ova vrsta frizure počinje s ušiju i postupno se sužava sa strana u kosu. Neki dečki više vole blijeđenje suženja pa je postupak podrezivanja suptilniji, dok drugi vole ćelavo blijeđenje koje siječe stranice u kožu radi jačeg kontrasta. Od kratke do duge, frizura s niskim izblijedjenjem djeluje s mnogo različitih stilova brade.

Nisko blijeđenje s bradom

Low Fade with A Blowout

Ispuhavanje s niskim izblijedjenjem odvažan je, svjež rez s volumenom koji izgleda elegantno. Ovaj stil postiže se feniranjem i četkanjem kose odmah nakon pranja. Obično biste na njega trebali nanijeti neki proizvod za kosu srednje čvrstoće kako biste zadržali svoj oblik. Ovo je privlačna frizura koja ima učinak mršavljenja kroz lice. Uobičajeno nose dečki koji imaju ravnu ili tanju kosu, a duljina na vrhu daje vam i druge mogućnosti oblikovanja svakodnevno.

Low Fade with A Blowout

Bočni dio s niskim blijeđenjem

Niski fade i bočni dio elegantna je frizura za muškarce koji žele elegantan i elegantan izgled. Frizura sa bočnog dijela ima kratku do srednju kosu koja je s jedne strane spuštena duž vašeg prirodnog dijela. Lako za oblikovanje i uvijek oštar, ovaj izraziti kroj može se nositi u ured ili na zabave za šarmantan izgled. Što se tiče džentlmenskih frizura, bočni dio s niskim izblijedjenjem jedna je od najpopularnijih opcija u brijačnicama diljem svijeta.

Bočni dio s niskim blijeđenjem

Šišanje sa niskim blijeđenjem sa strane

Low Fade s rezom posade

Posada ošišana s niskim blijeđenjem podiže ovu cool kratku mušku frizuru na višu razinu. Dok klasično šišanje ima kratku kosu na vrhu s kraćim stranama, moderno šišanje dolazi s blijedom frizurom za dodatni kontrast i minimalno oblikovanje. Ova elegantna frizura s lakim održavanjem nudi moderan završetak za dečke kojima je potreban sveobuhvatno čist izgled. Možete dodati nisko blijeđenje kože za ćelavi rez sa strana ili ga držati suženim za džentlmenski stil.

Low Fade s rezom posade

Nisko blijeđenje s zašiljenom stražnjom kosom

Nisko blijeđenje s zalizanom stražnjom kosom na vrhu savršeno je u kontrastu kako bi se stvorio odvažan, otmjen izgled. Ova kombinacija pruža više suptilnosti nego što bi to izblijedjelo s bilo kojim stupnjem duljine, čineći je funkcionalnijim stilom za svaku prigodu. Jedan od mogućih nedostataka je što ovakva frizura zahtijeva malo stiliziranja svaki dan. Ovisno o tipu i debljini vaše kose, birat ćete proizvode za oblikovanje. Možete koristiti pomadu, vosak ili gel za zakrčenje kose, dok proizvod za zgušnjavanje poput gline može biti prikladan za dečke s tankom kosom. Dodavanje podrezane brade ili brade može lijepo zaokružiti ovaj izgled.

Nisko blijeđenje s zašiljenom stražnjom kosom

Low Fade with A Quiff

Quiff s niskim izblijedjenjem trendi je frizura koja zahtijeva određenu dužinu na vrhu za upečatljiv izgled. Za razliku od sličnog pompadoura, quiff se stilizira češljanjem kose prema naprijed i prema gore. Hladan izgled i visina čine ovu modernu frizuru privlačnim stilom. Quiff je nevjerojatno laskav za sve oblike lica jer produžava vaše crte lica. Izvrsno za većinu tipova kose, frizura quiff i low fade je šik stil koji nastavlja s trendom.

Low Fade with A Quiff

Nisko blijeđenje s češljem

Češalj preko je klasična frizura za muškarce koji žele elegantan i uglađen izgled. Za profesionalni stil, mnogi dečki odlučuju se spojiti nisku fade sa svojim češljem preko frizure. Prilikom oblikovanja češlja s niskim izblijedjenjem, htjet ćete nanijeti mat proizvod za kosu za prirodnu teksturu. Moderan i laskav, postoji mnogo modernih i klasičnih stilova s ​​kojima možete eksperimentirati. Iako svoju kosu možete izložiti češljajući kosu sa strane i natrag, pobrinite se da ovaj stil nosite s povjerenjem.

Češalj sa slabim slabljenjem

Low Fade with A Faux Hawk

Vještački jastreb s niskim blijeđenjem manje je dramatična frizura od klasičnog mohawka. Umjesto obrijanih strana, nisko sužavanje fade nudi suptilan prijelaz na šiljastu kosu na vrhu, dajući dečkima svestranost u oblikovanju različitih frizura. Fohawk se može stilizirati prema dolje i sa strane u profesionalnom okruženju, a zatim povećati za noćni izlazak bez ugrožavanja reza.

Faux Hawk s niskim blijeđenjem

Low Fade s Buzz Cut

Buzz cut muževan je izgled koji se ne zahtijeva održavanja i dobro se stilizira s niskim blijeđenjem. Kao ležerna i svježa frizura, nisko blijeđenje savršeno se kombinira s različitim stilovima šišanja kako bi stvorili čistu estetiku za dečke. Blijeđenje oko ušiju i iza glave daje namjeran dodir koji ovu kratku frizuru čini modnom izjavom. Traženje od vašeg brijača da vam očisti liniju kose ravnom britvicom na kraju vašeg sastanka samo će dodati vaš uglađen izgled.

