40 zadivljujuće svadbene nadogradnje za sve ukuse i stilove

Svadbene nadogradnje moraju se pomno isplanirati i odabrati. To je zato što se mora slagati s teksturom vaše kose, a također i sa šminkom, vjenčanicom, temom/ stilom Velikog dana, pa čak i sa godišnjim dobom. 

Također, mali savjet. Napravite vjenčanje za vjenčanje za kosu i šminku. Postoji toliko nadogradnja vjenčanja koje će vas natjerati da ošišate kosu i ofarbate je da se morate pobrinuti da mudro odaberete.

Kako bismo vam pomogli, sastavili smo popis vjenčanja koji će odgovarati svakom stilu i osobnosti! Svatko od njih učinit će da svakome zastane srce od divljenja kad vas vidi kako hodate prolazom. Pa počnimo!

1. Niska punđa s cvjetnom trakom za glavu

Vjenčanje Updos niska punđa s cvjetnom trakom za glavuIzvor

Jedna od najromantičnijih stvari na cijelom svijetu: cvijeće. Nikada ne možete pogriješiti noseći nešto u kosi na dan vjenčanja. Ipak, birajte ih mudro jer trebaju raditi s ostatkom odjeće.

Ova niska punđa okrunjena cvjetnom trakom za glavu izgleda zapanjujuće. Dodavanje zelenog lišća u crvenu kosu čini hirovit izgled. Tamna ili plava kosa izgledat će jednako dobro s cvijećem u kontrastnim bojama.

2. Elegantne i lijepe šiške s trakom za glavu

Vjenčanje podiže elegantne i lijepe šiškeIzvor

Ukočena vjenčanja i velike kovrče nisu baš vaš tip? Ako ste oduvijek ljuljale šiške, zašto ih ne biste ugradili i u svoju vjenčanu kosu? Uparite šiške s jednostrano pletenim ribljim repom i dodajte diskretnu traku za nakit za izvrstan izgled.

3. Twist s niskim chignonom

Vjenčanje Updos Low Chignon TwistIzvor

Niski uvijen chignon izgledat će lijepo na dugoj kosi, posebno na onoj s istaknutim kosom. To je labav i udoban updo – koji drži daleko od tog uskog izgleda. Elegantan i ukusan, niski uvijen šinjon također će izgledati dobro ako je opremljen cvjetnim komadima i komadima nakita.

4. Dopola hirovite kovrče

Vjenčanje Updos Half Down ćudljive kovrče

Izvor

Gornja slika može vam dati inspiraciju za dvostruku svadbenu kosu. Ove teksturirane kovrče izgledat će nevjerojatno i ako su opuštene i ako je kosa podignuta pomalo neuredno.

Točnije, ovo je stil pola gore, pola dolje koji dodaje volumen na tjemenu i čini kovrčavu kosu na donjem dijelu leđa poskočnijom. Elegantna slušalica može pridružiti dva dijela, a pritom djelovati i kao suptilna linija podjele.

5. Vintage Fabulous Chignon

Wedding Updos The Vintage Fabulous ChignonIzvor

Ova nadogradnja vjenčanja ima vrlo starinski i klasičan pečat zahvaljujući, djelomično, i obliku samog šinjona. Neki će to smatrati znakom beskonačnosti (vrlo prikladan), drugi će vidjeti školjku. Bez obzira na oblik koji vidite, ovaj chignon stil zasigurno je jedna od najljepših, najelegantnijih vjenčanskih ideja za nadogradnju.

6. Krunski pleteni valoviti Bob stil

Vjenčanje Updos Crown Pleteni Valoviti BobIzvor

Dok se većina popisa vjenčanih frizura usredotočuje na pokazivanje nadogradnje duge kose, postoji mnogo različitih i lijepih načina za oblikovanje kratke do srednje kose. Uzmite ovu polovicu gore, pola dolje u kojoj donji dio otkriva mladenčinu valovitu kosu, dok ju krunasta pletenica pretvara u jednu od najljepših vjenčanih frizura za kratku kosu.

