27 najboljših moških odbitkov z visokim izpadanjem

Fade odbitki so danes zelo priljubljeni. Toda v tej kategoriji se zdi, da ima večina moških raje elegantno frizuro z visokim bleščanjem. Visoka zbledelost je določena s tem, kje se linija zamika začne in kako močno ali hitro se rez zmanjša. Poleg tega nekateri fantje raje, da se njihova visoka bledost zmanjša do kože za visoko plešavost, medtem ko drugi od svojih brivcev zahtevajo visoko bledenje. Kakor koli želite, da se vaši lasje ostrižejo, je moška visoka fade elegantna, kratka frizura, ki jo lahko kombinirate s kratko, srednjo ali dolgo pričesko na vrhu.

Glede na to, da obstaja več različnih odbitkov za moške, smo mislili, da bi morali stran nameniti vrhunskim odbitkom z visokim izpadanjem. Od visokega zbledečega pompadourja do stranskega dela, quiffa, glavnika in umetnega jastreba si oglejte najboljše odbitke in frizure z visokim bledenjem na spletu, da poiščete svoj naslednji videz.

High Fade

Najboljše pričeske z visokim bleščanjem

Pričeske z visokim bledenjem so neverjetno vsestranske. Kratke, zbledele stranice ponujajo visoko kontrastni videz, ki osredotoča pozornost na pričesko na vrhu. To fantom omogoča, da visoko fade kombinirajo s kratkimi ali dolgimi lasmi na vrhu. In ker so v zadnjih letih v trendu kratke plati, dolge vrhunske pričeske, so v brivnicah povpraševanje po visokih fade frizurah.

Tu je nekaj najbolj priljubljenih načinov nošenja visokih bleščanj.

Visoka fade frizura

Zmanjšanje z visokim konusom

Izguba z visokim zoženjem je profesionalen videz, ki se postopoma skrajša, ko se premika po strani glave. Toda za razliko od plešave frizure se visoka frizura ne zreže do kože in se izravna na zelo kratkih laseh. Zaradi tega so visoke frizure elegantne in čiste za vse fante.

Zmanjšanje z visokim konusom

Visoko bledenje kože

Visoko bledenje kože je najkrajši način za striženje las na straneh in na hrbtu. Visoko plešasta frizura se začne pri vrhu glave in se hitro zlije s kožo za zelo tesen zaključek. Rez ponuja tono kontrasta, ki res poudarja pričesko na vrhu.

Visoko bledenje kože

To se lahko dobro obnese s kratkimi odbitki, kot sta šiška ali posnetek, srednje dolge pričeske, kot je umetni jastreb ali gladek hrbet, in na koncu dolgi lasje, kot je moška punčka ali zgornji vozel. Nekateri priljubljeni slogi, ki jih je treba upoštevati, vključujejo glavni glavnik z bleščanjem kože, quiff in pompadour.

Visoka plešavost

High Fade Undercut

Visoko zbledelo podrezovanje je eden najbolj kul kosov leta, ki združuje dva trendovska videza. Fantje lahko od svojih brivcev zahtevajo podrezovanje zbledele kože za urejen videz ali zoženo zbledelo podrezovanje za bolj postopno mešanje. Ne glede na to se ta priljubljen trend moških las razširi po vsem svetu.

High Fade Undercut

Zmanjšanje pri visoki temperaturi

Kot že ime pove, se bleda visoka temperatura začne okoli templjev in se spušča ob straneh. Vendar pa temp bledenja običajno prihajajo z izrazito, ostro črto ali obliko okoli templjev, ki poudarja linijo las za učinek.

Zmanjšanje pri visoki temperaturi

High Fade Pompadour

Pompadour z visokim bledenjem je kul pričeska, ki združuje klasično in moderno. Kot razkošen, a eleganten kroj zahteva pomladno bledenje stranske strani in daljše lase na vrhu, ki jih bo treba oblikovati in držati skupaj z močno pomado ali izdelkom za oblikovanje voska.

