Najboljši moški fade odbitki

Fade odbitki in pričeske so že vrsto let zelo priljubljeni med moškimi, ta trend pa se bo verjetno prenesel tudi v leto 2021 in naprej. Fade frizura je na splošno namenjena moškim s kratkimi lasmi, v zadnjem času pa fantje združujejo nizko ali visoko fade s srednjimi ali dolgimi lasmi na vrhu. Ne glede na to, ali ste bel, črn, latino ali azijski moški, je frizura z zbledelo vroča in seksi pričeska za moške. S toliko različnimi vrstami zbledenj bo vedno prišlo do izginotja, ki dobro deluje z vsemi kul kroji in slogi, ki jih želite! Da bi vas navdihnili z idejami, smo zbrali primere najboljših moških odbitkov, ki jih bodo dobili pri naslednjem obisku brivnice.!

Moški fade odbitki

Različne vrste odbitkov las

Ker je na voljo toliko različnih vrst odbitkov, je težko ugotoviti, za kakšno zbledanje vprašati svojega frizerja. Na primer, fantje morajo izbirati med visokim, srednjim ali nizkim bledenjem, da ugotovijo, kje se začne postopek zoženja. Nato morajo moški izbrati velikost strižnika (0, 1, 2, 3, 4 itd.), Da določijo, kako kratko ali dolgo želijo pustiti lase. Nazadnje imate izbiro med zožitvijo in zbledenjem kože, ki odločita, kako kratko bo zbledelo na dnu. Poleg tega lahko kombinirate številne različice moškega bledišča, da ustvarite prilagojen videz.

Vrste fade odbitkov

Navsezadnje naj bi najboljše zbledelo dopolnile daljše lase na vrhu. Z enim od teh hladnih zbledij si lase skrajšajte na hrbtu in straneh, tako da moški lahko pozornost usmerijo na svojo elegantno pričesko.

Najboljši fade odbitki za moške

Frizura z nizkim izpadanjem

Frizura z nizkim izpadanjem je najbolj priljubljena, saj je trendovska, a brezčasna. Nizko bledenje se začne tik nad ušesi in se zavije okoli lasišča do vratu. Zaradi vsestranskosti lahko nizko zbledelost dodate vsaki kratki ali dolgi moški pričeski za čist, svež zaključek ob straneh in na hrbtu.

Frizura z nizkim izpadanjem

Za razliko od visokega bledenja je nizko bledenje bolj konzervativno, podobno klasičnemu zoženju. Zaradi tega je nizko izrezano bledenje pogosto priljubljeno pri poslovnih profesionalnih stilih, a izgleda tudi dobro z brado. V idealnem primeru bi radi dobili nizko bledenje z dolgimi ali srednje dolgimi lasmi na vrhu, kot je sodoben glavnik čez, quiff, pompadour, gladek hrbet ali umetni jastreb.

Najboljši odbitki za moške z nizkim izpadanjem

Visoka fade frizura

Frizura z visokim bledenjem je med najkrajšimi načini striženja las ob straneh in na hrbtu in ponuja veliko kontrasta za oster slog. Visoka zbledenost dobro deluje z različnimi kul pričeskami za moške, ker se mešanje začne zelo visoko na glavi in ​​se skrajša veliko hitreje kot nizko ali srednje zbledi. To močno poudari oblikovanje las na vrhu, zaradi česar izstopajo v vsaki množici.

Visoka fade frizura

Najpogostejša različica tega reza je visoko bledenje kože. Poleg tega mnogi fantje radi vprašajo svojega brivca za postavitev ali oblikovanje, s čimer jim ostrih linij okoli templjev z ostrimi črtami in robovi. Končni rezultat je zelo elegantna in seksi frizura, ki izgleda lepo z dolgimi, srednjimi ali kratkimi lasmi na vrhu.

Najboljši odbitki za moške z visokim izpadanjem

Če nameravate dobiti živahno rezanje, posadko, francoski pridelek, boste na straneh potrebovali visoko plešavost, da poudarite krajši rez na vrhu. Sicer pa so sodobni quiff, glavnik, umeten jastreb, stranski del, gladek hrbet in špičasti lasje vse odlične ideje za oblikovanje.