7. Kratko crveno vjenčanje Updo

Vjenčanje Updos Kratka crvena mladenkaIzvor

Ovdje imamo još jedan primjer kako možete lijepo oblikovati kosu na dan vjenčanja čak i s kratkim pramenovima. Šišanje pixie skraćeno je za updo, pa umjesto toga mladenka koristi pribor za kosu – naime cvjetnu krunu – kako bi skrenula pozornost na svoju kosu.

Cvijeće savršeno nadopunjuje nježan, gotovo starinski izgled haljine, a također ističe zadivljujuću nijansu crvene kose.

8. Rock and Roll nevjesta

Vjenčanje Updos Rock and Roll nevjestaIzvor

Vjenčanje na temu Rock’n’Roll i Rockabilly iz 1950 -ih može biti ludo lijepa ideja. Nadahnite se ovim cool izgledom koji uzima klasični Victory Roll i prilagođava ga vjenčanju. Kosa se gurne preko ramena, a gornji dio mladenke upotpunjen je cvijetom dodanim s druge strane – onim koji odgovara onima u buketu.

9. Romantični vodopad

Vjenčanje Updos Romantični vodopadIzvor

Ako je romantično ljetno vjenčanje sve što ste poželjeli, odaberite haljinu od hlača i valovito, romantično, pomalo neuredno vjenčanje.

Raspuštena i slobodna, ova je frizura mekana i romantična i igra se na pola frizure. Dodajte frizuru koja teče i naglašava valove te ističe plavu boju na smeđoj kosi.

10. Bočni šik afro

Vjenčanje Updos Side Chic AfroIzvor

Kako stilizirati prirodnu crnu, kovrčavu kosu srednje duljine na veliki dan? Upotrijebite i izvucite Afro teksturu češljanjem i povlačenjem kose sa strane. Dopunite izgled velikom slušalicom – onom koja također može držati veo, ako ga želite.

11. Francuski pletenica

Vjenčanje uzdiže Francusku pletenicuIzvor

Punđa od francuske pletenice uvijek će biti izvrstan izbor za vjenčanje. Neki smatraju da je to frizura inspirirana baletom, ako niste znali.

Bez obzira na slučaj, može biti savršena samostalna frizura: bez vela, bez pokrivala za glavu. Ova visoka punđa s pletenim elementima dobro se slaže s tamnom kosom i sa šiškama.

12. Dreads Bride Updo

Vjenčanje Updo Dreads BrideIzvor

Samo zato što tražite mladenkin izgled, to ne znači da se morate odreći svog svakodnevnog izgleda. Uzmimo za primjer ovu mladenku koja je odlučila uklopiti svoje dredove u svoju vjenčanu frizuru i to je lijepo učinila!

Zapanjujući učinak postignut je pletenjem u nizove bisera i dodavanjem cvijeća. Brave, baš kao i pribor, svijetle su boje, a ipak dodaci za kosu i dalje iskaču.

13. Stil vjenčanja u miru

Vjenčanje podiže vedrinuIzvor

Kad smo već kod izlaska iz gomile, pogledajte ovu prekrasnu plavokosu mladenku koja također uključuje temu Serenity.

U kosi postoji nekoliko nijansi plave boje (prepoznatljive ako pomno pogledate), a sve su naglašene labavo uvijenim, valovitim vrhovima. Nosite ga sa ili bez pribora za kosu.

14. Valovito i rastresito

Vjenčanje Updos Valovito i labavoIzvor

Ovo je mogao biti francuski obrat, ali umjesto toga, mladenka se odlučila za labav, valovit i vrlo Boho i nježan izgled. Povlačeći kosu na ključnim mjestima, frizura izgleda kao podignuta, a da to tehnički nije. Također, bijeli cvjetovi dodani u brave omogućuju izgled poput vile.

15. Elegantna niska svadbena punđa

Vjenčanje Updos Elegantna niska punđaIzvor

Elegantna niska punđa nikada neće izaći iz mode. Dodajte neke naglaske, ovo vjenčanje neće samo izgledati lijepo, već i elegantno. Pametno birajte svoje naušnice jer će one biti jedan od elemenata koji upotpunjuju izgled i koji daju konačan pečat-baš poput uokvirenih ukosnica koje uokviruju lice.