Low Fade Buzz Cut

Low Fade with Messy Pompadour

Pompadour je bezvremenski muški stil koji je i danas vrlo moderan. Dodavanje fadea ovom klasiku drži pod kontrolom potencijalno neuredan stil. Također služi za to da vrh vaše frizure izgleda voluminoznije. Ako niste vješti u oblikovanju kose koliko biste htjeli ili biste radije voljeli malo kontrolirane neposlušnosti u izgledu svog kroja, ovaj noviji pompadour mogao bi vam biti odličan. Stil za oblikovanje kose može oduzeti mnogo vremena, ali isplati se isplati.

Low Fade with Messy Pompadour

Low Fade s šiljatom kosom

Nisko blijeđenje s šiljatom kosom nudi savršenu ravnotežu između elegantnog i odvažnog. Šiljasta frizura na vrhu je oštra i hladna, dok je frizura s niskim fadeom suptilna i sofisticirana. Prilikom oblikovanja kratke šiljaste kose razmislite o niskom izblijedjenju kože radi dodatnog kontrasta u vašoj ležernoj frizuri. S konusnim izblijedjenjem sa strane i s leđa, možete i nabrijati kosu po cijeloj boji, oblikovati umjetnog sokola ili stvoriti jedinstven izgled šiljcima u različitim smjerovima. Nanesite mat proizvod za kosu s visokim učvršćenjem za teksturiran prirodni izgled.

Low Fade s šiljatom kosom

Low Fade s kratkom teksturom kose na vrhu

Teksturirana kosa na vrhu trend je u trendu za muškarce i lako se može upariti s niskim blijeđenjem. Kombiniranje teksturirane kose s niskim blijeđenjem konusa izvrstan je način za dečke da stvore popularnu kratku frizuru. Mnogo je popularnih muških frizura koje koriste teksturirani vrh, uključujući blijeđenje vrha s obrezivanjem, kroj za posadu, Ivy League i kratke šiške. Čisto ošišani izgled koji ne zahtijeva održavanje i poželjet ćete kosu oblikovati laganom mat pomadom za slojevito šišanje. Frizura s teksturom može dobro funkcionirati s gustom, kovrčavom i valovitom kosom, ali je posebno korisna za dečke s tankom kosom kojima je potreban puniji izgled.

Low Fade s kratkim teksturiranim vrhom

Nisko blijeđenje s Pompadourom i tvrdim dijelom

Što se tiče stilskih frizura, pompadour izgleda sjajno s niskim izblijedjenjem i tvrdim dijelom, dajući dečkima oštar završetak klasičnog izgleda. Fade s tvrdim dijelom moderan je stil koji se može dodati bilo kojem kroju. Ovaj izgled odgovara tinejdžerima i mladićima koji žele izraditi loš dječački izgled. Ako ste sigurni da ćete uredno oblikovati svoj pompadour, tada će taj dio naglasiti volumen i visinu vaše frizure. Budući da linija u tvrdom dijelu ima tendenciju izrasti nakon tjedan dana, preporučujemo redovito podrezivanje kako bi rez ostao oštar.

Low Fade s Pompadourom i tvrdim dijelom

Low Fade s valovitom kosom

Valovita kosa dobro djeluje s niskim blijeđenjem, a ova vrsta šišanja može biti izvrstan način da iskoristite jedinstvenu teksturu vaših valova. Dečki s valovitom kosom imaju mnogo mogućnosti za frizuru, a frizura s niskim blijeđenjem omogućuje vam slobodu da svoje napore za oblikovanje usmjerite na kosu na vrhu. Za ležeran izgled, pokušajte upariti nisko ćelavo izblijedjenje s kratkom do srednje dugačkom valovitom kosom i oblikovati češalj. Za pametan ležeran stil, spojite frizuru sa suženim blijedošću sa srednjom do dugom kosom i nanošenjem laganog proizvoda za valove s prirodnom teksturom.

Low Fade s valovitom kosom

Low Fade s resama

Kad želite lijepu frizuru za srednje kratku kosu, nisko blijeđenje s resama može biti moderan izgled. Iako neki stilovi rubova mogu biti neuredni i ležerni, teksturirani rub s šiškama koji prekrivaju dio vašeg čela može biti oštar i zabavan. Savršeno za tinejdžere i mladiće, počnite sa frizurom koja bledi sa strane, a zatim kratko ošišajte na vrhu, ostavljajući dodatnu duljinu sprijeda. Za oblikovanje kose naprijed upotrijebite laganu do srednje učvršćujuću pomadu, proizvod od voska ili gline. Ova namjerno hladna frizura ima mladenački osjećaj, dok sužene strane i dalje čine elegantnom za poluformalne prigode.

Low Fade s resama

Low Fade s kovrčavom kosom

Neka vaša kovrčava kosa bude istaknuta i laka za upravljanje s kratkim rezom na vrhu sa niskim blijeđenjem sa strane. Frizura s izblijedjelom kosom obuhvaća prirodnu teksturu vaše kose, daje vam volumen i poskakuje, a stranice i leđa ostaju kratko ošišani. Bez obzira uparite li svoju kovrčavu frizuru sa suženim blijedilom ili blijeđenjem kože, stil će pokazati vaše kovrče za laskavi završetak.

Curly Hair Low Fade