Frizura s srednjim izpadanjem

Frizura s srednjim bledenjem je popoln kompromis med visokim in nizkim izpadanjem. Srednja zbledelost, ki se začne na polovici strani glave, postaja vse bolj priljubljena, ker je mehkejša in postopnejša, a še vedno zelo moderna in vroča. Srednje bleščanje izgleda dobro z različnimi slogi in se prilega tako pisarniškim kot priložnostnim okoljem.

Frizura s srednjim izpadanjem

Če želite, da bo frizura s srednjim bledenjem postala bolj agresivna, jo lahko za čist zaključek združite z bledenjem kože. Če niste prepričani o drugih vrstah zbledenj, si oglejte srednji zbledek in eksperimentirajte z vsemi najboljšimi novimi pričeskami.

Najboljša frizura za srednje močne moške

Taper Fade pričeska

Končno bledenje je zlahka eden najbolj ikoničnih stilov frizure na svetu. Brezčasna, klasična in elegantna frizura z zoženim bleščanjem meša vaše lase ob straneh in nazaj. Ni tako kratek kot koža ali plešavost, ampak krajši od klasičnega zoženega reza. Čeprav je še vedno oster, čeden in vsestranski, je zožitev bolj subtilna in bo postrigla vaše lase, ne da bi jih porezala do kože. Tako ostanejo lasje, okoli lasišča in izreza, daljši od tradicionalne frizure.

Taper Fade pričeska

To je razlika med bledenjem in zožanjem – bledenje se še naprej “zbledi” v kožo, medtem ko se konice postopoma spreminjajo in končajo z res kratkimi lasmi. Če ste v dvomih, izberite bolj zožen ali zbledeč kroj za bolj konzervativen, klasičen videz na straneh. Čeprav ne boste dobili enakega kontrasta kot zbledelost, lahko oblikujete prav toliko kul pričesk.

Najboljši odbitki za zožitev za moške

Frizura za zbledelo kožo

Bledenje kože, znano tudi kot frizura brez izginotja, je najljubša frizerka. Fantje imajo radi frizuro, ki zbledi, ker je super čista, z visokim kontrastom in daje slab slog fantom. Ne glede na to, ali izberete visoko, srednje ali nizko bledenje kože, je odvisno od tega, kako kratke želite, da so stranice in hrbet odrezane, vendar bodo vse te blede zahtevale, da si lase obrijete do kože na glavi.

Frizura za zbledelo kožo

Nizko bledenje kože izgleda dobro, če želite češalj nositi čez, na stranskem delu ali gladko nazaj, pa naj bo vaša frizura sprejemljiva za pisarno. Če nimate skrbi za kodeks oblačenja, so odbitki na srednji in visoki koži bledi in seksi in zelo priljubljene ideje za lase za mlade moške in fante.

Najboljši odbitki kože za moške

Frizura z plešasto bleščanjem

Plešavost je drugo ime za zbledelost kože. Tako se odbitki s plešastim zbledenjem zlijejo v kožo in končajo brez las. Brivci bodo pogosto uporabljali strižnike brez varovala, da jim popolnoma obrijejo lase v bližini konic. Zaradi ostrega videza bodo fantje tudi prosili svoje stiliste, da jim lase popravijo s črto ali obliko, tako da ustvarijo super svež videz.

Frizura z plešasto bleščanjem

Undercut Fade pričeska

Undercut fade je kombinacija najbolj kul načinov, kako moški postrižejo lase na svojih straneh in na hrbtu. Podrezana frizura je izrazita in čudovita, ki se začne zelo visoko na glavi kot enodelni rez. To pomeni, da bo vaš brivec vzel škarje, si dal glavnik in si na kratko ostrigel lase, vendar brez bleščanja.

Undercut Fade pričeska

Za zožitev las bodo fantje prosili za podrezovanje. Končni rez je ravnovesje med odklopljenim profilom spodreza in zmanjšanjem zbledelosti. Odbitki z bleščanjem podrezanih las se lahko uporabijo v vseh najboljših stilih, zato je ideja vredna eksperimentiranja.