16. Beach Waves Pink Flower Crown Updo

Vjenčanje Updo Beach Waves Pink Flower CrownIzvor

Gornja frizura bila bi savršena za vjenčanje na plaži. Koristi pola gore, pola dolje bazu koja lijepo naglašava sve njegove različite elemente – poput donjeg dijela valova na plaži i vrha ružičastog cvijeta. Zajedno čine još jedno gotovo vilinsko, besplatno i labavo vjenčanje.

17. Platinum kratka vjenčana frizura

Vjenčanje Updo Platinum shortIzvor

Kratki, platinasti pixie kroj s dugim punim šiškama može se oblikovati tako da izgleda ili vrlo moderno ili vrlo retro. Mladenka se odlučila za oboje, dok su stil i boja moderni, a tanka traka za glavu ukrašena ukrasom daje elegantan izgled. Traka za vrat je slična i dovršava izgled.

18. Cvjetna kruna

Vjenčanje Updos Flower CrownIzvor

U slučaju da niste primijetili, postoje neki veliki dodaci za kosu koji se vole vrtjeti, a tko ih ne bi volio kad mogu transformirati bilo koji updo?

Podignite i uljepšajte svoje pramenove – čak i ovu stvarno kratku kovrčavu kosu – dodavanjem prevelike cvjetne krune. To stvara egzotičan izgled koji se može umanjiti ili naglasiti nakitom za koji se odlučite.

19. Zimska cvjetna nevjesta

Vjenčanje Updos Winter Flower BrideIzvor

Kao što smo rekli, tko ne voli krunu cvijeća? Jedan je od najslađih, najsavršenijih dodataka, a može se nositi i tijekom cijele godine. Da, mladenčanu cvjetnu krunu možete nositi čak i zimi. Samo svakako uberite cvijeće ili čak biljke ili elemente prirode koji tada cvjetaju i u izobilju.

20. Valovi, pletenice i istaknuti dijelovi

Vjenčanje Updo valovi, pletenice i istaknutoIzvor

Ponekad je dovoljno dodati nekoliko izmjena klasičnoj, poput pletenice s vodopadom. Osim toga, dodajte još jednu pletenicu s dvije niti, a kad je spojena s valovitom polupunom kosom, može biti savršeno vjenčanje za mladenku i djeverušu. Nevjesta iznad dodala je i cvjetnu glavu, a valovi u kosi također naglašavaju njezine istaknute i niske svjetlosti.

21. Vjenčanje francuske pletenice Updo

Vjenčanje Updo French BraidIzvor

Većina krunica koje ste dosad vidjeli bile su cvjetne. Ali što je s opletenim, poput francuske krune od pletenice gore? Neka pletenica stane na vrh vaše glave – baš poput prave krune – isprepletite u nju male, bijele cvjetove i dobijte krajnje lijepo vjenčanje.

22. Neuredno dvostruko upleteno vjenčanje Updo

Vjenčanje Updos Messy double TwistedIzvor

Pogledajte ovaj smeđi, neuredni upredeni updo upred posut malim, bijelim cvjetovima za još jedan osvrt na ljepotu i svestranost frizure s krunom.

Na primjer, umjesto cvijeća, možete koristiti male kamenje. Također, gornji izgled ima izgrađenu neurednu kosu s labavim i bijelim pramenovima – ali možete učiniti svoju zategnutijom i definiranijom.

23. Radova nevjesta

Vjenčanje uzdiže Rad mladenku

Izvor

Mladenka bi uvijek trebala izgledati onako kako se osjeća kao najbolja verzija sebe. Ako to znači ljuljanje ledene bijele kose, ljubičastih usana i tetovaža lubanje, kažemo “Idi, djevojko!”

24. Gotička mladenka

Svadbene nadogradnje za gotičku mladenkuIzvor

Nastavljajući s nekonvencionalnim mladenkama, predstavljamo ovu prekrasnu gotičku mladenku. Idite pogledati izvan okvira i usudite se otići s utabanog prolaza. Dvobojna crna i magenta kosa savršeno se slažu sa šminkom (ili obrnuto)

25. Romantični obrat

Vjenčanje Updos Romantic RedIzvor

Netko je jednom rekao da jednom u životu imaš pravo ludo se zaljubiti u prekrasnu crvenokosu.

