Zavrnitev odgovornosti

TattoozZa Zavrnitev odgovornosti

Spletno mesto TattoozZa (v nadaljevanju: spletno mesto) je spletna informacijska storitev, ki jo nudi TattoozZa (v nadaljevanju: TattoozZa), pod pogojem, da upoštevate spodaj navedene pogoje. PROSIMO, DA PREJ PREJ PREBERITE TAJ DOKUMENT PRED DOSTOPOM IN UPORABO STRANI. S PRISTOPOM ALI UPORABO STRANI SE POTRJUJETE, DA VEZUJETE S PODELJAVAMI IN POGOJI. ČE NE ŽELITE, DA TE TE POGOJI OBVEZUJUJO, DO MESTA NE DOSTOPIŠ IN NE UPORABLJAŠ. TattoozZA LAHKO TAKOČASNO SPREMENI TA SPORAZUM, TAKŠNE SPREMEMBE BODO UČINKOVITE TAKOJ PO OBJAVI SPREMEMBENEGA DOGOVORA NA MESTU. POTRJUJETE SE, DA POROČNO PREGLEDATE DOGOVOR O TAKIH SPREMEMBAH IN VAŠEM NADALJNEM DOSTOPU ALI UPORABI STRANI SE BO OCENILO ZA VAŠ ZAKLJUČNI SPREJEM SPREMEMBENEGA SPORAZUMA.

  1. Avtorske pravice, licence in predložitve idej.

Celotna vsebina spletnega mesta je zaščitena z mednarodno zakonodajo o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah. Lastnik avtorskih pravic in blagovnih znamk je TattoozZa, njene podružnice ali drugi dajalci licence tretjih oseb. NE MORATE MENJATI, KOPIRATI, REPRODUKIRATI, PONOVNO OBJAVITI, NALOŽITI, OBJAVITI, PREPROSTITI ALI DISTRIBUCIRATI NA KAKšen koli način, MATERIAL NA STRANI, VKLJUČNO BESEDILO, GRAFIKO, KODO IN/ALI PROGRAMSKO OPREMO. Lahko natisnete in naložite dele gradiva z različnih področij spletnega mesta izključno za lastno nekomercialno uporabo, pod pogojem, da se strinjate, da iz materialov ne boste spremenili ali izbrisali obvestil o avtorskih pravicah ali lastnini. Strinjate se, da boste podjetju TattoozZa podelili neizključno, brezplačno, po vsem svetu večno licenco s pravico do podlicence, za reprodukcijo, distribucijo, prenos, ustvarjanje izpeljanih del, javno prikazovanje in javno izvajanje vseh materialov in drugih informacij (vključno brez omejitev z idejami, vsebovanimi v njih za nove ali izboljšane izdelke in storitve), ki jih posredujete na vsa javna področja spletnega mesta (kot so oglasne deske, forumi in skupine novic) ali po e-pošti na TattoozZa z vsemi sredstvi in ​​v vseh medijih zdaj znano ali v nadaljevanju razvito. TattoozZa podeljujete tudi pravico do uporabe vašega imena v povezavi s predloženimi materiali in drugimi informacijami ter v povezavi z vsem oglaševalskim, trženjskim in promocijskim materialom, povezanim s tem. Strinjate se, da proti TattoozZi ne boste imeli nobene možnosti za kakršno koli domnevno ali dejansko kršitev ali odtujitev lastninske pravice v vaših sporočilih podjetju TattoozZa.

Publikacije, izdelki, vsebina ali storitve, navedene tukaj ali na spletnem mestu, so izključne blagovne znamke ali storitvene znamke podjetja TattoozZa. Druga imena izdelkov in podjetij, omenjena na spletnem mestu, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov.

  1. Uporaba spletnega mesta.

Zavedate se, da TattoozZa, razen za informacije, izdelke ali storitve, za katere je jasno določeno, da jih dobavlja TattoozZa, na noben način ne upravlja, ne nadzira in ne podpira nobenih informacij, izdelkov ali storitev na internetu. Razen informacij, izdelkov ali storitev, ki jih identificira TattoozZa, vse informacije, izdelke in storitve, ki jih ponujajo na spletnem mestu ali v internetu, na splošno ponujajo tretje osebe, ki niso povezane s podjetjem TattoozZa a. Razumete tudi, da TattoozZa ne more in ne jamči ali jamči, da bodo datoteke, ki so na voljo za prenos prek spletnega mesta, brez okužbe ali virusov, črvov, trojanskih konjev ali druge kode, ki kaže na onesnažujoče ali uničujoče lastnosti. Odgovorni ste za izvajanje zadostnih postopkov in kontrolnih točk, ki izpolnjujejo vaše posebne zahteve glede točnosti vnosa in izhoda podatkov, ter za vzdrževanje zunanjih strani spletnega mesta za obnovo izgubljenih podatkov. Spletno mesto in internet. TattoozZA PREDSTAVLJA MESTO IN POVEZANE INFORMACIJE “TAKŠNE” IN NE DAJE NIKAKRIH IZRESNIH ALI PODROČNIH JAMSTEV, VKLJUČNO Z OMEJITVAMI GARANCIJ Z NAROČILOM WANTRONITOR V STORITVU VARNOSTNE INFORMACIJE O TRGOVINI ALI STORITVE, KI SO NAVEDENE PO STORITVI ALI NA INTERNETU NA SPLOŠNO, TattoozZa NE BODE ODGOVORNE ZA KAKRŠNE STORITVE ALI NEPOSREDNO TAKO OD TEGA. SAMO JE VAŠA ODGOVORNOST, DA OCENITE TOČNOST, POPOLNOST IN UPORABNOST VSEH MNENJ, NASVETOV, STORITEV, TRGOVINE IN DRUGIH INFORMACIJ, KI SO NAVEDNE PO STORITVI ALI NA INTERNETU SPLOŠNO. TattoozZa NE JAMČI, DA BO STORITEV NEPREKINITA IN BREZ NAPAK, ALI DA BO NAPAKE V STORITVI POPRAVLJENE.