Temp Fade pričeska

Temno bledenje je tradicionalno najbolje izgledalo pri temnopoltih moških z afro, striženjem, valovi in ​​zategnjenimi kodrastimi lasmi. Za frizuro temp fade, znano tudi kot temnenje, je značilna ostra, čista kosa vzdolž robov las in v bližini templjev.

Frizura z bleščanjem

Medtem ko je ta vrsta fade frizure lahko nizka, srednja ali visoka, se vsi stili temp fade odlično obnesejo, tako da poudarijo zožene lase na straneh in hrbtu ter daljše lase na vrhu.

Najboljše zbledele pričeske

Nekatere najboljše fade pričeske zahtevajo kratke stranice in dolge lase na vrhu. Od stranskega dela do glavnika, pompadourja, umetnega jastreba in vseh različnih vročih kratkih in dolgih moških pričesk vmes, tukaj so najboljši frizerski stili za moške.

Stranski del zbledi

Fade stranski del je tako profesionalna kot priložnostna frizura, ki ne bo ostala neopažena. Kot ena redkih moških pričesk, ki je preživela preizkus časa, je stranski del na splošno oblikovan čedno in strukturirano za prefinjen videz. V kombinaciji z zoženimi lasmi ob straneh moški stranski del fade frizure pooseblja sodobnega gospoda.

Fade frizura na stranskem delu

Če želite, da bo stranski del zbledel, začnite z rahlo vlažnimi lasmi, najbolje po tuširanju. Na lase nanesite dobro pomado, vosek ali glino, ki jo enakomerno razporedite po celotni dolžini. Sedaj uporabite glavnik za ločevanje las. Po naravnem delu lase pometite na eno stran. Za teksturiran zaključek oblikujte s prsti ali čopičem.

Moški stranski del zbledi

Comb Over Fade

Glavnik čez izginjanje je še ena klasična moška pričeska, ki je še naprej modna in čedna. Tako kot stranski del tudi glavnik potrebuje ločevanje moških las. Glavna razlika pa je v tem, da je sodoben glavnik manj strukturiran, z več pretoka in teksture, saj so vsi lasje pometeni na eno stran. Obstaja tudi veliko različnih vrst glavnika za pričeske.

Comb Over Fade

Na primer, glavnik z nizko stopnjo izginotja je bolj staromodna različica in izgleda laskavo za profesionalce in starejše moške, ki ne želijo izpostaviti lasišča. Nasprotno, glavni zbledeči glavnik naredi čudovito nepovezano pričesko z debelimi, daljšimi lasmi na vrhu in zelo kratkimi stranicami. Nazadnje je popolno ravnovesje mogoče najti s sredinskim bledenjem glavnika.

Frizura z nizkim glavnikom čez zbledelo

Za dodatne možnosti bi fantje morda želeli razmisliti o zožitvi zožitve v primerjavi z bledenjem kože. Čelasti zbledeči glavnik je lahko še posebej privlačen kot pričeska za moške z umikajočimi se lasmi ali redčenjem las.

Ne glede na to, ali imate debele, fine, kodraste ali valovite lase, glavnik zbledi ostaja eleganten kroj in slog, ki ga je treba preizkusiti!

Pompadour Fade

Pompadour fade je sodobna različica te čudovite pričeske. Pomp fade je eleganten primer, zakaj bodo kratke stranice, dolgi odbitki na vrhu vedno odlični slogi. Rez se lepo obnese tudi pri nizki, srednji, visoki ali zbledelosti kože ter pri različnih vrstah in dolžinah las. Pravzaprav moški s kratkimi, srednjimi in dolgimi lasmi še vedno lahko pompadour zbledijo, samo z različno višino in volumnom.

Pompadour Fade

S prirezanimi stranicami, na katerih je pričeska pompadour, se fantje lahko odločijo za nanos pomade za sijoč zaključek ali voska za teksturiran, naraven videz. Ne glede na to, kako oblikujete pompadour, boste dobili čudovit slog, ki bo izstopal.