High Fade Pompadour

High Fade Comb Over

Glavnik z visokim bledenjem je še en klasičen kroj, ki je bil preurejen v sodobnem času. Pričeska za glavnik je še vedno eden najbolj vročih trendov v letu, saj ponuja največjo prilagodljivost. Ko fantje dobijo glavnik zbledijo, lahko oblikujejo tudi quiff, pomp, gladek hrbet, faux jastreb, špičaste lase ali teksturirano krtačo nazaj. Za sijoč zaključek razmislite o pomadi, vendar se večina moških odloči za mat, naraven videz, ki potrebuje vosek ali glino.

High Fade Comb Over

Stranski del z visokim bledenjem

Stranski del z visokim bledenjem je zelo podoben glavniku, vendar vključuje bolj definiran del. Na katero stran se boste odločili, da si delite pričesko, bo odvisno od tega, kako rastejo vaši lasje, vendar je končni videz vedno eleganten. Za modernejšo frizuro na stranskem delu prosite svojega frizerja za debel, obrit del, ki bo poudaril razcep.

Stranski del z visokim bledenjem

High Fade s kratkimi lasmi

Pogosto je najbolje kombinirati kratke lase na vrhu z visokim bledenjem, rezultat pa je visoka in ozka frizura. Te vrste slogov so čiste, preprosto jih je dobiti in zahtevajo malo vzdrževanja. Najpogostejše različice vključujejo rezanje z bleščicami ali posneto rezanje na vrhu z zbledenimi stranicami.

High Fade s kratkimi lasmi

High Fade z dolgimi lasmi

Visoka zbledelost z dolgimi lasmi lahko naredi zelo seksi videz. Kot del kratkih strani, dolgih trendovskih pričesk, se fantje povsod odločijo, da bodo lasje daljši. Čeprav kratki odbitki za moške nikoli ne bodo izginili, mnogi rastejo in izbirajo srednje dolge do dolge pričeske. Debelejši, daljši lasje na vrhu ponujajo različne možnosti oblikovanja, videz pa dodatno poudari visoko zbledelo rezanje ob straneh.

High Fade z dolgimi lasmi na vrhu

Od visoke zbledele moške punčke, zgornjega vozla in prepletenega čopka do roba, nagajivega, neurejenega glavnika in dolgih ločenih las obstaja več načinov za oblikovanje zbledelih las z dolgimi lasmi.

High Fade z dolgimi lasmi

High Top Fade z delom

Fade z visokim vrhom z delom je kul frizura za črne moške. Ta črna pričeska, ki je pogosto oblikovana s kovrčastimi ali kodrastimi lasmi in ostrižena z visoko kožico ali izpadanjem, je ostra in nepozabna.

High Top Fade z delom

Cool High Fade odbitki

Ker je na izbiro toliko kul zbledelih pričesk, se je težko odločiti za pravi kroj in slog za vas. Pred naslednjim obiskom brivnice si oglejte te čudovite odbitke z visokim bleščanjem za ideje in navdih.

Teksturiran Quiff z visokim bledenjem

Visoka fade frizura s teksturiranim quiffom

Spiky Hair Top z visokim izpadanjem

Spiky Hair Top z visokim izpadanjem

Neurejeni valoviti lasje z visoko bleščanjem in poravnavo kože

Neurejeni valoviti lasje z visoko bleščanjem in poravnavo kože

Debeli ščetkani lasje z visoko bledo in brado

Debeli ščetkani lasje z visoko bledo in brado

Trdi stranski del zbledi

Trdi stranski del + visoko bleščanje

High Undercut Fade Comb Over

High Undercut Fade Comb Over

High Bald Fade Pompadour

High Bald Fade Pompadour

Teksturirani dolgi lasje z visokim bledenjem

Teksturirani dolgi lasje z visokim bledenjem

Počesani lasje na vrhu z visoko plešavostjo

Počesani lasje na vrhu z visoko plešavostjo