Tko god da je to rekao, morao je vidjeti ljupku crvenokosu mladenku kako prolazi prolazom. Ova plavokosa ljepotica od jagode do jagode oblikovala je kosu u labavi zavoj koji naglašava umjesto da skriva boju kose.

26. Ruže sirene

Vjenčanje Updos Mersaid RosesIzvor

Jednostavno, a opet izvanredno! Ove srebrnasto plave ruže za kosu mogu stvoriti vrlo sofisticiran izgled. Samo podijelite polovicu gornje kose na tri i uvijte te zavrtite svaki dio dok ne učinite da izgleda poput ruže.

Drugu polovicu ostavite dolje – ravnu ili valovitu. Ovaj stil dodatno čine posebnom boje kose sirene.

27. Kratko i drsko vjenčanje Updo

Vjenčanje Updos Kratko i drskoIzvor

Rekli smo to prije nego što ćemo ponoviti. Ako vam je kosa na kratkoj strani, to ne znači nužno da su vam mogućnosti ograničene. Pribor čini sjajan način za glamurovanje vaših kratkih brava. Pogledajte samo kako zapanjujuća traka za kosu poput ove može učiniti da izgledate!

28. Veo i Bob stil

Vjenčanje Updos Veo i BobIzvor

U današnje vrijeme postoji mnogo načina nošenja vela – to jest, ako se uopće odlučite za nošenje, tj. Uzmimo za primjer gornju. Umjesto dugog, klasičnog vela, odaberite kratki i iznad čela koji drži ruža na mjestu i koji naglašava dobro ošišanu bob frizuru.

29. Istaknuti valoviti Bob

Vjenčanje Updo Istaknuti valoviti BobIzvor

Bob je uvijek dobra ideja ako želite ošišati kosu i promijeniti izgled. Također, ako se već bavite sportom, ali ga želite malo promijeniti za veliki dan, jednostavno dodajte neke naglaske. Također možete upotrijebiti neke ukosnice za stvaranje nekakvog pola stila ili za dodavanje malo cvijeća, ili oboje!

30. Vjenčanje Great Gatsby Updo

Vjenčanje poboljšava nevjestu Great GatsbyIzvor

Frizura Great Gatsby može biti savršen izbor ako ćete prisustvovati ili organizirati vjenčanje na temu 1920 -ih. S nekim Charlestonom koji svira u pozadini, učinite svoj izgled i izgledajte poput modela Coco Chanel. Ovo vintage updo vjenčanje elegantno je, romantično i tako van kutije.

31. Mjesečev oblik i pogled na češer

Vjenčanje naviše Oblik Mjeseca i češericaIzvor

Još jedno vjenčanje koje zaustavlja srce koje je dospjelo na naš popis je ova Cosmo punđa u obliku mjeseca. Posebno prikladan za gustu afro kosu, vjerojatno će zahtijevati nekoliko sati rada, ali će se na kraju isplatiti. Mora se strpljivo fenirati, poravnati, a zatim stilizirati.

32. Francuska pletenica naopako okrenuta s punđom na vrhu

Vjenčanje Updos francuska pletenica naopako okrenuta s punđicomIzvor

Ovo je još uvijek nevjerojatan napredak čak i toliko godina nakon što je prvi put počeo biti u trendu. Popis poboljšanja vjenčanja ne bi bio potpun bez ove visoke punđe, obrnute pletenice. Ovo je također nadogradnja prikladna i za druge posebne prigode osim za vjenčanja!

33. Old Hollywood Glam

Wedding Updos Old Hollywood Glam

Izvor

Neki Greta Garbo, neki Marlene Dietrich i neki stari holivudski glam i imat ćete jedno od najljepših vjenčanja. Ovaj stari izgled glam mladenke nevjerojatan je i elegantan. Šarmantni plavi valovi, začepljena punđa kovrčave kose i apsolutna potreba, crveni ruž ili gola usna.