Faux Hawk Fade

Faux hawk fade je postal trendovska frizura za fante. Za razliko od mohawka z obritimi stranicami, bledi fohawk združuje konične strani z debelimi lasmi na vrhu, ki so oblikovane proti sredini glave. Umazani odbitki z bleščanjem jastreba so ostri in zaželeni, brezhibno oblikujejo kratke, srednje in dolge lase. Če ste navdušeni nad tem, da bi poskusili novo moško frizuro, vprašajte svojega frizerja o sodobnem bleščanju s konusom iz umetnega jastreba.

Faux Hawk Fade

Quiff Fade

Quiff frizura z bleščanjem se je izkazala za zelo privlačen in vznemirljiv slog za moške. Medtem ko se je quiff začel kot različica pompadourja, so se sodobne frizure s quiffom prelevile v eno najbolj iskanih odbitkov v brivnicah po vsem svetu.

Frizura Quiff Fade

Z visoko ali nizko bledenje ob straneh in kratkimi ali dolgimi lasmi na vrhu, lahko fantje dajo drzno modno izjavo. Čeprav je oblikovanje quiffa sprva dolgotrajno, z malo vaje in uporabo pravih izdelkov za lase, je videz vsekakor vreden truda.

Mohawk Fade

Zbledelost mohawka je najbolj uporniški videz na tem seznamu. Namesto tradicionalno obrijanih strani se mohawk fade frizura zoži zelo visoko in kratko, kar omogoča več moškim, da preizkusijo rez. Konusni mohawk lahko sprejme celo kratke, dolge, debele, valovite in kodraste lase, odvisno od tega, kako močan izdelek uporabljate. Za najbolj edinstven in provokativen kroj si privoščite mohawk in zožite konop, medtem ko si pustite brado.

Mohawk Fade

Kratko izpadanje las

Kratko bledenje las se nanaša na odbitke, kot so striženje, striženje, francoski pridelek, visoki in napeti ter šiljati lasje. Da bi povečali kontrast in se izognili dolgim ​​lasem povsod, zelo priporočamo fantom, da se pri kratki frizuri na vrhu ostrižejo na zelo kratkih straneh.

Kratko izpadanje las

Koža, ki zbledi ob straneh, bo obremenila nekoliko daljše lase ob straneh in ohranila eleganten in privlačen slog. Alternativa bi bila frizura z bleščanjem, pri kateri vaš brivec dobesedno uporablja britvico za britje las.

Bledenje dolgih las

Izguba dolgih las je bila izbrana za milenijce, hipsterje in elegantne moške. S kombinacijo visoke, srednje ali nizke zbledelosti z dolgimi lasmi na vrhu stilisti ponujajo odbitke, ki segajo od glavnika navzgor in dotika do moške punčke in zgornjega vozla. Tudi moške pletenice in čopki izgledajo najbolje v kombinaciji z zbledelimi stranicami. Za vsakogar, ki želi rasti lase, obstaja kul dolga pričeska, ki ustreza njihovemu videzu.

Bledenje dolgih las

Izguba kodrastih las

Izguba kodrastih las je dokaz vsestranskosti različnih vrst zbledelih las. Medtem ko je kodre težko obvladati, lahko povezovanje kodrastih las s konusom na straneh nekoliko olajša oblikovanje. Najbolj priljubljene zbledele kodraste pričeske vključujejo obrobje, teksturiran pridelek in neurejene lase.

Izguba kodrastih las

Čeprav je kodraste in valovite lase težko oblikovati in nadzorovati, je pomembno vedeti, da ti tipi las ponujajo edinstveno teksturo in oblikovanje, zaradi česar so izjemni.

Ravno izpadanje las

Ravno zbledelo lase se nanaša na številne vrhunske moške fade pričeske, ki jih lahko dobijo fantje z ravnimi lasmi. Od neurejenih teksturiranih stilov do debele ščetke do dolgih robov na vrhu, moške ravne pričeske delujejo z različnimi oblikami in dolžinami obrazov.

Ravno izpadanje las