DALJŠE RAZUMETE, DA ČISTA NARAVA INTERNETA VSEBUJE NEDOGREDENE MATERIALE, OD KATERIH JE SPLOŠNO EKSPLICIVNO ALI LAHKO ZA VAS ŽELI. VAŠ DOSTOP DO TAKIH MATERIALOV JE NA VAŠO TVEGANJE. TattoozZA NIMA NADZORA IN NI SPREJEMA ODGOVORNOSTI KAKŠNEGA ZA TAKE MATERIALE.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

V nobenem primeru TattoozZA ne ​​bo odgovoren (I) ZA NAKLJUČNE, POSLEDIČNE ALI POSREDNE ŠKODE (VKLJUČNO, NE OMEJENO NA ŠKODO IZGUBE DOBIČKA, POSLOVNE PREKINITVE, IZGUBO PROGRAMOV ALI INFORMACIJ IN INFORMACIJ IN INFORMACIJ) UPORABA ALI ZMOGLJIVOST ZA UPORABO STORITVE, ALI KATERIH PODATKOV, ALI TRANSAKCIJ, POSLOVANIH NA STORITVI, ALI PREKLJUČENIH IZ STORITVE, ALI KAKŠNE ZAMUDBE TAKIH INFORMACIJ ALI STORITVE. Tudi če je TattoozZA ali njeni pooblaščeni predstavniki svetovali o možnosti takšnih poškodb, ali (II) kakršnih koli zahtevkov, ki bi lahko bili povezani z napakami, pomanjkljivostmi ali drugimi napakami v servisu in/ali stroju. Ker nekatere države ne dovoljujejo izključitve ali omejevanja odgovornosti za posledične ali nenamerne škode, zgornja omejitev morda ne velja za vas. V TAKIH DRŽAVAH JE ODGOVORNOST TattoozZA OMEJENA NA NAJVEČJO DOLOČENOST Z ZAKONOM. TattoozZa ne predstavlja nobene druge spletne strani, do katere lahko dostopate prek te ali ki lahko vodi do te strani. Ko dostopate do spletnega mesta, ki ni TattoozZa, upoštevajte, da je neodvisno od TattoozZa in da TattoozZa nima nadzora nad vsebino na tem spletnem mestu. Poleg tega povezava do spletnega mesta TattoozZa ne pomeni, da TattoozZa podpira ali sprejema kakršno koli odgovornost za vsebino ali uporabo takega spletnega mesta.

  1. Odškodnina.

Strinjate se, da boste nadomestili, branili in hranili neškodljive družbe TattoozZa, njene uradnike, direktorje, zaposlene, zastopnike, dajalce licence, dobavitelje in katere koli druge ponudnike informacij tretjim osebam v okviru storitve proti vsem izgubam, izdatkom, škodi in stroškom, vključno z razumnimi odvetniškimi taksami, ki je posledica kakršne koli kršitve te pogodbe (vključno z malomarnim ali nezakonitim ravnanjem) s strani vas ali katere koli druge osebe, ki dostopa do storitve.

  1. Pravice tretjih oseb.

Določbe odstavkov 2 (Uporaba storitve) in 3 (Odškodnina) so v korist TattoozZa in njenih uslužbencev, direktorjev, zaposlenih, zastopnikov, dajalcev licence, dobaviteljev in vseh ponudnikov storitev tretjih oseb. Vsak od teh posameznikov ali subjektov ima pravico uveljavljati in uveljavljati te določbe neposredno proti vam v svojem imenu.

  1. Izraz; Prekinitev.

Ta sporazum lahko katera koli pogodbenica kadar koli in iz kakršnega koli razloga odpove to pogodbo. Določbe odstavkov 1 (Avtorske pravice, licence in predložitve idej), 2 (Uporaba storitve), 3 (Odškodnina), 4 (Pravice tretjih oseb) in 6 (Razno) ostanejo v veljavi ob prenehanju te pogodbe.

  1. Razno.

Ta sporazum se ureja in razlaga v skladu z indijsko zakonodajo, ki velja za sporazume, sklenjene in ki se bodo izvajali v Indiji. Strinjate se, da bodo vsa pravna dejanja ali postopki med podjetjem TattoozZa in vami za kakršen koli namen v zvezi s to pogodbo ali obveznostmi strank po tej pogodbi vloženi izključno na zvezno ali državno pristojno sodišče v Indiji. Kakršen koli razlog za tožbo ali zahtevo, ki bi jo lahko imeli v zvezi s storitvijo, se mora začeti v enem (1) letu po tem, ko se pojavi zahtevek ali razlog za tožbo ali ko je tak zahtevek ali vzrok za tožbo prepovedan. Če TattoozZa ne vztraja pri strogem izvajanju katere koli določbe te pogodbe ali jo ne uveljavlja, se ne razume kot opustitev katere koli določbe ali pravice. Niti ravnanje med pogodbenicama niti trgovinska praksa ne vplivata na spremembo katere koli določbe te pogodbe. TattoozZa lahko svoje pravice in dolžnosti po tej pogodbi kadar koli dodeli kateri koli stranki brez vašega obvestila.

Pridržujejo se vse pravice, ki niso izrecno podeljene v tem dokumentu.