34. Duginina nevjesta

Vjenčanje Updo Rainbow nevjesta

Izvor

Nevjeste se ponekad nazivaju i zrakama sunca – stoga se poigrajte s ovom idejom. Zabavite se i dopustite svima da bace pogled na stvarnu blistavu dugu – ali kroz kosu. Kosa je vezana u uvijeni rep koji savršeno prikazuje mnoge nijanse nekonvencionalnih boja.

35. Boho Chic

Vjenčanje Updos Boho ChicIzvor

Skraćeno od boem, boho chic stil je umjetnički, živahan i trebao je predstavljati slobodu. Za vjenčanje koje je vrlo jednostavno, ali elegantno, isprobajte ovo boho vjenčanje. Dodajte kovrče ili valove ili jednostavno ostavite kosu neurednom ili prirodno raspuštenom i odaberite cvjetnu krunu ili šarmantnu glavu. 

36. One Side Rope Braid Wedding Updo

Vjenčanje Updos pletenica s jedne straneIzvor

Ovaj pleteni rep izgleda iznimno komplicirano, ali je zapravo vrlo jednostavno. Ipak, kombinira dvije tehnike pletenica, pa bi bilo bolje da zatražite pomoć oko toga.

Također, učinite ga još izvrsnijim ako dodate velike, bijele cvjetne frizure. Ostavite neke brave za uokvirivanje lica koje slobodno teku, sve pričvrstite na svoje mjesto.

37. Punk Elegant Wedding Updos

Vjenčanje Updos Punk ElegantnoIzvor

Potpuno isključiv i pun osobnosti. Nastavite ljuljati svoj punk stil čak i na dan vjenčanja, tražeći ovaj pleteni mohawk izgled. Punk frizura može se u trenu pretvoriti u elegantnu pankerku – i kako će veličanstveno pokazati tu boju boje kose crvenom i plavom bojom.

38. Bočno gore

Uzdizanje vjenčanja sa straneIzvor

Bočna nadogradnja može biti idealna potpuno prirodna frizura za veliki dan. Jednostavan, elegantan i ukusan, učinit će čuda na ravnoj, valovitoj ili kovrčavoj kosi.

Iznesite prirodne ili stvorene svjetlosne valove dodavanjem suptilnih naglasaka svojim bravama. Odaberite stranu, a zatim zapamtite da kosu prebacite preko ramena tijekom cijele proslave.

39. Ombre nisko pleteni Updo

Vjenčanje Updos Ombre Low BraidedIzvor

Upletena kosa može se činiti kao konačno rješenje: kosu ispletete jer nemate vremena učiniti ništa drugo s njom. Ipak, pletena kosa može biti stilski podignuta ljubav, a ne žurba. Učinite ga još glamuroznijim i elegantnijim dodajući mu malo ombrea.

40. Vjenčanje s ribljim repom Updo

Vjenčanje Updos pletenica od ribljeg repa Izvor

Još ima vremena za posljednje (barem zasad) vjenčanje s pletenicama. Jednostavnost ove pletenice od ribljeg repa učinit će da svatko tko je nosi izgleda romantično i bezbrižno. Možete dodati cvijeće, istaknute stavke, perle – što god želite – ali predlažemo da to bude jednostavno. U ovom slučaju manje je više.

Dakle, spremni ste za promjenu izgleda?

Postoji mnogo zadivljujućih vjenčanja, pa preporučujemo da odaberete nešto što vas zaista predstavlja. Neka bude stvarno, neka bude elegantno. Nemojte se izgubiti u ovom procesu odabira vjenčane frizure.

Vi ste ti koji morate biti nevjerojatni. Također, nemojte ići na radikalne promjene ako nemate takav tip osobnosti i spremni ste preuzeti taj rizik prije velikog dana. Ljudi moraju reći “Vau!” kad vide da hodate prolazom, a ne “o čemu se radi ta kosa?”

Sve u svemu, nadamo se da vam je ovaj popis olakšao odabir omiljenih vjenčanja za vaš veliki dan. Dakle, što će od ovoga biti? Ili još niste pronašli frizuru? Komentirajte i javite nam!